Dodaj do ulubionych

mam nadzieje,ze ta prognoza sie nie sprawdzi 28.04

16.04.07, 09:14
Dla wszystkich bioracych tak jak ja slub 28.04

wwwa.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|PL|PL001|WROCLAW&metric=1
Mam wielka nadzieje,ze ta prognoza jednak sie nie sprawdzi, bo troche sie podlamalam jak dzisiaj to zobaczylamsad
Obserwuj wątek
    • medea11 Re: mam nadzieje,ze ta prognoza sie nie sprawdzi 16.04.07, 09:52
      zapomnialam dodac ze to dla Wrocawianek
    • kizia81 Re: mam nadzieje,ze ta prognoza sie nie sprawdzi 16.04.07, 09:54
      Sprawdziłam na tej stronce dla Poznania... hm... troszkę lepiej, ale też
      zaniemówiłam na chwilę. Lepiej założyć, że prognozy sa często błędne :-p
      • martyna1985 Re: mam nadzieje,ze ta prognoza sie nie sprawdzi 16.04.07, 10:20
        u nas niby słonce. Medea, nie martw się, nie masz wpływu na pogode, a poza tym
        ja nie wierze w te długoterminowe. Co bedzie to bedzie. Mnie juz wszystko
        jednosmile
        • medea11 Re: mam nadzieje,ze ta prognoza sie nie sprawdzi 16.04.07, 10:37
          W sumie to masz racje, lepiej sie nie przejmowac rzeczami, na ktore nie mamy wplywu. Ja juz tez powoli zaczynam dochodzic do stanu w ktorym jest mi wszystko jedno. Chyba glownie ze zmeczenia i dlatego, ze dosyc mam juz stresowania sie...ale niestety zoladek mam scisniety juz od kilku dni i zaczynam rozumiec jak te wszystkie przyszle panny mlode traca na wadze...
          • martyna1985 medea 16.04.07, 10:42
            ja juz sie przestalam stresowac. przynajmniej narazie. I tak juz nic nie
            zmienie, co ma byc to bedzie. Stres zostawie sobie na piatek-sobotesmile A
            zmęczona juz jestem strasznie przygotowaniami i dlatego juz mi wszystko
            obojetne jest.
            • mb800 postawcie buty na oknie ;) 16.04.07, 10:53

Jest taki przesąd że w noc przed ślubem stawia się buty na parapecie na oknie
              (oczywiście od środka). To one mają zwiastowac piękną poogode. Ja tam w
              przesądy nie wierzę ale rok temu jak wychodziłam za mąz to by nie zapeszyć,
              postawiłam a co mi tam. W [iątek lało i było bardzo zimno w sobotę rano tez
              chmury, a godzinke przed przyjazdem do mnie młodego, słoneczko, cieplutko i
              suuper przyjemnie wink
              Spróbujcie wink
              • mb800 oczywisćie buty slubne miałam na mysli ;) 16.04.07, 10:54
    • bacha1979 Re: mam nadzieje,ze ta prognoza sie nie sprawdzi 16.04.07, 10:55
      Dziewczyny macie trochę czasu, myślę, że warto sprawdzać na tydzień przed.smile
      I życzę Wam by było pięknie.smile
      • medea11 Re: mam nadzieje,ze ta prognoza sie nie sprawdzi 16.04.07, 11:03
        Dzieki wielkie smile

A przesadna w ogole nie jestem, ale buty postawie...a noz widelec smile
        • martyna1985 Re: mam nadzieje,ze ta prognoza sie nie sprawdzi 16.04.07, 11:07
          bedzie dobrzesmile jak dla mnei to moze padac deszcz, wazne, ze w naszych sercach
          bedzie słoncesmile Od czego sa parasole? Przynajmniej u mnie, samochod moze
          podjechac pod same drzwi domu, do kosciola tak samo. A kiecka tak czy inaczej
          na sali sie przybrudzi na dole/.
          • olenka_a Re: mam nadzieje,ze ta prognoza sie nie sprawdzi 16.04.07, 11:33
            U mojego kuzyna w czerwcu było gardobicie i godz.13. Patrzyłam przez okno z
            przerażeniem. A o godz. 17 jak podjechaliśmy pod kociół to już było słoneczko,
            ciepło i suchtko.
    • mada.d.n Re: mam nadzieje,ze ta prognoza sie nie sprawdzi 16.04.07, 11:34
      www.twojapogoda.pl/
      zobacz tutaj. na górze po lewej jest zakladka: pogoda na 16 dnia. tam jest duzo
      lepiej smile))

68 dni smile
      Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać,
      jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom.
      • medea11 Re: mam nadzieje,ze ta prognoza sie nie sprawdzi 16.04.07, 13:22
        No faktycznie tam wyglada wrecz obiecujaco 28 stopni!!!! Tak tez przewidywali na TVN.

Dzieki dziewczyny - poprawilyscie mi nastroj, nie tylko prognoza pogody ale pogoda ducha smile
    • barabasia2 Re: mam nadzieje,ze ta prognoza sie nie sprawdzi 16.04.07, 15:16
      Nie wiem, jak u Was z górą sukienki, ale ja mam suknie bez ramiączek a na
      wierzch mam tylko cienkie bolerko. A tutaj widocznie pokazują deszcz! Ale jak
      mowią kolejne przesądy - deszcz jest na pieniadze big_grin
      • martyna1985 barabasia 16.04.07, 15:17
        ja suknie tez mam bez ramiaczek i na góre nie mam NICsmile ma byc cieplo i tylesmile
        • medea11 Re: barabasia 16.04.07, 15:59
          Ja mam taki szal, ktory jest wiazany na plecach...w razie czego zawsze to cieplej niz z golymi ramionami, ale ale o czym my tu mowimy przeciez te prognozy pokazuja, ze nawet jak bedzie padac to ma byc cieplo smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka