Dodaj do ulubionych

glodomor sam w domu;)

30.05.07, 22:50
Ciagle tylko chodze do kuchni i podzeram. I to tak totalnie od radajca - a to
kabanos, a to truskawki, jogurt, lyk coli, plasterek sera zoltego lub szynki.
Moze moj obiad nie byl zbyt konkretny - szparagi, bez ziemniakow.
Obserwuj wątek
    • ala.81 Re: glodomor sam w domu;) 31.05.07, 09:26
      to samo robi mój mąż smilecodziennie!!!
    • nionczka Re: glodomor sam w domu;) 31.05.07, 10:41
      Przedwczoraj wrcilam z pracy (po obiedzie!), usiadlam w salonie i zjadlam 1/2 kg
      czeresni, dwa jablka, 4 nektarynki i 2 brzoskwinie. Zjadlabym wiecej, ale juz
      nic nie zostalo. Wole nie miec tresciwego jedzenia pod reka, tylko owoce. Cale
      szczescie w tygodniu jemy na miescie wiec w domu jest tylko kawa, owoce i platki
      na sniadanie.
    • maroonbug Re: glodomor sam w domu;) 31.05.07, 11:41
      jak rzucalam palenie trzy lata temu to tak wlanie mialam. ogorek konserwowy po
      porcji lodow- prosze bardzo. wszystko mi smakowalo i na wszystko mialam ochote.
      ale palic przestalam smile
      • kingadaw Re: glodomor sam w domu;) 31.05.07, 12:10
        moje myśli biegną na półkę na której stoi Nutella... Jestem w trakcie A6w, tak
        bardzo chcę schudnąć a w brzuchu burczy...
        • jotka151 Re: glodomor sam w domu;) 31.05.07, 15:12
          Czy to ta 14 -to dniowa w której je się głównie jaja i szpinak czy jakoś tak??
          Jeśli to ta to nie polecam!! W ogóle diety głodówkowe są bardzo zdradliwe, bo
          podobno uczucie głodu wzmaga odkładnie zapasów tłuszczu przez ogranizm... a
          raczej nie o to chodzi....
          • jotka151 Coś się pokręciło - miało być do Zwierzątka... 31.05.07, 15:13
            • kingadaw Re: Coś się pokręciło - miało być do Zwierzątka.. 31.05.07, 15:26
              smile

Aerobiczna szóstka weidera to zestaw ćwiczeń, polecam jeśli ktoś by sie
              zdecydował smile
    • zwierzatko_mojej_mamy Re: glodomor sam w domu;) 31.05.07, 13:21
      a ja dzis 4ty dzien kopenhaskiej, wiec nic nie jem wink
      wymiotlam pol kuchni, zeby nie kusilo, ale T. musi cos jesc, wiec nie jest tak
      rozowo wink

suwaczek
      • zwierzatko_mojej_mamy do jotka 01.06.07, 00:20
        tu jest menu na 13 dni diety.szefo.net/dieta-kopenhaska.php

a tutaj ogromne forum o niej www.sfd.pl/Dieta_kopenhaska-t85833.html

jotko - dziekuje za przestroge smile ale to juz moj drugi raz z ta dieta - za
        pierwszym -7 kg i efekt 3 miesiecznego obnizenia apetytu i jedzenia zdrowo i
        porzadnie, pozniej nietstey z powodu ilosci czasu spedzanego w pracy skonczyla
        mi sie werwa do gotowania i zaczelo sie zamawianie pizzy i chinczykow co w
        efekcie po kolejnych 3 miesiacach zaowocowalo +3 kg wink

ponoc ta dieta dziala tylko na osoby, ktore nie czuja na niej oslabienia i
        innych dolegliwosci - ja nie mam zadnych, czuje sie dobrze, porcje trzeba sobie
        przygotowywac takie, zeby sie nie czuc glodu - bez przesady oczywiscie wink - fakt
        ze czasami szpinaczek mam ochote pierdyknac przez okno - ale raz juz oszukalam
        brokulami wink

lykam jeszcze algi i jod + witaminki + cwiczenia - wspomniana szostka weidera i
        przymierzam sie do kupna steppera wink

po tych 13 dniach jeszcze przez miesiac sie przestawiam na znormalizowana ze
        szczegolnym uwzglednieniem ograniczenia macznych, ziemniorow, makaronow itp -
        taka pseudo dieta south beach

to chyba tyle wink
        pozdrawiam
        • jotka151 Re: do jotka 01.06.07, 10:59
          No to powodzenia - tylko nie przesadzaj, zeby z Ciebie cień nie został smile
    • arwen8 Re: glodomor sam w domu;) 31.05.07, 14:58
      Warto uważnie przeczytać:

kiosk.onet.pl/charaktery/1406564,1251,1,artykul.html
      wiadomosci.onet.pl/1413904,242,kioskart.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka