nelinka19 05.07.07, 11:06 kiedys widzialam zapisalam nawet i .. zgubilam taki ladny wierszyk ktory zawiera prosbe o pieniazki zamiast prezentow znacie moze jakies prosze pomozcie !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lisek.love Re: jak prosic o pieniadze? 05.07.07, 11:43 witam, znam taki: " Pragnąc przełamać tradycje stare, by nie mieć na przykład czajników parę i zaoszczędzić przemiłym gościom łamania głów nad prezentów mnogością podpowiadamy: mile widziany i bardzo wygodny będzie bilecik ze znakiem wodnym " pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kalina81 Re: jak prosic o pieniadze? 05.07.07, 11:47 chcesz się nażreć, oraz napić musisz najpierw nam zapłacić by się na weselu bawić musisz pensję nam zostawić wymyślać dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
kalina81 Re: kalina81 05.07.07, 15:32 jasne, że mojego lepsze są gdzieś w archiwum w starych wątkach Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: jak prosic o pieniadze? 05.07.07, 15:05 ale co obrazliwe jest to ze jest to napisane np na mojej stronie slubnej?? Odpowiedz Link Zgłoś
rusma1 Re: jak prosic o pieniadze? 05.07.07, 11:51 ale dlaczego wierszyk!? nie rozumiem dlaczego nie mozna powiedziec wprost ze zamiast prezentow chce sie kaske... my napisalismy gosciom po prostu ze zbieramy na schody (do naszego m) wyjasnilismy im, ze na gorze mamy sypalnie do ktorej dotad nie mozemy sie dostac. a chcemy sie tam dostac celem zmajstrowania potomka . napisalismy w zabawny sposob, ale bez ogrodek - wierszyki wydaja mi sie infantylne Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 pieniążek to dla dziecka 2 zł na loda, ty nie 05.07.07, 11:58 jestes dzieckiem. Wierszyka bym nie napisała, robi nienajlepsze wrażenie. Dopiero jak cię ktos z gosci zapyta co chcecie, to powiedzcie, ze cash. Wierszyk nawet częstochowsko rymowany jest zbyt natarczywy. Odpowiedz Link Zgłoś
maga801 Re: pieniążek to dla dziecka 2 zł na loda, ty nie 05.07.07, 12:04 Popieram! wierszyk jest nieestetyczny lepiej powiedziec osobom, które przyjmują potwierdzenie przybycie (np. mamy), żeby mówiły od razu o waszych zyczeniach, bo goście najczęściej sami pytają Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: jak prosic o pieniadze? 05.07.07, 13:24 Żadnych wierszyków na zaproszeniu!!!! Zapraszamy i od razu mówimy o prezentach? A fe, nieładnie. Nabieramy wody w usta, a gdy nas goście spytają, to grzecznie odpowiadamy, że wolimy pieniądze. Nie narzucamy niczego, bo to bardzo niegrzeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.kunc moze taki rustykalny???? 05.07.07, 14:43 chceta sie nazrec? chceta sie napic? najpierw buraki, trzeba zaplacic! moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: moze taki rustykalny???? 05.07.07, 14:51 rustykalny! hahhaha po prostu jak sie goscie pytaja, to mowie, ze pieniadze sie przydadza a jak nie pytaja, to czekam na reczniki, miksery, ksiazki i co tam jeszcze goscie zechca podarowac. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina81 Re: moze taki rustykalny???? 05.07.07, 15:00 gdy dostaniesz zaproszenie przetrzep wszelkie swe kieszenie schowki, szafy i szuflady wszak nie jesteś bez ogłady wiesz na pewno ile trzeba kasy, by przychylić nieba gościom na weselu hucznym, by nasz uśmiech nie był sztucznym poczuj się zobowiązany, zastaw meble i firany, ale gościu nasz kochany DAJ KOPERTKĘ Z PIENIĄŻKAMI! Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: moze taki rustykalny???? 05.07.07, 14:55 ja zrobilam strone slubna na ktorej napisalam ze chcemy raczej pieniadze ale teraz chcemy kupic mieszkanie wiec przyda mi sie pare reczy wiec na tej stronie zorbi liste prezetow www.maraxela.weselny.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lee_a Re: jak prosic o pieniadze? 05.07.07, 14:58 mi akurat tez sie nie podoba idea wierszykow, ale dostalismy zaproszenie na wesele i tam byl taki: Gościom nisko się kłaniamy na wesele zapraszamy, Będą tańce, pląsy, bale i jedzenia stosy całe. Więc się nasi Mili stawcie, o prezenty się nie matwcie, By nie stawiać ich na stercie, niechaj zmieszczą się w kopercie. Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak prosic o pieniadze? 05.07.07, 15:03 no ten wierszyk jeszcze przejdzie, ale obrazilabym sie za ten "bez oglady" Odpowiedz Link Zgłoś
kate21.07.07 Re: jak prosic o pieniadze? 05.07.07, 19:57 "Na wesele przybywajcie O prezenty się nie martwcie By nie składać ich na stercie Niechaj zmieszczą się w kopercie" ))) Odpowiedz Link Zgłoś
mike2005 Co za buractwo... 09.07.07, 02:31 Po przeczytaniu tych wypocin wszystko mi opadło. Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: Co za buractwo... 09.07.07, 08:29 czy tobie moglo cokolwiek bardziej opasc niz bylo pierwotnie? Odpowiedz Link Zgłoś
monika1234567 Re: jak prosic o pieniadze? 09.07.07, 08:42 Do zaproszeń można wrzucić jakiś wierszyk i tyle Przykładowe wierszyki do zaproszeń: wesele.plock.pl/slub-8.html Odpowiedz Link Zgłoś