lena063 11.04.07, 11:39 dziewczyny mam pytanie czy pasuje, żeby mężczyzna założył do garnituru ślubnego koszulę z krótkim rękawem? Ślub będzie latem więc ... ??? proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olenka_a Re: Koszula do garnituru:) 11.04.07, 11:53 Absolutnie NIE!!! Koszula z krótkim rękawem jest bardzo nieelegancka na formalne przyjęcie, nawet dla gościa. Moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
lena063 Re: Koszula do garnituru:) 11.04.07, 12:22 właśnie dokładnie tak myślałam, ale miałam nadzieję, że się mylę dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenow Re: Koszula do garnituru:) 11.04.07, 11:55 W życiu!! nie ma nic bardziej nieeleganckiego niż pan młody-a nawet i gośc-w koszuli w krótkim rekawie // Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_a jest coś gorszego 11.04.07, 12:01 Jest coś gorszego: pan młody w koszui z krótkim rękawem, a na to kamizelka Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jest coś gorszego 11.04.07, 12:03 no niby mozna jesli bez kamizelki i z prostym krawatem, to troche jak z tymi odkrytymi palcami w butach, jedni juz tak zakladaja, inni w zyciu by tegio nie zrobili, a inni jeszcze 20 lat temu na swoich slubach tak byli. Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: Koszula do garnituru:) 11.04.07, 12:10 Krótki rękaw nie!!!! Odkryte palce w damskich butach może nie są eleganckie, ale estetyczne, a koszula z krótkim rękawem nikomu uroku nie dodaje.. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kaczusia Re: Koszula do garnituru:) 11.04.07, 12:17 koszuli z krotkim rekawem mowimy NIE jedyne wyjscie jak slub latem - kupic dodatkowo ze 2 koszule, zeby sie chlopak mogl przebrac jak sie spoci, serio. Odpowiedz Link Zgłoś
kartynka Re: Koszula do garnituru:) 11.04.07, 12:19 Koszulom z krotkimi rekawami mowimy stanowcze nie! Nie wyglada to elegancko Dlatego moze rzeczywiscie kup narzeczonemu dwie koszule? Odpowiedz Link Zgłoś
malinakalina Re: Koszula do garnituru:) 11.04.07, 13:43 Koszula z krótkim rękawem absolutnie NIE! Nie podoba mi się też jak pan młody majac caly zestaw tzn. koszule, kamizelke, marynarke po slubie zdejmuje marynarke i bawi sie caly wieczór w koszuli i kamizelce zreszta sama koszula bez marynarki tez jest malo elegancka zwlaszcza przy tak uroczystej okazji jak własny slub. Odpowiedz Link Zgłoś
sangare w zadnym wypadku!!! 11.04.07, 14:13 Najwiekszy obciach i brak smaku to ubrac koszule z krotkim rekawem na wlasny slub albo do kamizelki, czego nigdy nie powinno sie robic!!!!!! Niech twoj ukochany zainwestuje w dobry antypespirant - meski VICHY-naprawde rewelka, ale musi isc w dlugim rekawie Odpowiedz Link Zgłoś