Dodaj do ulubionych

terenówką do ślubu!!!

13.07.07, 22:08
Nasz znajomy zawozi nas terenówką na ślub- Toyotą Rav 4.
Czy macie może jakieś propozycje i zdjęcia jak ozdobic taką terenówkę???

Obserwuj wątek
    • zuzia_8 Re: terenówką do ślubu!!! 13.07.07, 22:35
      nasi znajomi ostatnio jechali.
      na caly samochod nakleili margerytki (na przylepce przeroczyste). wydlądalo to
      ślicznie.
      • mef8 Re: terenówką do ślubu!!! 13.07.07, 23:33
        my jechalismy grand vitarą, poszukam moze mam zdjecia jak byla ozdobiona
        • mef8 Re: terenówką do ślubu!!! 13.07.07, 23:39
          mam jedno zdjecie, w dodatku tylu sad ale wklejam. wysmuzylam meza - nie wiem
          czy bylby zadowolony.

img484.imageshack.us/my.php?image=032mediumnq5.jpg

na calym samochodzie mielismy poprzyklejane takie male kwiatki jak ten z boku i
          wlasciwie to byla jedyna ozdoba. i wystarczylo.
          • gdziezby trochę off topic ;-) 14.07.07, 08:23
            Mef8 wygladałaś super! Czy ktoś już Ci mówił, że jesteście podobne - ty i Carmen
            Kass? wink
            static.politiek-digitaal.nl/uploads/674/Carmen_Kass_hoge_resolutie.JPG
            • mef8 Re: trochę off topic ;-) 14.07.07, 09:58
              dzięki smile ale miałam świetną wizażystkę - naprawdę dobrze zrobiony makijaż moze
              zdziałać cuda smile
              • biedroneczqa dołączam się... 14.07.07, 21:53
                O mamy ten sam problem wink my jedziemy Maverickiem uncertain nie mamy pomysłu jak go
                przybrać, chyba się ograniczymy, do różyczki z kokardką przy klamkach. Moja
                siostra dała na masce duże serce z takich samych kwiatów. Tez czekam na inne
                pomysły. Pozdrawiam
              • emeelka Re: trochę off topic ;-) 15.07.07, 01:52
                Mef8 - czy mogłabyś wrzucić jakąś fotkę przodu samochodu? ewentualnie przesłać
                na maila?
                Byłabym bardzo wdzięczna.
                • mef8 Re: trochę off topic ;-) 15.07.07, 11:50
                  no wlasnie problem w tym ze chyba nie mam przodu - ta wstawiona przeze mnie
                  jest jedyna jaka mam. tak jakos wyszlo... z przodu bylo mnostwo takich kwaitkow
                  jak te z tylu - poprzyklejanych na przyssawki. wygladalo to smiesznie - ale
                  widac bylo ze slub. terenowki raczej nie da sie inaczej przystroic - taka juz
                  jej uroda. ale przynajmniej dobrze sie z niej wysiadalo - suknia nie ciagnela
                  mi sie po ziemi.
    • yoga22 Re: terenówką do ślubu!!! 15.07.07, 14:32
      my jechaliśmy Hamerem, który był przystrojony białymi margeritkami i białymi
      wstążkami na klamkach.
      Wklejam poniżej link, gdzie w miarę dobrze go widać:
      marta-slawek.fotosik.pl/albumy/64525.html#e
      • miwusia1977 Re: terenówką do ślubu!!! 15.07.07, 19:19
        my planujemy jechac jeepem grand cheroke (chyba tak sie pisze). Mamy juz
        kupione duze serce styropiany opatulone tiulem i gdzieniegdzie maly kwiatek i
        takie same dwa malutkie serduszka. Jedno z nich chcemy dac z tylu auta... Teraz
        kombinuje z czyms na klamki
    • danuja Re: terenówką do ślubu!!! 22.07.07, 20:29
      jak cos wymyślisz daj zdjęcie.,<miwusia1977> też wklej swoje
      • aga07 Re: terenówką do ślubu!!! 22.07.07, 22:16
        My jechaliśmy Nissanem Navarrą.Był skromnie ozdobiony.Tylko rejestracje z naszymi imionami,kilka baloników na dachu i stroiki na klamkach.Z tyłu na pace mieliśmy 50 helowych balonów,które po ceremonii wypuściliśmy w powietrze :0
    • mrowka05052007 Re: terenówką do ślubu!!! 23.07.07, 09:07
      my przyczepiliśmy tylko kokardki tiulowe przy klamkach, taką niewielka ozdobę
      na antenkę i tablice, których miało nie być, ale ostatatecznie były:
      www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a99cb3d424b92a6f.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka