biedroneczqa 18.07.07, 23:08 Ktos korzystał może z ich usług??? www.italianfotostyle.com/ lub www.fotookraglak.pl ? Bo że tak powiem mamy 3 tygodnie do slubu, a nie mamy jeszcze foto. Pomóżcie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandra244 Re: Fotograf Ursus, Piastów 18.07.07, 23:20 Niedawno borykałam się z tym samym problemem Mój fotograf okazał się niesłowny, a zapewniał o swojej fachowości. Na szczęście był jeszcze czas na nowego. Ja polecam www.retrospektywa.com.pl. Konkretnie i miło. Zapytaj o wolny termin może coś się uda zaradzić. Pozdrawiam Sandra Odpowiedz Link Zgłoś
melanika Re: Fotograf Ursus, Piastów 19.07.07, 09:20 Zadzwoń 603 871084 powinni mieć wolny termin. pozrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
abpc1 Re: Fotograf Ursus, Piastów 19.07.07, 08:01 Z moich wyliczeń wynika , że Waszym szczęśliwym terminem jest 11 sierpnia Tak się składa , że ten termin mam jeszcze wolny i chętnie mogę pomóc Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczqa Re: Fotograf Ursus, Piastów 20.07.07, 20:06 abpc... poprosze o oferte na priv. Interesuje nas ślub, plener i wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
magdazemla Re: Fotograf Ursus, Piastów 19.07.07, 15:09 Jeśli macie nadal problem ze znalezieniem fotografa, chetnie pomogę. Jestem w trakcie tworzenia portfolio ślubnego, więc zdjęcia zrobię nieodpłatnie. Jeżeli jesteście zainteresowani, proszę o kontakt magdazemla@op.pl - wyślę próbki moich możliwości. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
foto_slubik Re: Fotograf Ursus, Piastów 19.07.07, 15:20 biedroneczqa napisała: > Ktos korzystał może z ich usług??? www.italianfotostyle.com/ lub > www.fotookraglak.pl ? Bo że tak powiem mamy 3 tygodnie do slubu, a nie mamy > jeszcze foto. Pomóżcie ! > Zatrudnij kogoś kto oferuje się w tym wątku - czekolada, czy abpc czy każdego innego, ale na pewno nie italianfotostyle, bo to jakiś dramat fotograficzny jest. Odpowiedz Link Zgłoś
foto-zbyszek Re: Fotograf Ursus, Piastów 19.07.07, 16:07 zgadzam sie z foto-slubikiem. To jakis koszmar. Juz nawet ci,którzy sie tu zareklamowali sa lepsi niż italianfotostyle. Gorszych zdjec chyba nie mozna sobie wyopbrazic. hehehehehe Chyba,ze autorce watku jest wszystko jedna kto ja sfotografuje Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczqa Do foto-zbyszek... 20.07.07, 19:53 Foto - Zbyszek ... nie, nie jest mi wszystko jedno, toteż postawnowiłam forumowiczki spytac o zdanie... was nie pytałam ,,, ale dzięki, liczy się każda opinia swoją drogą, fajnie się czyta opinię kogos, kto sam jest fotografem hi. Teraz jeżdzimy prawie co dzień po fotografach i szukamy czegoś konkretnego... i cięzko jest znaleść, bo terminy pozajmowane, a jesli nie, to zdjęcia że tak powiem delikatnie ... beznadziejne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
foto_slubik Re: Do foto-zbyszek... 20.07.07, 20:21 Nie do mnie, ale znów sie odezwę Mówię obiektywnie o tym co widzę - napisałem: wybierz każdego, kto oferuje się w tym wątku, tylko nie italianfotostyle. Nie piszę tego z zazdrosci ani z zawiści przecież, tym bardziej, ze nie polecam siebie! Parę lat spedzilem w tym biznesie i uwierz, ze potrafie odroznic dobre zdjecia od zlych, a ten niby "italian" to jakiś sycylijski dramat! Tragedia a nie zdjecia. Zagladnij do mojego watku "ranking polskich fotografow slubnych" - tam są same polecenia forumowiczek, na pewno cos znajdziesz. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
foto_klik Re: Fotograf Ursus, Piastów 21.07.07, 10:56 Nie lubię krytykować publicznie kolegów po fachu, ale trudno nie przyznać racji Foto_Slubikowi. Ta galeria w stylu "włoskim" to dramat... Od początku do końca. Jeśli nie chcesz skorzystać z rankingu fotografów na Forum, wejdz po prostu na Google i wpisz frazę "fotograf ślubny" lub "fotograf ślubny warszawa" i każdy podobny a sporo tego wyskoczy. I przede wszystkim PORÓWNAJ kilka róznych portfolio. Wtedy zobaczysz dlaczego piszemy o dramacie Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczqa Re: Fotograf Ursus, Piastów 21.07.07, 20:10 Dobra żebyśmy się źle nie zrozumieli częściowo podzielam waszą opinię o Italian, ale pytam innych, którzy ewentualnie korzystali z ich usług. Jak już pisałam, zanam się trochę na zdjęciach, toteż wolałabym wiadomo lepszego fotografa, niestety najlepsi już dawno zajęci. Po drugie wybaczcie, ale dobry fotograf też się ceni... a ja nie przeceniam zdjęć ze ślubu ponad samą ceremonię. Dla mnie najwazniejsze jest to że wychodzę za mąż, a nie to, jakie ze ślubu wyjdą zdjęcia. I choć chciałabym mieć piękne fotki, to po piersze na takie mnie nie stac, po drugie terminy już zajęte. Toteż szukam w pobliżu, czegoś nieedrogiego, nielicząc na niepowtarzalne zdjęcia. Na dzień dziejszy już mam foto, nie "włoskie" toteż: dzięki za opinie każda się liczy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fotograf_darek Re: Fotograf Ursus, Piastów 22.07.07, 16:10 Zapraszam do kontaktu.Urzeduje na Ochocie wiec niedaleko Ursusa. Prosze napisac kiedy chciałbyś zrobic zdjecia.Mozna sie porozumiec zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczqa Re: Fotograf Ursus, Piastów 22.07.07, 20:22 Panie Darku, zdjęcia w dniu slubu 11 sierpnia. Ślub, plener i wesele. Mam juz kogos na oku, ale poprosze o wysłanie oferty na priv. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś