marzenocha 21.06.07, 11:21 pytanie : czy jeśli jest pas do pończoch to też jest podwiązka?? czy wybiera się to lub to?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stworzenje Re: bielizna ślubna 21.06.07, 14:10 u mnie bedzie tak: stanik+figi i pas do ponczoch,bez podwiazki,jest to dla mnie zbyt oklepane,ze ta podwiazka musi bys i blektina,nie bedzie wcale,ladne ponczochy ozdobione u gory,a pas bedzie bialy i na nim haftowane blekitne kwiatuszki,wiec cos niebieskiego miec bede . Odpowiedz Link Zgłoś
motylekmaly Re: bielizna ślubna 21.06.07, 20:42 ja też nie będę miała podwiązki - nie podoba mi się pas do pończoch założę dopiero przed nocą aby nie męczyć się z nim pod suknią Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: bielizna ślubna 21.06.07, 22:34 dla mnie pas jest zdecydowanie wygodniejszy niz rajsti=opy-te to gryza niezle ,dlatego pas wybralam no i poza tym fajnie wyglada,na codzien zdarza mi sie nosic ponczochy do pasa i jest ok . Odpowiedz Link Zgłoś
olajk Re: bielizna ślubna 22.06.07, 20:41 Rajstopy w ogóle odpadają!!!! Ciekawostka: na egzaminie z protokołu dyplomatycznego, który miałam kiedyś tam na 4 roku moja kumpela dostała pytanie na temat tego czy ma na sobie rajstopy czy pończochy. Miała rajstopy i dostała 3. Żadna elegancka kobieta nie nałoży rajstop. Tylko i wyłącznie pończochy!!!!! Ślub to nie spotkanie dyplomatów, ale warto pamiętać, że rajstopy są straaaaaaaaaaasznie nieeleganckie. Ja będęmieć pończochy i pas i zero podwiązki. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia101 Re: bielizna ślubna 22.06.07, 21:53 A jesli sa ponczochy samonosne (z paskami silikonu od spodu) to pas tez powinien byc? Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: bielizna ślubna 23.06.07, 08:58 ja wiem jedno, kupie bielizne białą zwykłą i wtedy będę miała gwarancje,ze nie zedra ze mnie Jeśli chodzi o lato to raczej moim zdaniem trzeba sie nastawić na jakieś figi i samonośne ( bo w pas nie ma co sie pchać- jeśli ktoś tej czarownej konstrukcji nie nosił wczesniej) Trzeba postawić na wygodę i swobodę ruchów Odpowiedz Link Zgłoś