aaagatkaaa 12.05.07, 13:27 Hej dziewczyny. Chciałam się was zapytać w jakim przedziale cenowym mieszczą się sukienki CYMBELINE, bardzo podobają mi się te sukienki i zastanawiam się jakie są ceny. Będę bardzo wdzięczna za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nantu Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 12.05.07, 15:07 jak rok temu bylam w salonie cymbeline we wroclawiu to sukienki kosztowaly od 2500 wzwyz, nawet do 5000 Odpowiedz Link Zgłoś
nesicha Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 12.05.07, 15:37 z nowej kolekcji ceny ksztaltuja sie od 3,5 tys. w gore Odpowiedz Link Zgłoś
litorija Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 12.05.07, 15:44 wiecie , te ceny sa jednak chore. Ja tez prawie oszalalam na tle jednej sukni (innej firmy) po ktora musialbym jechac z 400 km i zaplacic za nia ponad 2600. Jednak chodze ci jajs czas kolo takiego malego salony (poczatkowo suknie te mi sie nie podobaly) ale odkad zobaczylam na jednej cene 550 zl zaczelam im sie przygladac i stwierdzam ze sa calkim podobne do tych za ponad 2 tys... jedno wiem, nie kupie sukni w salonie ktora sie reklamuje w internecie - ceny tych sukni sa sztucznie pompowane Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 12.05.07, 15:55 Ja szaleje na punkcie sukienek z cymbelina- faktycznie cenia się ale sposób wykonania i materiał sa nie do pobicia Odpowiedz Link Zgłoś
nesicha Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 12.05.07, 16:10 a.bc napisała: > Ja szaleje na punkcie sukienek z cymbelina- faktycznie cenia się ale sposób > wykonania i materiał sa nie do pobicia Zgadzam sie z a.bc tez chcialam zaoszczedzic i pojechalam pod Poznan, zeby zobyc kiecke z targow slubnych za 1400 i wiedzialm, ze nie umywa sie pod wzgledem kroju, wykonczenia, no i materialu. Dolozylam 600 zl i obledna dla mojego typu urody suknie slubna)) > Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 12.05.07, 16:25 a tak wracajac do cymbelina widziała gdzieś ktoraś może na allegro albo w internecie dziewczynę , która szła do ślubu w modelu ASTRIDE? Odpowiedz Link Zgłoś
iosellin Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 14.05.07, 00:46 mi tam sie nie podobaja zupelnie. Ani jedna z tej stronki www.slubnysalon.pl/mystic.html. Albo sztampowe, albo dziwaczne albo brzydkie ;p ale mi to sie rzadko podoba to co modne Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 12.05.07, 16:34 Jeśli z poprzedniej kolekcji, to od 1000zł. Jak nowe- to od 2500 zł wzwyż. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek2525 Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 12.05.07, 18:43 3-5 i w górę, ja mierzyłam taką za 10 000 pln, ale tylko mierzyłam. Cudna była i miała prześliczny welon. Piękne są te suknie. "www.mojafotopasja.yoyo.pl/" Odpowiedz Link Zgłoś
soleil08.09.07 Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 12.05.07, 23:54 ja za moja zapłaciłam 2450 zł... a materiał z której jest wykonana jest cudny... nie radzę się sugerować cenami... ja tez myślałam, że kupując u nich suknię bedę musiała zapłacic minmum 3 - 3,5 tysiąca - ale tak sie nie stało...pozdrawiam do a.bc ja też w poznaniu i tez upatrzyłam ja na targach... jaką masz opinię o salonie w poznaniu?? bo ja uważam że panie były przemiłe... przeciwnie do salonu madonny.. Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 13.05.07, 11:52 ale to 2450 zapłaciłas z a astrid? i buuu ja nie jestem z poznania Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Rekonesans 13.05.07, 12:07 Dziewczęta postanowiłam zrobić mały rekonesans i zapytać was jakie wybieracie modele sukni Cymbelina. ja juz odpowiadam - chyba astrid ale u mnie w mieście kosztuje 3690zł Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Rekonesans 13.05.07, 12:36 Ja mam Alize, ale wybralam do niej inny gorset- z szerokimi naramkami, w kolorze kremowo-złotym. Moja siostra ma natomiast model Telia (różowa) Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: Rekonesans 13.05.07, 12:59 a jak to wychodzi cenowo?(mnie chodzi jedynie o porównanie a nie chwalenie się) Odpowiedz Link Zgłoś
ewbia1 Re: Rekonesans 13.05.07, 17:00 Cześć. Ja zamówiłam Abigael - 3650 zł (zdjęcie w linku) img220.imageshack.us/my.php?image=abigaelgt8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: Rekonesans 14.05.07, 05:04 Ewbia - ta suknia też mi się strasznie podobała A co robisz z górą- podszywasz ją materiałem czy zostawiasz bez zmian? Odpowiedz Link Zgłoś
ewbia1 Re: Rekonesans 14.05.07, 08:34 Na górnej części sukienki będzie zagęszczona koronka (zwłaszcza w okolicy biustu)a Pani w salonie poradziła aby zamiast tradycyjnej bielizny założyć silikonowy stanik, który nie będzie widoczny spod sukienki. Oczywiście można podszewkę pociągnąć do samej góry, ale wtedy troszkę ona traci na swojej efektowności, więc zdecydowałam się na to pierwsze rozwiązanie, zwłaszcza że ślubujemy w usc, więc nie będę miała oporów, że nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia5001 Re: Rekonesans 14.05.07, 09:12 Witam! Ja zamówiłam model Accacia w salonie w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonyogr Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 13.05.07, 13:00 Hej! Ja byłam wczoraj w salonie Cymbeline w Krakowie. Poszłam tylko obejrzeć suknie bo jestem w trakcie szycia własnej i... zakochałam się. Jutro chyba wróce tam i zamówie suknię. Ceny były w granicach od 2,400 po 5-6tys. Ta moja (Miracle Silk) kosztuje 2400. No i obsługa super!! Odpowiedz Link Zgłoś
soleil08.09.07 Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! 13.05.07, 14:11 ja mam model miss i tak jak pisałam wcześniej zapłaciłam 2450 ... jak wyglada model astrid??? a miracle silk jest tez cudna... tez ja mierzyłam i była bardzo lekka... ale do mnie bardziej pasował model miss www.slubnysalon.pl/mystic.html Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 13.05.07, 14:19 soleil jestes z Łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
soleil08.09.07 Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 13.05.07, 14:23 nie... z Poznania... Odpowiedz Link Zgłoś
soleil08.09.07 Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 13.05.07, 14:27 tzn... mieszkam tutaj... a suknie kupowałam w salonie Cymbeline w Poznaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 13.05.07, 14:27 astrid to to zdjecie na murku galeriazdunskawola.pl/cymbeline/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! 13.05.07, 14:28 a wracając do tematu salonu- taniej jest w Poznaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
soleil08.09.07 Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 13.05.07, 14:34 > a wracając do tematu salonu- taniej jest w Poznaniu? wiesz, że nie wiem ) tzn. nie porównywałam cen.. i naprawdę nie wiem.. a Twoja suknienka.. ładna.. naprwadę.... szalona... i trzeba mieć super nogi.. Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: Cymbeline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 13.05.07, 17:26 eee nogi zakrywa Odpowiedz Link Zgłoś