kx1 18.06.07, 13:29 Czy ktos miał tam wesele albo był gościem...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jen77 Re: QUBUS Kraków 18.06.07, 13:56 kx1 napisała: > Czy ktos miał tam wesele albo był gościem...? Witam ja wprawdzie tam wesela nie maiałam, ale ostatnio byłam na imprezie organizowaną przez jedna z firm własnie w hotleu Qubus w Krakowie. I o ile sala była OK. Zimna płyta - tzn kanapki, napoje, ciastka były w porżadku, tak obiad - to była porażka - było poprostu zimne. Może dlatego ze obiad miał się zacząć troche wczesniej, ale myslę ze hotel z tyloma gwaizdkami powinien być na to przygotowany. Jesli jeszcze nie zamwóiłaś sali to może spróbuj jeszcze poszukac coś innego albo pytac tak jak teraz. A jesli juz zamówiłaś ta salę, to radzę ich uczulić na to , ze jedzenie ma byc ciepłe a nie zimne i nawet to w umówie wpisać. Odpowiedz Link Zgłoś
nelly181 Re: QUBUS Kraków 18.06.07, 13:58 Ja będę tam miała swoje wesele już w lipcu i właśnie ostro się przeraziłam postem poprzednika Odpowiedz Link Zgłoś
jen77 Re: QUBUS Kraków 18.06.07, 14:03 Podkreślam, ze ten obiad miał byc wczesniej a z winy tej firmy się spóźnił więc może dlatego jedzenie było zimne. Nie przejmuj się tak bardzo, napisałam tylko to co wiem o tym hotelu. Tak jak pisałam, jesli chodzi o zimną płytę było na prawdę w porzadku. To nie było wesele tylko impreza reklamująca pewną firmę Sala tez była przygotowana profesjonalnie. Na weselu to chyba będa podawac od razu gorące. Odpowiedz Link Zgłoś
nelly181 Re: QUBUS Kraków 18.06.07, 14:21 no mam nadzieję, bo na zmiany znacznie za późno.. Szczerze mówiąc jakiś czas temu sama szukałam info na temat tego hotelu i nic nie znalazłam, więc zdecydowałam trochę na ślepo no i dlatego teraz się trochę obawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kx1 Re: QUBUS Kraków 18.06.07, 16:50 Napisz proszę coś wiecej o tym jedzeniu- jak sie prezentowało, czy porcji nie trzeba było oglądać przez lupę i przede wszystkim- jak smakowo? Jak obsługa? Sprawna? Miła? Odpowiedz Link Zgłoś
nessie1161 Re: QUBUS Kraków 18.06.07, 16:54 Dziwne, ja pisalam do nich maila w zeszlym roku we wrześniu i odpisali mi, że nie urządzają wesel. Odpowiedz Link Zgłoś
nelly181 Re: QUBUS Kraków 19.06.07, 09:41 faktycznie dziwne, bo ja się tym hotelem zainteresowałam mniej więcej w tym samy czasie i oczywiście odpowiedzieli, że organizują. Poza tym 2 razy prezentowali się na targach ślubnych.. Odpowiedz Link Zgłoś
kcd11 Re: QUBUS Kraków 18.06.07, 22:06 Witam jestem świeżo po relacjach ze ślubu koleżanki z pracy, właśnie w Hotelu Qubus w Krakowie. Generalnie Hotel do tej pory nie urządzał imprez weselnych, ale to się zmieniło...co za tym idzie nie mają doświadczenia w tych kwestiach...ALE...być może to i lepiej bo BARDZO SIĘ STARALI! Mają mały feler i na to trzeba zwrócić uwagę PODŁOGA...rozkładają podłogę drewnianą i trzeba uważać bo lubi się zwijać i przeszkadzać podczas tańca. Co do jedzenia to raczej bez zastrzeżeń, obsługa też....preferują raczej „szwedzkie” stoły co nie każdemu odpowiada. To jest po prostu klasyczny typ wesela restauracyjnego na grupę gości (max 60 os.)! Musi być doobrze ) Odpowiedz Link Zgłoś
nelly181 Re: QUBUS Kraków 19.06.07, 09:47 No pewnie, że musiCiekawa ta sprawa z podłogą - trzeba będzie na to zwrócić uwagę.. Jeżeli przypomni Ci się jeszcze coś ciekawego, to pisz. Będę bardzo wdzięczna podobnie pewnie jak autor wątku, którego niniejszym przepraszam za wtrącanie się A co do możliwej ilości gości to, z tego co wiem, wejdzie tam co najmniej 120 - oni mają przsuwane ściany i mogą znacznie powiększyć lub zmniejszyć sale. Odpowiedz Link Zgłoś
mrr3 Re: QUBUS Kraków 19.06.07, 11:04 ja bylam gosciem sluzbowo wiele razy, ale wesele to organizowalabym w jakims dworku albo palacyku pod krakowem. sama juz wybralam w minodze - to jest bardzo romantyczna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
lurie Re: QUBUS Kraków 28.06.07, 14:29 znam b. dobrze tę sieć, również hotele Q w katowicach, wrocławiu, gliwicach, Legnicy czy Złotoryi. jest to sieć hoteli biznesowych nastawionych na konferencje i bankiety służbowe raczej starają się nie organizować wesel, chyba że ktoś się uprze... nie chcę straszyć ale generalnie nie polecałabym tego hotelu na wesele! za to jedzonko jest zawsze pięknie podane, naprawdę b. elegancko. jak się postarają mozesz mieć tam udaną zabawę) Odpowiedz Link Zgłoś