Dodaj do ulubionych

Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie dodatki

01.04.07, 23:23
moja kiecuszka

suknie-slubne.pl/pl/stpatrick.php?s=dietrih&nr=2
szukam tylko takich duzych cyganskich ,hiszpanskich kolczykow kol nalepiej z
krysztalkami
Obserwuj wątek
    • basiachylinska Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 01.04.07, 23:24
      suknie-slubne.pl/pl/stpatrick.php?s=dietrih a moze juz ktoras z was
      miala taka??? i moze ma jakies zdjecia w realu???
      • maraxela Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 01.04.07, 23:32
        ja jeszcze sie nie rozgladalam za dodatkami ale planuje takie indyjskie
        orientalne dlugie
    • ala-81 Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 01.04.07, 23:26
      fajna, też będę miała z koronki smile
      jakiego koloru bedzie suknia?
      • maraxela Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 01.04.07, 23:29
        moja jest bardzo podobna,przynajmniej dol
      • basiachylinska Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 01.04.07, 23:29
        kolor kremowa taki kolor starej koronki
      • maraxela Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 01.04.07, 23:29
        picasaweb.google.pl/maraxela/Suknia
        • basiachylinska Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 01.04.07, 23:32
          no troche podobna tyle ze moja jest w calosci z koronki zrobiona. a tak z
          ciekawosci to ile twoja kosztuje
          • maraxela Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 01.04.07, 23:33
            moja tez jest w calosci z koronki moze a zdjeciu nie widac one sa tak samo
            szyte tylko gora inna. moja kosztuje 3600 a twoja??
            • basiachylinska Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 01.04.07, 23:40
              4600 st.patrick super koronka. a jakie dodatki bedziesz miala??
              bo ja chcialam takie cyganskie, hiszpanskie kolczyki kola z krysztalkami takie
              maxi wielkie ale nie wiem gdzie mozna takie kupic hmmm no i jakie buty a co u
              ciebie z welonem??? i jakie kwiaty no i co proponujesz dla M??? wink
              • maraxela Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 01.04.07, 23:43
                ja jestem na razie w 7 a nawet 8 niebie ze zamowilam sukienke bo mnie to juz
                zmeczylo i wyczerpalo emocjonalnie.kolczyki podobne do proponowanuych przez ala
                81 ale jeszcze nie wiem.no buty tez nie wybrane ,wysokosc obcasa tez???? chyba
                zorbie tak ze wezme do kosciola 8 cm a na same 2 cm drugie buty( szkoda sie
                meczyc w 8 cm).kwiaty chce takie kalie rozowe.
          • ala-81 Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 01.04.07, 23:38
            www.allegro.pl/item179108464_kolczyki_srebrne_bizuteria_srebrna_artystyczna.html
            • basiachylinska Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 01.04.07, 23:41
              hmm ale perly??? no nie wiem wolalabym krysztalki np cyrkonie
            • ala-81 Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 01.04.07, 23:41
              www.allegro.pl/item178755989__sexyoryginalne_crysztaly_kolczyki_z_usa.html
              www.allegro.pl/item181106270__style_kolczyki_tonacja_srebro_swarovski.html
              www.allegro.pl/item180373957_eufro_bizuteria_artystyczna_aukcja_promocyjna.html
              • basiachylinska Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 01.04.07, 23:45
                Ala te drugie sa super a to twoja aukcja????? kurcze nie mam konta na allegro sad
                • ala-81 Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 01.04.07, 23:46
                  nie, to nei moja aukcja
              • maraxela Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 01.04.07, 23:45
                no a welon tez wielka niewiadoma widzisz jakie mam krotkie wlosy,welon sie
                zsowa, moze kwiat jakis we wlosach.nie chce tez przedobrzyc suknia juz ejst
                bogata w koronki nie wiem czy ten welon jeszcze tam dawac
    • siog Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 01.04.07, 23:44
      suknia piekna! pasuja tutaj zlote dodatki. a co z welonem?bedzie czy nie?
      • basiachylinska Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 01.04.07, 23:46
        Wlasnie myslalam o burzy lokow na glowie i takich kolczykach

www.allegro.pl/item178755989__sexyoryginalne_crysztaly_kolczyki_z_usa.html
        • maraxela Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 01.04.07, 23:47
          o te kolczyki sa bardzo ladne.
        • ala-81 Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 01.04.07, 23:48
          a może big_grin
          www.allegro.pl/item176676148_hinduskie_slubne_kolczyki.html
          • maraxela Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 01.04.07, 23:50
            o la BOga 2100 zl za kolczyki ojejej
          • ala-81 Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 01.04.07, 23:53
            www.pakamera.pl/slub-jonquil-nr129624.htm
            wylegarnia.pl/pictures/37042.jpg?SID=474333062d91523ef78342054fdeba05
          • siog Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 02.04.07, 00:01
            Ala, te kolczyki hinduskie sa nieziemskie!!!!!!!!! piekne...ach musze wybrac sie
            do emiratow kiedys na zakupy kolczykowe...........
            • maraxela Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 02.04.07, 00:02
              juz te kolczyki na pewno sa z emiratow ale pod poznaniem pewniesmilesmile
              • basiachylinska Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 02.04.07, 00:06
                tak wlasnie heheheh
                • maraxela Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 02.04.07, 00:08
                  moja nie ma ramionczek wiec moze to by fajnie wygladalo.nie wiem co z welonem
                  chcialabym miec chociaz wiem ze on do tej suknie to jak sol w oko
                  • ala-81 Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 02.04.07, 00:11
                    ogólnie jestem rpzeciw firanom na głowie smile tym razem tez sadzę ze nie powinnaś
                    zakładać welonu do tak obfitej suknii chyba że bardzo chcesz

welon postrzegam jako element dekoracji a nie tradycji, więc czasem pasuje do
                    suknii czasem nie
                    • basiachylinska Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 02.04.07, 00:18
                      Ja i tak w sumie nie powinnam isc w welonie ( chodz mam to w nosie) bo bedzie
                      przedze mna szla moja za rok juz 5 letnia corusia no i moze nasze malenstwo jak
                      w tym miesiacu nam sie uda zaciazyc(trzymajcie kciuki) bo my tak do slubu cala
                      rodzinka chcemy wink
                      • ala-81 Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 02.04.07, 00:21
                        tym to bym sie najmniej przejmowała smile
                        w sumie to dobrze ze nie idę w białej he he smile
                        • basiachylinska Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 02.04.07, 00:24
                          a ty jaka bedziesz miala sukienke???? pochwal sie!!!! moja tez nie biala raczek
                          taka stara korona kawa z duza iloscia mleka wink
                          • ala-81 Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 02.04.07, 00:30
                            moja suknia to taki majowy mix
                            szyję u krawcowej, mam przymiarkę we wtorek i już mi się śni po nocach smile
                            ze zdjęcia od lewej: dół, przód i tył sukienki
                            kolor śmietankowo ecru z koraliczkami lekko złotymi, złote dodatki
                            www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5bc8e259fb6fb0b3.html
                            buty
                            www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9d78fd3efcbc9ca6.html
                            kolczyki
                            www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7c1e57093ebf2366.html
                            • ala-81 Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 02.04.07, 00:31
                              bez trenu
                • ala-81 Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 02.04.07, 00:09
                  a tam emiraty smile same zacznijcie robić super frajda smile
        • basiachylinska Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 01.04.07, 23:49
          kurcze mam fryzure na pulpicie ale nie umiem jej tu wkleic
          • maraxela Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 01.04.07, 23:51
            haha musisz ja umiescic w jakims programie ktory umozliwia tworzenie
            internetowych albumow zdjec
            • maraxela Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 01.04.07, 23:51
              np ten w ktorym ja mam swoje zdjecia
            • maraxela Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 01.04.07, 23:52
              a co z welonem??
          • basiachylinska ala!!! 01.04.07, 23:51
            Super cena nie ma co tongue_out to te co mi wczesniej wyslalas o niebo ladniejsze
            • basiachylinska fryzura slubna 01.04.07, 23:55
              fotoforum.gazeta.pl/u/basiachylinska.html i tylko wlasnie kwiat we
              wlosy
              • basiachylinska Re: fryzura slubna 01.04.07, 23:57
                jeszcze jedno wkleilam na krotkie wlosy (szybko zmieniam zdanie) heheh teraz
                zapuszczam
              • maraxela Re: fryzura slubna 01.04.07, 23:59
                picasaweb.google.pl/maraxela/Suknia
                dodalam zdjecie zobacz na bizuterie dziewczyny z kieliszkiem - to moja kuzynka
                podoba mi sie jej naszyjnik moze pozycze
                • basiachylinska Re: fryzura slubna 02.04.07, 00:06
                  ladny ten naszyjnik ale ja mam juz wymarzoone kolczyki w zamysle i to bedzie za
                  pstrokoato gdybym miala jedno i drugie. a i moja sukienka ma ramiaczka z
                  malutkimi krysztalkami wiec jeszcze naszyjnik to zbyt pstrokato.

a z jakich regionow pl jestescie ????
                  • maraxela Re: fryzura slubna 02.04.07, 00:07
                    wroclawsmile
                    • basiachylinska Re: fryzura slubna 02.04.07, 00:08
                      a gdzie wesele??? jaka sala ??? bo u mnie jeszcze wiekie ?????????? nic \cholera
                      • basiachylinska Re: fryzura slubna 02.04.07, 00:10
                        no a ja ze slaska a rodzinka mojego Ukochanego z pod opola a wesele mozemy mies
                        a) malopolska
                        b)slask
                        c)opolsie
                        d) kurdebele z noclegiem na 70 osob
                      • maraxela Re: fryzura slubna 02.04.07, 00:11
                        www.przewodnikmp.pl/art/pod_lutym_turem_promo/przedslubne/menu_przedslubne.php
              • ala-81 Re: fryzura slubna 01.04.07, 23:59
                fajna fryzurka
                kiedy masz ślub? nie będzie Ci gorąco??
                zrezygnowałabym z welonu smile
                • basiachylinska Re: fryzura slubna 02.04.07, 00:03
                  slub mam 28.06.2008 i oczywiscie bez welonu, mam nadzieje ze nie bedzie mi
                  goraco......jak cos to upne je do gory pozniej
    • maraxela Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 02.04.07, 00:36
      a to moj pomysl na sesje zdjeciowa wtedy na glowe wloze wianek z polnych
      stokroteksmile

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=59734067
      "Ludzie mowia ze jestem zlym czlowiekiem. Ale to nieprawda. Ja mam serce malego
      chlopca ,W sloiku na biurku"
      • ala-81 Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 02.04.07, 00:38
        to marzenie mojej siostry smile
      • basiachylinska Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 02.04.07, 00:40
        www.beznazwy.com on sa swietni beda u nas na slubie, weselu caly dzien z
        nami, robia piekne zdjecia tam na stronce sa rozne kategorie przejzyj wszystkie
        • maraxela Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 02.04.07, 00:44
          marzenie latwe do spelniania -na kon!!! i juz
        • maraxela Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 02.04.07, 00:47
          na slubie tanczymy chache a do slubui jedziemy wojskoym lazemsmile odjechane
          wszytko
          • ala-81 Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 02.04.07, 00:48
            chodziliście na kurs tańca?
            • maraxela Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 02.04.07, 00:51
              chodzimy zaczelismy sie uczyc walca no ale po 4 lakcjach juz mielismy go
              powyzej uszu mnieten taniec usypia wiec postanowilismy polaczyc walca z
              chacha.zaczniemy walcem,pare obrotow nagle swiatlo zgasnie muzyka ustanie i
              bedzie slychac zgrzyty w glosnikach po czym z zaskoczenia wlaczy sie chacha:0
              • ala-81 Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 02.04.07, 00:53
                smile super pomysł
                też chciałabym zatańczyć cha cha ale mój N jakoś niemrawo się do tego zabiera smile

ps jak się czujesz? masz już wyniki?
                • maraxela Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 02.04.07, 00:55
                  nie jeszcze dobrze sie czujesadsad nie wspominaj mi nawet
                  zzzzzzzzzzzzzzzz.wybilam sobie to z glowy nie mysle.ide w srode na PCR zeby
                  miec 100%
                  • ala-81 Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 02.04.07, 00:57
                    uups to przepraszam kiss

trzymam kciuki aby wszytko było dobrze i pięknie smile
                    • maraxela Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 02.04.07, 00:58
                      bedzie jestem zbyt szczesliwa zeby mi to zabrac musi byc ja nie dopuszczam do
                      siebie zadnej innej opcji nie mozliwe i juz .i przez taka glupote
                      zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kur
                      • ala-81 Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 02.04.07, 01:02
                        pora spać smile
                        dobrej nocki życzę smile
                        • maraxela Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 02.04.07, 01:04
                          ja jestem na dyzurze haha spokoj jest wiec siedze na necie mam do 7 rano wiec
                          hmmmm dobrych snow ja czowam
                          • basiachylinska maraxela 02.04.07, 01:06
                            A co sie z toba dzieje jakie badania??? normalnie czytam i mnie zatkalo mam
                            siemartwic ??
                            • maraxela Re: maraxela 02.04.07, 01:08
                              wszytko bedzie ok zakulam sie igla przez przypadak a pacjet byl chory na hiv w
                              srode bede miala badania ale wszytko ebdzie ok nie ma innego wyjscia
                              • maraxela Re: maraxela 02.04.07, 01:10
                                a zakulam sie w tak glupi sposob ze jak to opisalam na forum tonikt nie
                                uwierzyl ze mozna w tak glupi sposob sobie to zrobic
                              • basiachylinska Re: maraxela 02.04.07, 01:11
                                wszystko bedzie ok ja mialam znajomego ktory byl nosicielem i jego ZONA
                                dowiedziala sie po 5 latach jak zachorowal a maja 10-letnia core i na szczecie
                                sa zdrowe obie!!! uwierz mi bedzie ok, bylam z nia na badaniach i byla przy
                                niej wtedy
                                • maraxela Re: maraxela 02.04.07, 01:12
                                  no to nieodpowiedzialny kretyn na maxa dziecko mogl zarazic
                                  • basiachylinska Re: maraxela 02.04.07, 01:17
                                    no kretyn ... szkoda slow ale one sa zdrowe!!! jego zona wspolzyla z nim przez
                                    te 5 lat!!! ale na szczescie ! zle sie czula po tabletkach i uzywali zawsze
                                    prezerwatywe, na cale szczescie
                                • basiachylinska Re: maraxela 02.04.07, 01:14
                                  a jak sie zakulas????? wszystko bedzie ok
                                  • maraxela Re: maraxela 02.04.07, 01:16
                                    kolega wkuwal sie welflonem ja stalam obok z welflona zaczela leciec krew i
                                    szybko wyciagnal igle chcac zakrecic kurek no i rzucil igla na ziemie gdzie ja
                                    trzymalam noge i mi sie ta igle wbila.kosmos irracjonalna sytuacja
                                    • basiachylinska Re: maraxela 02.04.07, 01:20
                                      a kiedy masz wyniki???? i tylko prosze cie napisz mi tu jak bedziesz miala
                                      wiadomosci bo chce byc spokojna tzn i tak jestem ale oklamywac cie nie bede bo
                                      sama wiesz najlepiej ze ryzyko istnieje zawsze ale wierzmy ze cie ominie
                                      sciskam cie mocno
                                      • maraxela Re: maraxela 02.04.07, 01:25
                                        rozmawialam ze spacjalistami przy takim kontakcie w grzbiet stopy gdzie jest
                                        bardzo slabe unaczynienie (nie wbilo mi sie w zyle) ryzyko jest minimalne.ok ja
                                        musze leecic moje gg 1866452 napsiz jutro jak sie wyspie po poludniu powinnam
                                        juz byc dostepnasmile buzieczki
                                  • maraxela Re: maraxela 02.04.07, 01:19
                                    ja musze isc praca wzywa a raczej karetkawinksmile do jutra
                      • maraxela Re: Moja Sukienka-co sadzicie i jakie myslicie do 02.04.07, 01:03
                        do chachy to moj tez sie nie palitongue_out) ale nei ma wyboru ja jestem dynamiczna
                        strasznie w zyciu on musi nadrabiac.najlepsza mial mine ostatnio jak
                        instruktor kazal mu rusza bioderkami hihihi stanal na srodku i pod nosem" nie
                        bede ruszal tylkiem pedalem nie jestem"hihihi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka