Dodaj do ulubionych

suknie Gala, model Ellie

09.05.07, 08:33
Co o niej myślicie?
galasuknieslubne.com/
Kolekcja 2007
Obserwuj wątek
    • elemelek27 Re: suknie Gala, model Ellie 09.05.07, 08:59
      Nie mogę znaleźć tego modelu ale mierzyłam suknie z tej kolekcji i nie podobały
      mi się, dlatego, że:

- są szerokie ( spódnica w szeroką linię A ) - no nie wszystkie ale te, które
      ja mierzyłam

- materiały nie zrobiły na mnie dobrego wrażenia, zbyt ciężkie

- nieciekawe kroje

Ja bym Ci odradziła Galę ale to Ty decydujesz! Powodzeniasmile))))
      • np1979 Re: suknie Gala, model Ellie 09.05.07, 09:06
        góra całkiem ładna, ale nie podoba mi się ten marszczony dół
        • sabinillas Re: suknie Gala, model Ellie 09.05.07, 09:17
          Faktycznie dół jest marszczony, raczej upinany,ale spódnica jest bardzo lekka i
          wygodna. Jeżeli się zdecyduję na tę sukienkę,to będę chciała, aby spódnica była
          trochę mnie upięta.
      • sabinillas Re: suknie Gala, model Ellie 09.05.07, 09:14
        musisz sukać na stronie Gali, kolekcja 2007 i tam są 4 kolekcje,
        Ellie jest z kolekcji Cs. Jak uda Ci się odnaleźć to daj znać.
        • elemelek27 Re: suknie Gala, model Ellie 09.05.07, 10:20
          O, teraz znalazłam. Góra ładna ale potem bedziesz musiała dobrać sobie dodatki
          w takim kolorze. Dół jest drapowany, a ja wolę suknie gładkie, klasyczne. No
          ale o gustach się nie dyskutuje.

galasuknieslubne.com/img/walentined.jpg
          Tę mierzyłam, była za szeroka chyba z powodu halki pod spodem. Moja znajoma
          szyła sobie w tym salonie ale powiedziała mi, że nie była zadowolona. A ma
          naprawdę niezły gust.
          Bardziej od tych podobały mi się suknie z Margarett.
          Myśl też pod kątem łatwości w doborze dodatków tzn. kwiatów, welonu, rękawiczek
          tak żeby wszystko było ładną całością.
          Pozdrawiamsmile))

Ps. Ja mierzyłam chyba ze 20 zanim wybrałam, więc każda musi sama sobie
          odpowiedzieć w czym się najlepiej czuje.
          • sabinillas Re: suknie Gala, model Ellie 09.05.07, 10:42
            Każdy ma jakieś wyobrażenia, marzenia o swojej sukni. Myślę,że każda z nas
            będzie wyglądać pięknie, bez względu na to,jaka ta suknia będzie naprawdę.
            Co do dodatków to na szyję raczej nic nie będę zakładać, kolczyki napewno,ale
            nia mam jeszcze żadnych typów.Kwiaty???
            • elemelek27 Re: suknie Gala, model Ellie 09.05.07, 10:51
              Też tak myślę.
              Co do kwiatów - to trzeba dopasować kolorystycznie do sukni. Jeśli są jakieś
              aplikacje kwiatki itp. np. różowe to i kwiaty w takim samym kolorze. Żeby się
              nie gryzło.
              A bedziesz miała ecru czy biała?

Moja wygląda tak:
              www.slubne.pl/index.php?pid=3&col=1&item_id=1489&cmd=show_item&gallery_id=&shift=2

ecru a do tego herbaciane róże, może słoneczniki, narazie myślę.
              • sabinillas Re: suknie Gala, model Ellie 09.05.07, 11:06
                Suknia będzie w kolorze ecru, te aplikacje na gorsecie są różowe, do tego
                oliwkowe listki.Myślę, że w bieli ta suknia za bardzo by się zlała i nie
                miałaby takiego efektu jak ecru.
                Twoja suknia bardzo ładna,mierzyłam podobne, ale nie czyłam się dobrze w
                jednoczęściowych.
                Ślub 11 sierpnia. a Twój?
                • elemelek27 Re: suknie Gala, model Ellie 09.05.07, 11:20
                  Na zdjęciu i w ogóle suknia wygląda jak 2 - częściowa bo ma gorset wydzielony
                  od spódnicy a tak naprawdę jest jednoczęściowa tylko na tym zdjęciu wcale nie
                  widać talii modelki. Z tyłu ma suwak i szybko się ją zakłada. Z boku kwiaty a z
                  tyłu tren. Mi jest ładnie w ecru bo mam śniadą cerę i brązowe włosy. Hmmm... a
                  marzyłam kiedyś o bieli.
                  A swoich zdjęć nie mamsad( bo przymiarka w lipcu.
                  mój ślub - 8 wrześniasmile)))
                  • sabinillas Re: suknie Gala, model Ellie 09.05.07, 11:26
                    Ja zawsze mówiłam,że moja suknia będzie biała, cokolwiek by się działo - biała
                    i koniec!a jednak, biel jest taka zimna i nie każdemu pasuje. jest ecru!
                    • elemelek27 Re: suknie Gala, model Ellie 11.05.07, 09:33
                      Hej,
                      dobrze kojarzę, że jesteś z Płocka? A Galę mają w Słupnie, prawda?
                      • sabinillas Re: suknie Gala, model Ellie 11.05.07, 09:37
                        Tak, jestem z Płocka.Gala ma swój sklep w przechodniaku pomiędzy Kolegialną a
                        Sienkieiwcza, a cały zakład mieści się w Słupnie.
                        • elemelek27 Re: suknie Gala, model Ellie 11.05.07, 09:58
                          smile)))
                          Płock jest mi bliski ponieważ mój Tato pochodzi z tamtych stron ( Staroźreby) -
                          a mi najbardziej podoba się katedra i widok na dolinę Wisły...

A kiedyś byłam w Grabinie nad jeziorkiem jest tam taka plaża, którą
                          nazywają "Patelnia" czy jakoś tak.

Ja jestem z Płońska więc niedaleko.

Acha, mam do Ciebie pytanie, Moja znajoma jest z Łubek i czesała się u takiej
                          fryzjerki na Różanej - ponoć fantastyczna, czesze tylko panny młode - ciekawa
                          jestem ile bierze za fryzurkę do ślubu.

Mam do niej namiary ale do Płocka w dniu ślubu to za daleko i nie zdążę
                          dojechać. Szkoda, bo podobno pięknie czesze ta babka.

Pozdrawiam serdeczniesmile))
                          • sabinillas Re: suknie Gala, model Ellie 11.05.07, 12:13
                            Też słyszałam, że ładnie czesze, ale podobno trzeba dużo wcześniej zapisywać
                            się u niej i nie jest raczej tania.zaraz chyba z ciekawości zadzwonię i
                            zapytam.
    • ma-la Re: suknie Gala, model Ellie 11.05.07, 16:58
      Bardzo ladne sa te sukienki. Zrobily na mnie pozytywne wrazenie.Takie
      wdzieczniuchne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka