Gość: Ted® IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.10.01, 11:46 "Bądźcie nietolerancyjni tylko wobec nietolerancji." Hipolit Taine Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ted® Re: ...motto dla forum... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 12:02 Człowiek mniej jest nieszczęśliwy, gdy nie jest nieszczęśliwy sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: ...motto dla forum... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 13:22 www.pajacyk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: ...motto dla forum... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 23:35 czy klikales dzis ciekawe dlaczego raz link z href wchodzi a raz sie sypie, moze jakis spec podpowie <font color="red">red</font> Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: ...motto dla forum... 28.10.01, 00:02 "Bądź realistą, chciej niemożliwego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: ...motto dla forum... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.10.01, 00:57 powtorze za klasykiem forum www.pajacyk.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: ...motto dla forum... 28.10.01, 01:06 Ja juz dzisiaj mam za soba. pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: ...motto dla forum... IP: *.pl 28.10.01, 12:52 sledzac to forum, mam takie haslo dla jego uczestnikow: Jasli nie masz nic do powiedzenia, napisz cos. Jest tu nas wiecej. Haslo jest mojego autorstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: ...motto dla forum... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 18:38 Bo godne to i sprawiedliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: ...motto dla forum... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.10.01, 00:05 Gentleman nie powinien nigdy na zniewagę reagować zniewagą. kodeks Boziewicza www.pajacyk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: ...motto dla forum... 29.10.01, 00:09 Witaj Tedzie. Przed chwila szukalem Twego adresu do Pajacyka.Znalazlem go pod "dzien dobry". Klikniecie mam juz za soba.Widze,ze Ty rowniez juz zadzialales. Trzymajmy te AKCJE przez cala zime. pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: ...motto dla forum... 29.10.01, 15:40 W Łodzi mamy już swoje motto ale jak chcecie to możecie z niego korzystać. Dzień bez forum jest dniem straconym! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: ...motto dla forum... 29.10.01, 15:42 W Łodzi mamy już swoje motto ale jak chcecie to możecie z niego korzystać. Dzień bez forum jest dniem straconym! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: ...motto dla forum... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.10.01, 16:25 A ja widziałem: Gdzie hubar nie może ,tam kropkę pośle... To znaczy,że tu hubarku możesz ? Bardzo się cieszymy :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatass Re: ...motto dla forum... 29.10.01, 19:28 "Welcome and write what do you want to tell us..." :-))) Kwiatass Odpowiedz Link Zgłoś