ania294 02.04.07, 09:13 Czy wiecie gdzie coś takiego kupić ? lub jak zrobić by dodac tez koronke ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala-81 Re: Niebanalna, ręcznie robiona, ślubna biżuteria 02.04.07, 09:19 galerie internetowe allegro Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Niebanalna, ręcznie robiona, ślubna biżuteria 02.04.07, 09:23 mozna zrobic ale z koronka ciezko bedzie gdyz jest z reguły gruba. natomiast mozna nawiązać do koronki i użyć takiej wstążki szyfonowej/organtyny i zrobić coś na bazie tego. przejrzyj kolekcje biżuterii linea raffaelli. Jest piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek263 namiary 02.04.07, 10:17 Hej, ja też jestem zainteresowna bizuteria recznie robiona. Niestety na allegro nic takiego nie ma, co by mnie zachwycilo. Czy posiadacie moze namiary na osobe, ktora robi takie cudenka????? Bardzo mi sie podoba kolekcja raffaelli. Moze ktos dalby rade zrobic taki naszyjnik? Odpowiedz Link Zgłoś
ania294 Re: namiary 02.04.07, 10:21 no własnie ja się przygotowuje do robienia takiej biżuterii ale musze mieć przynajmniej jakieś wzory - koraliki już kupiłam wiec jeśli pozniej chciałabyś odkupić to jest po 21 lipca br. to proszę bardzo moje gg 5331760 Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 10:25 ja robię biżuterię ale koszt takiego cuda zależy od materiałów użytych do ich wykonania. a te są bardzo zróżnicowane. wklej screena o której biżuterii dokładnie mówisz? (umiesz? jak nie to wytłumaczę ) Cena zależy od tego czy chcesz prawdziwe perły, jakie kolory, czy kryształy mają być prawdziwe czy sztuczne jak w rafaelli, etc. ktoś tu kiedyś pisał, że naszyjnik w rafaelli kosztuje ok 300zł a jest to biżuteria sztuczna. A cena z kosmosu. Jeśli jesteś zainteresowana to możesz napisać na prive więcej szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
ania294 Re: ja mogę wykonać biżuterię :) Do gioseppe 02.04.07, 10:29 Możesz pisać na moje gg ? nr 5331760 Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek263 gioseppe 02.04.07, 10:38 wysle Ci maila ze zdjeciem sukni, butow i moimi wizjami nt bizuterii. pzdr, A Odpowiedz Link Zgłoś
ala-81 Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 11:04 Gioseppe, gdzie się zaopatrujesz w materiały? też robię biżu ale chciałabym zacząc nową kolekcję a wszędzie to samo rzeczywiście cena trochę wysoka jak na sztuczne materiały jak wkleić ten obrazek z biżu? Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 11:20 wiekszosc materialow typu koraliki perly sztuczne perelki kupuje na allegro srebro kupuje w turkusie (Kraków) chociaz teraz ciezko tam cokolwiek kupic bo trzeba faktury.. ale ja nie robie na sprzedaz, glownie dla siebie, dla rodziny i kolezanek nie chce mi sie robic i czekac czy cos znajdzie klienta czy nie JAK ZROBIC FOTE: na klawiaturze masz na pewno takie przyciski jak DELETE, INSERT. nad nimi jest a przynajmniej powinien byc (u mnie jest w tym miejscu, u Was moze byc zupelnie gdzieindziej) klawisz z napisem PRINTSCRN. Czasem jest niepodpisany No więc otwierasz na monitorze to co chcesz komuś przesłać, przyciskasz PRINTSCRN, otwierasz PAINTa, i dajesz WKLEJ (ctrl+V), zachowujesz jako .jpg i wysyłasz chociażby przez imageshack.us/ Ja zawsze zmniejzam obrazek do 1000 zeby sie szybciej otwieralo w imageshaku a co nam chcesz pokazac? Odpowiedz Link Zgłoś
ala-81 Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 12:02 aha zapomniałam o printscreen tak dla siebie chcę zostawić parę inspiracji Odpowiedz Link Zgłoś
izulona Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 13:33 Dziewczyny mi się bardzo podobają opalizujące elementy w biżuterii. Czy mogę liczyć gioseppe na Twoją pomoc? Czy mogę poradzić się Ciebie właśnie co do biżuterii? I czy jest możliwość, abyś wykonała dla mnie ją? Czytałam, że nie robisz dla klientów, ale może zrobisz wyjątek? Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe izulona 02.04.07, 13:36 zależy o jakich elementach mówisz pisz śmiało, najlepiej na razie tutaj bo w mailach Was pomylę mogę Ci doradzić jak chcesz napisz tylko o co chodzi, dokładnie określ jakie jest Twoje wyobrażenie biżuterii i z czego miałaby byc wykonana. pozdrawiam odpowiem później bo muszę wyjść )) Odpowiedz Link Zgłoś
izulona Re: izulona 02.04.07, 13:45 Ok, więc może zacznę od mojego wyglądu. Oto moja suknia www.antra.pl/zuzanna.html Jestem niska - 160 cm i mam krótką szyję, włosy do karku. Dlatego uważam, że coś wydłużającego na szyję musiałby być, ale nie umiem jeszcze sprecyzować co to miało by być. Natomiast bardzo podobają mi się opalizujące elementy w biżuterii, jak takie np. img62.imageshack.us/my.php?image=biz1pi3.jpg lub takie (bizuteria zabki)images20.fotosik.pl/183/66099d696d0b8666med.jpg images21.fotosik.pl/129/d03e348a4697551bmed.jpg i coś łączonego z elementami takimi "szklanymi", jak z takimi img264.imageshack.us/my.php?image=bizbr2.jpg - jestem laik - dla mnie przezroczyste to szkło, a opalizujące to tylko opal. No i suknia będzie snieżno-biała, więc raczej łączenia ze złotem to odpadają. Co proponujesz gioseppe? Odpowiedz Link Zgłoś
ala-81 Re: izulona 02.04.07, 16:26 dopiero teraz dojrzałam że też jesteś z Częstochowy gdzie robicie wesele?? Odpowiedz Link Zgłoś
ala-81 Re: izulona 02.04.07, 19:26 na zaciszańskiej w ricku nie było już teriminów wolnych, ale na zaciszańską mamy bliżej więc też ok Odpowiedz Link Zgłoś
izulona Re: izulona 02.04.07, 19:27 My mamy do Ricka bardzo blisko - mieszkam an Sportowej Odpowiedz Link Zgłoś
kamu2 Re: Rick bardzo fajna sala:) do izulona 07.04.07, 10:53 Widze Izulona że jesteśmy z tej samej dzielnicy szkkar też jest z tych okolic,sala rick bardzo fajna,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
izulona Re: Rick bardzo fajna sala:) do izulona 07.04.07, 12:00 Hihi, może się okaże jeszcze, że jesteśmy koleżankami z dawnych lat szkolnych np. Hehe może na kursie tańca się okaże, że się skądś znamy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: izulona 02.04.07, 16:48 jeśli chcesz się wyszczuplić to ten raczej nie img264.imageshack.us/my.php?image=bizbr2.jpg wydaje mi się że lepsze byłoby coś bardziej dyndającego słuchaj, napisz do mnie maila. tam obmówimy resztę szczegółów, OK? zerknę na dostępne elementy dzisiaj wieczorem odpiszę jak tylko będę miała kiedy zobaczymy co da się zrobić pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: izulona 02.04.07, 16:49 raczej coś w tym stylu img62.imageshack.us/my.php?image=biz1pi3.jpg lub jeden dyndający wisiorek czekam na maila jeśli jesteś zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
izulona Re: izulona 02.04.07, 19:27 Jestem zainteresowana, ale chyba zbyt bogaty ten naszyjnik tak sadze. Wyslę Ci na mejla, to co jeszcze znalazłam. To doradzisz może i powiesz czy będziesz w stanie to zrobić i czy takie kamienie gdzies będziesz miała mozliwość zakupić. Zaraz wyślę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
izulona Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 13:37 Otakie elementy opalizujace mi chodzi, cos pieknego Tylko jednak fason do mojej sukni musi być inny img62.imageshack.us/my.php?image=biz1pi3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 13:48 na szybko - img107.imageshack.us/my.php?image=76968556jj8.jpg jakby sie zagłębić to na pewno cos znajdziemy a teraz zmykam bo się w życiu przez to forum nie wyrobię do popołudnia napisz cos wiecej o sobie, sukni, karnacji lub po prostu o kolorze pereł/sztuczne czy prawdziwe/ kryształki już wiem jakie chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
izulona izulona i gioseppe :) 02.04.07, 13:53 Ok, zmykaj, zmykaj. Do popołudnia P.S. Ciut wyżej opisałam jak wyglądam i dałam link do sukni, a karnacja niestety blada. Mam zamiar oczywiście korzystać z solarium, jednak moja opalenizna to taka raczej szarawa jest niż złota i ciepła Odpowiedz Link Zgłoś
ala-81 Re: izulona i gioseppe :) 02.04.07, 16:11 fajne te opalizujące kryształki i koraliki, które pokazała Gioseppe sądzę że powinny ładnie rozświetlić twoją twarz będziesz miała upięte włosy czy rozpuszczone? Odpowiedz Link Zgłoś
izulona Re: izulona i gioseppe :) 02.04.07, 19:22 Ponieważ mam nie za długie włosy i okrągły kształt buzi, muszę mieć coś ala grzywka na bok. Myslalam o czyms takim mniej wiecej img67.imageshack.us/my.php?image=riverview2gh8.jpg tylko moje włoski krótsze Odpowiedz Link Zgłoś
ala-81 Re: izulona i gioseppe :) 02.04.07, 19:30 w takim razie postaw na naszyjnik, bo kolczyki będą słabo widoczne Odpowiedz Link Zgłoś
malinakalina Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 11:37 Dziewczyny zwlaszcza te ktore robia bizu czy moglybyscie zrobic akies cudo dla mnie do mojej kiecki??!!! Czy mialybyscie czas i ochote? tylko nie mam jeszcze stuprocentowej koncepcji co chce - czy na jakies sugestie od was moge liczyc?! To moja kiecka: promesa-slubne.pl VILLAIS 2626 Myslalam o perelakach kremowych plus kilka czerwonych niby taki maly akcencik do kiecki ale sama nie wiem moze to nie za bardzo pasuje.....a niestety troche brak mi wyobrazni do takich rzeczy..... ;-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ala-81 Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 12:07 mam z perełkami takie www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7c1e57093ebf2366.html Odpowiedz Link Zgłoś
parasolka11 Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 14:11 śliczne sama je zrobiłaś?? ja też chce!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-81 Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 16:13 tak sama robiłam jeśłi chcesz to też sama zrób, to jest naprawdę łatwe ) Odpowiedz Link Zgłoś
parasolka11 Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 18:07 chyba mi się nie uda zrobić tak ładnych... no bardzo mi się podobają i pasowałyby mi takie złoto perłowe... te białe perełki to maja jakieś takie ładne wykończenia jakies takie ozdobne co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
ala-81 Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 19:27 złote nakładki na koraliki Odpowiedz Link Zgłoś
ala-81 Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 19:33 jeśli zdecydujesz sie sama robić to powiem Ci wszystko co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
ania294 Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 12:20 Gdzie takie ładne perełki kupić ? Odpowiedz Link Zgłoś
ala-81 Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 12:36 jasne perełki mam z odzysku - kupiłam naszyjnik na targach ślubnych. Pocztkowo chciałam sznur perełek na szyję ale później zdecydowałam sie na kolczyki. A te złotawe perełki kupiłam na allegro. Wykorzystałam też takie złote nakładki na niektóre białe perełki Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: ja mogę wykonać biżuterię :) 02.04.07, 13:00 wszelkie sztuczne perły koraliki można znaleźć na allegro. trzeba jednak uważac bo nie każde są ładne, niektóre wyglądają bardzo nieelegancko i są okropnie wykonane. szukajcie jabłonexu jeśli się już decydujecie na sztuczną biżuterię. i zwracajcie uwage na zdjecia zeby nie kupić koralików które są krzywo poucinane. Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe malinakalina 02.04.07, 13:24 wydaje mi się, że rewelacyjnie do tej sukni pasowałby prosty sznur pereł w takim kolorze. img68.imageshack.us/my.php?image=villais2626ge3.jpg bransolety bym nie zakładała kolczyki - zalezy od upiecia włosów ale zdaje się, że suknia jest na tyle ozdobna ze bez sensu szaleć - wystarczą dwie "kropki" w kolorze naszyjnika oczywiście. można też pomieszać kolory ale nie wiem czy nie za dużo szczęścia na raz kwestia gustu i oczywiście twojego wyobrażenia w tym dniu Odpowiedz Link Zgłoś
malinakalina Re: malinakalina 02.04.07, 15:42 Kolor jest rewelacyjny i rzeczywiscie pasowalby idealnie wlosy bede miala rozpuszczone - a sa do ramion. wiec moze faktycznie kolczyki to tylko jakies male "kropki" w uszach. A ten naszyjnik bylby chyba idealny gdyby byl z bialych perelek tyo mial kilka takich czerwonych rozmieszczonych miedzy tymi bialymi i tak bransoletke do tego no ale moze to juz rzeczywiscie przesada.............Musze pomyslec .................A czy moge liczyc na wasza pomoc w podjeciu decyzji i CO NAJWAZNIESZE na prace waszych rak W zrobieniu takiego cuda? Odpowiedz Link Zgłoś
ala-81 Re: malinakalina 02.04.07, 16:00 na Twoim miejscu postawiłabym tylko na efektowny naszyjnik Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: malinakalina 02.04.07, 16:16 malinakalina napisała: > Kolor jest rewelacyjny i rzeczywiscie pasowalby idealnie > wlosy bede miala rozpuszczone - a sa do ramion. wiec moze faktycznie kolczyki > to tylko jakies male "kropki" w uszach. A ten naszyjnik bylby chyba idealny > gdyby byl z bialych perelek tyo mial kilka takich czerwonych rozmieszczonych > miedzy tymi bialymi i tak bransoletke do tego no ale moze to juz rzeczywiscie > przesada.............Musze pomyslec .................A czy moge liczyc na wasza > > pomoc w podjeciu decyzji najlepiej jesli TY bedziesz przekonana ze chcesz taki naszyjnik a nie inny. ewentualnie można miedzy perły wstawić po maciupeńkiej srebrnej kuleczce. suknia jest ecru czy biała? osobiście nie razi mnie srebro (w malych ilosciach) do ecru ale niektórych tak dlatego pytam. > i CO NAJWAZNIESZE na prace waszych rak W zrobieniu > takiego cuda? może będę mogła pomóc - napisz tylko prosze ile cm powinien mieć naszyjnik? bo nie wiem czy mi wystarczy pereł. porównaj najlepiej z jakimś łańcuszkiem i napisz ile cm Odpowiedz Link Zgłoś
justeczka1 Re: Niebanalna, ręcznie robiona, ślubna biżuteria 02.04.07, 13:18 proponuje skontaktowac sie z ktoras z artystek z pakamery. ja zamowialam u jedenej dziewczyny branzoletke i kolczyki. kolczyki juz mam i sa sliczne! Odpowiedz Link Zgłoś
retinol malinakalina 02.04.07, 13:54 ja bym zaszalała przy kolczykach i nie dała nic na szyję. może być np marmur koralowy pomieszany z perłami. Odpowiedz Link Zgłoś
princezna Re: Niebanalna, ręcznie robiona, ślubna biżuteria 02.04.07, 16:18 Cześć dziewczny, Jesli szukacie czegoś zrobionego dla Was na zamówienie to śmiem się polecić Do tej pory nie robiłam jeszcze rzeczy typowo ślubnych, ale mam trochę doświadczenia ze zwykła biżuterią. Zapraszam do galerii www.otwartydom.pl Jak by co to proszę o kontakt na gazetowego lub jest podany mail na stronie sklepu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
princezna Re: Niebanalna, ręcznie robiona, ślubna biżuteria 03.04.07, 10:47 Witam, Tak mnie wczoraj zainspirowałyście że zrobiłam coś takiego: <a href="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1ce5f7aa64e0d260.html"> Nie jestem pewna czy wyjdzie aktywny link Kolczyki są śnieżnobiałe. Wykorzystałam srebro, szyfon, kryształ górski i szklane koraliki. Powiedzcie co mysliscie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: Niebanalna, ręcznie robiona, ślubna biżuteria 04.04.07, 07:26 Bardzo fajne i zdjęcie też w fajnej aranżacji Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Niebanalna, ręcznie robiona, ślubna biżuteria 02.04.07, 17:39 Hmm, widziałam naklejane na skórę koronki (zamiast klasycznej biżuterii)- może coś takiego? Mnie sie to bardzo podobało- widziałam, jak jedna dziewczyna zaklejała sobie koronką tatuaż- ale kompletnie nie pasuje do mojej sukienki, więc zrezygnowałam z tego pomysłu. Koronki są na pewno w salonach z sukniami. Może to Ci sie spodoba? Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: Niebanalna, ręcznie robiona, ślubna biżuteria 02.04.07, 17:52 Ja zastanawiam się, czy mam sama sobie robić biżuterię na ślub, czy kupić (od zeszłego roku tworzenie biżuterii to moje hobby Jeśli interesuje Cię ręcznie robiona biżuteria to zajrzyj na strony galerii internetowych. Oto kilka adresów: www.studio2.net.pl www.kuferart.pl www.galeriaklimaty.pl Takich galerii jest sporo. Czasami można znaleźć coś naprawdę oryginalnego i stosunkowo taniego. Pozdrawiam E. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-81 Re: Niebanalna, ręcznie robiona, ślubna biżuteria 02.04.07, 22:52 zrób sama i pochwal się koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
malinakalina Re: Niebanalna, ręcznie robiona, ślubna biżuteria 02.04.07, 18:15 Dziewczyny! Bardzo wam dziekuje za pomoc i propozycje Musze teraz zastanowic sie nad tym czego dokladnie chce a potem poprosze was o pomoc tzn. zrobienie takiego naszyjnika. Mam nadzieje zrobic to szybko bo w sklepach nie widzialam nic ciekawego wiec chetnie skorzystam z waszych zdolnosci Pozdrawiam i zaczynam myslec, ale gdyby ktoras z was widziala cos z elementami bordo to pls o zdjecia i linki i jeszcze raz DZIEKUJE. Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe kilka zdjęć 02.04.07, 22:49 nie pamiętam kto prosił mnie o zdjęcia biżuterii więc wysyłam tutaj ) tyle ze to nie jest slubna a zwykla na co dzień. a wiec kamienie sa zupełnie innei efekt inny img73.imageshack.us/my.php?image=89709820qy4.jpg img529.imageshack.us/my.php?image=10166236pb0.jpg img156.imageshack.us/my.php?image=29313409xv7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Biżuteria ślubna :) 02.04.07, 22:53 Witam, Ja zajmuję się robieniem biżuterii ślubnej- plachecka.com/boutique/ Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
izulona Re: poodpisywałam na maile ;) 03.04.07, 07:33 Dziękuję, odebrałam, ale muszę się zastanowić, z których kamieni, oczywiście mam już swoje typy, ale póki nie będę miała zamysłu jak naszyjnik ma wyglądać to nie wybiorę kamieni. Za kilka dni odezwę się do Ciebie gioseppe. Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: poodpisywałam na maile ;) 03.04.07, 07:47 ok, daj znać DO CZWARTKU. Odpowiedz Link Zgłoś
ania294 ? 03.04.07, 08:28 Prosze daj jakiegoś linka, kótre to są te fajne perły lub opalizujące kryształki na allegro z jabłonexu ? Postanowiłam zakupić cały materiał i potem zdecydować czy Tobie dać to do zrobienia czy pobawić się sama Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: ? 03.04.07, 09:15 http://www.allegro.pl/search.php?string=per%C5%82y+jablonex&search_type=1&exclude=&location_radio=1&selected_country=1&state=0&city=&price_from=&price_to=&category=0&order=t&st=gtext&listing_sel=2&listing_interval=7 lub wpisuj perły i szukaj w opisie jabłonex (www.allegro.pl/search.php?string=per%C5%82y+&search_type=1&location_radio=1&selected_country=1&order=t&st=gtext&listing_sel=2&listing_interval=7&category=19734&category=19746) albo odwrotnie - wpisuj jabłonex www.allegro.pl/search.php?string=jablonex&category=19746&buy=0&new=0&pay=0&search_type=1&location_radio=1&selected_country=1&order=t&st=gtext&listing_sel=2&listing_interval=7i szukaj w opisie perły po prostu trzeba trochę pogrzebać w allegro Odpowiedz Link Zgłoś
ania294 Re: ? 03.04.07, 13:40 tak, dziekuje sa śliczne - dziś to zmaówie i coś musze postanowic jak to dostane Odpowiedz Link Zgłoś
ania294 Re: poodpisywałam na maile ;) 03.04.07, 08:30 Oczywiście powyższa wiadomość jest do GIOSEPPE Odpowiedz Link Zgłoś
izulona Re: poodpisywałam na maile ;) 03.04.07, 13:18 Ojej... nie chcę decydować się pochopnie, ja mam wesele w sierpniu, dlatego mi się nie pali. A ja muszę pooglądać różne komplety, przepraszam, ale to nie jest wykonalne do czwartku. Jeśli nie będziesz w stanie wykonać zamówienia później, to rozumiem. Ale niestety ja zanim sie zdecyduję, to trochę potrwa... Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: poodpisywałam na maile ;) 03.04.07, 13:28 ok chciałam, żeby było po prostu taniej bo skumulowałoby się przesyłki (elementy zamawiam na allegro więc dochodzą koszty przesyłek) ale widzę, że ciężko zgrać kilka osób. zatem traktuję każdego indywidualnie. jak będziesz wiedziała czego cchesz to spróbuj, jak będę miała jak to coś poradzimy Odpowiedz Link Zgłoś
izulona Re: poodpisywałam na maile ;) 03.04.07, 13:32 Rozumiem. Oglądam biżuterię cały czas, ale dostaje już kręćka, albo podoba mi się coś co chyba nie pasuje do sukni, albo coś co zapewne mnie skróci. Najgorsze, że nie wiem jeszcze sama, czego ja chcę. Muszę sie z tym przespać pare nocek Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: poodpisywałam na maile ;) 03.04.07, 13:38 im wiecej ogladasz tym mniej bedziesz zdecydowana )) a swoja droga pomysl nad czyms takim img133.imageshack.us/my.php?image=43022414ne2.jpg srebrny drucik z zawieszonymi perełkami +kryształki (kolory można dopasować) - coś w formie kwiatuszka (nawiązanie do ozdobnego kwiatka z boku sukni) kolorowych snów Odpowiedz Link Zgłoś
cooletka Re: Niebanalna, ręcznie robiona, ślubna biżuteria 03.04.07, 16:36 w warszawie? pracownia angelika na nowolipie kiedys były podane dokladne namiary na forum Pan robi wszystko - mi nawet dobieraj odcien koralików do sukienki na poprawiny Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe aniolek263 13.04.07, 10:20 aniolek263 to Ty Angelika, tak? proszę napisz do mnie maila, nawet wyślij pustego bo wcięło mi wczoraj skrzynkę i próbuję odzyskać co miałam... te materiały idą do mnie wolno jak krew z nosa!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek263 No nie żartuj??? juhu!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.07, 10:46 Ale ekspresowe tempo Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: No nie żartuj??? juhu!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.07, 10:51 dobrze że jestes zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
izulona Re: No nie żartuj??? juhu!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.07, 10:53 Dziewczynki pochwalcie się - wrzućcie fotki tych świecidełek Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek263 chce sie pochwalic!!gioseppe wklej zdjecie pliisss 18.04.07, 10:55 zrobie ci reklame)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: No nie żartuj??? juhu!!!!!!!!!!!!!!! 18.04.07, 10:56 ja nie wrzucam bo nie wiem czy zainteresowana tego chce Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe naszyjnik aniołek263 - VOILA! 18.04.07, 11:04 img223.imageshack.us/my.php?image=19995464nt5.jpg img301.imageshack.us/my.php?image=79717168kd6.jpg img169.imageshack.us/my.php?image=29696170qo5.jpg img151.imageshack.us/my.php?image=52225780ia5.jpg img223.imageshack.us/my.php?image=21842213sm3.jpg wzór: img169.imageshack.us/my.php?image=wzormb5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
izulona Re: naszyjnik aniołek263 - VOILA! 18.04.07, 11:18 yyyy podoba mi się - co tak w nim opalizuje? Tzn. co to za kamienie? Bo ze perełki to widzę. Ja niestety/stety jestem ciemnogród - zabobonna i perełek nie założe Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe to sztuczny kryształ z perełkami ;) 18.04.07, 11:20 a koralikow jest mnoooostwo w tym sztuczne perelki Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek263 Re: Niebanalna, ręcznie robiona, ślubna biżuteria 18.04.07, 11:10 wrecz idelany do mojej kiecki)) www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cfcf2aaec48b426c.html Odpowiedz Link Zgłoś
elwirkaka Re: Niebanalna, ręcznie robiona, ślubna biżuteria 20.04.07, 13:24 Bardzo dużo ręcznie robionej biżuterii znajdziesz w tym sklepie: www.ozdobydowlosow.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe aniołek - doszła paczka? 20.04.07, 15:52 ania294 napisała: > Czy wiecie gdzie coś takiego kupić ? lub jak zrobić by dodac tez koronke ? Odpowiedz Link Zgłoś