magdiii 13.07.07, 22:08 Nasz znajomy zawozi nas terenówką na ślub- Toyotą Rav 4. Czy macie może jakieś propozycje i zdjęcia jak ozdobic taką terenówkę??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzia_8 Re: terenówką do ślubu!!! 13.07.07, 22:35 nasi znajomi ostatnio jechali. na caly samochod nakleili margerytki (na przylepce przeroczyste). wydlądalo to ślicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: terenówką do ślubu!!! 13.07.07, 23:33 my jechalismy grand vitarą, poszukam moze mam zdjecia jak byla ozdobiona Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: terenówką do ślubu!!! 13.07.07, 23:39 mam jedno zdjecie, w dodatku tylu ale wklejam. wysmuzylam meza - nie wiem czy bylby zadowolony. img484.imageshack.us/my.php?image=032mediumnq5.jpg na calym samochodzie mielismy poprzyklejane takie male kwiatki jak ten z boku i wlasciwie to byla jedyna ozdoba. i wystarczylo. Odpowiedz Link Zgłoś
gdziezby trochę off topic ;-) 14.07.07, 08:23 Mef8 wygladałaś super! Czy ktoś już Ci mówił, że jesteście podobne - ty i Carmen Kass? static.politiek-digitaal.nl/uploads/674/Carmen_Kass_hoge_resolutie.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: trochę off topic ;-) 14.07.07, 09:58 dzięki ale miałam świetną wizażystkę - naprawdę dobrze zrobiony makijaż moze zdziałać cuda Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczqa dołączam się... 14.07.07, 21:53 O mamy ten sam problem my jedziemy Maverickiem nie mamy pomysłu jak go przybrać, chyba się ograniczymy, do różyczki z kokardką przy klamkach. Moja siostra dała na masce duże serce z takich samych kwiatów. Tez czekam na inne pomysły. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emeelka Re: trochę off topic ;-) 15.07.07, 01:52 Mef8 - czy mogłabyś wrzucić jakąś fotkę przodu samochodu? ewentualnie przesłać na maila? Byłabym bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: trochę off topic ;-) 15.07.07, 11:50 no wlasnie problem w tym ze chyba nie mam przodu - ta wstawiona przeze mnie jest jedyna jaka mam. tak jakos wyszlo... z przodu bylo mnostwo takich kwaitkow jak te z tylu - poprzyklejanych na przyssawki. wygladalo to smiesznie - ale widac bylo ze slub. terenowki raczej nie da sie inaczej przystroic - taka juz jej uroda. ale przynajmniej dobrze sie z niej wysiadalo - suknia nie ciagnela mi sie po ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
yoga22 Re: terenówką do ślubu!!! 15.07.07, 14:32 my jechaliśmy Hamerem, który był przystrojony białymi margeritkami i białymi wstążkami na klamkach. Wklejam poniżej link, gdzie w miarę dobrze go widać: marta-slawek.fotosik.pl/albumy/64525.html#e Odpowiedz Link Zgłoś
miwusia1977 Re: terenówką do ślubu!!! 15.07.07, 19:19 my planujemy jechac jeepem grand cheroke (chyba tak sie pisze). Mamy juz kupione duze serce styropiany opatulone tiulem i gdzieniegdzie maly kwiatek i takie same dwa malutkie serduszka. Jedno z nich chcemy dac z tylu auta... Teraz kombinuje z czyms na klamki Odpowiedz Link Zgłoś
danuja Re: terenówką do ślubu!!! 22.07.07, 20:29 jak cos wymyślisz daj zdjęcie.,<miwusia1977> też wklej swoje Odpowiedz Link Zgłoś
aga07 Re: terenówką do ślubu!!! 22.07.07, 22:16 My jechaliśmy Nissanem Navarrą.Był skromnie ozdobiony.Tylko rejestracje z naszymi imionami,kilka baloników na dachu i stroiki na klamkach.Z tyłu na pace mieliśmy 50 helowych balonów,które po ceremonii wypuściliśmy w powietrze :0 Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka05052007 Re: terenówką do ślubu!!! 23.07.07, 09:07 my przyczepiliśmy tylko kokardki tiulowe przy klamkach, taką niewielka ozdobę na antenkę i tablice, których miało nie być, ale ostatatecznie były: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a99cb3d424b92a6f.html Odpowiedz Link Zgłoś