alexandra801 18.06.07, 21:32 Ja wychodzę zamąz wlasnie w srode 15.08.2007 r. Czy jest ktos dla kogo to bedzie ten wielki dzien? Wedlug numerologii sroda jest najlepszym dniem na zawieranie slubow. Mam nadzieje,ze dla mnie bedzie szczesliwym dniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elf_lesny Re: 15.08.2007 18.06.07, 22:28 I my też tego dnia Ale numerologii nie braliśmy pod uwagę przy wyborze daty raczej przeważyło to, że to Swięto Matki Boskiej Zielnej (przynosi się zioła i kwiaty na Mszę). No i Święto wolne od pracy - więc wszystkie rocznice slubu takie będą Mam nadzieje, że pogoda nam dopisze Odpowiedz Link Zgłoś
pumeczka Re: 15.08.2007 18.06.07, 23:12 hejka numerologii nie brałam pod uwagę przepiękne święto wpadło mi w oczy po tym jak nie mogłam znaleźć sali na sierpniową sobotę znajomi mojego N są mocno zdziwieni, że jest to środek tygodnia, bo u nas na Lubelszczyźnie standardem jest raczej sobotni dzień na takie uroczystości dla niektórych jest niewielki problem z dniem po weselu tj. z czwartkiem, bo muszą iść do pracy lub wziąć wolne Odpowiedz Link Zgłoś