kocurki_dwa 18.04.07, 23:09 śnią się Wam jakieś sny odnośnie ślubu?Ja miałam ostatnio taki sen ze nie mam sukni fryzury i ze zupełnie nie wiem ze dziś jest ten dzień aż się obudziłam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anusiaczek87 Re: koszmary senne:D 18.04.07, 23:12 mi tez kiedys snil sie jakis koszmarek, w dniu slubu co minute okazywalo sie ze o czyms nie pomyslalam i wyszlo na to ze jestem kompletnie nieprzygotowana Odpowiedz Link Zgłoś
dodaa84 Re: koszmary senne:D 18.04.07, 23:46 mi się śniło, że nie zdążyliśmy zapisać się na nauki. a odnośnie do ceremoni to jeszcze nie, wszystko przede mną) Odpowiedz Link Zgłoś
madda29 Re: koszmary senne:D 18.04.07, 23:55 Ja miałam kiedyś sen, w którym okazało sie, że w dzień ślubu nie mam butów i biegałam po rynku krakowskim w sukni w poszukiwaniu jakiegoś obuwia. Padał deszcz, włosy miałam zmoknięte i nie uczesane. Butów nie kupiłam i musiałam iść w takich starych rozczłapanych brązowych. Do tego jechaliśmy do ślubu starym rdzewiejącym mercedesem, który nie był jednolitego koloru. Dotarliśmy na przyjęcie na godzinę 21 i na sam koniec, już na sali przypomniałam sobie, że jestem nie pomalowana..... brwi miałam zarośnięte jakbym pół roku nic ze sobą nie robiła, a z paznokci schodził mi lakier i cały czas chowałam dłonie........KOSZMAR Odpowiedz Link Zgłoś
stokrottka2 Re: koszmary senne:D 19.04.07, 08:40 U mnie już chyba nerwy daja o sobie znać. Wczoraj miałam koszmary dotyczące ślubu - był już TEN dzien, godzina 12, wiedziałam że muszę już zacząć się szykować ale suknię miałam całą pogniecioną, nie mogłam znaleźć bielizny, rajstop, biegałam po całym mieszkaniu, a na dodatek moja mama i siostry siedziały sobie spokojnie i wcale nie chciały mi pomóc. Potem chyba się wreszcie ubrałam ale było już późno i musiałam się spieszyć żeby zdążyć, biegłam przez Rynek, a tam akurat były jakieś wykopy i moje śliczne ślubne butki zrobiły się całe brudne od jakiejś gliny czy błota Koszmar! Odpowiedz Link Zgłoś
czupakabra27 Re: koszmary senne:D 19.04.07, 08:58 Ja już miałam 2 koszmarki. W pierwszym kościół zalała woda i była awantura z księdzem, w drugim były jakieś kwasy z Dj-ką Pewnie do czerwca jeszcze kilka takich mi się trafi. To nie są takie superprzerażajace sny, ale meczące myślę wtedy "mam dość, muszę sie obudzi". I się budzę Odpowiedz Link Zgłoś
tequilla78 Re: koszmary senne:D 19.04.07, 09:36 Mi już się dwa razy śniło, że przed kościołem sobie przypomniałam, że zapomniałam pójść do fryzjera...hihi Nie czuję na razie jakiegoś szczególnego stresu, ale może to podświadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
zosiaczek25 Re: koszmary senne:D 19.04.07, 09:40 A mi sie snila babcia moja, ktora ma teraz 88lat i jak ja ostatnio widzialam, wygladala nienajlepiej. Snilo mi sie, ze byla sparalizowana, nic nawet nie mogla mowic. A potem jakies groby w lesie mi sie snily. Boje sie strasznie. I wy swoje sny nazywacie koszmarami? Odpowiedz Link Zgłoś
patolini Re: koszmary senne:D 19.04.07, 12:09 Wydawało mi się, że sie nie przejmuję. Ale rzeczywiście, juz kilka razy mi sie sniło, że jest dzień ślubu, a jak zapomniałam zaprosić gości, nie mam sukienki, jestem kompletnie potargana, etc. Czyli wszystko ze mną w porządku P.S. jak ustawić ten cholerny suwaczek żeby się ładnie wyswietlał? Odpowiedz Link Zgłoś
barabasia2 Re: koszmary senne:D 19.04.07, 14:25 Jak tak czytam Wasze posty, to wiekszość tych snów juz mi się sniła. Zawsze w śnie brakowało mi jakiegos ważnego elementu. Ostatnio jakoś mi sie już nie śni, ale przez ok. 3 msc miałam śmieszne koszmary brak butów, welonu, brak makijażu, niepomalowane paznokcie az ciarki przechodzą, jakby miało się ziścić Odpowiedz Link Zgłoś
kamu2 Re: koszmary senne:D 19.04.07, 16:32 ja to juz miałam ze 3 koszmary senne,faktycznie jest tak ze zawsze o czyms zapominamy,a to o umalowaniu paznokci a to o braku uczesania,ostatnio mi sie sniło ze zapomniałam kupic ponczoch i do białych szpilek założyłam czarne skarpetki a jak klękałam w kosciele to sie wszyscy smiali z tych czarnych skarpetek,do tego miałam tragiczną fryzurę z jakąś beznadziejną opaską.Innym razem śniło mi się że mój narzeczony czekał na mnie przy ołtarzu w powyciąganych dresach,te sny sa straszne,ale można się pośmiać Odpowiedz Link Zgłoś
kocurki_dwa Re: koszmary senne:D 19.04.07, 23:16 he he dobre.. zwłaszcza ten powyciągany sweter jak romantyczny i super szybki ślub mojej koleżanki w górach( wzieła rok temu w kosciołku w górach) Odpowiedz Link Zgłoś
adelheid Re: koszmary senne:D 20.04.07, 00:13 mi sie snilo ze nie mam sukienki, wiec zaczelam pytac czy ktos ma cos pozyczyc, jedna kolezanka miala wiec wystapilam w kusej, sliwkowej, satynowej koszulce nocnej innym razem snilo mi sie ze w dniu slubu przypomnialam sobie ze zapomnielismy wyslac zaproszenia i ze chyba nikt nie przyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
strzygula Re: koszmary senne:D 26.04.07, 09:19 mi sie snilo ze obudzilam sie o 13.00 (slub o 15.00) a do fryzjera bylam na rano na makijaz tez i polecialam do mamy i pytalam czemu mnie nie obudzila a ona na to ze dzis dluga noc przede mna i chciala zebym sie wyspala no i nie wiem jak sie to skonczylo bo sie obudzilam Odpowiedz Link Zgłoś