Dodaj do ulubionych

moja piękna sesja ślubna:)

• delma2 Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 17:26
      jestes śliczną dziewczyna, ale foty bardzo pozowane i to jeszcze jakos bez
      pomysłu...
    • iosellin Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 18:13
      jak dla mnie, to reklama fotografa raczej kiepska. Na pierwszych kilku fotkach
      fatalne tlo. Szarobure, jakis spekany beton(?!). Koszmar. Do tego nie wiem
      czemu, ale na niemal wszystkich zdjeciach pan fotograf sie uparl pokazywac Pana
      Mlodego z profilu, podczas gdy o wiele korzystniej wyglada on w ujeciach en-
      face. Panna Mloda ma profil bardzo ladny, natomiast imho, profil Pana Mlodego
      nie jest jego atutem. Na jednym ze zdjec przepalenie na stroju Panny Mlodej i
      koszuli Pana Mlodego (sic!)
      No i za duzo obrobki. Zdjecia sa malo rzeczywiste, widac, ze ostro rasowane
      jakims photoshopem.

Ale para z Was ladna i oryginalna smile I to w zasadzie chyba ratowalo te
      zdjecia tongue_out
      • magdaksp Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 19:33
        no właśnie mnie sie to betonowe tło bardzo podobasmile
        ajesli chodzi o profil to ja uwazam wecz odwrotnie:nie chcialam mieć zdjęć z
        profilu a profil mojego męża bardzo mi sie podobasmile
        • iosellin Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 19:44
          to naturalne, ze wszystko co "Twojego meza" Ci sie podoba, tak ma byc wink
          z punktu widzenia osoby nie zwiazanej emocjonalnie ani z Twoim mezem ani ze
          zdjeciami, uwazam, ze Pan Mlody ma troche zbyt wydatny nos na eksponowanie
          profilu, to taki "szczegol", ktory powoduje, ze wzrok wylapuje ten element jako
          najbardziej sie rzucajacy. Patrzac jednak przez pryzmat emocji slubnych, nie
          dostrzezesz raczej tego smile
          • magdaksp Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 19:46
            to nie jest kwestia emocji ślubnych,ja bardzo lubię takie charakterystyczne
            nosysmilenatomiast mojego nie lubię bo jest zadarty
            • gioseppe to fakt, nos ma cudny seksi umcia chrumcia :-P 23.05.07, 19:49
              pierwsze na co zwrocilam uwage to wlasnie nos Twojego meza, ma megaseksowny profil!

zycze Wam duzo szczescia
    • koraa2 Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 19:33
      woogole mi sie nie podoba,takiee sobie bardzo przecietne,Twoj maz ok,jednak Ty
      nie pasujesz mi do sesji"slubnej"zupelnie.Mnie sie nie podoba,sorry
      • magdaksp Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 19:36
        szczerze mówiąc to nie za bardzo rozumiem?i musz eprzyznac ze dawno takiej
        głupoty nie słyszałam ze jakaś kobieta moze nie pasować do sesji ślubnej.tzn ze
        niektóre pasują do bycia panna młodą a niektóre nie?
        • koraa2 Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 19:39
          po prostu nie wygladasz mi na Panne Mloda,oczywiscie z wygladu,po prostu nie
          podoba mi sie.
          • magdaksp Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 19:43
            aha rozumiem ze jak ktos nie zakłada na ślub sukienki bezy i nie ma koka na
            głowie to juz na pannę młodą nie wygląda.spoko
            • koraa2 Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 19:47
              nie mow tego czego nie powiedzialam,ale dla mnie zadnych rewelacji nie ma,po
              prostu.Oprocz makijazu to w Tobie mi sie nic nie podoba,nie wygladasz
              wg.elegancko i ladnie
              • magdaksp Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 19:49
                bardzo mnie ciekawi jak ty bedziesz wygladac na swoim slubie?
                • koraa2 Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 19:52
                  po pierwsze napewno nie tak jak Ty ,tak moge isc na impreze po drugie napewno
                  bedziesz mogla zoabczyc na forum poniewaz umieszcze zdjecia
                  Jestes chyba pusta dziewucha skroro nie mozesz pogodzic sie ze slowami
                  krytyki,jak sie komus nie podobasz to co?Oczy wydrapiesz.TROCHE DYSTANSU DO
                  SIEBIE!!!Nie kazdemu musi sie podobac to co tobie
                  • magdaksp Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 19:56
                    pusta dziewucha-fajna jesteś naprawdę.zadałam ci pytanie a ty sie rzucasz jakby
                    nie wiem co sie stało.odpuść sobie.
                    akurat pójście od ślubu w sari(już widzę jakbyś coś takiego założyła)było moim
                    marzeniem i mam w nosie co o tym myślisz.
                    konstruktywną krytykę doceniam ale twoje komentarze do takiej krytyki nie nalezą.
                    • koraa2 Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 19:59
                      rzucasz sie ty,ja wyrazilam swoja opinie i tylko tyle.Twoje marzenie,twoj
                      slub.tobie sie podoba i wszystko super.To jest forum akzdy wyraza swoja opinie
                      co mysli.Wszystkiego dobrego
                      • magdaksp Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 20:04
                        wiesz co innego powiedzieć"nie podoba mi sie "a co innego powiedzieć nie
                        wyglądasz ładnie i w ogóle nie ma w tobie nic ładnego.ale widac taki twoj
                        styl(chamski) komentowania.
                        wszystkiego dobrego
                        ps
                        .jesli rzucaniem sie jest zadanie pytania o to jak będziesz wyglądać na ślubie
                        to tak -rzucam sie
                        • milka833 Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 20:26
                          z panna 'karą' nie warto chyba wchodzic w dyskusje, bo jest na poziomie
                          'mi sie nie podoba' rodem z piaskownicy.
                          Komentujmy pokazane zdjęcia a nie urodę i strój bohaterów sesji.
                          natomiast nawiązując do trafnych uwag joselin - dobry fotograf powinien wiedziec
                          jak ustawic modela, zeby nie pokazywac tego, co nie jest atutem
                          tobie jego nos sie podoba, obcy ludzie juz sie nim nie zachwycają
                          i o pokazanie urody a nie nosa pana młodego powinien zadbac
                          • magdaksp Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 20:28
                            ok.to jest właśnie konstruktywna krytykasmile
                        • koraa2 Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 20:36
                          "jesli rzucaniem sie jest zadanie pytania o to jak będziesz wyglądać na ślubie
                          to tak -rzucam sie"
                          Mam nadzieję,ze bede sie podobac sobie i swojemu narzeczonemu i oczywiscie
                          przeczytam szczere opinie kochanych forumek,nawet jesli ani jedna nie wyrazi
                          zachwytu bo (powtarzam)kazdy ma prawo do wyrazania to co mysli na forum i ja to
                          szanuje!!
                          • magdaksp Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 20:38
                            ty jednak nic nie rozumiesz...
                            • koraa2 Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 20:41
                              to nie ma sensu,skonczmy ta glupia rozmowe,robi sie bardzo nudne
              • grisly Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 20:00
                koraa2 napisała:

> Oprocz makijazu to w Tobie mi sie nic nie podoba,nie wygladasz
                > wg.elegancko i ladnie

Na szczęście mamy takie piękne i kulturalne forumki jak z pewnością Ty smile)
                Takie przytyki ad personam, a nie ad rem są co najmniej nieeleganckie, a
                na 'nic mi się w Tobie nie podoba' można tylko powiedzieć: no comments uncertain
                jak to mówią? Błogosławieni Ci, którzy nie mając nic do powiedzenia milczą..
                Oczywiście czekamy na Twoje zdjęcia koraa2, może w końcu zobaczymy prawdziwe
                piękno i elegancję.. ;/
                Oczywiście nie każdemu musi się podobać tło czy sukienka, ale wyrażenie opinii,
                a chamskie docinki to 2 różne sprawy.
                Pozdrawiam.
                • koraa2 Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 20:05
                  nie jest hamskie,tylko mwoie to co mysle.Dokladnie powiedzialam ,ze jest to..
                  wg mnie...
                  Slub jest to dzien w ktorym kazdy wyglada jak chce!!wyrazilam jedynie swoja
                  opinie i nic wiecej!!Nikogo nie obrazam jesli o to ci chodzi
                  • magdaksp Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 20:06
                    nie jest hamskie tylko chamskie
                    • magdaksp Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 20:08
                      a widzisz róznice miedzy tekstem"wg mnie jestes brzydka"
                      a "anie podobasz mi sie"?
                      • koraa2 Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 20:10
                        ktos tu ma ogromnie problemy z czytaniem ze zrozumieniem podkreslam "wg
                        mnie"(mam pelne prawo do wyrazania swoich mysli i opinii).
                        • magdaksp Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 20:11
                          ktos tu ma ogromnie problemy z czytaniem ze zrozumieniem
            • koraa2 Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 19:48
              *wg.mnie*
              • grisly Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 20:34
                Wiesz koraa2, to naprawdę zabawne czemu Cię tak emocjonuje czyjś wygląd, żeby
                go nazywać pustą dziewuchą, która nie umie przyjąć słowa krytyki ?? Chyba, że
                mierzysz innych swoją miarą ?? smile Ok, może Ci się nie podobać, może się podobać
                tylko makijaż czy sukienka, ale można wszystko wyrazić tak, żeby nie wyszło tak
                *żenująco* jak w Twoim wydaniu. Teraz jeszcze w to brniesz. Masakra.
                Jak mi się nie podobają czyjeś fotki czy sukienka to przemilczę, albo napiszę o
                tym co ładnego dostrzegę -ładny bukiet czy sukienkę na poprawiny. Oczywiście
                można napisać, że się nie podoba i każdy zamieszczając swoje zdjęcia się pewnie
                z tym liczy. Natomiast Twoja forma wyrażenia swych *przemyśleń* jest na
                poziomie co najmniej żenującym dla czytających, a przykrym dla Panny Młodej.
                Na tym kończę, bo jak mawiała moja Pani od geografii - z góry przepraszam za
                kolokwalizm- 'z koniem się kopać nie będę'. Naprawdę w żadnym wieku nie jest za
                późno na nakuę, możesz zacząć od pozycji typu 'Nastolatki i bon ton', a potem
                jakoś pójdzie...
                grisly
                • grisly Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 20:38
                  -'i' mi w kolokwializmie zjadło z tego wszystkiego wink
                  - magdaksp przepraszam, że sie wypowiadam w twoim wątku być może za Ciebie,
                  ale "chamstwa nie zniesę " wink
                  • magdaksp Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 20:43
                    dzieki grisly za ta wypowiedz bo wiem ze nie tylko ja mam wrażenie ze cos tu
                    jednak z tym komentowaniem jest nie taksmile
    • foto-zbyszek Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 20:41
      No,cóz.Na pewno nie jest to taka typowa sesja slubna.No ale czy,prosze
      szanownych Państwa, wszystkie sesje musza byc takie same? Czy wszyscy musza
      miec w tle pałacyki i wode?No moze takie zbyt statyczne te ujecia ale moze to
      akurat kwestia charakterów spokojnych młodej pary . Ma Pani jakieś zwiazki z
      Hindusami? Bo nawet uroda pasuje do Sari
      • magdaksp Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 20:44
        nie mam związku z hindusamismileale fascynuje sie Indiami i wszystkim co tym krajem
        związane
        • vessper wyglądacie olśniewająco:) 22.05.07, 21:14
          Chyba każdy musi się zgodzić, że jesteście bardzo atrakcyjni...
          Te zdjęcia z jabłkiem - po prostu świetne.
          Masz naprawdę fantastyczny makijaż i bardzo dobrze wyglądasz z przepaską na
          głowie. Stara prawda: ładnemu we wszystkim ładniesmile
          Zazdroszczę urody i odwagi!
          A co do powyższych uwag, to każda z nas ma pewną wizję siebie - jedne widzą się
          w koronkach, inne w "bezie", jeszcze inne akceptuja jedynie proste skromne
          suknie. A niektóre mają więcej wyobraźni i wybierają coś zupełnie nietypowego
          jak na nasze warunki obyczajowe, np. sari czy króciutkie sukienki. Wcale nie
          musi sie to wszystkim podobać. A to, że ktos ma po prostu inną wizje panny
          modej, jeszcze nie uprawnia go do krytyki.
          Życzę dużo szczęścia.
          B.
    • mam6lat Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 20:56
      o matko!
      kobiety weźcie na wstrzymania (koraa2)
      zawsze, gdy na forum zaczynają sie komentarze i przytyki do urody i stroju,
      robi się bardzo niemiło;
      komentujmy zdjęcia jako-takie,
      a nie czy ładni, ładnie ubrani młodzi;
      stronę Stawskiego znam,
      raz jeszcze ja uważnie przejrzałam
      i wniosek, który wyciągnęłam:
      fotograf dobrze czuje się w studio: opanował światło, takie ustawianie modeli,
      zeby zdjęcia sie podobały,
      ale pracuje w schemacie - ma sprawdzone sposoby na ładne komponowanie objęcia,
      spojrzenia itd,
      tyle, ze praktykuje to wobec wszystkich par - zobaczcie stronę,
      kilkanaście(kiladziesiąt) par
      a wszystkie wyglądają jednakowo:
      statycznie, spokojnie, rozmarzone spojrzenia (oj ten PS),
      nawet "plenery" nie sa spontaniczne, dynamiczne tylko "studyjne"
      nie widze na jego stronie reportażu - ale nie każdy odnajduje sie w tego typu
      fotografii;
      dla mnie zdjęcia Darka Stawskiego sa nudne,
      własnie przez to, ze takie nie pokazujące indywiduum pojedynczych osób;
      para na pewno fajna (i dziewczyna kociara) tylko zdjęcia nijakie
      • mam6lat Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 20:58
        przy okazji:
        Magda - ile Ciebie kosztowało sari?
        • magdaksp Re: moja piękna sesja ślubna:) 22.05.07, 21:27
          w sumie z kosztami przesyłki z Indii 320 albo 350 zl wiec nie tak drogo.choli
          czyli ta bluzeczkę kupiłam w polskim ciucholandzie za 10 zl i spódnicę lenghe
          tez za około 11zl.
          • duzykwantyfikator Re: moja piękna sesja ślubna:) 07.10.07, 12:00
            ten watek warto podciągnąć
            warto pokazać, ze zdjęcia reklamowanego wielce na tym forum fotografa są rożnie
            odbierane
    • kc_mc Co za niespodzianka ! 22.05.07, 21:10
      magdaksp Co za niespodzianka ! No tutaj nie spodziewalam sie Ciebie spotkac smile
      Czekalam na fotki cierpliwie na Modzie, ale nie bylo, a pozniej pomyslalam ze
      moze przeoczylam i glupio bylo sie upominac smile
      A tu wchodze od czasu do czasu i taki suprise mnie dzis spotkal smile
      No wiec rewelacja, pieknie wygladalas, jak i Twoj Malzonek, pomysl z Sari uwazam
      ze swietny i w 100% pasuje do Ciebie, do wygladu, urody jak i z tego co
      zauwazylam do Twojej namietnosci ich kultury.
      To moje ulubione zdjecie:

img136.imageshack.us/img136/373/zmniejszone009iw8.jpg
      • magdaksp Re: Co za niespodzianka ! 22.05.07, 21:29
        ja w koncu nie wrzuciłam fotek na FM bo tam była nieprzyjemna sytuacja z
        disą.wiec były tylko tu .
        • magdaksp Re: Co za niespodzianka ! 22.05.07, 21:32
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=60088962&a=60088962
          a to były ze ślubu .
          • funkykitek Re: Co za niespodzianka ! 22.05.07, 23:18
            Gratuluję !
            Pięknie wyglądaliście oboje i na pewno zdjęcia nie raz będą Wam przypominać o
            szczególnym charakterze tego dnia.
            Podziwiam, jak bardzo pozostałaś sobą w chwili, w której wiekszość znanych mi
            dziewczyn przebiera się za kogoś, kim nie są.
            • rozsadnie_myslaca Re: Co za niespodzianka ! 23.05.07, 07:31
              A mnie sie wszystko w tych zdjęciach podoba.
              Brawo za odwage,za przełamnie stereotypów !
              Masz ciekawa urode a twój mąż to bardzo przystopjny facet
              Widac,ze postawiliscie na profesjonalizm w zdjeciach bo to widać niemal w
              kazdym szczególe.
              To jedna z piekniejszych sesji slubnych jakie widziałam.
              Wszystkiego dobrego Wam życze a krytykami sie nie przejmuj.
              Bądź soba i ciesz sie swoim przystojnym mężem i pieknymi fotografiami
              • magdaksp Re: Co za niespodzianka ! 23.05.07, 23:32
                dziękuję za wszytskie pozytywne komentarze i życzeniasmile
            • basiast2 Re: Co za niespodzianka ! 24.05.07, 01:13
              Bardzo ładne zdjęcia i na pierwszy rzut widać że pasujecie do siebie z mężem jak
              mało kto.
              Śliczna sukienka
          • kc_mc Re: Co za niespodzianka ! 23.05.07, 19:45
            Dziekuje Ci za wklejenie innych zdjec, bo mnie ciekawosc juz zzerala smile))
            Jestem pelna podziwu Twojej kreacji jak i odwagi jej zalozenia, bo jak wiesz
            Polska nie nalezy do najbardziej tolerancyjnych krajow.
            Mnie sie bardzo podobal Twoj stroj, lubie takie " oryginalne " kreacje na Slub,
            sama mialam nietypowa Suknie na Cywilny i dla mnie te wszystkie biale suknie
            gorsetowe itp sa tak oklepane, ze bym nigdy takiej nie zalozyla.

Jeszcze raz pozdrawiam i milego wieczoru.
            • kc_mc Re: Co za niespodzianka ! 23.05.07, 19:47
              A co do disy, to owszem widzialam co ona za temat wkleila w dniu Twojego Slubu,
              zostawiam bez komentarza bo to bylo ponizej pasa, no ale nie ma co, niektorzy
              zachowuja sie jak przekupki na targu i klepia jezorem co popadnie, wiec nie ma
              co sie przejmowac.
        • deczko Re: Co za niespodzianka ! 16.06.07, 17:57
          Jestescie bardzo ladna para, ale zdjecia mimo, ze na pierwszy rzut oka wydaja
          sie efektowne, przy dluzszym ogladaniu, wychodzi z nich schematycznosc i
          nijakosc. Faktycznie zabraklo inwencji, bo Ty nie jestes typowa panna mloda, to
          jest duzy atut, a tu zostal pominiety.
          Ta
    • kasiunia62 Re: moja piękna sesja ślubna:) 23.05.07, 08:19
      ALE PIĘKNA SUKNIA! 100% oryginalności
    • monalisa.pl bardzo ładna z was para i foty ładne ale dlaczego 23.05.07, 08:29
      kazda fotka jest taka sama? takie samo ujecie?takie samo spojrzenie pana
      mlodego na zone itp? czy nie mozna było jakos urozmaicic tej sesji?
      abstrahujac, ze atrakcyjna z was para i niestandardowa piekna suknia to moim
      zdaniem mało ciekawa sesja przykro mi...przynajmniej ta tutaj...
      • weselna_rozalinda Piekne zdjęcia 23.05.07, 08:35
        Piekne zdjecia! Jak do Vivy albo do Gali. No i suknia wielce
        oryginalna.Gratulacje na nową drogę zycia i aby szczescie,które przezywaliscie
        w dniu slubu trwało wiele,wiele lat

• kasia-k Re: bardzo ładna z was para i foty ładne ale dlac 23.05.07, 08:42
        monalisa.pl napisała:

> takie samo spojrzenie pana mlodego na zone itp?

moim zdaniem to właśnie atut smile

życze Wam aby mąż zawsze patrzył TAKIM "zakochanym" spojrzeniem
        • monalisa.pl Re: bardzo ładna z was para i foty ładne ale dlac 23.05.07, 08:45
          chodziło mi o to, ze prawie kazda fotka ma takie samo ujecie co daje efekt
          małego zaskoczenia dla ogladajacego i lekkiej nudywink(przynajmniej te tutaj bo
          pewnie magda ma wiecej fotek z innymi ujeciami - ja pisze o tych tutaj)przeciez
          nie mowie ze sa sztuczne i ze sa tu jakies udawane ujecie bo widac po fotkach
          ze para bardzo zakochana i napewno szczesliwa...
          • weselna_rozalinda Re: bardzo ładna z was para i foty ładne ale dlac 23.05.07, 08:55
            Pewnie forumka wybrała takie fotki jakie jej sie podobały z całej sesji.Moze
            własnie podoba jej sie to maslane,zakochane spojrzenie mężasmile Zreszta bardzo
            przystojnego!!!!!!!! Szczęsciarasmile
            • monalisa.pl Re: bardzo ładna z was para i foty ładne ale dlac 23.05.07, 09:49
              Zreszta bardzo
              > przystojnego!!!!!!!! Szczęsciarasmile
              normalnie nie moge z wamismile)))) co 3 post to zachwyt nad panem mlodym jakby
              waszym czegos brakowało...to po co za nich wychodzicie jak tak podniecacie sie
              cudzymi?wink)))
              • kasia-k Re: bardzo ładna z was para i foty ładne ale dlac 23.05.07, 09:55
                co trzeci post to zachwyt nad panna młodą smile

a to wcale nie oznacza że forumki mają tą mniej popularną orientację
                seksualną smile

• monalisa.pl Re: bardzo ładna z was para i foty ładne ale dlac 23.05.07, 11:43
                  co trzeci post to zachwyt nad panna młodą smile

w sumie dobrze ze dziewczyny tutaj nie pisza - jak w przypadku meza autorki
                  postu - "jaka jestes piekna zazdroszcze Ci urody" etcsmile)))
    • weselna_rozalinda Re: moja piękna sesja ślubna:) 23.05.07, 10:01
      popatrzec na fajnego przystojniaka zawsze moznasmilesmilesmile Pieknie sie razem
      komponuja.Ona piekna on przystojny i widac ,ze pieknie sie kochaja
      • monalisa.pl Re: moja piękna sesja ślubna:) 23.05.07, 11:44
        popatrzec na fajnego przystojniaka zawsze moznasmilesmilesmile

kwestia gustuwink
    • zuzia_8 Re: moja piękna sesja ślubna:) 23.05.07, 12:05
      ile cię to kosztowało?
      • dama-kameliowa Re: moja piękna sesja ślubna:) 23.05.07, 12:42
        W tej "pięknej" sesji piękna jesteś Ty, mąż Twój jest przystojniakiem, piękną
        miałaś suknię, prześlicznie wyglądałaś.
        A sesja sama w sobie piękna nie była zmarnowany potencjał.
        Dla mnie Darek Stawski jest technikiem, robi doskonałe ale to poprostu
        doskonałe w każdym calu zdjęcia technicznie nic im pot tym względem nie można
        zarzucić i to byłoby na tyle, dalej jest nudno nieciekawie, sztampowo, tak byle
        jak.
    • petra24 Re: moja piękna sesja ślubna:) 23.05.07, 12:50
      za te pieniądze które bierze Pan Stawski spodziewalam się czegoś więcej. Nie
      mniej jednak jesteś piękna i świetnie uzupełniacie się z mężem.
    • india70 Re: moja piękna sesja ślubna:) 23.05.07, 12:55
      wzruszyłam się.Jesteście tacy piękni i widac w Was tyle uczucia ttyle miłości i
      szczęścia.nie powiedziałam nic nowego widze ze wszyscy odebrali was w ten
      sposob.Zycze wam wszystkiego dobrego -niech takie bedzie wsze zycie jak te
      zdjęcia _PIĘKNE!!!!!!!!!!!!!!
      • mooonika80 Gratuluje pieknej sesji i odwagi w ubiorze 23.05.07, 18:28
        Hej Magda.My tez mamy zdjęcia u Darka. Mi i mojemu lubemu szalenie podoba sie
        wasza sesja bo jest wszystko na najwyzszym poziomie.A ci co krytykuja pewnie
        zazdroszcza ci wspaniałej urody,niebanalnej fryzury i ubioru a także tego,ze
        mogłas sobie pozwolic na dobra profesjonalna sesje. Wikeszosc z tych co tak
        pluja na ciebie i fotografa wyda nie wiecej niz 600zł za swoje fotki i beda
        mieli takie same gnioty jakie sa tu w wiekszosci pokazywane czyli
        parki,ławeczki,parasoleczki i pałacyki. No ale kazdy sam wybiera wszystko na
        swój slub podług swojego gustu. Zycze wam wiele szczescia i abyscie nie
        przejmowali sie krytyka.Róbcie swoje i bądźcie soba!
        • milka833 Re: Gratuluje pieknej sesji i odwagi w ubiorze 23.05.07, 18:47
          kolejna nawiedzona żywa reklama Stawskiego,
          szkoda ze nie zauważyłaś, ze nawet te ktore krytykują sztampowe zdjecia
          fotografa chwalą młodych za urodę i oryginalny stroj dziewczyny,
          > zazdroszcza ci wspaniałej urody,niebanalnej fryzury i ubioru a także tego,ze
          > mogłas sobie pozwolic na dobra profesjonalna sesje
          ta para niewątpliwie miała gratisowa sesję,
          wiec nie twórz elity z tych którzy mają sesje za 600 zł - bo to teraz mniej niz
          minimum wydawane na zdjęcia,
          tym bardziej elitą o wyrafinowanym guście nie stają się klienci tego Stawskiego
          - elita, która wie czym jest dobra fotografia idzie do Agi Bogackiej, Słowo
          honoru itp
          mooniko - nie rob s siebie sprzymierzeńca parki wmawiając, ze my jesteśmy wrogami;
          skrytykowana była praca fotografa (któraś dziewczyna napisała dobrego technika,
          ale bez polotu i pomysłu)
          a nie młoda para
          • mooonika80 Re: Gratuluje pieknej sesji i odwagi w ubiorze 23.05.07, 19:12
            milka833 - w jednym poście napisałas,ze prace tego fotografa sa piekne
            ale..niestety dla ciebie za drogie. A tutaj jestes straszliwie zajadłą jego
            krytykantka...Wniosek nasuwa sie sam
            • milka833 Re: Gratuluje pieknej sesji i odwagi w ubiorze 23.05.07, 19:43
              daj mi linka - bo nie iwerze;
              owszem pisałam, ze rozwarzałam jego wynajęcie, bo czesto spotykałam jego banery
              na portalach slubnych
              i komentarze klientek (?)
              w ciagu tych kilku miesiecy opatrzyłam sie z rynkiem fotografii slubnej
              i teraz jego oferta mnie nie (wz)rusza;
              nie krytykuje jego jako osoby, tylko jego prace i zechciej to zauważyc;
              ja czekałam na fajne zdjęcia, tak się zapowiadało.....i jestem poprostu
              rozczarowana;
              (za sesje płace 1700)
              • milka833 Re: Gratuluje pieknej sesji i odwagi w ubiorze 24.05.07, 23:10

cytat watku:

"• polecam Darka Stawskiego
                mooonika80 20.05.07, 13:03 + odpowiedz

Ja wybrałam Darka Stawskiego.Robi przepiekne plenery. Mozesz zobaczyc

www.darekstawski.com/slubne/plenerowe/plenerowe.html

• Re: polecam Darka Stawskiego
                mika9983 20.05.07, 13:10 + odpowiedz

Jak dla mnie Stawski jest za drogi niestety... ale robi rzeczywiście piękne zdjęcia
                Szukam czegoś tańszego
                Żeby plener kosztował około 800 zł z odbitakami około 40 zdjęć
                znacie kogoś takiego?"

milka833 to nie mika9983

• inkageo Re: moja piękna sesja ślubna:) 23.05.07, 19:16
      Stawski fotografuje tylko plener i studio, czy reportaże też? Nie widzę na
      stronie..
    • kawiarkomalarka Re: moja piękna sesja ślubna:) 25.05.07, 00:02
      to doprawdy niesłychany zbieg okoliczności,,,,,chyba każdy kto żyw jechał w tym
      czasie do egiptu.....bo i ja w kolejce stałam i dziś- jako, iż niedługo sama
      stanę się żonką...zachęcona ciekawym opisem weszłam zobaczyć zdjęcia i cóż
      ujrzałam....parę z lotniska....życie jest czasem bywa zabawne...życzę
      powodzenia na dalszej drodze.....i do zobaczenie kiedyś, gdzieś w kolejce do
      kolejnej wyprawy....
    • kosheen4 to tak: 30.05.07, 14:28
      po króciutkiej analizie

uwagi techniczne:
      liczne przepalenia na zdjęciach w plenerze -
      img509.imageshack.us/img509/6568/zmniejszone007kk6.jpg
      jak również i w studio img483.imageshack.us/img483/126/zmniejszone002ut4.jpg

średnio udane zagrania cieniem, skutkiem czego panna młoda ma nos jak buteleczka
      perfum salvadore dali. niezdecydowany kolor, jakby podczas obróbki zdjęcia
      fotograf ograniczył się do desaturacji.

img136.imageshack.us/img136/6840/zmniejszone011nh5.jpg
      zero cienia w ogóle, światło gra głównie na załamaniach ubrań, a twarze są
      płaskie img407.imageshack.us/img407/9131/zmniejszone015xx4.jpg

wypukłego czoła (kobieta) i krzywego nosa (mężczyzna) nie powinno się ustawiać
      pełnym profilem:

img509.imageshack.us/img509/6568/zmniejszone007kk6.jpg
      uwaga subiektywna:
      skoro pan młody nie jest w typie bollywoodzkiego amanta, strój hinduski
      sprawiałby wrażenie przebrania, ale lepiej grałby garnitur ze stójką, w
      jaśniejszym kolorze
      • kosheen4 ps. - genialne włosy! n/t 30.05.07, 14:34

• gioseppe Re: ps. - genialne włosy! n/t 30.05.07, 18:30
          hehe
          swietny napisa w stopce kosheen4 tongue_out
        • magdaksp Re: ps. - genialne włosy! n/t 31.05.07, 23:34
          dziękuję sama robiłamsmile
          • kosheen4 Re: ps. - genialne włosy! n/t 04.06.07, 12:48
            magdaksp napisała:

> dziękuję sama robiłamsmile

kiedyś widziałam twoje zdjęcia z dreadami, i zdaje się pisałaś potem ze to
            syntetyczne - mam pytanie, jak takie fryzury trzymają się na włosach cienkich?
            czy warkoczyk/dread nie obciąża delikatnych włosów?
            korci mnie, korci, kiedyś widywałam dziewczynę z warkoczykami, które fajnie
            odrastały - z tych odrostów dziewczyna kręciła dready i bardzo mi się to
            pomieszanie podobało. obawiam się jednak łysych placków sad
    • golinda Re: moja piękna sesja ślubna:) 30.05.07, 14:48
      dziewczyna bardzo ładna, choć ja nie przepadam za takim stylem
      na sesję ślubną to nie wygląda - z powodu oryginalnej sukni ślubnej panny młodej
      wg mnie zdecydowanie za dużo obróbki przeszły te zdjęcia, choć przyznam, że
      miło się ogląda
    • fuguhna Re: moja piękna sesja ślubna:) 30.05.07, 17:24
      ....tylko zazdrosne i brzydkie....muszą tak bardzo krytykować CIEKAWE I ŁADNE
      POMYSŁY na tym forumsmile
      • kosheen4 Re: moja piękna sesja ślubna:) 30.05.07, 19:36
        fuguhna napisała:

> ....tylko zazdrosne i brzydkie....muszą tak bardzo krytykować CIEKAWE I ŁADNE
        > POMYSŁY na tym forumsmile

dziewczyno a co ma zazdrość o urodę do wypaleń na zdjęciach i braku oka u fotografa?
      • rozsadnie_myslaca Re: moja piękna sesja ślubna:) 16.06.07, 12:27
        fuguhna napisała:

> ....tylko zazdrosne i brzydkie....muszą tak bardzo krytykować CIEKAWE I ŁADNE
        > POMYSŁY na tym forumsmile

Zgadzam się z toba. Pełno tu zazdrosnych dziewczyn,które z same tylko
        złosliwosci krytykuja ładne dziewczyny i fajne zdjecia.
    • foto-zbyszek Re: moja piękna sesja ślubna:) 31.05.07, 09:28
      Z przyjemnościa wróciłem do Pani zdjęć,pani Magdo. W międzyczasie obejrzałem
      kilka innych galerii slubnych,jakie to panie prezentuja i musze stwierdzic,ze
      Pani zdjecia wyróżniaja sie na PLUS . Dobrze oświetlone twarze - widać,ze
      fotograf bawił sie światłem i usyskał ciekawe efekty. Na pewno uwage przyciaga
      to,ze nie robiliscie na tych zdjeciach niczego na siłe. Nie
      podskakiwaliscie,nie udawaliscie szaleństwa. Pokazaliscie swoje szczescie i
      miłosc a to najtrudniej jest sfotografować. Ja od ponad 20 lat zajmuje sie
      zawodowo fotografia i wiem,ze zatrzymac w kadrze emocje jest najtrudniej .
      Dlatego tak wielu fotografów próbuje robic zdjecia "efekciarskie" ,zeby ukryc
      swoje amatorstwo i nieumiejetnosc wykrzesania z ludzi tego,co jest w ich
      oczach,sercach. Miło tez zobaczyc,ze osoba,która jest autorem zdjec nie
      potraktowała tej sesji jako chałtury.I to sie chwali! Bo ,niestety,najczesciej
      fotografowie pojmuja zlecenia slubne jako chałturę własnie
      • magdaksp Re: moja piękna sesja ślubna:) 31.05.07, 23:35
        dziękuję za takie pochlebne opiniesmilenaprawdę milo mi.
      • milka833 Re: fotografie 'Zbyszku' 12.06.07, 15:13
        nie wiem co bardziej mnie dziwi
        - pozytywna ocena TYCH zdjęc
        - nieuzasadnione zachwalanie kolegi po fachu
        - czy próba tłumaczenia sie za autora zdjęć i objechanie chałturzących
        fotografów amatorów

(z sympatia do Magdy)
    • bartosss1 Re: moja piękna sesja ślubna:) 12.06.07, 16:20
      Ja namawiam swoją narzeczoną żebyśmy zamówili sobie zdjęcia nie u fotografa
      ślubnego tylko u fotografa mody. Bardzo mi się nie podobają te sztampowe
      ujęcia, które ma większość par, ale to też trudno się dziwić fotografom, którzy
      przez ileś lat robią to samo, żeby im wychodziło inaczej.
      Niestety moja narzeczona jest przeciwna bo uważa, że szkoda wydawać tyle kasy
      bo ci od mody robią nieporównywalnie lepsze zdjęcia, ale też dużo droższe. Ja
      tam się nie dziwię bo za jakość się zawsze płaci, a chciałbym mieć bardzo
      zdjęcia które będą fantastyczną pamiątką. Niestety mojej ukochanej to nie
      przekonuje sad
      • tini83 Re: moja piękna sesja ślubna:) 12.06.07, 17:21
        zdjec samych nie ocenie bo sie nie znam, ale musze przyznac ze milo sie oglada.
        pomysl z sari oryginalny. zastanawia mnie tylko po co tak pieknej dziewczynie
        jakiej jestes takie czerwone brzydkie warkoczyki, choc SAME warkoczyki sa
        niczego sobie winkmasz bardzo ladne oczy i usmiech, za to maz beznadziejnie
        brzydki.

zyczę szczęscia na nowej drodze życia wink
        pzdr
        • lvivianka Re: moja piękna sesja ślubna:) 16.06.07, 13:38
          Jak czytam co niektore posty krytykujace czyjas urose, automatycznie wlacza mi
          sie czerwona lampka. Uwazam, ze takie cos nie swiadczy zbyt dobrze o czyjejs
          kulturze osobistej. Mozna przeciez oceniac jakosc zdjec, wykonanie itd. , ale
          ostatnia rzecza o ktora prosila autoka postu jest ocenianie urody jej i meza.
          Mnie zdjecia niesamowicie sie podobaja - niesztampowe, oryginalne, milosc
          widoczna w kazdym gescie Pary Mlodej. Poza tym gratuluje odwagi by ubrac sari w
          naszym kraju. Sama planuje sukienke w stylu "czasy preslowianskie" jesli to
          mozna tak okreslictongue_out oraz buty na plaskiej podeszwie (jestem dosc wysoka, rowna
          wzrostem mojemu kochanemu). Pozdrawiam i zycze duzo szczescia. smile
          • adrianna79 Re: moja piękna sesja ślubna:) 16.06.07, 13:56
            Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia smile.
            Szkoda ze te zdjecia sa takie NUDNE! Z ciekawosci weszlam na stone twojego
            fotografa i kazda para ma takie same ujecia! Przepraszam, ale nie wydaje mi sie
            ze te zdjecia sa takie piekne - nic szczegolniego. Rowniez szkoda ze nie
            wybralas innego koloru sari i ze Twoj maz rowniez nie postanowil miec czegos w
            Twoim stylu - jakos nie pasujecie do siebie. Jeszcze raz przepraszam za
            krytyke! Najwazniejsze ze jestescie teraz bardzo szczesliwi. Jedyna rzecz ktora
            mi sie podobala to Wasze spojrzenia na siebie ktore sa bezcenne.
    • salsa.loca sari 16.06.07, 13:19
      Bardzo mi sie odoba omysł z sari do slubusmile
      bardzo pieknie i oryginalnie
      przystojniacha ten Twoj Ksiaze z Bajki

gratulacje
      • lvivianka Re: sari 16.06.07, 13:40
        Ps. czerwone warkoczyki uwazam za swietny pomysl, jako ze sprawiaja ze fryzura
        nie jest "plaska" w barwie. Jeszcze raz gratuluje!
        • milka833 Re: sari 16.08.07, 19:38
          4 sierpnia widziałam młodą panne w sari pieknie haftowanym srebrna nitka, miał
          piekny storczykowy bukiet
    • zuza_mloda Re: moja piękna sesja ślubna:) 16.06.07, 21:10
      jestem mile zaskoczona,ze mogłam zobaczyc naprawde piekne zdjęcia slubne.
      Bez zbędnych udziwnień.
      Zmysłowe i proste w stylistyce.
      Obydwoje pieknie wygladacie.
      No i ten przytulajacy cie mąż,który tak pieknie patrzy na Ciebie...
      Wszystkiego najlepszego na całe wasze zycie izeby zawsze juz patzrył na Ciebie
      w ten sposób
      • misiowa22 pytanie do MAGDY 08.10.07, 12:45
        Wszystkiego dobrego.
        Gdzie można kupić tak cudowne kolczyki?
        • magdaksp Re: pytanie do MAGDY 03.11.07, 20:28
          kolczyki kupilam w zeszlym roku w zielonym kocie na chmielnej.poelcam ten sklep
          bo tam mozna naprawde znalezc oryginalne i ładne kolczyki i wogole biżuterię.
          a pomysl na sari tak po prostu ,ja bardzo lubie wygladac inaczej niz wszyscysmile
    • spragnienie Re: moja piękna sesja ślubna:) 08.10.07, 18:36
      sesja jest fajna, dobra. Jesli zas chodzi o piekno, to bardziej pasuje ono do
      Ciebie moja drogawink. Jestes piekna. Az milo popatrzec!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka