magdaksp 01.04.07, 20:16 już jestem tydzien po ślubie i tak wyglądała moja nietypowa suknia ślubna: img76.imageshack.us/img76/1066/slubjarw1.jpg i my razem z mężem: img504.imageshack.us/img504/2959/slub1sk8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdaksp Re: już po:) 01.04.07, 20:28 wrzucam więc: img443.imageshack.us/img443/1470/slub4ny1.jpg img506.imageshack.us/img506/205/slub3zb4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: już po:) 01.04.07, 20:30 Fajnie, dzieki. Tylko Twoj bukiet nie bardzo mi se podoba Nie zmarzlas tak z brzuchem na wierzchu? Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: już po:) 01.04.07, 20:32 ja wsumie cały czas miałam zasłonięty brzuch kawałkiem sari.był naprawde ciepły dzien i nie było mi zimno Odpowiedz Link Zgłoś
anna262 Re: już po:) 01.04.07, 20:33 Rewelacyjna suknia, bardzo mi się podoba - świetnie wyglądałaś - Odpowiedz Link Zgłoś
agajp7 Re: już po:) 01.04.07, 20:21 WOW-odważna jesteś....ale wyglądacie na szczęśliwych i usmiechnietcyh i to jest najważniejsze, POWODZENIA I DUŻO MIŁOŚCI... Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: już po:) 01.04.07, 20:36 Ekstra!!!! Brawo za oryginalność w dobrym stylu i serdeczne życzenia Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: już po:) 01.04.07, 20:43 dziekuej i za gratulacje i za wszystkie komplementy Odpowiedz Link Zgłoś
basiachylinska Re: już po:) 01.04.07, 21:27 Super sari skad dorwalas??? Ja mam 2 sztuki i czasem ( w lato ) biegam w sari ale ja kupilam na woodstocku od krisznowcow, ale nie wpdadlam na ten pomysl zeby isc do slubu w sari, moja suknia bedzie w stylu hiszpanskim, cyganskim cala z koronek. pozdrawiam i gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: już po:) 01.04.07, 21:32 Magda wyglądałaś świetnie!!!!!!!!!!! Jeszcze raz wszystkiego dobrego na nowej drodze życia! Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc niezły odlot:) 01.04.07, 21:33 Bardzo mi sie podobało życze wam dużo szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
frida_a opowiedz..... 01.04.07, 22:17 ..co Cie skłoniło do takiej nietypowej sukni ? w/g mnie bomba duzo szcześcia życze Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: już po:) 01.04.07, 21:56 ja kupilam przez internet.jest tego cale mnostwo,niestety nie wpolsce. ja tez casem codze w lecie w sari upolowanym w ciuholandzie Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe ślicznie :) 01.04.07, 21:38 masz jakieś zdjęcie z bliska gdzie lepiej widać makijaż? podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
magicfrog Re: ślicznie :) 01.04.07, 21:40 oryginalnie wygladalas, ale za to bardzo ladnie --- slub.k10.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: ślicznie :) 01.04.07, 22:01 hmmm...nie mam raczej zadnych fotek zeby dobrze bylo widac makijaz.ja sie wogle sama malowalam.najpierw pomalowalam dolna powieke kohlem arabskim,potem górna eyelinerem na całej dlugosci,potem czarnym cieniem i takim grafitowym lekko blyszczacym Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: ślicznie :) 01.04.07, 22:11 magdaksp napisała: > hmmm...nie mam raczej zadnych fotek zeby dobrze bylo widac makijaz.ja sie wogle > sama malowalam.najpierw pomalowalam dolna powieke kohlem arabskim,potem górna > eyelinerem na całej dlugosci,potem czarnym cieniem i takim grafitowym lekko > blyszczacym widac, ze to khol szkoda ze nie masz zdjecia na wprost - fajnie oczka wygladaly pozdrawiam i zycze duzo szczescia Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: już po:) 01.04.07, 22:04 za oryginalny wyglad "wybaczam" ten fatalny bukiet super wyglądałaś aż nabrałam ochoty - mimo "pociązowych" in plus 14 kg ;0 - założyć swoje sari, no..... może na razie po domu; włosy - bajka, szkoda tylko, ze narzeczony taki zwyczajny.... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: już po:) 01.04.07, 22:42 ja wogole nie chcialam bukietu i nawet nie wiedzialam jak ma wygladac=zdalam sie na mame ktora ma Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: już po:) 01.04.07, 22:44 co sie pochrzanilo.wkazdym razie ja nawet nie wiedzialam jak ten bukiet ma wygladac.imusze przyznac ze mial byc inny ale niestety moja mam uznała ze ona wie lepiejzreszta trudno mi bylo dobrac bukiet do sari Odpowiedz Link Zgłoś
pampkini Re: już po:) 02.04.07, 09:19 Wyglądacie wspaniale, a dodatkowo aż tryskacie szczęściem )) A narzeczony (mąż) nie taki zwyczajny, tylko super przystojny ))) Wszystkiego naj, naj, naj Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: już po:) 02.04.07, 11:38 myśle, ze autorka postu zrozumiała, co miałm na mysli piszac "zwyczajny" jesli chodzi o kwiaty - wiesz co mi przyszło do głowy (moze następnym razem skorzystasz), zamiast typowego bukietu taką ozdobną obroże zrobiona z drucika, zieleni i drobnych kwiatow/owockow założona wysoko na ramieniu albo gałazkę storczyka bez "obróbki" Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: już po:) 01.04.07, 22:41 wszystkiego naj!!!!!!!!!Gratulacje!!! wygladalas slicznie tylko bukiet nie pasuje do sari niestety Odpowiedz Link Zgłoś
blackcofffeee Re: już po:) 02.04.07, 01:07 Slicznie... wygladalas uroczo. Gratuluje odwagi i wyboru. A mozna spytac skad ten pomysl na sari? Odpowiedz Link Zgłoś
martyna1985 och jak pięknie!!! 02.04.07, 07:22 gratuluję pomysłu i odwagi, której mi niestety brak, żeby spełniać niektóre "inne" zachciewajki! Pięknie wyglądaliście BRAWO!!! Wszystkiego najlepszego i samych radości!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 gratulacje, wszystkiego najlepszego 02.04.07, 08:07 super kreacja, oryginalna i gustowna, wyglądałaś pięknie. kwiaty istotnie nijakie Odpowiedz Link Zgłoś
jotka151 Cudnie!! 02.04.07, 09:46 Pięknie wyglądałaś w tym sari. Bardzo pasuje taki strój do Twojej urody. Fryzuza i miakijaż też świetne! Bukiet może faktycznie nie trafiny, ale to szczegół. Wyglądacie na bardzo szczęśliwych i niech tak zostanie na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: już po:) 02.04.07, 09:50 Po pierwsze to najserdeczniejsze życzenia!! Super wyglądałaś. Gratuluję odwagi... moi rodzice chyba by padli trupem gdybym im oznajmiła że mam zamiar tak się ubrać Odpowiedz Link Zgłoś
medea11 Re: już po:) 02.04.07, 10:00 Ja rowniez przylaczam sie do gratulacji i do wyrazow zachwytu. Baaaardzo mi sie podoba, super pomysl,powiedz skad sie wzial? To jakas fascynacja dluzsza czy tylko tak na potrzeby tego jednego dnia? Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: już po:) 02.04.07, 13:16 ja wogole fascynuje sie indiami i wszytskim co ztym tematem zwiazane(literaura,sztuka,bizuteria itd)noi jakos tak przypadkiem trafilam na strone gdzie jest ogromny wybor sari.i tak sobie poprzegladalm i stwierdzilam ze pojde do slubu w sari.tym bardziej ze chcialam wygladac inaczej.mój mąż oczywsicie o tym wiedzial nawet pomagal mi w wyborze bo bralam pod uwage takze inne kolory.itak to mniej wiecej wygladało Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: już po:) 02.04.07, 18:22 A moze rzucisz link do tej stronki? Może już nie pod kątem sukienki ślubnej, ale sari w ogóle Kupiłabym sobie coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: już po:) 02.04.07, 19:58 np: www.sareeonline.com/proj/home/default.aspx www.sareeworld.com/ www.indianweddingsaree.com/ wystarczy wpisac wgoogle saree badz sari iradze takze poszukac na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: już po:) 07.05.07, 09:52 memphis90 moja znajoma ma do odsprzedania sari - kilkanascie do wyboru...o ile się jeszcze nie sprzedały (ale same kolorowe) Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: już po:) 07.05.07, 10:02 ja kupiłam takie: www.indianweddingsaree.com/Silk_sarees.htm pomarańczowe z zielonym pasem, i przepięknym haftem złota nitką Odpowiedz Link Zgłoś
juliam1 Re: już po:) 02.04.07, 10:57 super! czekalam na Twoje foty, fajnie wygladalas. Gratuluje pomyslu i odwagi, baardzo fajnie. ladnie! O fotach nie wypowiadam sie bo to chyba nie o to chodzi i nie o tym watek. Wszystkiego dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś
kati_t Re: już po:) 02.04.07, 11:34 Wyglądalaś EXTRA, słów mi brakuje- super- super - super. Te kwiatki jak z innej bajki ale to szczegół Więcej fotek!!!! więcej fotek !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lady_nuestra Re: już po:) 02.04.07, 12:52 Naprawdę super ! Gratulacje ! i witaj w klubie szczęśliwych młodych mężatek kinia Odpowiedz Link Zgłoś
greeneyedgirl Re: już po:) 02.04.07, 23:28 oo w koncu cos oryginalnego i z pomyslem gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: już po:) 06.05.07, 19:26 ja brałam tylko ślub cywilny i byłam ubrana tak: img76.imageshack.us/img76/1066/slubjarw1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
fotograf_darek do magdaksp 07.05.07, 14:08 w skrzynce masz wiadomosc ode mnie ================================ www.darekstawski.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
onaci pięknie rewelacja 08.05.07, 00:52 tylko kwiatki trochę nie bardzo ale co tam mały szczegół.Szkoda ze mąż nie egzotyczny.żart. Wszystkiego naj. Odpowiedz Link Zgłoś
eoos Re: już po:) 08.05.07, 09:39 wszystkiego najlepszego! i bądźcie tak szczęśliwi przez całe życie! Odpowiedz Link Zgłoś
nesicha oblednie 08.05.07, 12:27 Gratuluje i wszystkiego naj!!!! wygladalas bosko i bardzo intrygujaco przez Ciebie!zamarzylam o sari Odpowiedz Link Zgłoś