olcia-oleczka 27.11.07, 18:50 Piszcie tu swoje spostrzeżenia i opinie na temat w/w zespołu. Chce widziec jak wam sie podoba, czy jesteście zadowoleni z zabawy. Wszystko!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betiblu Re: Zespół MATRIX 28.11.07, 13:04 Ściągnęłam sobie MP3 z ich stronki.... Coś okropnego... Odpowiedz Link
sandra2121 Re: Zespół MATRIX 12.12.07, 22:24 betiblu napisała: > Ściągnęłam sobie MP3 z ich stronki.... Coś okropnego... pewnie co może pisać konkurencja Odpowiedz Link
olcia-oleczka Re: Zespół MATRIX 04.12.07, 15:31 A ma ktos moze jakas płyke z wesela z ich udziałem co mógłby udostępnic???? Odpowiedz Link
magdam51-0 Re: Zespół MATRIX 04.12.07, 15:57 Napisz czy chodzi Ci o zespół Matrix z Kościelca, podobna sa dwa zespoly o takiej samej nazwie,ten z kościelca bedzie gral u mnie na weselu. Odpowiedz Link
magdam51-0 Re: Zespół MATRIX 04.12.07, 21:04 Matrix bedzie gral u mnie w czerwcu na weselu,widzialam ich na targach ślubnych,mam ich plytke ,zarezerwoalismy ich i mam nadzieje ze beda grali ok,ale chetnie posluchala bym wiecej opini na ich temat, a najlepiej jakby ktos mial plytke z wesela na ktorym oni grali. Odpowiedz Link
sandra2121 Re: Zespół MATRIX 12.12.07, 22:30 olcie - oleczke wszyscy już znają to wlaśnie ona robi caly zamęt jak tak żle grają to prosze zamów sobie u nich termin na 2008 lub 2009 wszystko zajęte. więc kto ich zamówił na wesela ??? UWAŻAM ŻE ZNOWU KOTOŚ SIĘ BAWI ICH KOSZTEM ALE ONI NAPRAWDĘ ZAJEBIŚCIE GRAJA I UDOWODNIĄ NIEJEDNEMU ŻE SĄ NAPRAWDĘ WARCI POLECENIA. JA POLECAM SZCZERZE. PS. POSZUKAJCIE NA FORUM JESZCZE OPISÓW O ZESPOLE MATRIX TAM JEST DUŻO POZYTYWNYCH OPINI A ZŁE PISZE KONKURENCJA HAHAHA Odpowiedz Link
olcia-oleczka Re: Zespół MATRIX 13.12.07, 08:22 Sandra 2121 jesli byś przeczytała uważnie moje wpisy to bys zxrozumiała ze ja sie tylko pytam o zdanie na ich temat. Ani jednego słowa złego na nich nie napisałam. Wiec jak juz odpisaujesz na jakiej teksty to porpostu przeczytaj dokładniej co jest w nich napisane a nie szukanuj ludzi i nie pisz nie prawdy. Wiec teraz przeczytaj sobie jeszcze raz moje posty i zobaczysz ze ani jednego złego słowa o nich tam nie ma !!! Odpowiedz Link
olcia-oleczka Re: Zespół MATRIX 05.12.07, 22:48 Czyli mówisz, że nie nie ma szału?? Bo napisałes ze nie jest najgorzej czyli rewelacji nie ma?? Napisz co konkretniej jak spiewaja czy ludzie dobrze sie bawia i wogole. Bo jak tak czytam te niektóre odp. to az zaczynam watpic. Jedni mówia tak drudzy tak. Szokda ze nikt nie ma do udostepnienia płytki z wesela na której byli. Bo ich płytke ta co rozdaja ma weselach to słyszałam to nawet tak wzglednie grali. A w takim razie Ty jako lener obracający sie w tym srodowisku jaki zespół mozesz polecic??? Odpowiedz Link
gonzo5005 Re: Zespół MATRIX 12.12.07, 23:06 No widzę że znowu muszę napisać dla niedowiarków i parszywej konkurencji. Pamiętacie kiedyś też pisałem - ci wszyscy co tu źle piszą o zespole Matrix to zajebiście parszywa konkurencja która nie może zboleć że tak fajnie grają ( byłem nie raz z tą grupą i są naprawdę perfekcyjni) Graja dużo, fajnie dla każdego , zajebisty wokal, ładna wokalistka z ładnym głosem a do tego brak wolnych terminów) Jeśli odważy się ktoś tu napisać inaczej to oczywiście tylko konkurencja podająca się za inne osoby i durnie którzy wyjdą na idiotów bo ten zespół cały czas gra nawet w tygodniu, myślę że złe zespoły nie mają tyle grań. A dla tych co chcą opinie powiem szczerze ZESPÓŁ MATRIX WARTY POLECENIANA 100% A TY BZDURY PISZE KONKURENCJA I TYLKO KONKURENCJA KTÓRA MA NADZIEJE ŻE PRZEZ TE OPINIE COŚ SIĘ ZMIENI - BZDURA Odpowiedz Link
sandra2121 Re: Zespół MATRIX - NAJLEPSZY ZESPÓŁ 12.12.07, 22:49 Napisze jeszcze coś - jeśli zespół ma zajęte 2 lata wcześniej szystkie terminy, jeśli ma swoje 2 płyty, ekstra strone internetową, i robi całkiem coś innego niż inne zespoły, prowadzi profesjonalne wodzirejstwo to jest ZAJEBISTY i JA POLECAM poczytac starsze opinie. A pani Ola niech się zajmie czymś innym niż skłucanie zespołów. Odpowiedz Link
szczypior240 Re: Zespół MATRIX 13.12.07, 14:47 Pewnie że każdy ma swój gust ale jako fotograf nie raz byłem z tym zespołem i szczerze mogę go polecić wszystkim, przede wszystkim dobrze prowadzą imprezę, grają same hity dla wszystkichw każdym wieku. Powiem wam wszystkim te krytyczne opinie piszą ludzie z kompleksami i konkurencja. Jak się ktoś wybije no to trzeba go oczernic przed innymi. Wiele zespołów słyszałem i powiem szczerze zespoły z kościelca są jedne z lepszych - oprócz samego grania mają również swój pomysł i prezencję sceniczną. Pozdrawiam wszystkich internautów tych mądrych którzy rozumieją sens pisania a nie wyrażania swojej głupoty. Odpowiedz Link
kasiula1211 Re: Zespół MATRIX 13.12.07, 15:29 Masz rację przekonałam sie nie raz pisali tu głupoty a potem bylo calkiem inaczej. Zespół Matrix ma b.dobrą opinie, zrsztą bawiłam się z nimi nie raz i bardzo mi sie podobało i moim znajomym również. Polecam wszystkim ten zespół. Sorry że nie mam recepty na głupotę ludzką bo jak czytam te złe komemtarze bezpodstwane to żal mnie bierze. BRAK KULTURY I CHOROBA KONKURENCJI. Odpowiedz Link
daria9021 Re: Zespół MATRIX - mnie się naprawdę podoba 14.12.07, 13:05 Czytam te wypowiedzi i stwierdzam tu potężną desperację osób konkurencji i bóg wie kogo jeszcze. Czy to jest tak bardzo ważne by nagłaśniać nieprawdziwe ogłoszenia lub swoje spostrzeżenia. Każdy z nas jest rozumny i nie uwierzy w to co ktoś tu pisze sam sprawdzi i sam oceni. Jednemu się podoba drugiemu nie. Mnie osobiście ten zespół bardzo odpowiada, grali nie jedną imprezę branżową w naszej firmie gdzie pracuje 2500 osób i wszystkim się podobało. Rozumiem że nie wszystkim się musi podobać ale zrozumcie że w ten sposób nie mozna oczerniać kogoś mówiąc że jest to słby zespół zwłaszcza że jest duża rzesza osów którym się on podoba. Pozdrawiam rozsądnych i mądrych ludzi którzy rozumieją a nie piszą przez zazdrość i kompleksy. Odpowiedz Link
zabara Zespół jak zespół 14.12.07, 16:01 Czasem kelnerkuje i dorabiam i miałam przyjemnosc słuchac Matrixu i moim zdaniem zespól jakich wiele,ani super,ani dno.taki normalny.ni wiem po co te spory Odpowiedz Link
madziaaaa35 Re: Zespół Matrix dobra zabawa naprawdę warto 14.12.07, 17:04 DOBRZY SĄ SPRAWDŹCIE SAMI I JA POLECAM. DBRA KOŃCZĘ UCZESTNICTWO W TYM GŁUPIM FORUM, SZKODA CZASU NA CZYTANIE LUDŹKIEJ GŁUPOTY I SPORU NIEWIADOMO O CO WESEL JEST TAK DUŻO ŻE KAŻDY ZNAJDZIE COŚ DLA SIEBIE Odpowiedz Link
chwila-prawdy Re: Zespół Matrix dobra zabawa naprawdę warto 22.09.09, 01:32 matrix!? gorszego buractwa nie widzialem na weselu Odpowiedz Link
monikaipiotr12 Re: Zespół MATRIX warty polecenia naprawdę warty 14.12.07, 18:12 U nas wlaśnie grał ten zespół Matrix i jesteśmy bardzo zadowoleni i wdzięczni za to że wszyscy goście do dziś wspominają naszą imprezę weselną. Ten zespół jest warty polecenia NAPRAWDĘ WARTO Odpowiedz Link
perkusista-dwa Re: Zespół MATRIX warty polecenia naprawdę warty 14.12.07, 18:37 Ja byłem na Andrzejkach u znajomych i zrobiliśmy sobie karaoke i śpiewał kto popadnie więc za ładnie nie było.czyli grał Matrix! Odpowiedz Link
darko992 Re: Zespół MATRIX klasa 14.12.07, 18:58 Patrze tak na to i śmiać mi się chce jaka desperacja konkurencji, piszą że Matix źle gra nawet jak inni piszą że to zajebista kapela. A ten grajek perkusista to pewnie wybitna jesdostka ktora nie widzi jak sam partaczy. Wiecie co mnie śmieszy skoro tak źle gra ten zespół t czemu ma wszystkie terminy zajęte i ma tak doskonałą opinie wśród tych co byli z nimi na imprezach zresztą sam mam ich zamówionych od póltora roku. I jeszcze coś sądzę że te wszystkie złe opinie to popelina bo nikt nie pisze o innych zespołach tylko o MATRIX-SIE a inne weselne zespoły to gwiazy z telewizji nie ośmieszajcie się ludzie i dajcie spokojnie podjąć decyzje innym. Odpowiedz Link
perkusista-1 Re: Zespół MATRIX klasa 14.12.07, 19:11 no no jaka litania ktoś się uwziął tylko na MATRIXa my tam gramy na pół część z dyskietek część na żywo no i co w tym zlego goście się mają dobrze bawić a nie stać i patrzec na muzyków który chce być lepszy jeden od drugiego. Kicz wesele to wesele, a tak wogóle to oco wy się kłucicie. Jak jesteście tacy zajebiści to niech was drogą pantoflową ludzie polecają. Zresztą gram po weselach już 20lat i jakoś zrozumieć nie potrafię by 1 muzyk czy tam chałturnik obczrniał drugiego. Odpowiedz Link
perkusista-dwa odwrócic uwagę od siebie .................... 14.12.07, 19:29 ale wymyśliliście.odwrócic uwagę od siebie i pisac o armagedonie.nieładnie. Odpowiedz Link
bomer30 Re: tutaj też perkusista-2 wszędzie robi gnój 18.12.07, 18:57 boomer30 18.12.07, 11:48 Dodaj do ulubionych Odpowiedz ...drogi "perkusisito dwa" , bywa że jesień a pózniej zima nie na wszystkich działa optymistycznie, radzę więc np słodycze przed telewizorem...choć to dorazny srodek na polepszenie nastroju więc może warto zmienić instrument prkusyjny na jakiś mniej "stresujący". Pan jest wyraznie przewrazliwiony na punkcie rzekomego swojego instrumentu i posiadanych umiejetności. Szczerze...co mnie obchodzi czego używa zespół na weselu, ważna jest dobra zabawa bo z tego zostanie rozliczony. Sam szukam zespołu na wesele, tymczasem chcąc poczytać opinie, co rusz muszę omijać Pana słowną odbijankę wobec zespołów połoczoną z czystą złosliwością (i już odechciało mi się korzystać z tego forum). Alez kto Panu broni, proszę wziąść transparent wyjść na ulicę i prostetować wobec takiemu a nie takiemu sposobowi grania , przy okazji proszę zaprotestować przeciw rozkwitu chińskiego handlu w Polsce itp. Z całym szacunkiem, ale proszę nie "smiecić" na tym forum i nie robić z niego spsosobu na rozładowanie emocji czy leczenie własnych kompleksów. To naprawdę rozprasza pozdrawiam Odpowiedz Link
bomer30 Re: NIE OŚMIESZAJ SIE PERKUSISTO 18.12.07, 18:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46390&w=73325884&a=73454499 POCZYTAJCIE HISTORIE PERKUSISTY-2 Odpowiedz Link
boomer30 o co tu chodzi 20.12.07, 14:30 To forum przypomina mrowisko, wkładasz palec i nie wiadomo czy wyciagniesz go bez ukąszenia. Zastanawiam się co próbował uzyskać pan zalogowany jako bomer30 kopiując wiadomość od boomer30 która pojawiła się wcześniej w innym wątku i nadając własny nieprzyjemny tytuł. Czyżby to miało działać jak granat zapalny podrzucony niewygodnemu forumowiczowi. Wypraszam sobie stosowanie takich technik. Achhhhh pozostaje tylko westchnąć, uzdrowić tą dyskusję będzie ciężko. Zamiast porady o zespołach chodzimy po polu minowym pełnym pocisków. Żółta kartka dla pana który podszywa się pod boomer30, a ponieważ watek dotyczy pewnego zespołu więc na wszelki wypadek żółta kartka również dla zespołu. Ojjjjj nieładnie :( Odpowiedz Link
komando-s Re: zespół matrix 14.12.07, 20:20 ale sie gość zagalopował nikt nie pisze tu o armagedonie a tu uwaga perkusista-2 to również armagedon . Więc wnioskuję że kłutnie prowadzi ten jakiś zespół Armagedon ale nie wiem po co to chyba choroba dziecięca, lęki, i zazdrość. TAK WOGULE NIE ZNAM ŻADNEGO Z NICH TYLKO "LIMITS" Odpowiedz Link
agnieszk-golda Re: zespół matrix 14.12.07, 20:38 Drogi kolego, nie będę owijała w bawełnę.Akurat jestem wokalistką Armagedonu i już nie napiszę co w tej chwili czuję,bo ciśnienie mi się podniosło tak,że tylko mogę Ci tego pogratulować.Zespół Matrix znam, ale nie do tego stopnia żeby oceniać to co robią. Po pierwsze nikomu nie życzyłam nigdy żle,a tymbardziej w takim fachu jak my,po drugie naprawdę szkoda mi czasu na przesiadywaniu i pisaniu głupot ,bo jeśli ktokolwiek był na jakiejkolwiek imprezie z nami czy z Matrixem,czy z innym zespołem to wie czego może się spodziewać-nie mnie to oceniać.Tylu ilu jest ludzi na świecie,tyle gustów.Dlatego jednym może się podobać to co robimy ,a innym nie.Prawo wyboru i opini.Ale kurde nie do przesady,żebym raz na pół roku usłyszała:"Ty Aga,jest głośno na forum o Was"-ludzie no ile można?Naprawdę nie macie nic innego lepszego do roboty jak przesiadywać i wypisywać brednie? Zarówno Matrix jak i my mamy terminy zajęte i jeśli coś byłoby nie tak,to na pewno nie zajmowalibyśmy się tym co robimy.Przepraszam z góry ,że piszę chaotycznie,ale wybaczcie mi drodzy czytelnicy,którzy to czytacie-dla mnie wpieniające jest to,że posądza się na tym forum ludzi o coś czego się w rzeczywistości nie robi.Nieprawdą jest,że jeden na drugiego nagaduje-piszę otwarcie,że akurat i Małgosię i Rafała i Piotrka znam osobiście,ale sympatią do siebie raczej nie pajamy i piwa razem nie pijemy,ale do gardeł sobie też nie skaczemy.Nie będę się osobiście wypowiadała na Ich temat czy jakiegokolwiek innego zespołu,którego nie słyszałam i nie widziałam jak prowadzi imprezę.Jeśli Ty piszesz,że byłeś z nami i że to przy Tobie nagadywaliśmy na Matrix to wstydż się bo wypisujesz same brednie,tak jak w większości wszystkie opinie,które na tym forum się znajdują.Jeśli ktoś chce wynająć zespół to na pewno nie sugeruje się tym forum tylko zapyta tych,którzy Go widzieli.Drogi Matrix-ie,mam nadzieję że nie bierzesz sobie do serca tych opini,bo już dawno byśmy popadali wszyscy na zawał serca przez ludzi którzy tu przesiadują.Kończąc moją naprawdę długą wypowiedż mam nadzieję,że nie pojawią się więcej na tym forum "głupie",niemądre i przede wszystkim fałszywe wypowiedzi na nasz temat,czy innych zespołów.Pozdrawiam-życzę wszystkim zdrowych,SPOKOJNYCH świąt noi szampańskiego Sylwestra!!! Agnieszka Gołda. P.S Piszę jawnie,aby w końcu administrator tego forum oraz wszyscy czytelnicy wiedzieli,że to nie ja ani żaden z moich członków zespołu wypisuje te wszytkie brednie na inne zespoły. Odpowiedz Link
monika-p555 Re: Armagedon to już koniec wojny z Matrixem 14.12.07, 22:12 Nie wiem co tu się działko ale po przeczytaniu wszystkiego uważam że jest to nie wporządku pisać o kimś kłamstwa, oczerniac go. Nie rozpisuję sie bo nie wiem oco tu chodzi. Aż strach pomyśleć że są jeszcze tacy ludzie którzy korzystają z byle okazji by wpić nóż w plecy. Życzę wesołych świąt wszystkim normalnym Odpowiedz Link
rokitka26 moja opinia 05.01.08, 13:35 Miałam przyjemnosc jakiś czas temu bawic się przy tym zespole i nie podobało mi się .grali duzo disco polo i ogólnie gustuję w innym klimacie niż był na tym weselu.rokitka Odpowiedz Link
betiblu Re: moja opinia 05.01.08, 19:21 Zgadzam się. Disco polo.... i tyle. Nic ambitnego. Znam lepsze zespoly. Odpowiedz Link
kinga990 Re: a moja opinia 06.01.08, 00:04 Grają dużo i różny temat myślę że każdy znajdzie coś dla siebie ale ogólnie są b.dobrz słyszałam wiele pozytywnych mało czytam te brednie na forum bo tu oszukują. Zreszta każdy ma swoje zdanie nara pozdrowienia Odpowiedz Link
1_miki Re: Armagedon bez gitarzysty SENSACJA 17.01.09, 17:36 ostatnio byłem na weselu gdzie grał armagedon oczywiscie kumpel nie mogł gorszego zespołu wybrac ale to nic!! ja tu patrze a oni nie maja gitarzysty z którym grali przez cały czas,czyżby jakaś wojna??!! wejdzcie na ich strone nie ma zadnej zmianki ale kwas-ładnie to tak oszukiwac swich przyszłych ptencjalnych klijentów!! armagedon to dno naprawde jest wiele fajniejszych, profesjonalnych zespołów, ktorzy graja na poziomie!! Odpowiedz Link
neo3344 Re: Zespół MATRIX 06.01.08, 13:51 Absolutnie bez zarzutu grają fajnie i bardzo dobrze prowadzą imprezy jedynie trzeba ich zamawiać wcześniej bo mają duże wyprzedzenia i brak wolnych terminów. Odpowiedz Link
aniaimariusz43 Re: Zespół MATRIX 07.01.08, 21:45 Dobrze grają, dobrze prowadzą wesele, repertuar bardzo szeroki nowości rock, dance, pop i disco polo również ale szczerze goście świetnie się bawią u nas grali 29,30 grudnia 2007roku. Pozdrawiamy zespół matrix oraz internautów z kulturą a nie kompleksmi Odpowiedz Link
zibi12428 Re: Zespół MATRIX 08.01.08, 12:59 Są zajefajni podrywają wszystkich do zabawy i nieźle grają. Narka ziomki z Częstochowy Odpowiedz Link
ilona888 Re: Zespół MATRIX 08.01.08, 19:17 Popieram przedmówcę warto polecić ten zespół są odjazdowi na maxa, ekstra muza dla wszystkich. Dobra robota oby tak dalej pozdrawiam Odpowiedz Link
lena11tomek Re: Zespół MATRIX 10.01.08, 20:38 Znam ten zespół robią spoko robotę, przy nich nie można się nudzić wszyscy na parkiecie i to co najważniejsze graja wszystkie gatunki muzyki dla każdego. Dla mnie ok polecam warto Odpowiedz Link
waldek.max dziwny ten zespół!!!! 11.01.08, 09:13 Ale się naczytałem!Mam takie dziwne wrażenie,że jest dużo sensu w tych negatywnych opiniach na temat tego zespołu.sam osobiście ich też słuchałem!nie sądze aby złe opinie były tylko od konkurencji!Ja nią na pewno nie jestem a tez dobrego zdania o tym zespole nie wypowiem!mam tez takie dziwne odczucie,że tem cały Matrix jest tu zalogowany po raz tysięczny i to właśnie on pisze te wszystkie negatywne opinie o innych zespołłach/żeby nie było ,że tylko oni tacy najgorsi/.J tez słuchałem np.Limitsu,czy armagedonu i są to O NIEBO!!!!lepsze zespoły.Matrix przeciez tez leci z dysków aż trzeszczy,a próbuje tu pisac głupoty o innych.ROZUMU mATRIXIE!!! Odpowiedz Link
dorotaa1970 Re: zespół jest ok a złe opinie to KONKURENCJA 11.01.08, 17:51 Ludzie czegoś nie mogę tu pojąć co sie pokaże jakaś dobra opinia to konkurencja pisze jakieś sprzeczne rzeczy przecież wy ubliżacie wszystkim tym którym ten zespół się podoba i będzie grał u nich na weselu. To czysta obłuda fałszywych ludzi którzy myślą że tymi złymi opiniami nagle klientów do siebie zwerbuja. Ja uważam że jest wiele zespołów które coś robia by mieć klientów a zespół matrix się do nich zalicza. PS. A może to konkurencja i ich rodzina pisze złe opinie tak jakos mi się zdaje bo limits i armagedon to bracia. TO FORUM DO WIELKA BZDURA I POMYŁKA SPRAWDŹCIE LEPIEJ SAMI BO TU NIC TYLKO ŻAL, DRESZCZE, KOMPLEKSY KONKURENCJI - PRZECIEŻ TO OCZYWISTE. Odpowiedz Link
feel3 Re: zespół jest ok a złe opinie to KONKURENCJA 11.01.08, 18:10 Popieram przedmówczynię to forum to nieporozumienie, sam kiedyś się naczytałem o zespołach, o kamerzystach a w rzeczywistości było fajnie. To forum jest natyle głupie że uwierzy w nie tylko głupszy niż ten co je stworzył. Dlaczego a no dlatego że piszą ludzie że zespół jest dobry a zachwile że zły i upierają nas żebysmy uwierzyli, po co przecież mądry człowiek niekieruje się tym co ktoś napisze tylko tym jaką ktoś ma opinie ile zajetych terminów. Nie jest ważne jak toś gra czy na żywo czy nie na żywo ważne jak się goście bawią i jak odbierają dany zespół. A przecież wszyscy mądrzy ludzie wiedza że jak ktoś jest naprawde dobry to mówią że jest dobry tylko bywają przypadki głupich ludzi którzy nawet jak ktoś jest świetny to mówią że jest bardzo zły. a tak na zakończenie bo wiem że dotrę tylko do mądrych i zrównoważonych ludzi, głupki i tak będą pisac swoje, jest takie stare przysłowie. Mądrzy ludzie mówią że jak sąsiad ma krowę która daje bardzo dużo mleka to modlą sie by bóg też obdarzył ich taką krową. A głupi ludzie modlą się do boga by sąsiadowi zdechła, i taka jest różnica między mądrym a głupim. I ta konkurencja (przysłowiowa krowa) która tu tak dużo i źle ryczy na inne zespoły pewnie sama mało mleka daje. SZKODA BO UWAŻAŁEM TO FORUM ZA NORMALNE A TERAZ UWAŻAM ŻE TO PRZYTUŁEK DLA DURNIÓW I ZAPŁAKANEJ KONKURENCJI. Odpowiedz Link
madzikc272 Re: Zespół MATRIX 05.09.08, 19:49 super zespół grali u mnie na weselu. goscie sie swietnie bawili i kazdy sie pytal:...skad dorwaliście ten zespół bo fajny...Godny polecenia.. bez żadnego "ale"...... POLECAM! pozdrowienia dla zespołu! Odpowiedz Link
karolinapp1 Re: Zespół MATRIX 29.09.08, 14:24 Madzikc272, zarezerwowaliśmy ten zespół na 2010 rok ale chciałabym zobaczyć jakąś płyte z wesela gdzie oni grali, a jak napisałaś grali u Ciebie. Czy była by możliwość zobaczyć taką płytę z Twojego wesela?? Odpowiedz Link
pieczka-only Re: Zespół MATRIX 18.01.09, 22:11 karolinapp1 ja rownież chciałabym strasznie zobaczyć jak MATRIX gra na żywo ponieważ na stronie demki mają bardzo fajne, a nie wiem jak to wygląda w rzeczywistości, więc jeśli masz video badź ktokolwiek inny to czy byłaby możliwość zobaczenia. Bardzo mi na tym zależy Odpowiedz Link
karolinapp1 Re: Zespół MATRIX 19.01.09, 11:36 Pieczka... ostatnio oglądałam wesele gdzie grali. Nie mam zamiaru rezygnować z tego zespołu. Jedyne co to poproszę o zmianę nie których elementów (ze względu na tradycje które obowiązują w moich rejonach. A śpiewają jak wszyscy, chyba nie ma idealnego zespołu, zawsze znajdzie się coś co się nie spodoba. Odpowiedz Link
pieczka-only Re: Zespół MATRIX 19.01.09, 13:06 karolinapp1 bardzo się cieszę, że masz dobra opinie o Matrixie, bardzo proszę Cie o udostępnienie mi jeśli możesz fragmentu video, ponieważ przed podjęciem decyzji odnośnie zamównienia ich na wesele chciałabym zobaczyc ich na żywo z góry dzięki Odpowiedz Link
aaaa_m Re: Zespół MATRIX 01.04.09, 14:54 byłam na weselu z zespołem matrix,dla mnie fajnym elementem były ich stroje i się przebietanie,dużo bawią gości,grają,ale wiadomo że są rózne gusty,uważam że dużo było muzyki disco polo,ale też różnorodnie,co mi się nie podobało to zabawy,po północy było rzucanie bukietem itd wybrani zostali ci co za rok niby mają wesele mieć i zaczęło się że nowy pan młody musiał na oczach innych obmacywać tą co złapała bukiet..żenujące blee...drugą rzeczą było to że panstwo młodzi mieli przygotowane kosze kwiatów dla rodziców, no i panna młoda powiedziała że chce im wręczyć, no ale zespół miał dopilnować kiedy, i ciągle było za chwilę, że kose nie zostały wręczone bo zapomnieli...nie podobały mi się przygrywki i chodzenie do pana młodego i tam granie przyśpiewek a później do panny młodej, ale to pewnie można sobie ustalić z zespołem...ogólnie zespół może być ale bez zabaw... Odpowiedz Link
pieczka-only Re: Zespół MATRIX 10.04.09, 13:37 Cześć ja mam zarezerwowany zespół Matrix na nast rok, nie slyszelismy ich nigdy na żywo i nie widzieliśmy w akcji. Teraz sie poprostu martwimy czy nie będzie z nimi kichy po przeczytaniu tych wszystkich opinii. Toni poniewaz Ty napisaleś, że slyszales ich jak grają, napisz czy jest naprawde aż tak źle i czy radzisz szukać innego zespołu. Teraz jest i tak trudno z tym bo lepsze zespoły są juz na pewno pozarezerwowane:( Odpowiedz Link
proget Re: Zespół MATRIX 20.09.08, 18:30 Witam. Mogę polecic nas czyli zespoł Proget z Częstochowy. Jesteśmy jednym z najbardziej cenionych zespołów w tych regionach , poniewaz gramy na Zywo w 5 osobowym składzie i profesionalnie prowadzimy wszelkiego rodzaju imprezy. I co najwazniejsze jako chyba jedyny zespol w Częstochowie stwarzamy możliwosc Posłuchania nas na Zywo na naszej Probie:) Odwiedzają nas ludzie z całego wojewodztwa. Gramy w obrębie 150 km od Częstochowy. TeL : 0603083090 lub 0343295199.Pozdrawiamy Serdecznie Odpowiedz Link
monis2008 Re: Zespół ARMAGEDON 03.03.09, 21:19 Bawiłam się rok temu na weselu dwudniowym z udziałem zespołu Armagedon. Wokalistka pełna życia, zabawia i utrzymuje kontakt z gośćmi, wokalista również bardzo dobrze pełni rolę wodzireja. Grają bardzo rytmiczne kawałki- goście bawią się świetnie- chwalą tą orkiestrę, że dużo zabaw i nie robią przerw co chwilę! Od młodych dowiedziałam się,że grają w całej w Polsce np. We Wrocłwiu czy Opolu. Są rozchwytywani. Ja osobiście nie słyszałam złego słowa ze strony gości na ich temat- a ich opinia jest najważniejsza, a nie jakiś wyrafinowanych "ekspertów" muzycznych. Polecam;-) Monika. Odpowiedz Link
pieczka-only Re: Zespół MATRIX 22.02.09, 22:10 michalkot22 czy byłaby mozliwosc zobaczenia kasety z wesela Twojej kuzynki. bardzo prosze o odpowiedz. Moj meil: bunia125@vp.pl Odpowiedz Link
tomaszmenager Re: Zespół MATRIX 07.03.09, 10:38 ludzie nie interesujcie sie jakimś tam zespołem matrix polecamy prawdziwy zespół disco polo BOYS!!! Odpowiedz Link
pieczka-only Re: Zespół MATRIX 27.03.09, 16:58 Czy zespół MATRIX gra tylko disco polo? Czy też jakieś inne piosenki? Proszę o odpowiedź Odpowiedz Link
andzio1979 Re: Zespół MATRIX 31.03.09, 22:32 Kazdy ma swoj gust - najlepiej chyba posluchac na zywo - ale ogolnie graja fajnie moim zdaniem Odpowiedz Link
toni29 Re: Zespół MATRIX 08.04.09, 10:55 wogóle powinno sie rozgraniczać zespoły grające na żywo i z podkładów ty akurat podałeś przykłądy zespołów grających na żywo co bądzmy szczerzy nie do każdej sali sie nadaje ja znam też troche zespołów grających z podkladów co mają też dobre brzmienie i wokale zresztą każdy ma wybór jaki zespół mu pasuje dobrze wiesz kolego że zespół grający na żywo nigdy nie osiągnie takiej jakości utworu szczególnie w muzyce dance pozdrawiam. Odpowiedz Link
rikardoni Re: Zespół MATRIX 08.04.09, 12:38 Pod wątkiem dotyczącym zespołu 3osobowego, niektórzy odsyłają do kapel grających w podstawowym składzie. To tak jakby kogoś kto szuka samochodu osobowego odesłać np. do salonu Jelcza. Wniosek, albo ktoś nie wie co pisze albo celowo robi błoto. Takie porównywanie trochę nie ma sensu bo tak jak pisał poprzednik, skład podstawowy nie zagra tego co np. zespół 3osobowy i odwrotnie. Takimi wątkami (często złośliwymi) robi się tutaj galimatias. Szkoda, bo chyba nie po to powstało to forum. Odpowiedz Link
toni29 Re: Zespół MATRIX 08.04.09, 13:03 powiem że poprostu zespoły grające w pełnych składach próbują sie jakoś ratować bo ztego co wiem to oprocz stokrotek reszta ma coraz mniej grań np ze względu na cene ale tez i jakość spytacie skąd to wiem ?a wysrarczy zadzwonić jako klijent i spytać o kilka terminów. Odpowiedz Link
berton33 Re: Zespół MATRIX 08.04.09, 17:01 Moim zamiarem nie było wprowadzanie zamieszania i podjudzanie przeciwko komukolwiek.Przytoczylem akurat te zespoły, które - według mnie- prezentują wysoki poziom (wokalny lub instrumentalny). Nieprawdą jest, że podałem linki tylko do zespołów, które grają w tradycyjnym składzie...:-)Ktoś mi tu zarzucił, ze się nie znam i zabieram głos...heh Moim celem nie było reklamowanie tych kapel, ale podanie przykladowych zespołów - których w necie są tysiące - prezentujących poziom o niebo wyższy od zespołów, które są przedmiotem sporu w tym wątku. Po prostu uważam, ze nie ma o co bić piany. Słabi są i już, więc moze powinni się uczyć od lepszych? Odpowiedz Link
toni29 Re: Zespół MATRIX 09.04.09, 13:24 zgadzam sie z tobą że akurat te zespoły o ktore toczy sie tu spór są słabe ale jest tu kilka zespołów trzy osobowych naprawde dobrze grających a bardzo krytykowanych na forum tak naprawde nie wiadomo dlaczego. Odpowiedz Link
pieczka-only Re: Zespół MATRIX 09.04.09, 17:03 tak z czystej ciekawości chciałam się zapytać czy Wy wypowidacie się tak na temat tych zespołow tylko na podstawie strony internetowej czy słyszeliście ich na żywo i na tej podstawie wyrażacie swoje opinie? Odpowiedz Link
toni29 Re: Zespół MATRIX 10.04.09, 10:38 gdybysmy wypowiadali sie na temat strony to była by dopiero kicha a bo na tych nagraniach słychać poprostu nieczyste dzwieki ale jestem kelnerem i wypowiadam sie dlatego że w sezonie słyszałęm i ch kilka razy na żywo. Odpowiedz Link
sandraq31 Re: Zespół MATRIX 15.04.09, 23:36 Niezły mam ubaw czytając te wypowiedzi dwa lata temu chcieliśmy z obecnym mężem zamówić zespół Matrix na styczeń 2009r. i nie mieli już wolnych terminów ciekawa jestem skoro co niektóre posty są tak fałszywe co za klienci ich zamawiają. Ludzie zastanówcie się trochę zanim coś napiszecie a lepiej zadzwońcie do tego zespołu i zapytajcie czy są wolne terminy. Ten zespół naprawdę jest dobry bo słyszałam nie raz i od wielu znajomych naprawdę szkoda że nie mieli już wolnego miejsca by zagrać na naszym weselu. Odpowiedz Link
kelnero1 Re: Zespół MATRIX 16.04.09, 11:03 Aja mam całkowicie inne zdanie, każduy z nas może mieć inne tylko jest tu mały szczegół że tych co mają zdanie pozytywne jes o wiele więcej i to oni są m.in klientami tych zespołó dlatego zespoły mają tyle pozajmowanych terminów a szczerze mówiąc wolał bym jak tak już piszesz słabym zespołem i mieć taką rzeszę klientów i osób które mnie polecają i mówią same dobre słowa niż gwiazdą w 5 osobowych składach i żebrać o grania lub podszywać się pod klientów i oczerniać tych co robią to naprawdę dobrze. Zresztą co to zmieni ci co grają i robią to dobrze nadal będą grać a inni właśnie nich biąrą z nich przykład. Odpowiedz Link
magdalenaa101 Re: Zespół MATRIX jest ok 16.04.09, 16:29 Nie wiem komu tak zależy na pisaniu durnoty na tym forum, słyszałam ten zespół w akcji są naprawdę nieżli zresztą powiem szczerze nie trzeba nic pisać bo każda normalna osoba, która wynajmuje zespół napewno nie kieruje się jakimiś opiniami z niezabezpieczonego forum gdzie byle kto może pisać brednie. Ktoś lubi taki zespół drugi taki każdy ma wybór i swojego klienta. Ja szczerze polecam bo zespół naprawdę warty polecenia Odpowiedz Link
mala_aga80 Re: Zespół MATRIX 16.08.10, 10:22 zgadzam sie - wiecej szumu wokol wlasnej osoby a talentu zero Odpowiedz Link
mollers Re: Zespół MATRIX 21.06.15, 21:03 Grali u mnie na weselu wcześniej widziałem ich u mojego kolegi jeżeli chcecie mieć pewność że wasze wesele będzie udane to polecam począwszy od wyjścia z domu do samego rana muzyka dopasowywan do gości na bieżąco krótkie przerwy i wspaniała oprawa do tego super wodzirejstwo na ten raz w życiu nawet cena nie ma znaczenia Odpowiedz Link