Dodaj do ulubionych

Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

12.05.07, 13:27
Hej dziewczyny. Chciałam się was zapytać w jakim przedziale cenowym mieszczą
się sukienki CYMBELINE, bardzo podobają mi się te sukienki i zastanawiam się
jakie są ceny. Będę bardzo wdzięczna za odp.
Obserwuj wątek
    • nantu Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 12.05.07, 15:07
      jak rok temu bylam w salonie cymbeline we wroclawiu to sukienki kosztowaly od
      2500 wzwyz, nawet do 5000
    • nesicha Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 12.05.07, 15:37
      z nowej kolekcji ceny ksztaltuja sie od 3,5 tys. w gore
      • litorija Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 12.05.07, 15:44
        wiecie , te ceny sa jednak chore. Ja tez prawie oszalalam na tle jednej sukni
        (innej firmy) po ktora musialbym jechac z 400 km i zaplacic za nia ponad 2600.
        Jednak chodze ci jajs czas kolo takiego malego salony (poczatkowo suknie te mi
        sie nie podobaly) ale odkad zobaczylam na jednej cene 550 zl zaczelam im sie
        przygladac i stwierdzam ze sa calkim podobne do tych za ponad 2 tys... jedno
        wiem, nie kupie sukni w salonie ktora sie reklamuje w internecie - ceny tych
        sukni sa sztucznie pompowane
        • a.bc Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 12.05.07, 15:55
          Ja szaleje na punkcie sukienek z cymbelina- faktycznie cenia się ale sposób
          wykonania i materiał sa nie do pobicia
          • nesicha Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 12.05.07, 16:10
            a.bc napisała:

> Ja szaleje na punkcie sukienek z cymbelina- faktycznie cenia się ale sposób
            > wykonania i materiał sa nie do pobicia

Zgadzam sie z a.bc

tez chcialam zaoszczedzic i pojechalam pod Poznan, zeby zobyc kiecke z targow
            slubnych za 1400 i wiedzialm, ze nie umywa sie pod wzgledem kroju, wykonczenia,
            no i materialu. Dolozylam 600 zl i obledna dla mojego typu urody suknie
            slubnasmile))
            >
            • a.bc Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 12.05.07, 16:25
              a tak wracajac do cymbelina
              widziała gdzieś ktoraś może na allegro albo w internecie dziewczynę , która
              szła do ślubu w modelu ASTRIDE?
          • iosellin Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 14.05.07, 00:46
            mi tam sie nie podobaja zupelnie. Ani jedna z tej stronki
            www.slubnysalon.pl/mystic.html. Albo sztampowe, albo dziwaczne albo
            brzydkie ;p ale mi to sie rzadko podoba to co modne wink
    • memphis90 Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 12.05.07, 16:34
      Jeśli z poprzedniej kolekcji, to od 1000zł. Jak nowe- to od 2500 zł wzwyż.
      • tygrysek2525 Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 12.05.07, 18:43
        3-5 i w górę, ja mierzyłam taką za 10 000 pln, ale tylko mierzyłam.
        Cudna była i miała prześliczny welon.
        Piękne są te suknie.

"www.mojafotopasja.yoyo.pl/"
        • soleil08.09.07 Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 12.05.07, 23:54
          ja za moja zapłaciłam 2450 zł... a materiał z której jest wykonana jest cudny... nie radzę się sugerować cenami... ja tez myślałam, że kupując u nich suknię bedę musiała zapłacic minmum 3 - 3,5 tysiąca - ale tak sie nie stało...pozdrawiam

do a.bc ja też w poznaniu i tez upatrzyłam ja na targach... jaką masz opinię o salonie w poznaniu?? bo ja uważam że panie były przemiłe... przeciwnie do salonu madonny..
          • a.bc Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 13.05.07, 11:52
            ale to 2450 zapłaciłas z a astrid?
            i buuu ja nie jestem z poznaniasad
    • a.bc Rekonesans 13.05.07, 12:07
      Dziewczęta postanowiłam zrobić mały rekonesans i zapytać was jakie wybieracie
      modele sukni Cymbelina.
      ja juz odpowiadam - chyba astrid ale u mnie w mieście kosztuje 3690złsad
      • memphis90 Re: Rekonesans 13.05.07, 12:36
        Ja mam Alize, ale wybralam do niej inny gorset- z szerokimi naramkami, w kolorze
        kremowo-złotym. Moja siostra ma natomiast model Telia (różowasmile)
        • a.bc Re: Rekonesans 13.05.07, 12:59
          a jak to wychodzi cenowo?(mnie chodzi jedynie o porównanie a nie chwalenie się)
      • ewbia1 Re: Rekonesans 13.05.07, 17:00
        Cześć. Ja zamówiłam Abigael - 3650 zł (zdjęcie w linku)
        img220.imageshack.us/my.php?image=abigaelgt8.jpg
        • a.bc Re: Rekonesans 14.05.07, 05:04
          Ewbia - ta suknia też mi się strasznie podobała
          A co robisz z górą- podszywasz ją materiałem czy zostawiasz bez zmian?
          • ewbia1 Re: Rekonesans 14.05.07, 08:34
            Na górnej części sukienki będzie zagęszczona koronka (zwłaszcza w okolicy
            biustu)a Pani w salonie poradziła aby zamiast tradycyjnej bielizny założyć
            silikonowy stanik, który nie będzie widoczny spod sukienki. Oczywiście można
            podszewkę pociągnąć do samej góry, ale wtedy troszkę ona traci na swojej
            efektowności, więc zdecydowałam się na to pierwsze rozwiązanie, zwłaszcza że
            ślubujemy w usc, więc nie będę miała oporów, że nie wypada.
      • zosia5001 Re: Rekonesans 14.05.07, 09:12
        Witam! Ja zamówiłam model Accacia w salonie w Poznaniu.
    • zielonyogr Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 13.05.07, 13:00
      Hej! Ja byłam wczoraj w salonie Cymbeline w Krakowie. Poszłam tylko obejrzeć
      suknie bo jestem w trakcie szycia własnej i... zakochałam się. Jutro chyba
      wróce tam i zamówie suknię. Ceny były w granicach od 2,400 po 5-6tys. Ta moja
      (Miracle Silk) kosztuje 2400. No i obsługa super!!
      • soleil08.09.07 Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 13.05.07, 14:11
        ja mam model miss i tak jak pisałam wcześniej zapłaciłam 2450 ... jak wyglada model astrid???

a miracle silk jest tez cudna... tez ja mierzyłam i była bardzo lekka... ale do mnie bardziej pasował model miss www.slubnysalon.pl/mystic.html
        • a.bc Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 13.05.07, 14:19
          soleil jestes z Łodzi?
          • soleil08.09.07 Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 13.05.07, 14:23
            nie... z Poznania...
            • soleil08.09.07 Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 13.05.07, 14:27
              tzn... mieszkam tutaj... a suknie kupowałam w salonie Cymbeline w Poznaniu...
            • a.bc Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 13.05.07, 14:27
              astrid to to zdjecie na murkusmile
              galeriazdunskawola.pl/cymbeline/index.htm
              • a.bc Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 13.05.07, 14:28
                a wracając do tematu salonu- taniej jest w Poznaniu?
                • soleil08.09.07 Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 13.05.07, 14:34
                  > a wracając do tematu salonu- taniej jest w Poznaniu?

wiesz, że nie wiem smile) tzn. nie porównywałam cen.. i naprawdę nie wiem..

a Twoja suknienka.. ładna.. naprwadę.... szalona... i trzeba mieć super nogi.. smile
                  • a.bc Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 13.05.07, 17:26
                    eee nogi zakrywasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka