Dodaj do ulubionych

wiazanka do suknie czekolada/cappuccino

07.06.07, 16:11
co proponujecie? zastanawiam sie nad tym, ale jakos nic mi do glowy nie
przychodzi...
Obserwuj wątek
    • lifesurfer Re: wiazanka do suknie czekolada/cappuccino 07.06.07, 16:45
      ale ta sa dwa rozne kolory... czekolada to ciemny braz a cappuccino raczej
      jasniejszy. Moze ciemno czerwone roze? nie wiem jaka masz dokladnie sukienke,
      ja do cywila mialam wlasnie taka ciemno czerwona bombke do metaliczno brazowej
      spodnicy.
      • armstrong82 Re: wiazanka do suknie czekolada/cappuccino 07.06.07, 18:49
        Nie wiem czy o taki kolor sukni chodzi.Moja jest niby szampańska/cappucino/kawa
        z mlekiem
        img230.imageshack.us/my.php?image=martaimichal013ahr0.jpg
        img413.imageshack.us/my.php?image=martaimichal071jy3.jpg
        Kwiaty to miniaturowe anturium w kolorze rożowo-bordowym
        • ewciaaaa1 Re: wiazanka do suknie czekolada/cappuccino 07.06.07, 18:56
          wybrałam suknie kroju Linei Raffaelli, ale kolory... no cóż, jak to
          Panie w salonie stwierdziły bardzo odważne, ale ten kolor dobrze mi leżysmile
          Jestem brunetka, a wybrałam suknie koloru czekolada/cappuccino i do tego wstawka
          oraz szal z tiulu koloru karmelowego, zamiast welonu będzie kwiat
          orchidei wpięty we włosy oraz trzy takie same kwiaty rozmieszczone gdzieś blisko
          bioder.
          • lifesurfer Re: wiazanka do suknie czekolada/cappuccino 07.06.07, 19:47
            nie wiedzialam,ze ta sukienka jest tez w ciemniejszym kolorze. Ja kupilam model
            48 tez Linei w zloto kremowym kolorze i tez nie za bardzo wiem jakie kwiatki.
            Ale chyba zdecyduje sie na pomaranczowe cantadeskie.
        • ewciaaaa1 do armstrong82 07.06.07, 19:03
          wiązanka przepiękna! moje kolory to cappuccino, czyli kolor trochę ciemniejszy
          niż cielisty i do tego czekolada a to wszystko z mieniącego/opalizującego sie
          materiału (np. czekoladę w zależności od tego w jakim świetle sie popatrzy jest
          bądź z połyskiem zielonego bądź z połyskiem różowego).
          • lifesurfer Re: do armstrong82 07.06.07, 19:49
            skoro wpada w rozowy to wybralabym wlasnie cos rozowo bordowego (taki biskupi
            kolor)smile
            • ewciaaaa1 Re: lifesurfer 07.06.07, 20:07
              tez bym tak pomyslala, ale to nie takie proste, bo to jest tylko odcien swiatla.
              panie w sklepie nazwaly ten material rock, a kolory beda takie (mam nadzieje, ze
              link jest wlasciwy):

www.anna-suknie.pl/frameset_pl.html, trzeba klinkac na suknie slubne o
              gory i tam jest taka pani, ktora trzyma podluzna klamke od drzwi. wiec wlasnei w
              takich kolorach bedzie moja suknia
              • np1979 Re: lifesurfer 07.06.07, 20:17
                www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ea4254443c734f4f.html
                ta, tak? moim zdaniem pasowałyby różowe kwiaty
                • lifesurfer Re: lifesurfer 07.06.07, 20:36
                  jezeli to rzeczywiscie te kolory sukienki to mi najbardziej pasuje do tego
                  fiolet, np takie cantadeskie (mam tylko je w dekoracji samochodu)
                  www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/da006f9de6989e47.html
                  mnie osobiscie podobaja sie jeszcze te bukiety tylko nie wiem czy do Twojej
                  sukienki nie bylyby za ciemne:
                  www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8925dd16918737b7.html
                  www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/271503dba7f3c4c4.html
                  www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c9c3fd30874b01c0.html
    • nikoosia Re: wiazanka do suknie czekolada/cappuccino 08.06.07, 06:57
      Podepne sie pod ten watek, bo od dobrych dwochiesiecy chodza mi po glowie
      brazowe kwiaty. A konkrentie bukiet slubny ze zlotymi i brazowymi akcentami.
      Suknia jest "zwyczajna" koloru ecru, ale dodatki zaplanowalam w kolorach
      wlansie zlotym i brazowym. Czy sa w ogole kwiaty w takich kolorach? Poki co
      znalazlam jedynie rdzawa odmiane irysów i czekoladowe lilie - ale nie sa to
      zbyt atrakcyjne kwiatki. Coraz barziej godze sie z tym ze kwiaty beda musialy
      byc pomaranczowe a jedynie wstazka do ich przewiazanai moglby byc brazowa sad

Pzdr Nika
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka