marta.pio 08.06.07, 14:43 ul. Pułtuska 59B. Proszę o opinie osoby, które organizowały tam swoje wesele lub były gościem na przyjęciu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
len-kaa Re: Dom Weselny Landa, Serock 08.06.07, 15:34 W tym domu weselnym byłam gościem w tym roku. Jedzenie mają pyszne i naprawdę pięknie jest podane - wszystko wygląda oryginalnie i apetycznie. Sala ma piękny wystrój, w czasie wesela zadbano o świeże kwiaty, owoce i słodycze były podane na ładnych tacach,zastawa stołowa również elegancka. Jedynym minusem było dla mnie to, że na środku sali tanecznej stoi fontanna, która dzieli tańczących gości od siebie. Sala taneczna jest nieduża i niezbyt komfortowo się na niej tańczyło, ze względu na niski miejscami sufit. Poza tym od kropel wody z fontanny na sali tanecznej była wilgotna podłoga. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.pio Re: Dom Weselny Landa, Serock 08.06.07, 15:55 Dziękuję bardzo za opinię. Na ile osób było to wesele? I ile Twoim zdaniem to miejsce może pomieścić? Planuję małą uroczystość (50 osób). Jeżeli jeszcze coś Ci się przypomni to daj znać. Pozdrawiam i czekam na inne wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
len-kaa Re: Dom Weselny Landa, Serock 11.06.07, 10:59 Wesele było na około 100 osób. Wszyscy mieścili się bez problemu. Wesele było udane,mimo tych kilku niedogodności. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maciejl84 Re: Dom Weselny Landa, Serock 22.06.16, 15:16 Wesele mojego syna (18,06,25016 ) było zorganizowane perfekcyjnie. Jedzenie b. smaczne i ładnie podane plus do tego ryby w galarecie ( szczupaki). Na stołach świeże kwiaty w b. ładnych kompozycjach. Sala i podjazd przystrojony zgodnie z oczekiwaniami pary młodej. Właścicielka również organizuje we własnym zakresie "stół wiejski - wyroby b. dobre. Polecam wszystkim LANDĘ w Serocku Odpowiedz Link Zgłoś