Dodaj do ulubionych

Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:)

• poopka Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 18.04.07, 13:59
      ni e podoba mi sie niestety.. za duzo nadziabane jakis ozdob i te kokardki taki
      folklor troche.. no i co najgorsze dla mnie ten tren nie iwem jak w tym
      tanczyc .. cały czas bym myslala tylko o tym czy czasami mnie ktos nie podepcze
      • szamara Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 18.04.07, 14:01
        Tren będzie pewnie podpięty ale przy tak szczupłej figurze, suknia będzie
        sprawiała wrażenie ciężkiej i przytłaczającej.
        • karhar Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 18.04.07, 14:06
          Dziewczyny a widziałyście wszystkie zdjęcia?? Bo odnoszę wrażenie, że nie. Na
          jednym zdjęciu tren jest podpięty i wygląda super tak jakby go w ogóle nie było.
          Suknia jest lekka, bardzo dziewczęca i na żadnym zdjęciu nie wygląda ciężko a
          tym bardziej przytłaczająco. Bardzo fajnie podkreśla figurę a jak ma się super
          figurę to czemu tego nie pokazać?????
    • poopka Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 18.04.07, 14:08
      tak widzialm wszystkie zdjecia :] co nie zmienia faktu ze suknia mi sie nie
      podoba chyba mozna miec swoej zdanie :]
      • karhar Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 18.04.07, 14:10
        Oczywiście, że może Ci sie nie podobać masz do tego prawosmile Ale pisałaś o
        trenie, jak z nim tańczyć, prawda? Z podpiętym trenem nie ma problemusmile
        • szamara Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 18.04.07, 14:17
          Widziałam wszystkie zdjęcia, nawet 3 razysmile
          I w moim przypadku również to co napisałaś nie zmienia faktu, że uważam ten
          fason przy tej figurze za źle dobrany. Rozumiem, że Inka ma świetną figurę ale
          jest przy tym drobna!!!
          Zapomniałam wcześniej dodać, że buty MOIM zdaniem psują wszystko. Może dlatego,
          że dla mnie dziwnie wyglądają buty ślubne z odkrytymi palcami. Jeśli miałabym
          tę sukienkę z pewnością dobrałabym coś w tym stylu, może nie koniecznie z takim
          czubemsmile:
          www.bialebuty.com.pl/images/pictures/0000071mini.jpg
          Ale to ja, nie Inkasmile
          Skoro pojawił się taki wątek to każdy ma prawo wyrazić opinię i przyjąć nawet ta
          krytyczną.
          • karhar Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 18.04.07, 14:23
            Oczywiście, że każdy ma swoje zdaniesmile Ja wiem z własnego doświadczenia, że do
            drobnej figury inne suknie nie pasują. Śledząc przygotowanie Inki, jej
            zaangażowanie, jestem pewna że mierzyła wszystkie możliwe fasony. Co do butów to
            wiesz różnie bywa dla mnie te które wkleiłaś są beznadziejne. Czasy się
            zmieniają a czuby do sukni ślubnej były modne kilka lat temu, ale to jest TYLKO
            moje skromne zdaniesmile
            • szamara Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 18.04.07, 14:26
              Napisałam, że nie koniecznie czubysmile Poza tym, uważam że lepiej kierować się
              zasadą, nie to ładne co modne ale co komu pasuje!
            • golinda Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 18.04.07, 15:06
              nieprawda, że do drobnej figury inne suknie nie pasują
              a tzw. księżniczki kto ma zakładać? panna młoda rozmiar 40?
              właśnie jak się ma szczupłe ramiona to można sobie pozwolić na obszerną suknię
              ale nie uważam też, żeby wąska suknia nie pasowała do drobnej figury, choć
              trzeba być tu proporcjonalnym
              ważne, żeby suknia też pasowała do miejsca i oprawy ślubu i wesela
              rybka idealna jest do imprezy w restauracji, księżniczka w pałacu etc.
              do remizy też się coś znajdzie wink
          • gina100 Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 18.04.07, 14:37
            Mi sie sukienka b. podoba. Ladnie na Tobie wyglada. Zreszta jestes
            szczuplutenka i drobna wiec pewnie wiekszosc sukienek dobrze by na Tobie
            lezalo. Nie wygladasz na wysoka wiec taki fason dobrze na Tobie wyglada. Ja
            jestem wysoka i szczupla wiec w takiej sukni bym pewnie wygladala jak waz.
            Co do garbienia sie to tez tak mam.... dlatego od razu to zauwazylam i od razu
            sobie wyobrazilam moja mame mowiaca caly czas podczas slubu "Wyprostuj sie
            dziecko". Musze sie wiec tez pilnowac.
            Butki wydaja sie ciemniejsze ale skoro mowisz ze to flesz to jak najbardziej
            ich fason i kroj mi pasuje.
            Podziwiam Cie tez ze jestes taka zadowolona ze mialas przymiarke. Ja nieznosze
            przymierzac, kazde przymierzanie rzeczy to tortura wiec juz sie boje (a
            przymiarka w nastepny pt).
            Z tego co czytalam to mialas najmniejszy rozmiar? Ja mam suknie innej firmy i
            wyszlo ze tez mam miec rozmiar najmniejszy (ale wydluzony od standardu) i boje
            sie jak ja sie zmieszcze? Te suknie slubne maja chyba jakas zanizona numeracje
            bo normalne ubrania mam 36.
            • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 19.04.07, 09:29
              Ja mam rozmiar 34, ale to nie jest najmniejszy. Pani zastanawiała się, czy nie
              zamówić mi 32. Nie martw sięsmile W razie czego te suknie mają zapas materiału i
              można je powiększyć o jeden rozmiar. A są rzeczywiście większe. Ja noszę
              rozmiar 34 i zawsze jest ok, a to 34 trzeba zmniejszać..
    • kenzoania Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 18.04.07, 14:25
      Pięknie wyglądasz!!!
      A ja już sobie przykleiłam na monitorze Konika garbuskabig_grinDD
    • trinity84 Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 18.04.07, 15:51
      ja pozwole sobie tylko na maly komentarz odnosnie "pajaczka"...
      nie trzeba go kupowac z telemarketu ani robic wlasnorecznie z tasmy (nie
      wyjdzie?)... w sklepach ze sprzetem rehabilitacyjnym sa pajaczki bez tego
      efektu brzeczenia, bez elektroniki, ale super zaprojektowane i uszyte (rozne
      rozmiary)
      ja nosze wlasnie takiego pajaczka, moj brat od kilku lat rowniez i jest znaczna
      poprawa
      tak wiec wszystkie garbuski (jak ja), biegiem do sklepu po pajaczka wink
      • justyna.e bardzo ładnie wyglądasz 18.04.07, 16:24
        a w dniu Ślubu będzie jeszcze piękniej!
        • czupakabra27 Re: bardzo ładnie wyglądasz 18.04.07, 16:48
          Inkageo, ja też mam astygmatyzm i garbek sam się robi od siedzenia przy kompiewink
          Ale ja nie mam takiej rewelacyjnej figury jak Tysad Ciesz się tym jak wyglądasz,
          a ćwiczenia zawsze warto robić. To zaprocentuje. Ja zabrałam się za machanie
          ciężarkami 2kg i czuję jak mięśnie pleców powoli się wzmacniająsmile
          Najlepiej poszukać ćwiczeń w necie.
      • gioseppe trinity84 19.04.07, 09:34
        zafascynowalas mnie tym pajaczkiem
        zaczyna mi sie robic lekki garb dlatego musze sie poratowac
        moglabys mi powiedziec ile to cos kosztuje i moze pokazalabys jakiegos linka z
        czyms takim? smile
        bede bardzo wdzieczna za pomoc
        • trinity84 gioseppe 19.04.07, 10:03
          wyslalam Ci juz maila z info wink
          • gioseppe mam pająka!! 19.04.07, 16:33
            rany jakie to cholerstwo dziwne!!
            tzn na razie niewygodnie mi sie siedzi n oale to dobrze bo moze naucze sie znowu
            siedziec prosto.
            i przez niego nie siedze z powywijanymi kolanami wiec powinien nawet kregoslup
            troche mniej bolec wink
            tenks!
            • inkageo Re: mam pająka!! 19.04.07, 16:36
              Wyślijcie mi też to pająkowe infosmile
              • mayagaramond Re: mam pająka!! 19.04.07, 16:42
                Mi tez. Teraz to sa akcesoria, a nie tak jak kiedys rura od odkurzaczawink
                • trinity84 Re: mam pająka!! 19.04.07, 17:04
                  tu prosba do gioseppe... moze sie podzielic info, ktore Ci wyslalam, fotkami
                  tez... bo ja to skasowalam wszytsko i nie mam jak pomoc inkageo ania maya...
              • gioseppe a oto pająk - VOILA 19.04.07, 18:13
                chodzi o cos takiego

www.allegro.pl/item186072193_korektor_postawy_super_zestaw_cwiczen_m.html#photo
                to jest korektor postawy
                smile
                sa takie - ja zaplacilam za niego niecale 30zł i drozsze z hameryki za 50kilka
                ale wedlug mnie mniej ciągną ramiona wiec i mniejsze dzialanie smile
                • inkageo Re: a oto pająk - VOILA 19.04.07, 18:35
                  A jaki rozmiar radzisz? Ja mam 73 cm pod biustem, rozmiar M jest niby do 70 cm,
                  a L - 71-80.. Nie wiem czy lepszy luźniejszy, czy ciasny..
                  • gioseppe Re: a oto pająk - VOILA 19.04.07, 19:34
                    najlepiej sprobowac.
                    ja przymierzylam w sklepie ortopedcznym smile

sprawez w internecie, na pewno jest takich mnostwo w twoim miescie wink

ja ma Lke

nazywa sie pas barkowy prostujący - firma BASIS MEDICA
                  • trinity84 Re: a oto pająk - VOILA 19.04.07, 23:05
                    a ja dobieralam wg wzrostu ;/
                    wiem, ze lepszy ciasniejszy (na barkach), ale np moja mame ciagnie pod pachami
                    i ma odciski... wiec roznie to jest wink
    • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 18.04.07, 23:39
      I co ja mam napisać w podsumowaniu?smile Dziękuję Wam, że jesteście i macie ochotę
      poświęcić mi swój czas i uwagęsmile Mam nadzieję, że trochę Was ucieszyły moje
      zdjęciasmile Pozdrawiamsmile
      Jeżeli komuś nie odpisałam na pytania, to obiecuję nadrobić zaległości jutrosmile
      • lankal84 Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 19.04.07, 10:32
        suknia ladna
        ale mam pytania techniczne sprawdzalas czy tren jak idziesz nie zsuwa sie do
        srodka i jak bedzie Ci sie w tym tanczylo ?czy tren jest odpinany?>
        • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 19.04.07, 10:40
          Na jednym z ostatnich zdjęć tren jest podpięty. Nawet bardziej mi się podoba,
          jak jest trochę w nieładzie jak idę, a nie tak płasko rozłożony, gdy stoję.
          Trochę się zsuwa do środkasmile
    • lacitadelle Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 19.04.07, 10:31
      Inko, wydaje mi się, że te buty nie pasują i to z trzech powodów:

- kolorystycznie i nawet, jeżeli tylko na zdjęciach, to przecież chyba ktoś Ci
      będzie robił zdjęcia na ślubie i potem będiesz je oglądać;
      - kokardka na bucie jest zdecydowanie za duża w stosunku do kokardek na sukni,
      powinna być proporcjonalnie mniejsza, a nie większa (praktycznie buty są do niej
      dodatkiem smile;
      - to obwódka nie pasuje do sukni koronkowej, do której powinny być buty gładkie
      lub ew. z tej samej koronki. Buty z takim motywem pasowałyby, gdybyś miała
      gładką suknię.

Pozdrawiam!
      • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 19.04.07, 10:38
        Widocznie mam zupełnie inny gustsmile Jeżeli chodzi o odcienie - satyna, która
        jest pod koronką jest w kolorze butów, koronka może minimalnie jaśniejsza,
        inaczej odbija flesz. Ja nie jestem zwolenniczką dobierania wszystkiego w
        jednym i tym samym odcieniu i fakturze, dla mnie taka styliacja jest zwyczajnie
        nudnasmile Korardka na butach jest o jakieś 30% mniejsza...
        • lacitadelle Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 19.04.07, 11:07
          > Widocznie mam zupełnie inny gustsmile

to na pewno smile

> Jeżeli chodzi o odcienie - satyna, która
          > jest pod koronką jest w kolorze butów, koronka może minimalnie jaśniejsza,
          > inaczej odbija flesz. Ja nie jestem zwolenniczką dobierania wszystkiego w
          > jednym i tym samym odcieniu i fakturze,

to że coś jest dopasowane kolorystycznie nie oznacza, że wszystko jest w jednym
          kolorze/odcieniu. Po prostu niektóre odcienie do siebie pasują a inne nie, ale
          to pewnie też jest kwestia gustu.

>dla mnie taka styliacja jest zwyczajnie
          > nudnasmile

zgadzam się, ale tak jak napisałam powyżej - nie o to mi chodziło.

> Korardka na butach jest o jakieś 30% mniejsza...

kurczę, nie rozumiem, 30% mniejsza od czego?
          • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 19.04.07, 11:22
            Od kokardki na sukni. Pisałaś, że jest większa..
            • lacitadelle Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 19.04.07, 11:36
              > Od kokardki na sukni. Pisałaś, że jest większa..

ok, w takim razie zdjęcie rzeczywiście zniekształca, bo na zdjęciu jest większa smile
      • tequilla78 Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 19.04.07, 10:43
        Przecież nie wszystko musi być takie bardzo konwencjonalne. Ja uważam, że buty
        świetnie się komponują z sukienką, mimo, że nie są to buty typowo ślubne -
        przecież wcale nie muszą być... Dodają bardzo ciekawego akcentu i razem całość
        wygląda niebanalnie. Inka - wyglądasz naprawdę super, sukienka i wszystko inne
        bardzo do Ciebie pasuje.
    • bacha1979 Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 19.04.07, 10:39
      Nie przejmuj sie kąsliwymi uwagami. Moim zdaniem sukienka jest cudna i pasuje
      do Ciebie.smile
      • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 19.04.07, 10:43
        Dziękismile
      • szamara Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 19.04.07, 11:04
        Nie sądzę aby którekolwiek uwagi były kąśliwesmile Jeśli już, to każdy wyraża swoje
        zdanie i między innymi dlatego autorka zamieściła swoje zdjęcia tutaj tj. aby
        przeczytać komentarze i niekoniecznie tylko te pozytywne. Myślę, że uwagi są
        cennewink Pozdrawiam!
        • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 19.04.07, 11:09
          Ja się przykrymi uwagami nie przejmuję, ale pewnie takie opinie zniechęcają
          inne dziewczyny i dlatego pojawia się tu tak mało zdjęć..
          Swoją drogą, dziewczyny które lubią krytykować na tym forum, same najczęściej
          nie mają odwagi podzielić się z resztą swoimi pomysłami i zdjęciami, bo chyba
          boją się, że krytyka wywoła krytykęwink
          • medea11 Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 19.04.07, 11:26
            A ja wyszlam z zalozenia, ze jak mi sie cos nie podoba to sie nie wypowiadam...w koncu o gustach sie nie decyduje. Co innego jesli uwazam, ze jakies zdjecia sa rewelacyjne to wtedy nie widze przeciwskazan zeby wyrazic swoje wyrazy zachwytu.
            Niestety czasami daje sie wciagnac w jakies polemiki...ale czasami az korci smile

Inko czy Wy bedziecie miec kamerzyste na slubie?
            • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 19.04.07, 11:30
              Ja mam inną metodę, odpisuję na posty, które mnie zdenerwują, ale tych
              odpowedzi nie wysyłam i później jestem z siebie bardzo zadowolonawink

Chyba nie będzie kamerzysty..
            • lacitadelle Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 19.04.07, 11:43
              > A ja wyszlam z zalozenia, ze jak mi sie cos nie podoba to sie nie wypowiadam...

ja stosuję tę strategię, ale tylko do zdjęć już ze ślubu.

Wydaje mi się, że opinie nt. zdjęć z przymiarek mogą być czasem pomocne, nawet
              jeżeli tylko 1 na 20 krytycznych da mi do myślenia i coś poprawię, to sądzę, że
              warto smile

ja tu kiedyś zamieściłam zdjęcie z przymiarki sukni, do której tak naprawdę nie
              byłam przekonana i zamieszczone opinie po pierwsze dostarczyły mi sporo zabawy,
              a po drugie wbiły gwóźdż do trumny tej sukienki big_grin
          • lacitadelle Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 19.04.07, 11:31
            > Ja się przykrymi uwagami nie przejmuję,

wydaje mi się, że w tym wątku nie było typowo przykrych uwag, jeżeli już, zwykła
            krytyka, w innych wątkach bywa dużo gorzej, a mimo to widać, że autorki nie
            biorą tego do siebie (jestem tu przykładem, bo byłam m.in. porównywana do
            jakiegoś potwora z moczar czy coś w tym guście smile.

> ale pewnie takie opinie zniechęcają
            > inne dziewczyny i dlatego pojawia się tu tak mało zdjęć..

właśnie się nad tym zastanawiam i tak mi się wydaje, że kobietki chyba się
            zahartowały, bo nie pamiętam jakoś, żeby ostatnio któraś przejęła się krytyką.
            Jeżeli chodzi o to, ile się pojawia zdjęć, to myślę, że jest to kwestia sezonu i
            założę się, że od czerwca zacznie się lawina.

A tak w ogóle to niektórym dziewczynom pokazującym tu zdjęcia trochę się dziwię,
            że decydują się na pozbawienie się anonimowości po publikacji naprawdę różnych
            wypowiedzi. Ale myślę, że to kwestia charakteru.

> Swoją drogą, dziewczyny które lubią krytykować na tym forum, same najczęściej
            > nie mają odwagi podzielić się z resztą swoimi pomysłami i zdjęciami, bo chyba
            > boją się, że krytyka wywoła krytykęwink

może część się boi, ale myślę, że są takie osoby, które po prostu nie chcą tu
            pokazywać swoich zdjęć i nic tego nie zmieni: nie mają takiej potrzeby i tyle.
            Jednak nie wydaje mi się, że z tego względu "nie mają prawa" do wyrażania
            własnych opinii, szczególnie w wątkach, w których ktoś o takową prosi.
            • golinda Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 19.04.07, 11:40
              hehe, nie pamiętam, żeby przy jakichś zdjęciach pojawiło się tyle komentarzy,
              co przy moim JEDNYM wink
              wreszcie mogły sobie ulżyć te, których sukniami się nie zachwyciłam albo,
              których poglądów miałam czelność nie podzielać (nigdy jednak nie skrytykowałam
              czyjegoś wyglądu - jak dla mnie to poniżej poziomu...)
              tak to jest jak się ma swoje zdanie, a nie przyklaskuje się wszystkiemu i
              wszystkim
              musiałabym na łeb upaść, żeby przejmować się krytyką jakichś nieznanych mi osób
              zależy mi na zdaniu bliskich mi osób

Inka: fajnie, że pokazałaś nam suknię - to co innego niż na manekinie czy
              modelce, fajnie się ogląda
              z niecierpliwością czekam na te właściwe zdjęcia!
              • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 19.04.07, 11:45
                Poważnie się zastanowię czy wkleić zdjęcia ze ślubu!wink Ale w razie czego możesz
                liczyć na mailasmile
                • golinda Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 19.04.07, 11:47
                  koniecznie!
                  choć pamiętaj o jednym: ja też wysłałam kilka moich pierwszych zdjęć bardzo
                  niewielu osobom, a jakoś większość je miała...
    • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 19.04.07, 11:53
      Może jestem próżna i brak mi samokrytycyzmu, ale oglądam sobie te swoje zdjęcia
      (mam 250) i jestem zadowolonasmilesmile Bałam się, że będzie gorzej...że suknia mnie
      rozczaruje...

Karhar, czekam jutro na Twoją relację i zdjęcia!
      • golinda Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 19.04.07, 12:03
        i super, że się sobie podobasz smile pozytywne nastawienie jest najważniejsze!
        nie ma nic gorszego niż zakompleksione dziewuchy!
        • medea11 Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 19.04.07, 12:23
          Inko wygladasz przepieknie, a gustow na tym forum jest wiele i ja bym sie na Twoim miejscu w ogole nie przejmowala. Suknia jest piekna, buty rewelacyjne (od kiedy je zobaczylam moje juz mi sie nie podobaja)a torebka miooodzio.

Caly zestaw po prostu rewelacja, a Ty masz super figurke, jak jeszcze podetniesz wlosy to bedzie pieknie.

Swoja droga ogladam czasami zdjecia na Onecie z roznym slubow...tam to jest dopiero bezguscie!
      • mayagaramond Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 19.04.07, 12:48
        > Może jestem próżna i brak mi samokrytycyzmu, ale oglądam sobie te swoje zdjęcia
        >
        > (mam 250) i jestem zadowolonasmilesmile

I bardzo dobrze! Tym bardziej, ze nie brak Ci samokrytycyzmu, bo po prostu super
        wygladasz w tej sukience.

Tak swoja droga to narzeczony pobil wszelkie rekordy jesli chodzi o ilosc zdjec,
        my kiedys na jednej sesji zrobilismy 3 czy 4 filmy (po 36 klatek) ale to polowa
        twoich!
    • inkageo Do Lacitadelli - odcień sukni i butów:) 19.04.07, 19:20
      Pisałaś, że odcień butów nie pasuje do sukni, miałam chwilkę i zrobiłam fotkę.
      Przypadek sprawił, że te odcienie są identyczne, bo nie miałam materiału, gdy
      je kupowałamsmile
      img386.imageshack.us/my.php?image=dsc00711ik8.jpg
      A aparat niestety przekłamuje, widać to po śnieżno białej kartce, która na
      zdjęciu jest szaro niebieska..
    • siog Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 19.04.07, 23:13
      pieknie wygladasz w tej sukni! bardzo dobrze dobrana do Twojej figury. Buty sa
      sliczne (to juz pisalam w innym watkusmile ale torebke musze pochwalic!!
      Calosc - ekstra!

jaka bizuteria?
      • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 19.04.07, 23:23
        Dziękismile Nie mam jeszcze biżuterii, planuję małe kolczyki i bransoletkęsmile
        Ciągle szukam inspiracjismile
        • siog Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 19.04.07, 23:29
          jak moge doradzic to bransoletki nie radzilabym. Kolczyki nawet widzialam ktore
          by pasowaly, ladnie byloby zachowac styl kokardek... widzaialm takie male
          delikatne wiszace a ta czesc na uchu byla w formie kokardki..
          • gioseppe z kokardkami mozna szybko przesadzic :) 19.04.07, 23:41
            ostroznie wiec wink
          • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 20.04.07, 08:30
            Siog masz link do kolczyków?smile Ja jak dotąd myślałam o kuleczkach, nie o
            wiszących i właśnie bransoletka miała być jedynym akcentem, ale okazało się, że
            wszystkie robią w jednym uniwersalnym, dla mnie za dużym rozmiarze..
            • szamara Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 20.04.07, 12:37
              Inka, z tego co się orientuje masz ślub 8 września (tak jak jasmile)odnośnie Twoich
              butów i gołych nógwinkmasz jakaś alternatywę w razie gdyby było zimno i padał
              deszcz (ptfu ptfu)wink
              • inkageo Re: Fotoreportaż z pierwszej przymiarki:) 20.04.07, 12:49
                W takiej ciepłej sukni nie zmarznęwink Na ramiona też nic nie założę, nawet gdyby
                był mrózwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka