ewciaaaa1 07.06.07, 16:11 co proponujecie? zastanawiam sie nad tym, ale jakos nic mi do glowy nie przychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lifesurfer Re: wiazanka do suknie czekolada/cappuccino 07.06.07, 16:45 ale ta sa dwa rozne kolory... czekolada to ciemny braz a cappuccino raczej jasniejszy. Moze ciemno czerwone roze? nie wiem jaka masz dokladnie sukienke, ja do cywila mialam wlasnie taka ciemno czerwona bombke do metaliczno brazowej spodnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
armstrong82 Re: wiazanka do suknie czekolada/cappuccino 07.06.07, 18:49 Nie wiem czy o taki kolor sukni chodzi.Moja jest niby szampańska/cappucino/kawa z mlekiem img230.imageshack.us/my.php?image=martaimichal013ahr0.jpg img413.imageshack.us/my.php?image=martaimichal071jy3.jpg Kwiaty to miniaturowe anturium w kolorze rożowo-bordowym Odpowiedz Link Zgłoś
ewciaaaa1 Re: wiazanka do suknie czekolada/cappuccino 07.06.07, 18:56 wybrałam suknie kroju Linei Raffaelli, ale kolory... no cóż, jak to Panie w salonie stwierdziły bardzo odważne, ale ten kolor dobrze mi leży Jestem brunetka, a wybrałam suknie koloru czekolada/cappuccino i do tego wstawka oraz szal z tiulu koloru karmelowego, zamiast welonu będzie kwiat orchidei wpięty we włosy oraz trzy takie same kwiaty rozmieszczone gdzieś blisko bioder. Odpowiedz Link Zgłoś
lifesurfer Re: wiazanka do suknie czekolada/cappuccino 07.06.07, 19:47 nie wiedzialam,ze ta sukienka jest tez w ciemniejszym kolorze. Ja kupilam model 48 tez Linei w zloto kremowym kolorze i tez nie za bardzo wiem jakie kwiatki. Ale chyba zdecyduje sie na pomaranczowe cantadeskie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewciaaaa1 do armstrong82 07.06.07, 19:03 wiązanka przepiękna! moje kolory to cappuccino, czyli kolor trochę ciemniejszy niż cielisty i do tego czekolada a to wszystko z mieniącego/opalizującego sie materiału (np. czekoladę w zależności od tego w jakim świetle sie popatrzy jest bądź z połyskiem zielonego bądź z połyskiem różowego). Odpowiedz Link Zgłoś
lifesurfer Re: do armstrong82 07.06.07, 19:49 skoro wpada w rozowy to wybralabym wlasnie cos rozowo bordowego (taki biskupi kolor) Odpowiedz Link Zgłoś
ewciaaaa1 Re: lifesurfer 07.06.07, 20:07 tez bym tak pomyslala, ale to nie takie proste, bo to jest tylko odcien swiatla. panie w sklepie nazwaly ten material rock, a kolory beda takie (mam nadzieje, ze link jest wlasciwy): www.anna-suknie.pl/frameset_pl.html, trzeba klinkac na suknie slubne o gory i tam jest taka pani, ktora trzyma podluzna klamke od drzwi. wiec wlasnei w takich kolorach bedzie moja suknia Odpowiedz Link Zgłoś
np1979 Re: lifesurfer 07.06.07, 20:17 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ea4254443c734f4f.html ta, tak? moim zdaniem pasowałyby różowe kwiaty Odpowiedz Link Zgłoś
lifesurfer Re: lifesurfer 07.06.07, 20:36 jezeli to rzeczywiscie te kolory sukienki to mi najbardziej pasuje do tego fiolet, np takie cantadeskie (mam tylko je w dekoracji samochodu) www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/da006f9de6989e47.html mnie osobiscie podobaja sie jeszcze te bukiety tylko nie wiem czy do Twojej sukienki nie bylyby za ciemne: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8925dd16918737b7.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/271503dba7f3c4c4.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c9c3fd30874b01c0.html Odpowiedz Link Zgłoś
nikoosia Re: wiazanka do suknie czekolada/cappuccino 08.06.07, 06:57 Podepne sie pod ten watek, bo od dobrych dwochiesiecy chodza mi po glowie brazowe kwiaty. A konkrentie bukiet slubny ze zlotymi i brazowymi akcentami. Suknia jest "zwyczajna" koloru ecru, ale dodatki zaplanowalam w kolorach wlansie zlotym i brazowym. Czy sa w ogole kwiaty w takich kolorach? Poki co znalazlam jedynie rdzawa odmiane irysów i czekoladowe lilie - ale nie sa to zbyt atrakcyjne kwiatki. Coraz barziej godze sie z tym ze kwiaty beda musialy byc pomaranczowe a jedynie wstazka do ich przewiazanai moglby byc brazowa Pzdr Nika Odpowiedz Link Zgłoś