Dodaj do ulubionych

bukiety ślubne

17.07.07, 15:06
Pamięta może któraś z Was, był już tu parę razy wklejany link do strony z
olbrzymią ilością bukietów ślubnych do wyboru. To była rosyjska strona z tego
co pamiętam. Ale niestety nie mogę znaleźć wątku gdzie któraś z Was podawała
ten link. Pomóżcie mi go znaleźć. Pliz!!!
Obserwuj wątek
    • weselna_rozalinda Re: bukiety ślubne 17.07.07, 15:12
      Prosze .oto link do bukietów:

www.slub-wesele.pl/slub/kwiatyslub.html
    • gioseppe Re: bukiety ślubne 17.07.07, 15:13
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=63764468&a=63921623
      • nordynka1982 Re: bukiety ślubne 18.07.07, 10:49
        Dziękismile)))
    • magosia448 Re: bukiety ślubne 14.09.15, 09:47
      Polecam zrobić bukiet samej, bo to całkiem przyjemne (o niebo tańsze) i zawsze możecie się chwalić własnoręcznie wykonanym bukietem. Hortensja + róża chińska wytrzymały i były piękne smile
      Od samego początku taki bukiet był wymarzony i wymyślony,ale Pani w kwiaciarnki chciała za niego prawie 200,00 złotych. Nie wiem czemu na hasło "ślub" wszystkie ceny tak windują....
      Ten który widać na obrazkach kosztował 50,00 złotych a "składników" starczyło na jeszcze jesden dla świadkowej i dwa bukieciki do butonierki dla Pana Młodego i świadka wink

goshiatravels.wordpress.com/tag/bukiet-slubny-diy/
      • poulain_alezan Re: bukiety ślubne 19.10.15, 09:57
        Bukiet piękny smile Chociaż podejrzewam, że niewiele będzie panien młodych gotowych jechać na giełdę kwiatową w dniu ślubu wink Co do rosnących cen na hasło "ślub", to jest to związane z tym, że florystki wybierają wtedy najlepsze jakościowo kwiaty, które spokojnie wytrzymają do końca wesela w idealnym stanie. Kupując kwiaty samodzielnie (albo ukrywając, że chodzi o bukiet ślubny) może się skończyć w ten sposób, że kwiaty zaczną więdnąć jeszcze w trakcie ceremonii...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka