kreska113 06.10.05, 21:09 ANGIELSKI solidnie i w miłej atmosferze – poziom podstawowy i średniozaawansowany. Zapraszam! kreska113@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Lublin - angielski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 10:16 Bo jesteś taka cienka z angielskiego sama, że dlatego tylko takie nieskie poziomy.... Rozumiem, że płacisz od tego pdoatki uczciwie?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katka113 Re: Lublin - angielski 08.10.05, 13:10 Nie, nie dlatego - mam CAE i II poziom Business English (LCCI) oraz "żywy" kontakt z językiem (tłumaczenia). Po prostu dla takich poziomów mam już dokładnie przygotowane ciekawe zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikal Re: Lublin - angielski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 14:59 Ja szukam kursu bardzo intensywnego np. 5 razy w tygodniu po 2 godziny. Jestem na poziomie srednio-zaawansowanym lecz dawno nie mialem stycznosci z angielskim. Chciałbym po takim kursie zdawac egzamin na CAE i musi to byc kurs na jeden semestr. Znasz może jakaś dobrą szkołe która prowadzi takie kursy? Odpowiedz Link Zgłoś