shameeka 03.07.07, 08:38 czy sa tu jakies panny mlode?? to juz tylko 18 dni do naszego dnia. czy wszystko na ostatni guzik zapiete?? bo u mnie wrze.. trzeba bielizne kupic, wiazanki wybrac. i dokonczyc liste prezentow dla poszczegolnych gosci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna_ro Re: 21 lipca 2007 :) 03.07.07, 09:59 witam, my tez 21 lipca zostaniemy malzenstwem ślub w Szczecinie. u nas w zasadzie wszystko dopiete, wesele mamy na ogrodach dzialkowych w ogromnej sali, ale dekorowanie jej pozostawilismy profesjonalistom. w środe przed ślubem odbieramy alkohol z hurtowni, tort zamowiony, wszelkie wdzianka i drobiazgi zakupione, kwiatki zamowione. Najwieksze do zalatwienia to zakupy dla kucharza, poniewaz mamy swojego, ale listy porobione wiec pozostalo tylko objezdzic sklepy. juz nie mozemy sie doczekac. a ja dodatkowo sie bronie 11 lipca - to mnie chyba bardziej stresuje . pozdrawiam serdecznie, mam nadzieje ze wszystkim parom ślub i wesele uda się tak jak sobie wymarzyli! Odpowiedz Link Zgłoś
aasiaasienka Re: 21 lipca 2007 :) 03.07.07, 11:02 i my również 21-go. Przeraża mnie fakt, że to już tak blisko, ale pod tym względem że tyle rzezcy jeszcze do załatwienia... Szczerze to jeszcze kończę sesję, tak się strasznie przeciągneła... taki natłok zajęć, że na przyjemności zwiazane z przygotowaniami brak czasu. To co najwazniejsze już załatwione, formalności też... Jutro jadę na przymiarke sukni. Garnitur juz tez prawie gotowy. Jeszcze tylko ssame drobiazgi zostaną... bielizna, bizuteria, wiązanke juz wiem jaką chcę, kwestia zamówienia. Na razie oczekuję jeszzce na potwierdzenia od gości, tworzę winietki (dziękuję Twinnie77, tyle roboty spadło mi z głowy dzięki Tobie) Generalnie jestem szczęśliwa... za 2 tygodnie i 4 dni będę Panią R Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka a co z pogoda tego dnia.. 04.07.07, 12:13 oby slonce swiecilo... nad nami Odpowiedz Link Zgłoś
bea568 ja tez 21 lipca 2007 04.07.07, 12:56 My tez mamy wiele rzeczy załatwionych.Dziś spotykam się z dekoratorką aby omówić wystrój kościoła,przystrojenie samochodu i bukiety. Musismy jeszcze zamowić alkohol i napoje.No i muszę znaleśc jakieś fajne pończochy. Kupić książeczki w księgarni świetego Jacka.O Odebrać podziekowania dla rodziców. Mam nadzieję że będziemy miały wszystkie fajną pogodę i wszystko super się uda. Pozdrawiam dziewczynki trzymajcie się gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
bea568 21 lipca 2007 :) jak samopoczucie dziewczyny? 09.07.07, 15:01 Jak tam samopoczucie?Zostało tylko 12 dni.Ja jestem chora,mam okropny katar.Znacie jakies sposoby żeby się go szybko pozbyć?I ten czerwony nos bleee Odpowiedz Link Zgłoś
marta_s6 Re: 21 lipca 2007 :) jak samopoczucie dziewczyny? 09.07.07, 18:18 my też 21 lipca...wczoraj kupilismy garnitur, jeszcze tylko alkohol, soki a i jutro moja obrona!!Mysle, ze dopiero po niej bede mogla sie cieszyc lub stresowac))slubem i weselem))A co do pogody to ma byc ok 30 stopni i deszcz...jednym slowem chyab parno.... Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: 21 lipca 2007 :) jak samopoczucie dziewczyny? 09.07.07, 18:54 ja dzisiaj dostalam dziwnego bolu brzucha chyba z nerwow och to juz tak niedlugo Odpowiedz Link Zgłoś