Dodaj do ulubionych

07.07.07 mamy lipiec a leje jak w listopadzie!!!

03.07.07, 23:21
Dziś załamałam się, gdy obejrzałam prognoze pogody na przyszłą sobotę. Zdaję
sobie sprawę,że to kwestia szczęścia i przypadku, ale specjalnie wybrałam
lipiec, bo zawsze jest większe prawdopodobieństwo, ze będzie słonko.
Jestem trochę podłamana, bo mam suknię z trenem, nie mam żadnego płaszczyka i
w ogóle mam wizję jak biegnę po kałużach pelnych błota do samochodu. Wiem, że
nigdy nie ma gwarancji, ale nie 14 stopni i deszcz!!! brr, na samą myśl
odechciewa mi się tych wszystkich przygotowań, by wyglądac i czuc się
wyjątkowo tego dnia.Mój entuzjazm przygasł...
Obserwuj wątek
    • aga07 Re: 07.07.07 mamy lipiec a leje jak w listopadzie 03.07.07, 23:54
      Mnie też to przeraża.A teraz wszyscy mi mówią,że pogoda nie jest najważniejsza i będzie jak będzie...Tylko,że nie będzie za fajnie w sukni z trenem i prawie 3 metowym welonem.Dla mnie to może lać i być burza,ale po 19..Na południe mam zaplanowane zdjęciasad
      • ewcia_851 Re: 07.07.07 mamy lipiec a leje jak w listopadzie 04.07.07, 09:02
        Hej! ja też ślubuję 07.07.07 i jestem załamana!!!sad taka pogoda w lecie to
        jest naprawdę niemożliwe!Też mnie wszyscy pocieszają że na pewno będzie ładnie,
        a nawet jakby lało i pioruny strzelały to i tak to będzie najpiękniejszy dzień
        w naszym życiuwink Ale mam nadzieję że może się zmieni coś, oni przecież w
        tej "pogodzie" też do końca nie wiedzą jak będzie!!!
    • bystra_26 to naprawdę życiowa katastrofa!!! n/t 04.07.07, 09:42
      • monalisa.pl bystra26 04.07.07, 10:38
        ciekawa jestem czy ty bys tryskala szczesciem i usmiechem jakby w dniu twojego
        slubu lało i bylo 16 st!!! mądralowac sie kazda umie jesli jej to nie dotyczy?

szczegolnie jak ktoras ma suknie z trenem czy długim welonem i nie fajnie jest
        biec do kosciola przez kaluze w sukni do kolan zaciagnietej...

"gratuluje riposty"!
        • mef8 Re: bystra26 04.07.07, 10:50
          a ja monalisie gratuluje riposty. w dniu mojego slubu lało i bylo 16 stopni i
          uczciwie Ci powiem, ze nawet nie tego nie zauwazylam. z deszczem mialam
          stycznosc tyle co z samochodu do kosciola i spowrotem. jesli dla kogos pogoda w
          dniu slubu jest tak samo wazna niz slub, to faktycznie - radze go odwolac...
          • gabip1 Re: bystra26 04.07.07, 10:55
            A czy one napisały ze pogoda jest dla nich tak sama wazna? Wcale sie nie
            dziwie , ze sie matrwia i trzymam mocno kciuki, ze wyjdzie dla nich słońce.
            • mef8 Re: bystra26 04.07.07, 11:00
              tak moja droga - napisały że załamały się na informacje o pogodzie i że entuzjam
              im (a przynajmniej jednej forumce) przygasł.... jesli naprawdę tak nie myślą, to
              przynajmniej powinny ważyć słowa, bo wychodzą na rozhisteryzowane małe dziewczynki

tongue_out
              • olivia1980 Re: bystra26 04.07.07, 11:02
                Dobrze, że Ty mef8 nie jestes rozhisteryzowana! Pogratulować mądrości.
              • aga07 Re: bystra26 04.07.07, 11:16
                Nie jestem rozhisteryzowaną małą dziewczynką,ale przykro jest gdy ma być taka pogoda a ma się zaplanowane zdjęcia w plenerze,długą suknie z jeszcze dłuższym welonem.A z samochodu do drzwi kościoła do pokonania kilkadziesiąt schodkówsad Wiadomo(przynajmniej dla mnie)że w tym dniu najważniejsza jest przysięga składana sobie przed Bogiem(nie księdzem)i to żebyśmy byli szczęśliwi.
                • mayagaramond ironia losu 04.07.07, 12:15
                  Jak w piosence Alanis Morissette "Ironic" "It's like rain on your wedding day"smile

U nas wlasnie listopad byl u nas przepiekny (mieszkam u podnoza Alp), a teraz
                  tez leje. W zeszlym roku w czasie mistrzostw byl upal nieziemski a pozniej lalo.
                  Nawet w sierpniu, ktory jest zawsze suchym miesiacem.

Dziewczyny glowa do gory - w deszcz tez mozna robic piekne zdjecia (najlepiej
                  czarno-biale)
        • bystra_26 do monalisa.pl 04.07.07, 12:37
          Jak tak bardzo jesteś ciekawa...

Brałam ślub w lutym, było koło 0 st. C i mokro jak wyruszaliśmy do kościoła, a
          jak już wyszliśmy, to pruszył śnieg i było - 2 st. C. Pogoda jednak na moje
          nastawienie nie miała wpływu...
          • monalisa.pl do wszystkich! 04.07.07, 15:11
            wiecie co-denerwuja mnie komentarze typu z"e pogoda jest dla nas wazniejsza niz
            dzien slubu! a skad wy to mozecie wiedziec? po przeczytaniu kilku postów juz
            wiecie ze dla dziewczyny wazniejsza jest pogoda niz slub??? wyrazila tylko
            swoje zaniepokojenie i ja ja rozumie (moze nie bede tak bardzo przzywala jak
            ona ze pada itp ale tez nie bede sie cieszyc dziko ze leje w dniu mojego slubu).
            dla jednej pojscie do ołtarza w pozyczonej sukni slubnej jest Ok a dla innej
            musi byc to nowa suknia i ja to rozumiem i nie krytykuje takich upodoban!
            wiec dla jednej pogoda nie ma znaczenia a dla drugiej ma !
            cieszcie sie swoimi slubami i tym jak one wygladały a nam pozostawcie nasze
            sluby i zmartwienia z tym dniem zwiazane !
            załosne jest pisanie ze autorka zachowuje sie jak rozchisterywoana dziewczynka
            itp - bardziej załosne jest krytykowanie jej i jej podobnych i nie ukrywam ze
            dla mnie pogoda tez ma znaczenie w ta sobote bo mam suknie z trenem a impreze
            mam w plenerze(zdjecia to najmniejszy moj problem) i specjalnie wybieralam
            lipice zeby miec wieksza pewnosc ze bedzie w miare ładnie a nie np pazdziernik
            albo wrzesnien...traf chcial ze bedzie pewnie w wawie padało i bedzie 18 st ale
            jakos to przezyje - bedzie niedosyt bo kazda marzy (prawie kazda) zeby w dniu
            jej slubu bylo ładnie (nie upał!) i zeby nie padało ale widocznie nie kazda to
            rozumie i łatwiej skrytykowac niz pozostawic bez komentarza prawda? najlepiej
            powbijac szpile i bedzie fajnie tak??? lepiej sie czujecie z tym teraz????
            co was to obchodzi ze dla jednej ma pogoda znaczenie a dla innej auto jakim
            pojedzie???

• memphis90 Re: do wszystkich! 04.07.07, 16:23
              A ja mam ślub na dworze, w ogrodzie- wiec dla mnie pogoda stanowi istotny
              problem. Przecież nie będę stała pod parasolem... Jak będzie lało, to z
              pewnością się cieszyć nie będę- nie z pogody, a z samego ślubu rzecz jasna tak.
              • monalisa.pl Re: do wszystkich! 04.07.07, 20:35
                to caly czas probuje przetlumaczyc tym ktore sobie mysla ze robimy wielkaaaa
                afere z powodu pogody - ale nasze obawy sa uzasadniowe! zadna słowem nie
                wspomniala ze deszcze zepsuje im ten dzien i ze slub jest na 2 planie.
                fajnie ze ktos to jeszcze czai jak nalezy!
    • remifa26 Re: 07.07.07 mamy lipiec a leje jak w listopadzie 04.07.07, 12:43
      Moim zdaniem wbrew pozorom chyba każdej Pannie Młodej zależy aby pogoda była
      ładna. Każda z nas wkłada jakiś tam wysiłek w to aby wyglądać w tym dniu jak
      najlepiej i każda by chciała aby w tym dniu zaświeciło słońce. I nie wierzę w
      to, jak ktoś pisze, że dla niego pogoda nie ma żadnego znaczenia, a
      najważniejsze jest to co będzie po ślubie. Owszem jest najważniejsze ale oprawa
      ceremonii tez jest ważna, o czym świadczy chociażby frekwencja na tym forum. Ja
      pamiętam swoją I komunię świętą - lał okropny deszcz, było zimno i mimo, że
      samochodem jechałam z kościoła do domu to później odchorowałam swoje.

Życzę wszystkim słonecznych zaślubinsmile))
      • ap77 Re: 07.07.07 mamy lipiec a leje jak w listopadzie 04.07.07, 12:47
        Biore slub 7.7 i wole deszcz i chlod niz upal! Uwielbiam angielska pogodesmile Dzis
        w Warszwie jest ok, a ze pada? Ponoc na szczesciesmile
        • rilla84 Re: 07.07.07 mamy lipiec a leje jak w listopadzie 04.07.07, 13:03
          pozdrawiam dogomaniaczkę! wszystkiego naj! a pogoda 7 lipca będzie ładniejsza -
          na pewno dziewczynysmile
    • kotek1239 Re: 07.07.07 mamy lipiec a leje jak w listopadzie 04.07.07, 13:01
      brr, na samą myśl
      > odechciewa mi się tych wszystkich przygotowań, by wyglądac i czuc się
      > wyjątkowo tego dnia.Mój entuzjazm przygasł...
      tragedia faktycznie najwazniejsza pogoda inaczej wszystko do bani ;/ gratuluje
      podejscia ;/
    • ania_1609 Re: 07.07.07 mamy lipiec a leje jak w listopadzie 04.07.07, 13:09
      Zgadzam się, zarówno z jedną, jak i drugą stroną. Oczywiście, że pogoda nie
      jest najważniejsza, tylko to, co się dzieję między Młodymi w obliczu Boga, z
      drugiej strony jest też potem wyjście z kościoła, plany na zdjęcia, niektórzy
      wymyślają wesela w plenerze. I co wtedy? Powiem szczerze, że przed naszym
      ślubem, przy wyznaczaniu daty kierowaliśmy się nie tylko tym, żeby to był jakiś
      szczególny dzień, jakaś rocznica itd., ale również tym, żeby wszyscy przyszli i
      była pogoda!! Poważnie smile I było tak: chcieliśmy, żeby było ciepło, czerwiec
      nie, bo upały, lipiec nie, bo upały i burze, i pogoda strasznie zmienna. Kiedyś
      czytałam (nie chcąc nikogo straszyć), że jak Młodzi weszli do kościoła, to było
      pięknie, a potem rozpętała się burza i lunął taki deszcz, że zmyło całą
      dekorację z samochodu, a oni stali w drzwiach, już trzeba było wpuszczać
      następną parę, a tu ani jedni ani drudzy nie chcą się ruszyć; sierpień nie, bo
      większość wtedy ma urolpy i połowy osób, z którymi chcielibyśmy dzielić swoje
      szczęście po prostu nie będzie. Został maj i wrzesień. A we wrześniu była
      akurat "nasza" rocznica. I tak ślubowaliśmy w połowie września (16.09.).
      Napiszę jeszcze raz - najważniejsza jest istota samego dnia, ślubujemy sobie
      miłość. Ale jest też cała oprawa, na której podobno nie należy się skupiać. Ale
      jak się Młodzi przygotowują, żeby pięknie wyglądać i żeby inne rzeczy się
      udały, to jak tu się nie martwić? To naturalne.
    • mada.d.n Re: 07.07.07 mamy lipiec a leje jak w listopadzie 04.07.07, 13:17
      od wielu lat lipiec jest najbardziej deszczowym miesiącem naszej strefie
      klimatcyznej, zwłaszcze jego pierwsza olowa; średnie opady są wyższe niż w
      listopadzie czy innych miesiącach - czego się więc spodziewacie? że 07.07.07, z
      powodu takiej daty, nagle będzie słońce?

już po...
      Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać,
      jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom.
      • mada.d.n Re: 07.07.07 mamy lipiec a leje jak w listopadzie 04.07.07, 13:19
        ale żeby nie było - jeszcze 2 tygodnie temu też zamartwiałam się pogodą, jednak
        były wyjścia alternatywne w razie, gdyby nie udało nam się zrobić sesji. reszta
        nie była tak istotna, deszcz jest lepszy do zdjęć niż ostre słońce (część fotek
        mamy prześwietloną niestety). no i w piątek wieczorem kupowałam szal na ramiona
        -jak się okazało -całkowicie zbędny

już po...
        Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać,
        jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom.
      • memphis90 Re: 07.07.07 mamy lipiec a leje jak w listopadzie 04.07.07, 16:28
        No jakoś sobie nie przypominam, żeby w lipcu zeszłego roku padało... Było
        potwornie gorąco, w kraju klęska suszy (Lepper usiłował wprowadzic powszechne
        ubezpieczenia rolników za państwowe pieniadze), pożary w lasach, a ja się
        tłukłam dusznymi autobusami przez cały Kraków i modliłam się o chłodniejsze
        dni... które nadeszły na poczatku sierpnia, jak już miałam wakacjeuncertain Oj,
        pamiętam to doskonale... Deszczu nie było cały lipiec...
        • salsa.loca Re: 07.07.07 mamy lipiec a leje jak w listopadzie 04.07.07, 16:32
          ale kolezanka mowi o sredniej temperurze w lipcu dla Polski badanej na
          przestrzeni wielu lat
          to sa badania rpowadzone dłuzej niz Ty zyjesz i pamietasz
          co z tego ze rok temu było sucho? a w tym roku oze byc tak jak to najczesciel w
          lipcu bywało np w rpzeciagu stu ostanich lat

dziewczyny zrozumcie ze na rpzestrzeni kilku lat nie mozna ocenic klimatu, to sa
          długie i zmudne badania

co z tego ze jedna zima jest sroga-z tego powodu trzeba mowic ze w Poplsce
          klimat sie ochładza? przeciez to absurd
          • memphis90 Re: 07.07.07 mamy lipiec a leje jak w listopadzie 04.07.07, 17:04
            Może miałam szczęście bywać na wakacjach zawsze tam, gdzie akurat nie pada- ale
            naprawdę nie przypominam sobie deszczowego lipca (a mnóstwo wakacji spędziłam na
            polskim biegunie zimna, czyli w Suwałkach). Czyli- jestem szczęściara. Moze wiec
            i w sobotę wyjdzie specjalnie dla mnie słonko...
            • salsa.loca Re: 07.07.07 mamy lipiec a leje jak w listopadzie 04.07.07, 17:09
              na pewno wyjdzie slonko dla nasz wszystkich siódemek-ja tez w sobote

a co do pogody-cóz no nie bede udowadniac ze nie ejstem wielbładem i spierac sie
              kto ma szczescie a kto nie-dosyłam do literatury o klimacie w POlscesmile
    • clio000 Ha ha ha, a ja mam slub w pazdzierniku:) 04.07.07, 14:35
      Polski klimat plata figle i to wiadomo nie od dzis.
      • esiaesia Re: Ha ha ha, a ja mam slub w pazdzierniku:) 04.07.07, 15:15
        rok temu przez pierwszy tydzień lipca było po 40 stopni - pamiętam bo na
        chrzcinach byłam. Upał straszny.
      • zaczarowana13 :) 04.07.07, 15:23
        Zabawne bo sami chcielismy wziac slub w lipcu i to 7,niestety/stety termin byl
        juz dawno zajety a jedyny wolny byl na 9 czerwca...
        Myslelismy ze bedzie cieplo...a bylo 31 stopni i piekne słonce...
        Pogoda naprawde plata figleuncertain
    • chicarica Re: 07.07.07 mamy lipiec a leje jak w listopadzie 04.07.07, 15:16
      To się trochę przecwaniłaś. Lipiec w Polsce jest miesiącem o największej w roku
      sumie opadów. Przeważnie sierpień jest bardziej suchy.
      • monalisa.pl a skad masz takie rewelacje??? z tv czy z własnych 04.07.07, 15:17
        badan i obserwacji?
        rok temu bylo na odwrót...
        • salsa.loca Re: a skad masz takie rewelacje??? z tv czy z wła 04.07.07, 16:05
          monalisa.pl napisała:

> badan i obserwacji?
          > rok temu bylo na odwrót...

]

Z LEKCJI GEOGRAFII W SZKOLE!!!!!!!!!!

najwyższa amplituda opadów w Polsce jest wąłsnie w lipcu

co oznacza ze w lipcu własnie (oczywsice srednio) zgodnie z naszym klimatem sa
          najwyższe opady
          • memphis90 Re: a skad masz takie rewelacje??? z tv czy z wła 04.07.07, 16:30
            O, a ja na geografii miałam rozmieszczenie hodowli pszenicy, kukurydzy,
            reniferów i zwierząt futerkowych na świecie. I zaznaczanie na mapkach
            konturowych wszystkich rzek, gór, nizin, wulkanów itd świata. O opadach nie
            było- a by się teraz przydało...
            • salsa.loca Re: a skad masz takie rewelacje??? z tv czy z wła 04.07.07, 16:33
              memphis90 napisała:

> O, a ja na geografii miałam rozmieszczenie hodowli pszenicy, kukurydzy,
              > reniferów i zwierząt futerkowych na świecie. I zaznaczanie na mapkach
              > konturowych wszystkich rzek, gór, nizin, wulkanów itd świata. O opadach nie
              > było- a by się teraz przydało...

jak to nie było?! było było, ja miałam i w podstawowce i w liceum

to sa te takie mapki w paski w atlasie

i na pewn było, ja mam 26 lat i w czasie kiedy chodziłam do szkoły to było w
              programie na 100 %
              • memphis90 Re: a skad masz takie rewelacje??? z tv czy z wła 04.07.07, 17:10
                Moje nauczycielki miały własne wizje programu nauczania- dla jednej
                najważniejsze były właściwe odstępy między ogonkiem od J w słowie "lekcja", a
                literką T w "temat", inna bombardowała nas w szóstej klasie pytankami o nazwy
                wysp koło Bieguna Południowego, a ta w średniej kazała uczyć sie na pamięc
                przebiegów rzek itd. i zaznaczać je z pamięci na mapce konturowejsmile Więc jestem
                upośledzona geograficznie, jeśli chodzi o wiedzę sensowną, za to uczyłam się
                całej masy bzdur z rocznika statystycznegosmile)
        • chicarica Ze szkoły, misiu pysiu. 04.07.07, 18:44
          Z tym, że ja w szkole zajmowałam się nauką, a nie marzeniami o białej sukni i
          welonie wink
    • blueant Re: 07.07.07 mamy lipiec a leje jak w listopadzie 04.07.07, 16:09
      Prosze mi sie tu nie klocic, zwolenniczki deszczowej i slonecznej pogody. Tez
      jestem zainteresowana tym tematem wiec spiesze Wam doniesc, ze według
      najnowszych serwisów ma byc 22 stopnie i wiecej slonca niz chmur. Takze idealnie
      - dla kazdego cos do wyboru. Ucieszeni beda zwolennicy skakania przez kaluze i
      cie od cieplego sloneczkasmile Przynajmniej w Warszawie.
      A tak na marginesie - nie macie juz wiekszych problemow?smile
      • salsa.loca mama mi własnie powiedziała 04.07.07, 16:11
        przez telfon ze obejrzała najnowasza pogode i ma byc ciepło słonce i bez
        deszczu, około 25 st

dla mnie suoer bo nie lubbie upałow
        i w temperaturze powyzej 25 stopni mam juz dosyc
        • monalisa.pl w wawie?;-D 04.07.07, 16:11
          • salsa.loca Re: w wawie?;-D 04.07.07, 16:29
            tez bedzie pieknie swieci słoncesmile
            a usmiech na Twarzach tych wszystkich Panien Młodych rozwieje wszystkie
            chmurysmile))))))
      • monalisa.pl kocham Cie;-))))) 04.07.07, 16:11
      • memphis90 Re: 07.07.07 mamy lipiec a leje jak w listopadzie 04.07.07, 16:33
        Cholera, a u mnie deszcz... sad Chyba nici z ogrodu...
    • malutenka5 Re: 07.07.07 mamy lipiec a leje jak w listopadzie 04.07.07, 16:29
      A ja będę trzymać kciuki za to, żeby wszystkim 'siódemkom' zaświeciło tego dnia słoneczko. A choćby i były jakieś kaprysy pogody to i tak będziecie ślicznie wyglądać, a zdjęcia w pochmurne dni ponoć ładniejsze wychodzą niż przy ostrym słońcusmile
    • monalisa.pl wlasnie ogladalam tvn i pogode na 777;-((((((((((( 04.07.07, 19:50
      ulewa i 17 st
      cały kraj

smutno mi ze bede cala w blocie po kolana idac do koscioła;-( nie wspominajac
      juz o weselu w ogrodzie;-(((

z gory "dziekuje" za złosliwe komenatrze typu ze powinnam wiedziec z lekci
      geografii ze lipiec z reguly jest deszczowy - malo mi to da na ta chwile

ale co tam...nie mam wpływu na pogode a moje nerwy nic tu nie wniosa! glowa do
      gory dziewczynki z 777 - bedzie dobrze!
      • aska90 Re: wlasnie ogladalam tvn i pogode na 777;-(((((( 04.07.07, 19:57
        Monaliso, z całym szacunkiem... Rozumiem, że pannom młodym przed ślubem odbija
        mniej lub bardziej - całkiem naturalne zjawisko, i bardzo dobrze, że odbija.
        Ale z ciekawości, gdzie bierzesz ślub? Przed którym to kościołem zamiast
        chodnika jest klepisko z ziemi, które pod wpływem deszczu zamieni się w błoto i
        oczywiście będziesz w tym błocie po kolana?!!!

ie wspominajac
        > juz o weselu w ogrodzie;-(((
        Ale stoły i parkiet do tańca są chyba zadaszone? Jesli nie, to masz jeszcze dwa
        dni co najmniej, żeby się z tym uporac.
        • monalisa.pl Re: wlasnie ogladalam tvn i pogode na 777;-(((((( 04.07.07, 19:59
          błoto bylo przenosniawink))) mam juz dziwne wyobrazenia na temat deszczu i
          slubu - moze faktycznie schizuje z nudów juzwink))

bedzie namiot mały ale ak bedzie ulewa to bedzie zacinac pewnie i popada na
          parkiet pewnie...
          • aska90 Re: wlasnie ogladalam tvn i pogode na 777;-(((((( 04.07.07, 20:04
            >moze faktycznie schizuje z nudów juzwink))
            Może...? wink))

> bedzie namiot mały ale ak bedzie ulewa to bedzie zacinac pewnie i popada na
            > parkiet pewnie...
            Jak będzie, to będzie. Niech goście wezmą parasole, będziesz mieć niecodzienną
            imprezę i zdjęcia.
    • kocurki_dwa NIe to jest najważniejsze 04.07.07, 19:54
      smile tylko to że On zostanie Twoim męzemsmile
      Poza tym mnie tez straszyli pogodą a było slicznie
      • monalisa.pl wiem wiem ale przyznaj ze kujowo jest jak na 04.07.07, 19:57
        wlasnym slubie leje?
        nie chce upału nie chce słonca - nie chce zeby padało i juz...

ale pocieszam sie ze pogoda sie zmienia szybko wiec moze...
        • monalisa.pl miało byc kijowo;-))) 04.07.07, 19:57
        • kocurki_dwa Re: wiem wiem ale przyznaj ze kujowo jest jak na 04.07.07, 20:06
          To nie myśl o Tym!!!smile
          U mnie padało ale juz po zdjęciach wielkie czarne chmurzyskabig_grin
          A co zrobisz jak będzie padało? Hm?? Zapłaczesz się?

: > podobno mona lisa nigdy nie jest skwaszonabig_grin mimo ze ją chemikaliami
          konserwująbig_grin
          • monalisa.pl Re: wiem wiem ale przyznaj ze kujowo jest jak na 04.07.07, 20:09
            postaram sie nie schizowac bo co to da w koncuwink)))) a jak bedzie padalo to
            przynajmniej kazdy bedzie ze szczegołami pamietal nasz slub i wesele w
            deszczuwink)))
            • kocurki_dwa Re: wiem wiem ale przyznaj ze kujowo jest jak na 04.07.07, 20:19
              No i o To chodzi !!!
              Ja zrozumiałam jedno w trakcie wesela(moze to głupie ze wtedy pomysłałam o tych
              wszystkich przygotowaniach) ale jest najwazniejsze i wazne ze Mam tą ukochaną
              osobę obok siebie ktora przede wszystkim mnie akceptuje taką jaką jestem jest ze
              mną na dobre i na złe(a duzo było tych b.ciężkich chwil).I kiedy podczas
              przysięgi patrzyl na mnie wiedziałam ze mówi prawdę.I jedno Ci powiem nawet
              deszcz jest czasem potrzebny..z wiadomych względówsmile

Ja ślubu nie zapomnę nigdysmileTo jest coś niesamowitegosmile
              • monalisa.pl Re: wiem wiem ale przyznaj ze kujowo jest jak na 04.07.07, 20:22
                dzieki! troszke"cieplej" mi po tych słowach i sie powoli uspokajam
                chyba...pogoda idzie na drugi plan a dlatego ze poprostu nie mam na nia wpływu
                a denerwowanie sie ulewa i zimnem nic nie da - jakos to bedzie!
                • kocurki_dwa Re: wiem wiem ale przyznaj ze kujowo jest jak na 04.07.07, 20:30
                  naprawdę , uwierz .. będzie pięknie, będę trzymać kciukismile

pozdrawiamywink
    • ashton Re: 07.07.07 mamy lipiec a leje jak w listopadzie 05.07.07, 08:57
      Dziewczyny, trzymam kciuki za pogodę, pamiętam jak 10 miesięcy temu sama mało
      nie umarłam, gdy dzień ślubu przywitał mnie chmurami (a zaplanowane było iście
      do ślubu i od ślubu pieszo, i to nie przysłowiowe "dwa kroki"). Później pogoda
      się wyklarowała, ale co się namartwiłam to moje.
      • cukiereczek851 Re: 07.07.07 mamy lipiec a leje jak w listopadzie 05.07.07, 09:10
        witam. własnie dzisiaj oglądalam tvn meteo ma byc 22 stopnie i nie ma byc
        deszczu. smile
        pozdrawiam

7.07.2007.
    • cukiereczek851 Re: 07.07.07 mamy lipiec a leje jak w listopadzie 05.07.07, 10:19
      dziewczyny nie martwcie sie bedzie ladnie. to zalezy gdzie mieszkacie bo w
      malopolsce sie ma rozpogodzic
    • olenka_a Re: 07.07.07 mamy lipiec a leje jak w listopadzie 05.07.07, 11:56
      Dziewczyny, czego wy sie spodziewałyście? Przeciez od kilku lat lipiec jest
      najbardziej deszczowym miesiącem w Polsce! Prawie ciągle pada! Tak więc ja
      słońca raczej nie oczekiwałam...Czerwiec tez jest kapryśny.
      Najśliczniej - z moich obserwacji - jest w maju, sieprniu i wrześniu. Wrzesień
      jest piękny i ciepły...
    • olenka_a lipiec 05.07.07, 11:57
      Dziewczyny, czego wy sie spodziewałyście? Przeciez od kilku lat lipiec jest
      najbardziej deszczowym miesiącem w Polsce! Prawie ciągle pada! Tak więc ja
      słońca raczej nie oczekiwałam...Czerwiec tez jest kapryśny.
      Najśliczniej - z moich obserwacji - jest w maju, sieprniu i wrześniu. Wrzesień
      jest piękny i ciepły...
    • twinnie77 Re: 07.07.07 mamy lipiec a leje jak w listopadzie 06.07.07, 18:49
      Jest nadzieja! U nas na zachodzie się właśnie rozpogodziło smile Życzę jutrzejszym
      pannom młodym przede wszystkim pogody........... ducha smile
    • kasiunia62 Re: 07.07.07 mamy lipiec a leje jak w listopadzie 06.07.07, 19:04
      oj tak, pogoda jest okropna! coś mówią o poprawie, ale jakos marnie widzę...a
      jutro będzie tyle ślubów!
    • salsa.loca i jak u was gbylo z pogoda??? 13.07.07, 14:15
      no i co??jak sie u was pogoda sprawdziła???

u nas było słoncesmile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka