Dodaj do ulubionych

Niebanalna, ręcznie robiona, ślubna biżuteria

02.04.07, 09:13
Czy wiecie gdzie coś takiego kupić ? lub jak zrobić by dodac tez koronke ?
Obserwuj wątek
    • ala-81 Re: Niebanalna, ręcznie robiona, ślubna biżuteria 02.04.07, 09:19
      galerie internetowe
      allegro
    • gioseppe Re: Niebanalna, ręcznie robiona, ślubna biżuteria 02.04.07, 09:23
      mozna zrobic
      ale z koronka ciezko bedzie gdyz jest z reguły gruba.
      natomiast mozna nawiązać do koronki i użyć takiej wstążki szyfonowej/organtyny i
      zrobić coś na bazie tego.
      przejrzyj kolekcje biżuterii linea raffaelli. Jest piękna.
      • gioseppe link 02.04.07, 09:25
        www.linearaffaelli.com/flash/
        • aniolek263 namiary 02.04.07, 10:17
          Hej,
          ja też jestem zainteresowna bizuteria recznie robiona.
          Niestety na allegro nic takiego nie ma, co by mnie zachwycilo. Czy posiadacie
          moze namiary na osobe, ktora robi takie cudenka?????
          Bardzo mi sie podoba kolekcja raffaelli. Moze ktos dalby rade zrobic taki
          naszyjnik?
          • ania294 Re: namiary 02.04.07, 10:21
            no własnie ja się przygotowuje do robienia takiej biżuterii ale musze mieć
            przynajmniej jakieś wzory - koraliki już kupiłam smilewiec jeśli pozniej
            chciałabyś odkupić to jest po 21 lipca br. to proszę bardzo smile moje gg 5331760
          • gioseppe ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 10:25
            ja robię biżuterię ale koszt takiego cuda zależy od materiałów użytych do ich
            wykonania.
            a te są bardzo zróżnicowane.

wklej screena o której biżuterii dokładnie mówisz?
            (umiesz? jak nie to wytłumaczę wink)

Cena zależy od tego czy chcesz prawdziwe perły, jakie kolory, czy kryształy mają
            być prawdziwe czy sztuczne jak w rafaelli, etc.

ktoś tu kiedyś pisał, że naszyjnik w rafaelli kosztuje ok 300zł a jest to
            biżuteria sztuczna. A cena z kosmosu.

Jeśli jesteś zainteresowana to możesz napisać na prive więcej szczegółów.
            • ania294 Re: ja mogę wykonać biżuterię :) Do gioseppe 02.04.07, 10:29
              Możesz pisać na moje gg ? nr 5331760
            • aniolek263 gioseppe 02.04.07, 10:38
              wysle Ci maila ze zdjeciem sukni, butow i moimi wizjamismile nt bizuterii.
              pzdr,
              A
            • ala-81 Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 11:04
              Gioseppe, gdzie się zaopatrujesz w materiały? też robię biżu ale chciałabym
              zacząc nową kolekcję smile a wszędzie to samo

rzeczywiście cena trochę wysoka smile jak na sztuczne materiały

jak wkleić ten obrazek z biżu?
              • gioseppe Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 11:20
                wiekszosc materialow typu koraliki perly sztuczne perelki kupuje na allegro smile
                srebro kupuje w turkusie (Kraków) chociaz teraz ciezko tam cokolwiek kupic bo
                trzeba faktury..

ale ja nie robie na sprzedaz, glownie dla siebie, dla rodziny i kolezanek smile
                nie chce mi sie robic i czekac czy cos znajdzie klienta czy nie smile

JAK ZROBIC FOTE:
                na klawiaturze masz na pewno takie przyciski jak DELETE, INSERT.
                nad nimi jest a przynajmniej powinien byc (u mnie jest w tym miejscu, u Was moze
                byc zupelnie gdzieindziej) klawisz z napisem PRINTSCRN. Czasem jest niepodpisany smile

No więc otwierasz na monitorze to co chcesz komuś przesłać, przyciskasz
                PRINTSCRN, otwierasz PAINTa, i dajesz WKLEJ (ctrl+V), zachowujesz jako .jpg i
                wysyłasz chociażby przez imageshack.us/ Ja zawsze zmniejzam obrazek do
                1000 zeby sie szybciej otwieralo w imageshaku smile

a co nam chcesz pokazac?smile
                • aniolek263 dostałaś maila? 02.04.07, 11:41
                  • gioseppe tak, odpowiem wieczorem 02.04.07, 12:19

• ala-81 Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 12:02
                  aha zapomniałam o printscreen smile
                  tak dla siebie chcę zostawić parę inspiracji
                • izulona Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 13:33
                  Dziewczyny mi się bardzo podobają opalizujące elementy w biżuterii. Czy mogę
                  liczyć gioseppe na Twoją pomoc? Czy mogę poradzić się Ciebie właśnie co do
                  biżuterii? I czy jest możliwość, abyś wykonała dla mnie ją? Czytałam, że nie
                  robisz dla klientów, ale może zrobisz wyjątek?smile
                  • gioseppe izulona 02.04.07, 13:36
                    zależy o jakich elementach mówisz smile

pisz śmiało, najlepiej na razie tutaj bo w mailach Was pomylę wink
                    mogę Ci doradzić jak chcesz napisz tylko o co chodzi, dokładnie określ jakie
                    jest Twoje wyobrażenie biżuterii i z czego miałaby byc wykonana.

pozdrawiam
                    odpowiem później bo muszę wyjść smile))
                    • izulona Re: izulona 02.04.07, 13:45
                      Ok, więc może zacznę od mojego wygląduwink. Oto moja suknia
                      www.antra.pl/zuzanna.html Jestem niska - 160 cm i mam krótką szyję, włosy
                      do karkusmile. Dlatego uważam, że coś wydłużającego na szyję musiałby być, ale nie
                      umiem jeszcze sprecyzować co to miało by byćsmile. Natomiast bardzo podobają mi się
                      opalizujące elementy w biżuterii, jak takie np.
                      img62.imageshack.us/my.php?image=biz1pi3.jpg lub takie (bizuteria
                      zabki)images20.fotosik.pl/183/66099d696d0b8666med.jpg
                      images21.fotosik.pl/129/d03e348a4697551bmed.jpg
                      i coś łączonego z elementami takimi "szklanymi", jak z takimi
                      img264.imageshack.us/my.php?image=bizbr2.jpg - jestem laik - dla mnie
                      przezroczyste to szkło, a opalizujące to tylko opalwink.
                      No i suknia będzie snieżno-biała, więc raczej łączenia ze złotem to odpadają. Co
                      proponujesz gioseppe?smile
                      • ala-81 Re: izulona 02.04.07, 16:26
                        dopiero teraz dojrzałam że też jesteś z Częstochowy smile
                        gdzie robicie wesele??
                        • izulona Re: izulona 02.04.07, 19:13
                          smile w Ricku na Rydza-Smiglego. A Wy?smile
                          • ala-81 Re: izulona 02.04.07, 19:26
                            na zaciszańskiej
                            w ricku nie było już teriminów wolnych, ale na zaciszańską mamy bliżej więc też
                            ok smile
                            • izulona Re: izulona 02.04.07, 19:27
                              My mamy do Ricka bardzo bliskosmile - mieszkam an Sportowejbig_grin
                              • ala-81 Re: izulona 02.04.07, 19:31
                                ja na Parkitce smile
                              • kamu2 Re: Rick bardzo fajna sala:) do izulona 07.04.07, 10:53
                                Widze Izulona że jesteśmy z tej samej dzielnicysmile szkkar też jest z tych
                                okolic,sala rick bardzo fajna,pozdrawiam
                                • izulona Re: Rick bardzo fajna sala:) do izulona 07.04.07, 12:00
                                  Hihi, może się okaże jeszcze, że jesteśmy koleżankami z dawnych lat szkolnych
                                  npwink. Hehe może na kursie tańca się okaże, że się skądś znamysmile. Pozdrawiam.
                      • gioseppe Re: izulona 02.04.07, 16:48
                        jeśli chcesz się wyszczuplić to ten raczej nie
                        img264.imageshack.us/my.php?image=bizbr2.jpg
                        wydaje mi się że lepsze byłoby coś bardziej dyndającego wink
                        słuchaj, napisz do mnie maila.
                        tam obmówimy resztę szczegółów, OK?

zerknę na dostępne elementy dzisiaj wieczorem
                        odpiszę jak tylko będę miała kiedy smile

zobaczymy co da się zrobić
                        pozdrawiam
                        • gioseppe Re: izulona 02.04.07, 16:49
                          raczej coś w tym stylu img62.imageshack.us/my.php?image=biz1pi3.jpg
                          lub jeden dyndający wisiorek wink

czekam na maila jeśli jesteś zainteresowana

• izulona Re: izulona 02.04.07, 19:27
                            Jestem zainteresowana, ale chyba zbyt bogaty ten naszyjnik tak sadze. Wyslę Ci
                            na mejla, to co jeszcze znalazłam. To doradzisz może i powiesz czy będziesz w
                            stanie to zrobić i czy takie kamienie gdzies będziesz miała mozliwość zakupić.smile
                            Zaraz wyślę. Pozdrawiamsmile.
                  • izulona Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 13:37
                    Otakie elementy opalizujace mi chodzi, cos pieknegosmile
                    Tylko jednak fason do mojej sukni musi być innywink
                    img62.imageshack.us/my.php?image=biz1pi3.jpg
                    • gioseppe Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 13:48
                      na szybko -
                      img107.imageshack.us/my.php?image=76968556jj8.jpg
                      jakby sie zagłębić to na pewno cos znajdziemy
                      a teraz zmykam bo się w życiu przez to forum nie wyrobię wink

do popołudnia
                      napisz cos wiecej o sobie, sukni, karnacji lub po prostu o kolorze
                      pereł/sztuczne czy prawdziwe/ kryształki już wiem jakie chcesz
                      • izulona izulona i gioseppe :) 02.04.07, 13:53
                        Ok, zmykaj, zmykajsmile. Do popołudniasmile
                        P.S. Ciut wyżej opisałam jak wyglądam i dałam link do sukni, a karnacja niestety
                        bladawink. Mam zamiar oczywiście korzystać z solarium, jednak moja opalenizna to
                        taka raczej szarawa jest niż złota i ciepłasad
                        • ala-81 Re: izulona i gioseppe :) 02.04.07, 16:11
                          fajne te opalizujące kryształki i koraliki, które pokazała Gioseppe smile
                          sądzę że powinny ładnie rozświetlić twoją twarz

będziesz miała upięte włosy czy rozpuszczone?
                          • izulona Re: izulona i gioseppe :) 02.04.07, 19:22
                            Ponieważ mam nie za długie włosy i okrągły kształt buzi, muszę mieć coś ala
                            grzywka na bokwink. Myslalam o czyms takim mniej wiecej
                            img67.imageshack.us/my.php?image=riverview2gh8.jpg tylko moje włoski
                            krótszesmile
                            • ala-81 Re: izulona i gioseppe :) 02.04.07, 19:30
                              w takim razie postaw na naszyjnik, bo kolczyki będą słabo widoczne smile
              • malinakalina Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 11:37
                Dziewczyny zwlaszcza te ktore robia bizu wink czy moglybyscie zrobic akies cudo
                dla mnie do mojej kiecki??!!!
                Czy mialybyscie czas i ochote? wink
                tylko nie mam jeszcze stuprocentowej koncepcji co chce - czy na jakies sugestie
                od was moge liczyc?! wink
                To moja kiecka:
                promesa-slubne.pl VILLAIS 2626

Myslalam o perelakach kremowych plus kilka czerwonych niby taki maly akcencik
                do kiecki ale sama nie wiem moze to nie za bardzo pasuje.....a niestety troche
                brak mi wyobrazni do takich rzeczy..... ;-(((((
                • ala-81 Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 12:07
                  mam z perełkami takie smile
                  www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7c1e57093ebf2366.html
                  • ala-81 Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 12:07
                    to są moje do ślubu
                    • parasolka11 Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 14:11
                      ślicznesmile
                      sama je zrobiłaś??
                      ja też chce!!!smile)
                      • ala-81 Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 16:13
                        tak sama robiłam smile
                        jeśłi chcesz to też sama zrób, to jest naprawdę łatwe smile)
                        • parasolka11 Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 18:07
                          chyba mi się nie uda zrobić tak ładnych...
                          no bardzo mi się podobają
                          i pasowałyby mi takie złoto perłowe...smile
                          te białe perełki to maja jakieś takie ładne wykończenia
                          jakies takie ozdobne
                          co to jest?
                          • ala-81 Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 19:27
                            złote nakładki na koraliki smile
                          • ala-81 Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 19:33
                            jeśli zdecydujesz sie sama robić to powiem Ci wszystko co i jak smile
                  • ania294 Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 12:20
                    Gdzie takie ładne perełki kupić ?
                    • ala-81 Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 12:22
                      żeby zrobić biżuterię?
                      • ania294 Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 12:32
                        tak
                        • ala-81 Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 12:36
                          jasne perełki mam z odzysku - kupiłam naszyjnik na targach ślubnych. Pocztkowo
                          chciałam sznur perełek na szyję ale później zdecydowałam sie na kolczyki. A te
                          złotawe perełki kupiłam na allegro. Wykorzystałam też takie złote nakładki na
                          niektóre białe perełki
                          • gioseppe Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 13:00
                            wszelkie sztuczne perły koraliki można znaleźć na allegro.
                            trzeba jednak uważac bo nie każde są ładne, niektóre wyglądają bardzo
                            nieelegancko i są okropnie wykonane. szukajcie jabłonexu jeśli się już
                            decydujecie na sztuczną biżuterię. i zwracajcie uwage na zdjecia zeby nie kupić
                            koralików które są krzywo poucinane.
                • gioseppe malinakalina 02.04.07, 13:24
                  wydaje mi się, że rewelacyjnie do tej sukni pasowałby prosty sznur pereł w takim
                  kolorze.
                  img68.imageshack.us/my.php?image=villais2626ge3.jpg
                  bransolety bym nie zakładała
                  kolczyki - zalezy od upiecia włosów ale zdaje się, że suknia jest na tyle
                  ozdobna ze bez sensu szaleć - wystarczą dwie "kropki" w kolorze naszyjnika
                  oczywiście.

można też pomieszać kolory ale nie wiem czy nie za dużo szczęścia na raz smile
                  kwestia gustu i oczywiście twojego wyobrażenia w tym dniu
                  • malinakalina Re: malinakalina 02.04.07, 15:42
                    Kolor jest rewelacyjny i rzeczywiscie pasowalby idealnie wink
                    wlosy bede miala rozpuszczone - a sa do ramion. wiec moze faktycznie kolczyki
                    to tylko jakies male "kropki" w uszach. A ten naszyjnik bylby chyba idealny
                    gdyby byl z bialych perelek tyo mial kilka takich czerwonych rozmieszczonych
                    miedzy tymi bialymi i tak bransoletke do tego no ale moze to juz rzeczywiscie
                    przesada.............Musze pomyslec .................A czy moge liczyc na wasza
                    pomoc w podjeciu decyzji i CO NAJWAZNIESZE na prace waszych rak winkW zrobieniu
                    takiego cuda?
                    • ala-81 Re: malinakalina 02.04.07, 16:00
                      na Twoim miejscu postawiłabym tylko na efektowny naszyjnik
                    • gioseppe Re: malinakalina 02.04.07, 16:16
                      malinakalina napisała:

> Kolor jest rewelacyjny i rzeczywiscie pasowalby idealnie wink
                      > wlosy bede miala rozpuszczone - a sa do ramion. wiec moze faktycznie kolczyki
                      > to tylko jakies male "kropki" w uszach. A ten naszyjnik bylby chyba idealny
                      > gdyby byl z bialych perelek tyo mial kilka takich czerwonych rozmieszczonych
                      > miedzy tymi bialymi i tak bransoletke do tego no ale moze to juz rzeczywiscie
                      > przesada.............Musze pomyslec .................A czy moge liczyc na wasza
                      >
                      > pomoc w podjeciu decyzji

najlepiej jesli TY bedziesz przekonana ze chcesz taki naszyjnik a nie inny.
                      ewentualnie można miedzy perły wstawić po maciupeńkiej srebrnej kuleczce.
                      suknia jest ecru czy biała? osobiście nie razi mnie srebro (w malych ilosciach)
                      do ecru ale niektórych tak dlatego pytam.

> i CO NAJWAZNIESZE na prace waszych rak winkW zrobieniu
                      > takiego cuda?

może będę mogła pomóc - napisz tylko prosze ile cm powinien mieć naszyjnik? bo
                      nie wiem czy mi wystarczy pereł.
                      porównaj najlepiej z jakimś łańcuszkiem i napisz ile cm
    • gioseppe aniolek263 masz maila 02.04.07, 13:14

• aniolek263 do gioseppe - juz Ci odpisałam:)) 02.04.07, 14:28
    • justeczka1 Re: Niebanalna, ręcznie robiona, ślubna biżuteria 02.04.07, 13:18
      proponuje skontaktowac sie z ktoras z artystek z pakamery. ja zamowialam u
      jedenej dziewczyny branzoletke i kolczyki. kolczyki juz mam i sa sliczne!
    • retinol malinakalina 02.04.07, 13:54
      ja bym zaszalała przy kolczykach i nie dała nic na szyję. może być np marmur
      koralowy pomieszany z perłami.
    • princezna Re: Niebanalna, ręcznie robiona, ślubna biżuteria 02.04.07, 16:18
      Cześć dziewczny,
      Jesli szukacie czegoś zrobionego dla Was na zamówienie to śmiem się polecićsmile
      Do tej pory nie robiłam jeszcze rzeczy typowo ślubnych, ale mam trochę
      doświadczenia ze zwykła biżuterią.

Zapraszam do galerii www.otwartydom.pl
      Jak by co to proszę o kontakt na gazetowego lub jest podany mail na stronie sklepu.

pozdrawiam
      • princezna Re: Niebanalna, ręcznie robiona, ślubna biżuteria 03.04.07, 10:47
        Witam,
        Tak mnie wczoraj zainspirowałyście że zrobiłam coś takiego:
        <a href="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1ce5f7aa64e0d260.html">
        Nie jestem pewna czy wyjdzie aktywny linksmile
        Kolczyki są śnieżnobiałe. Wykorzystałam srebro, szyfon, kryształ górski i
        szklane koraliki.

Powiedzcie co mysliscie.
        Pozdrawiamsmile
        • kati_p Re: Niebanalna, ręcznie robiona, ślubna biżuteria 04.04.07, 07:26
          Bardzo fajne smile i zdjęcie też w fajnej aranżacji smile
    • memphis90 Re: Niebanalna, ręcznie robiona, ślubna biżuteria 02.04.07, 17:39
      Hmm, widziałam naklejane na skórę koronki (zamiast klasycznej biżuterii)- może
      coś takiego? Mnie sie to bardzo podobało- widziałam, jak jedna dziewczyna
      zaklejała sobie koronką tatuaż- ale kompletnie nie pasuje do mojej sukienki,
      więc zrezygnowałam z tego pomysłu. Koronki są na pewno w salonach z sukniami.
      Może to Ci sie spodoba?
    • elza_lui Re: Niebanalna, ręcznie robiona, ślubna biżuteria 02.04.07, 17:52
      Ja zastanawiam się, czy mam sama sobie robić biżuterię na ślub, czy kupić (od
      zeszłego roku tworzenie biżuterii to moje hobby smile
      Jeśli interesuje Cię ręcznie robiona biżuteria to zajrzyj na strony galerii
      internetowych. Oto kilka adresów:
      www.studio2.net.pl
      www.kuferart.pl
      www.galeriaklimaty.pl
      Takich galerii jest sporo. Czasami można znaleźć coś naprawdę oryginalnego i
      stosunkowo taniego.
      Pozdrawiam
      E.
      • ala-81 Re: Niebanalna, ręcznie robiona, ślubna biżuteria 02.04.07, 22:52
        zrób sama i pochwal się koniecznie smile
    • malinakalina Re: Niebanalna, ręcznie robiona, ślubna biżuteria 02.04.07, 18:15
      Dziewczyny!

Bardzo wam dziekuje za pomoc i propozycje wink
      Musze teraz zastanowic sie nad tym czego dokladnie chce a potem poprosze was o
      pomoc tzn. zrobienie takiego naszyjnika.
      Mam nadzieje zrobic to szybko bo w sklepach nie widzialam nic ciekawego wiec
      chetnie skorzystam z waszych zdolnosci wink

Pozdrawiam i zaczynam myslec, ale gdyby ktoras z was widziala cos z elementami
      bordo to pls o zdjecia i linki i jeszcze raz DZIEKUJE.
    • gioseppe kilka zdjęć 02.04.07, 22:49
      nie pamiętam kto prosił mnie o zdjęcia biżuterii więc wysyłam tutaj smile)
      tyle ze to nie jest slubna a zwykla na co dzień.
      a wiec kamienie sa zupełnie innei efekt inny wink

img73.imageshack.us/my.php?image=89709820qy4.jpg
      img529.imageshack.us/my.php?image=10166236pb0.jpg
      img156.imageshack.us/my.php?image=29313409xv7.jpg
    • kati_p Biżuteria ślubna :) 02.04.07, 22:53
      Witam,
      Ja zajmuję się robieniem biżuterii ślubnej- plachecka.com/boutique/
      Zapraszam smile
    • gioseppe poodpisywałam na maile ;) 03.04.07, 00:53

• izulona Re: poodpisywałam na maile ;) 03.04.07, 07:33
        Dziękuję, odebrałam, ale muszę się zastanowić, z których kamieni, oczywiście mam
        już swoje typy, ale póki nie będę miała zamysłu jak naszyjnik ma wyglądać to nie
        wybiorę kamieniwink. Za kilka dni odezwę się do Ciebie gioseppe.
        • gioseppe Re: poodpisywałam na maile ;) 03.04.07, 07:47
          ok,
          daj znać DO CZWARTKU.

• ania294 ? 03.04.07, 08:28
            Prosze daj jakiegoś linka, kótre to są te fajne perły lub opalizujące
            kryształki na allegro z jabłonexu ? Postanowiłam zakupić cały materiał i potem
            zdecydować czy Tobie dać to do zrobienia czy pobawić się sama smile
            • gioseppe Re: ? 03.04.07, 09:15
              http://www.allegro.pl/search.php?string=per%C5%82y+jablonex&search_type=1&exclude=&location_radio=1&selected_country=1&state=0&city=&price_from=&price_to=&category=0&order=t&st=gtext&listing_sel=2&listing_interval=7

lub wpisuj perły i szukaj w opisie jabłonex
              (www.allegro.pl/search.php?string=per%C5%82y+&search_type=1&location_radio=1&selected_country=1&order=t&st=gtext&listing_sel=2&listing_interval=7&category=19734&category=19746)

albo odwrotnie - wpisuj jabłonex
              www.allegro.pl/search.php?string=jablonex&category=19746&buy=0&new=0&pay=0&search_type=1&location_radio=1&selected_country=1&order=t&st=gtext&listing_sel=2&listing_interval=7i
              szukaj w opisie perły

po prostu trzeba trochę pogrzebać w allegro wink
            • gioseppe Re: ? 03.04.07, 13:28
              znalazłaś?
              • ania294 Re: ? 03.04.07, 13:40
                tak, dziekuje sa śliczne - dziś to zmaówie i coś musze postanowic jak to
                dostane smile
          • ania294 Re: poodpisywałam na maile ;) 03.04.07, 08:30
            Oczywiście powyższa wiadomość jest do GIOSEPPE smile
          • izulona Re: poodpisywałam na maile ;) 03.04.07, 13:18
            Ojej... nie chcę decydować się pochopnie, ja mam wesele w sierpniu, dlatego mi
            się nie pali. A ja muszę pooglądać różne komplety, przepraszam, ale to nie jest
            wykonalne do czwartku. Jeśli nie będziesz w stanie wykonać zamówienia później,
            to rozumiem. Ale niestety ja zanim sie zdecyduję, to trochę potrwa...
            • gioseppe Re: poodpisywałam na maile ;) 03.04.07, 13:28
              ok
              chciałam, żeby było po prostu taniej smile
              bo skumulowałoby się przesyłki (elementy zamawiam na allegro więc dochodzą
              koszty przesyłek) ale widzę, że ciężko zgrać kilka osób.
              zatem traktuję każdego indywidualnie.

jak będziesz wiedziała czego cchesz to spróbuj, jak będę miała jak to coś
              poradzimy wink
              • izulona Re: poodpisywałam na maile ;) 03.04.07, 13:32
                Rozumiemsmile. Oglądam biżuterię cały czas, ale dostaje już kręćka, albo podoba mi
                się coś co chyba nie pasuje do sukni, albo coś co zapewne mnie skróci.
                Najgorsze, że nie wiem jeszcze sama, czego ja chcęwink. Muszę sie z tym przespać
                pare nocekbig_grin
                • gioseppe Re: poodpisywałam na maile ;) 03.04.07, 13:38
                  im wiecej ogladasz tym mniej bedziesz zdecydowana smile))

a swoja droga pomysl nad czyms takim
                  img133.imageshack.us/my.php?image=43022414ne2.jpg
                  srebrny drucik z zawieszonymi perełkami +kryształki (kolory można dopasować) -
                  coś w formie kwiatuszka (nawiązanie do ozdobnego kwiatka z boku sukni)

kolorowych snów tongue_out
    • gioseppe Angelika odbierz maila :) 03.04.07, 16:23
    • cooletka Re: Niebanalna, ręcznie robiona, ślubna biżuteria 03.04.07, 16:36
      w warszawie?
      pracownia angelika na nowolipie
      kiedys były podane dokladne namiary na forum
      Pan robi wszystko - mi nawet dobieraj odcien koralików do sukienki na poprawiny
    • gioseppe aniolek263 13.04.07, 10:20
      aniolek263 to Ty Angelika, tak?smile
      proszę napisz do mnie maila, nawet wyślij pustego bo wcięło mi wczoraj skrzynkę
      i próbuję odzyskać co miałam...

te materiały idą do mnie wolno jak krew z nosa!!!!!!!!
      • gioseppe MASZ maila :) NASZyjNik gotowy ;-) 18.04.07, 10:41
        • aniolek263 No nie żartuj??? juhu!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.07, 10:46
          Ale ekspresowe tempo
          • gioseppe Re: No nie żartuj??? juhu!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.07, 10:51
            dobrze że jestes zadowolona wink
            • izulona Re: No nie żartuj??? juhu!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.07, 10:53
              Dziewczynki pochwalcie się - wrzućcie fotki tych świecidełekbig_grin
              • aniolek263 chce sie pochwalic!!gioseppe wklej zdjecie pliisss 18.04.07, 10:55
                zrobie ci reklamesmile))))))))))))))))))
                • gioseppe a prosze bardzo! ;-) 18.04.07, 10:56

• gioseppe Re: No nie żartuj??? juhu!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.07, 10:56
                ja nie wrzucam bo nie wiem czy zainteresowana tego chce smile
                • aniolek263 chceee!!!!!!!!!!!!!! 18.04.07, 10:58
                  • gioseppe to Ty wrzucasz czy ja? 18.04.07, 11:00

• izulona Re: to Ty wrzucasz czy ja? 18.04.07, 11:01
                      Ale napięciebig_grin
                      • gioseppe Re: to Ty wrzucasz czy ja? 18.04.07, 11:05
                        no dobra
      • gioseppe naszyjnik aniołek263 - VOILA! 18.04.07, 11:04
        img223.imageshack.us/my.php?image=19995464nt5.jpg
        img301.imageshack.us/my.php?image=79717168kd6.jpg
        img169.imageshack.us/my.php?image=29696170qo5.jpg
        img151.imageshack.us/my.php?image=52225780ia5.jpg
        img223.imageshack.us/my.php?image=21842213sm3.jpg

wzór:

img169.imageshack.us/my.php?image=wzormb5.jpg
        • izulona Re: naszyjnik aniołek263 - VOILA! 18.04.07, 11:18
          smile yyyy podoba mi się - co tak w nim opalizuje? Tzn. co to za kamienie? Bo ze
          perełki to widzę. Ja niestety/stety jestem ciemnogród - zabobonna i perełek nie
          założewink
          • gioseppe to sztuczny kryształ z perełkami ;) 18.04.07, 11:20
            a koralikow jest mnoooostwo
            w tym sztuczne perelki wink
    • aniolek263 Re: Niebanalna, ręcznie robiona, ślubna biżuteria 18.04.07, 11:10
      wrecz idelany do mojej kieckismile))

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cfcf2aaec48b426c.html

• gioseppe kolczyki w mailu ;) 18.04.07, 13:53

• gioseppe aniołek -- > sprawdz maila 18.04.07, 16:04

• elwirkaka Re: Niebanalna, ręcznie robiona, ślubna biżuteria 20.04.07, 13:24
      Bardzo dużo ręcznie robionej biżuterii znajdziesz w tym sklepie:

www.ozdobydowlosow.com/
    • gioseppe aniołek - doszła paczka? 20.04.07, 15:52
      ania294 napisała:

> Czy wiecie gdzie coś takiego kupić ? lub jak zrobić by dodac tez koronke ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka