skarbeczek 22.03.07, 11:17 jak się dobiera? gsrnitur grafitowy, koszula biała, moja sukeinka biała... jaki krawat ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashton Re: kolor krawatu 22.03.07, 11:26 Mieliśmy ten sam zestaw kolorów co Wy.Doradzono nam "zwis ozdobny męski" w kolorze ecru, ale niestety okazał się za jasny i musznik zlewał się z koszulą. Dziś bym dobrała pod kolor kwiatów. Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: kolor krawatu 22.03.07, 11:59 haha fajna nazwa "zwis ozdobny meski"hihihi to ja juz wole krawat LOL Odpowiedz Link Zgłoś
skarbeczek Re: kolor krawatu 22.03.07, 12:07 a jeżeli kwiaty białe ??.... myślałam o białych storczykach z dużą ilością zieleni... Odpowiedz Link Zgłoś
ferara Re: kolor krawatu 22.03.07, 13:27 no dobrze dziewczyny to moze teraz mi doradzicie, moja sukienka biała, partner garnitur jasny beżowy, może nawet kremowy. Kwiaty w ciepłym odcieniu, może brzoskwiniowym, jaki krawat? Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: kolor krawatu 22.03.07, 13:42 Koszula biała? To tym bardziej bym kolorowy akcent wrzuciła w krawat. Brzoskwiniowy, jak kwiaty. Rany, żebym ja taka mundra była pół roku temu... Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: kolor krawatu 22.03.07, 14:14 Specjalisci od krawatow powiadaja, ze kobiety krawatow wybierac nie powinny, bo sie nie znaja... Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: kolor krawatu 22.03.07, 14:21 Inna nazwa to "zwis męski elegancki". I jest to nazwa, którą kiedyś chciano wprowadzić do języka polskiego aby uniknąć obcojęzycznych wyrazów. Coś takiego zapamiętałam z lekscji polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
retinol Re: kolor krawatu 23.03.07, 14:28 my dobieraliśmy tak, żeby pasował do przyszłej wiązanki Odpowiedz Link Zgłoś
maga801 Re: kolor krawatu 22.03.07, 15:43 my z takim samym zestawem wybralismy odcień między stalowym a bladobłękitnym. To zależy też od karnacji pana młodego Odpowiedz Link Zgłoś
skarbeczek Re: kolor krawatu 23.03.07, 10:47 jest oliwkowośniady i ma niebieskie oczy Odpowiedz Link Zgłoś
maga801 Re: kolor krawatu 23.03.07, 14:21 to coś chłodnego. Jakiś fiolet lila albo to, co my, bo mój tez śniady Odpowiedz Link Zgłoś