Dodaj do ulubionych

Cymbeline suknie.. pomocy

20.03.07, 11:12
dziweczyny, czy któraś z Was zamawiała suknie w Cymbeline. Boję się że
przyjdzie n ataka jak zamamawiala albo za mała, wiecie jak to jest z suknei
szytymi w innym kraju... Jakieś opinie?
Obserwuj wątek
    • inkageo Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 11:21
      Akurat Cymbeline podobno szyje w Polscewink Wypowiadała się tu kiedyś dziewczyna,
      której koleżanka pracuje w ich fabryce w Polsce, co jest niby ściśle tajnewink
      Może odnajdziesz ten wąteksmile Użyj wyszukiwarki, pisał też ktoś o reklamacji.
    • nikitka78 Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 11:21
      Ale co ma być z nią nie tak? Mierzyłaś suknię, wybrałaś i zamówiłaś nową, którą
      mają Ci sprowadzić, dobrze rozumiem?
      Znam wiele dziewczyn, które wybrały Cymbeline i były zadowolone (w tym ja smile).
    • inkageo Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 11:28
      Znalazłam wątek o reklamacji, ale może to prowokacja konkurencji...można
      napisać do tej osoby:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=58392526&a=58423617
      Zawsze znajdzie się niezadowolony z sukni każdej firmy.. I każdej firmie może
      się też zdarzyć jakaś wpadka.. Nie ma co panikowaćsmile
    • inkageo Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 11:32
      Znalazłam:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=52999368&a=53006576
    • ozi29 Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 11:57
      Ja zamówiłam suknie Cymbeline w piąteksmile jeśli masz jakieś pytania, to pytaj!
      • inkageo Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 12:07
        Racine w końcu wybrałaś?smile
        • ozi29 Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 12:13

• ozi29 Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 12:14
            Nie, jednak Astrid!smile
            • inkageo Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 12:16
              Masz fotkę? A zresztą pofatyguję się na stronę Cymbeline, ale mam z nią zawsze
              problemysmile
              • ozi29 Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 12:19
                www.cymbeline.com/
                To jest ta na 1 stronie pierwsza tzn reklamująca w sumie ich stronę!smile
                • ozi29 Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 12:21
                  Z tym, że ma mam wersję eksklusive tongue_out tzn z kryształkami swardovskiego.
                • inkageo Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 12:21
                  Znalazłam ją nawet w kolekcjismile Ale modelka siedzie rozkraczona i mało widaćsad
                  • ozi29 Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 12:22
                    No, niestety zdjęć nie ma żadnych konkretnych w neciesad a mi jak na złość
                    cyfrówka siadła jak zamawiałamsad
                    • inkageo Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 12:24
                      No to witaj teraz w klubie oczekujących na pierwszą przymiarkęsmilesmile
                      • ozi29 Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 12:28
                        Dopiero 6 lipca pierwsza sad
                        • inkageo Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 12:33
                          Może będzie szybciejsmile Ja miałam czekać do 22 czerwca, a panie zadzwoniły, że
                          suknia będzie w salonie już po świętachsmile Czyli ok. 10 kwietnia!
                          • ozi29 Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 12:35
                            Fajnie by było, ale mówiła, że na ta suknie zazwyczaj 3-4 miesiące trzeba czekać sad
                            • inkageo Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 12:39
                              Mi powiedziano, że trwa to 3-4 miesiące jeżeli zamawianego rozmiaru nie ma w
                              magazynie w kraju z którego sukienka jest sprowadzana. A teraz zbliża się
                              gorący okres i firmy szyją na zapas, nie czekając na zamówienia i jeżeli
                              rozmiar jest, to wysyłają z najbliższą transzą (po tygodniu salon dostał
                              potwierdzenie, że za 4 tygodnie suknie będzie na miejscu).
                              • ozi29 Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 12:41
                                No właśnie, mojego rozmiaru niestety nie mają w Polsce crying
                                • inkageo Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 12:42
                                  Mojego w Polsce też nie mają.. Ale dostali potwierdzenie z Hiszpanii (czy
                                  raczej z Chinwink, że tam mają i wysyłająsmile
                                  • ozi29 Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 12:50
                                    A Ty która wybrałaś?
                                    • ozi29 Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 12:52
                                      Chciałam od razu zamówić do niej buty, z tej samej koronki, ale jak pech to
                                      pech- nie mieli mojego rozmiaru, abym mogła przymierzyćsad sad sad
                                    • inkageo Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 12:52
                                      W końcu z Pronovias, model Obelixsmile
                                      img120.imageshack.us/my.php?image=pronoviasobelixxf0.jpg
    • ozi29 Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 12:56
      Bardzo ładna, ja też wybrałam kolor cappuccinosmile
      • inkageo Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 12:59
        Ona tylko sprawia wrażenie ciemnej niestety... Ma być kremowa, ciemniejszych
        nie było. Pewne na zdjęciach będzie i tak wyglądała jak biała plamawink
        • ozi29 Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 13:02
          Boże a ja ciągle pisze i mówię, że zamówiłam Astride, a to przecież Saline big_grin
          • inkageo Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 13:04
            No mam fotkę Saline, ona jest z przodu krótka?
            • ozi29 Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 13:07
              Nie, no ja się muszę chyba już leczyćsmile)))))))))) od tych wszystkich sukienek to
              już mi się w głowie popierniczyło całkowicie big_grin big_grin big_grin Pewnie, że Astride !!!!!!,
              masakra smile
              • inkageo Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 13:13
                HiHismilesmile Dobresmile Ale mnie rozbawiłaśsmile Tu na forum jest druga dziewczyna, która
                zamówiła tą samą suknię co ja i kiedyś zaczęłyśmy rozmawiać o kolorze, tak się
                zakręciłyśmy, że już żadna z nas nie wiedziała jaki odcień zamówiłasmile Nadal
                żyjemy w niepewnoścismile Zamawiałyśmy w różnych salonach i jej powiedziano, że
                zamawia najjaśniejszy, a mi, że najciemniejszy - obie na umowach mamy wpisany
                kremsmile
                • ozi29 Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 13:15
                  smile))))))))))))))))))))))
                  DOBRE big_grin

Ja mam na umowie cappuccino, a w rzeczywistości wygląda jak ecri big_grin i bądź tu
                  mądry smile
                  • mexx100 Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 17:22
                    Sliczna jest ta twoja Astride ja bede miała RACINEbig_grin
                    • ozi29 Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 17:36
                      Ja wiem czy śliczna, po prostu ładna i bardzo do mnie pasuje ! A to
                      najważniejsze! Ty już zamówiłaś?
                      • np1979 Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 19:21
                        cześć dziewczyny, a możecie zdradzić ile kosztowały wasze suknie cymbeline?
                        mnie b podoba się e.topaze, czy któraś z was może ją mierzyła? pozdrawiamwink
                        • ozi29 Re: Cymbeline suknie.. pomocy 20.03.07, 21:18
                          Astride, czyli moja, wersja podstawowa 3950, moja wersja z kryształkami 4650
                          • marteczka24 do wszystkich dziewczyn!!! 20.03.07, 22:46
                            hej dziewczyny

bardzo mi się podobają Wasze wybory sukienek!!!

ja mam slub we wrześniu i chcętnie odkupie sukienkę, będe się rozglądała w
                            sierpniu i podejżewam ze jest trochę dziewczyn, które są w takiej samej
                            sytuacji. Więc po ślubie wklejajcie swoje zdjęcia i zakładajcie posty po
                            tytuem "sprzedam"

Ps ozi29 bardzo podoba mi sie twoja sukienka jak bedziesz chciała ją sprzedać
                            to daj znać. Ciekawa jestem kiedy masz slub.

pozdr
                            • jusmac Re: do wszystkich dziewczyn!!! 21.03.07, 08:11
                              hej, ja zamaiam suknie ANTILOPE bardzo skromna ale elegancka smile do tego bolerko
                              koronkowesmile Ślub mam we wrześniu 15-go
                            • ozi29 Re: do wszystkich dziewczyn!!! 21.03.07, 18:11
                              dzięki smile ale sukienki nie sprzedaje, postanowiłam ją zatrzymać na pamiątkę! smile
    • konwalia-82 Re: Cymbeline suknie.. pomocy 21.03.07, 18:53
      A wiecie może ile kosztuje Antibes ? To ten model z czarną szarfą.
      cymbeline.poznan.pl/kolekcja.htm
      Ps. Z tego co wiem są szyte w Polsce, jak większość "francuskich" sukien typu
      farage, galaxy paris itp.
      • mexx100 Re: Cymbeline suknie.. pomocy 21.03.07, 21:46
        Tak juz zamówiłambig_grin
        • mexx100 Re: Cymbeline suknie.. pomocy 21.03.07, 21:48
          Myslałam jeszcze o cymbeline tiffen ale niestety nie mają jej nigdzie w polsce
          a bałam sie zamówić bez mierzenia... no i jest racine ale z dnia na dzien tylko
          sie uswiadczam w przekonaniu ze nic lepszego dla mnie nie znajdę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka