Dodaj do ulubionych

koszmary senne:D

18.04.07, 23:09
śnią się Wam jakieś sny odnośnie ślubu?Ja miałam ostatnio taki sen ze nie mam
sukni fryzury i ze zupełnie nie wiem ze dziś jest ten dzieńbig_grin aż się obudziłam
Obserwuj wątek
    • anusiaczek87 Re: koszmary senne:D 18.04.07, 23:12
      mi tez kiedys snil sie jakis koszmarek, w dniu slubu co minute okazywalo sie ze
      o czyms nie pomyslalam i wyszlo na to ze jestem kompletnie nieprzygotowana wink
    • dodaa84 Re: koszmary senne:D 18.04.07, 23:46
      mi się śniło, że nie zdążyliśmy zapisać się na nauki. a odnośnie do ceremoni to
      jeszcze nie, wszystko przede mnąwink)
      • madda29 Re: koszmary senne:D 18.04.07, 23:55
        Ja miałam kiedyś sen, w którym okazało sie, że w dzień ślubu nie mam butów i
        biegałam po rynku krakowskim w sukni w poszukiwaniu jakiegoś obuwia. Padał
        deszcz, włosy miałam zmoknięte i nie uczesane. Butów nie kupiłam i musiałam iść
        w takich starych rozczłapanych brązowych. Do tego jechaliśmy do ślubu starym
        rdzewiejącym mercedesem, który nie był jednolitego koloru. Dotarliśmy na
        przyjęcie na godzinę 21 i na sam koniec, już na sali przypomniałam sobie, że
        jestem nie pomalowana..... brwi miałam zarośnięte jakbym pół roku nic ze sobą
        nie robiła, a z paznokci schodził mi lakier i cały czas chowałam
        dłonie........KOSZMAR
    • stokrottka2 Re: koszmary senne:D 19.04.07, 08:40
      U mnie już chyba nerwy daja o sobie znać. Wczoraj miałam koszmary dotyczące
      ślubu - był już TEN dzien, godzina 12, wiedziałam że muszę już zacząć się
      szykować ale suknię miałam całą pogniecioną, nie mogłam znaleźć bielizny,
      rajstop, biegałam po całym mieszkaniu, a na dodatek moja mama i siostry
      siedziały sobie spokojnie i wcale nie chciały mi pomóc. Potem chyba się
      wreszcie ubrałam ale było już późno i musiałam się spieszyć żeby zdążyć,
      biegłam przez Rynek, a tam akurat były jakieś wykopy i moje śliczne ślubne
      butki zrobiły się całe brudne od jakiejś gliny czy błota sad Koszmar!
      • czupakabra27 Re: koszmary senne:D 19.04.07, 08:58
        Ja już miałam 2 koszmarki. W pierwszym kościół zalała woda i była awantura z
        księdzem, w drugim były jakieś kwasy z Dj-kąsmile Pewnie do czerwca jeszcze kilka
        takich mi się trafi. To nie są takie superprzerażajace sny, ale meczące myślę
        wtedy "mam dość, muszę sie obudzi". I się budzęsmile
        • tequilla78 Re: koszmary senne:D 19.04.07, 09:36
          Mi już się dwa razy śniło, że przed kościołem sobie przypomniałam, że
          zapomniałam pójść do fryzjera...hihiwink Nie czuję na razie jakiegoś szczególnego
          stresu, ale może to podświadomość.
    • zosiaczek25 Re: koszmary senne:D 19.04.07, 09:40
      A mi sie snila babcia moja, ktora ma teraz 88lat i jak ja ostatnio widzialam,
      wygladala nienajlepiej. Snilo mi sie, ze byla sparalizowana, nic nawet nie mogla
      mowic. A potem jakies groby w lesie mi sie snily. Boje sie strasznie. I wy swoje
      sny nazywacie koszmarami?
    • patolini Re: koszmary senne:D 19.04.07, 12:09
      Wydawało mi się, że sie nie przejmuję. Ale rzeczywiście, juz kilka razy mi sie
      sniło, że jest dzień ślubu, a jak zapomniałam zaprosić gości, nie mam sukienki,
      jestem kompletnie potargana, etc.
      Czyli wszystko ze mną w porządkusmile

P.S. jak ustawić ten cholerny suwaczek żeby się ładnie wyswietlał?
      • barabasia2 Re: koszmary senne:D 19.04.07, 14:25
        Jak tak czytam Wasze posty, to wiekszość tych snów juz mi się sniła. Zawsze w
        śnie brakowało mi jakiegos ważnego elementu. Ostatnio jakoś mi sie już nie śni,
        ale przez ok. 3 msc miałam śmieszne koszmary big_grin
        brak butów, welonu, brak makijażu, niepomalowane paznokcie big_grin az ciarki
        przechodzą, jakby miało się ziścić tongue_out
        • kamu2 Re: koszmary senne:D 19.04.07, 16:32
          ja to juz miałam ze 3 koszmary senne,faktycznie jest tak ze zawsze o czyms
          zapominamy,a to o umalowaniu paznokci a to o braku uczesania,ostatnio mi sie
          sniło ze zapomniałam kupic ponczoch i do białych szpilek założyłam czarne
          skarpetki a jak klękałam w kosciele to sie wszyscy smiali z tych czarnych
          skarpetek,do tego miałam tragiczną fryzurę z jakąś beznadziejną opaską.Innym
          razem śniło mi się że mój narzeczony czekał na mnie przy ołtarzu w
          powyciąganych dresach,te sny sa straszne,ale można się pośmiać
          • kocurki_dwa Re: koszmary senne:D 19.04.07, 23:16
            he he dobre..smile zwłaszcza ten powyciągany sweter jak romantyczny i super szybki
            ślub mojej koleżanki w górachsmile( wzieła rok temu w kosciołku w górach)
            • adelheid Re: koszmary senne:D 20.04.07, 00:13
              mi sie snilo ze nie mam sukienki, wiec zaczelam pytac czy ktos ma cos pozyczyc, jedna kolezanka miala wiec wystapilam w kusej, sliwkowej, satynowej koszulce nocnej smile innym razem snilo mi sie ze w dniu slubu przypomnialam sobie ze zapomnielismy wyslac zaproszenia i ze chyba nikt nie przyjdzie...
              • strzygula Re: koszmary senne:D 26.04.07, 09:19
                mi sie snilo ze obudzilam sie o 13.00 (slub o 15.00) a do fryzjera bylam na
                rano na makijaz tez i polecialam do mamy i pytalam czemu mnie nie obudzila a
                ona na to ze dzis dluga noc przede mna i chciala zebym sie wyspala no i nie
                wiem jak sie to skonczylo bo sie obudzilam smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka