kasik_22 19.03.07, 15:52 Witam! Bardzo proszę Was o namiary na firmy bądź osoby które zajmują się graniem i śpiewaniem na ślubach z okolic Poznania. Ślub mam w Szamotułach. Pozdrawiam Kasik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
huczne-wesele Re: oprawa ślubna-Poznań 19.03.07, 15:55 witaj jestem konsultantem slubnym i choc działam na terenie całego kraju to podam ci super adres portalu www.slub-wesele.pl działają na cały kraj a przy okazji są z Poznania.Znajdziesz tam wiele ciekawych informacji i artykułów zapraszam gorąco. Adriana Kowalska Odpowiedz Link Zgłoś
callja Re: oprawa ślubna-Poznań 19.03.07, 17:52 Radzę kontaktować się z muzykami indywidualnie, jako że firmy pośredniczące najczęściej nie dość, że dyktują ceny z sufitu, to w 99% przypadków do wykonawcy=muzyka trafia ledwie ułamek sumy wpłaconej przez Młodą Parę... Służę namiarami na dwie młode i kompetentne śpiewaczki, absolwentki poznańskiej Akademi Muzycznej - profesjonalistki, otwarte na współpracę, ze sporym doświadczeniem. W razie "zajętości" terminu z pewnością polecą kompetentną osobe "w zastępstwo". Namiary mogę przesłać na gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
huczne-wesele Re: oprawa ślubna-Poznań 19.03.07, 18:02 a ja się z tym nie zgodzę bowiem na przykładzie mojej firmy nie pobieramy żadnych dodatkowych prowizji od naszych firm współpracujących jeżeli klient nasz zdecyduje się na jedną z firm przez nas proponowanych to dodatkowo oferujemy mu około 15% mniejszy koszt takiej usługi poprzez wynegocjonowanie cen z nim. A jeżeli klientowi nie spodoba się taka oferta nie musi korzystać ze współpracującymi z nami usługodawcami. Szukamy takich ofert aby to klient był zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
justamar Re: oprawa ślubna-Poznań 21.03.07, 09:20 hej to zależy ile pieniędzy chcesz na to przeznaczyć. Ja miałam panią którą sama wybrałam z gazety i pieknie śpiewała na ślubie w kosciele swoim operowym głosem, wyraźnie. Ja chciałam "Ave Maryja" w dwóch wersjach i uważam że świetnie się sprawdziła. Gościom też się spodobała!!! Może dogasz się z nią żeby do Szamotuł przyjechała. Mój mali to justa26p@wp.pl. dużo szczęścia życzę, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
fotobern Re: oprawa ślubna-Poznań 21.03.07, 09:39 Sekstet Wokalny Słowiki. Przepięknie śpiewają. Są wychowankami Stefana Stuligrosza. Więcej informacji u Tomka tel. 502492022 Odpowiedz Link Zgłoś
tom2812 Re: oprawa ślubna-Poznań 21.03.07, 11:04 Poniżej masz link do oprawy ślubów w Wielkopolsce, może ci sie przyda: flet, skrzypce, organy www.weseleonline.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=367&Itemid=77 --- www.weseleonline.pl www.fotoservice.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś