mimi78 09.06.07, 12:17 Kochani A czy kupujecie swojej drugiej połowie jakiś prezent? Ja mam z tym straszny dylemat.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calineczka69 Re: prezenty młodych dla siebie 09.06.07, 12:37 Tez nad tym sie zastanawiam i jeszcze nic nie wymyśliłam...bo jeśli coś kupić to co? A poza tym jeśłi on nie kupi nic to tylko bez potrzeby sie zmieszanie wprowadzi/....sama nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
evita120708 Re: prezenty młodych dla siebie 09.06.07, 12:38 myślę, że to nie jest konieczne, bo samo zawarcie związku jest wielkim prezentem dla siebie nawzajem, ale to też bardzo miłe wręczyć sobie coś drobnego, co będzie dla Was pamiątką tego najwspanialszego dnia niech to będzie choćby biżuteria... Odpowiedz Link Zgłoś
malinakalina Re: prezenty młodych dla siebie 09.06.07, 16:04 Tez się nad tym zastanawiam Ale Ja myśle raczej o jakims drobiazgu, liściku miłosnym ( bo juuz daaawno zadnego nie dostał, wiec pomyslalm ze to bedzie najmilsza okazja i moment.A potem będzie mogł to czytać, nawet po 20 latach ) Ale jeszcze myslę..... Odpowiedz Link Zgłoś
mimi78 Re: prezenty młodych dla siebie 09.06.07, 16:38 Nam to łątwo coś podarować, ale mężowi co takiego dać na zawsze? Odpowiedz Link Zgłoś