agu2005 20.04.07, 08:48 Dziewczyny poradzcie mi które kosmetyki z powyższych firm lepiej się sprawdzą na ślub i wesele. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eva_luna2 Re: kosmetyki artdeco i kryolan 20.04.07, 08:51 artdeco znam i uzywam na codzien, i jestem z nich bardzo zadowolona. drugiej marki niestety nie znam wiec trudno mi powiedziec, która lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
alexa38 Re: kosmetyki artdeco i kryolan 20.04.07, 08:54 Ja również mogę śmiało polecić ArtDeco, których używam. Grugiej firmy niestety nie znam.... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_kr3 Re: kosmetyki artdeco i kryolan 20.04.07, 09:15 Ja ostatnio kupilam 3 produkty Kryolan'a: 1.Błyszczyk Lip Gloss - efekt brylantyny - kolor transparentny 2.Puder Anti Shine - podobny w zastosowaniu do ryżowego, azjatyckiego pudru. Zapobiega niechcianemu tempemu efektowi i daje miłe uczucie na skórze. Anti- Shine Powder nie posiada koloru i jest szczególnie polecany dla zapewnienia dodatkowego efektu zmatowienia podczas sesji fotograficznych 3.Fixer Spray - Utrwalacz makijazu.Dzięki niemu zetrę z policzków szminki ciotek a nie zetrę makijażu Z wszystkiego jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: kosmetyki artdeco i kryolan 20.04.07, 10:07 > 3.Fixer Spray - Utrwalacz makijazu.Dzięki niemu zetrę z policzków szminki > ciotek a nie zetrę makijażu naprawdę tak jest? nie probowalam dlatego pytam a tez mam fiksator a jak blyszczyk? dlugo sie trzyma? Odpowiedz Link Zgłoś
szamara Re: kosmetyki artdeco i kryolan 20.04.07, 09:17 Tu jest bardzo dużo recenzji kosmetyków tych firm: Artdeco: www.wizaz.pl/kosmetyki/szukaj.php?slowa=artdeco&gdzie=produkty Kryolan: www.wizaz.pl/kosmetyki/szukaj.php?slowa=kryolan&gdzie=produkty Odpowiedz Link Zgłoś
studiobeznazwy Re: kosmetyki artdeco i kryolan 20.04.07, 10:02 My sie wprawdzie nie znamy na makijażu) ale nasza znajoma wizazystka używa własnie artdeco Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: kosmetyki artdeco i kryolan 20.04.07, 10:08 artdeco ma wiecej opini bo jest latwiej dostepny z kryolanem jest gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: kosmetyki artdeco i kryolan 20.04.07, 10:22 używałam kryolan: - podklad fluid ultrafoundation - OK (długo sie utrzymuje w szczegolnosci na tlustej/mieszanej skorze (6h bez poprawek) - puder transparentny - OK - puder ryzowy antishine - nie dla mnie - fiksator - OK artdeco nie probowalam Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanka1 Re: kosmetyki artdeco i kryolan 20.04.07, 12:32 witam, dziewczyny a gdzie mozna kupić kosmetyki Kryolan??? nie spotkałam się jeszcze z tą firmą... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś