stolberg 20.07.07, 18:18 Hey. MOZE PODZIELMY SIE SPOSTRZEZENIAMI ZWIAZANYMI Z FRYZJERSTWEM? Gdzie i do jakiego fryzjera chodzicie i czy jestescie ZADOWOLONE. Gdzie sie ciesza MLODE PANNY Z RYBNIKA I OKOLIC? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agad16 Re: Dziewczyny z Rybnika .... 20.07.07, 18:50 Witam krajankę Ja od lat czeszę się u Sabiny w Gotartowicach i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
stolberg Re: Dziewczyny z Rybnika .... 20.07.07, 21:05 Dziekuje za odzew i pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
stolberg Re: Dziewczyny z Rybnika .... 20.07.07, 21:05 Czy do slubu tez bedzie cie czesac??? i tak a pro po gdzie masz wesele? Odpowiedz Link Zgłoś
agad16 Re: Dziewczyny z Rybnika .... 20.07.07, 21:08 Tak, do ślubu też i do tego musi mi wymyślić fryzurę bo ja tradycyjnie nie mam pojęcia w jakiej fryzurze będzie mi dobrze. Wiem tylko tyle, ze włosy będę miała spięte. We wrześniu wybiorę się na fryzurę próbną i będziemy kombinować Wesele będę miała w restauracji EverGreen w Boguszowicach (dawny NOT). A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
stolberg Re: Dziewczyny z Rybnika .... 20.07.07, 22:14 Wiem gdzie ta twoja restauracja my mamy wesele za rok w Arkadi w Radlinie.... A bedziesz miala takze makijazystke? Odpowiedz Link Zgłoś
agad16 Re: Dziewczyny z Rybnika .... 20.07.07, 22:17 Słyszałam, że w Arkadii jest rewelacyjnie. Niestety jak dzwoniłam tam w lutym to mieli już tylko wolne w 2008 roku - w lutym i listopadzie... Co do makijażu to wstępnie rozmawiałam z panią w Guinot. Koleżanka miała tam robiony makijaż i wyglądała ślicznie. Niestety trzeba jechać do nich na makijaż. Odpowiedz Link Zgłoś
nantu Re: Dziewczyny z Rybnika .... 20.07.07, 23:46 hej dziewczyny! ja wprawdzie miszakam we wroclawiu ,ale pochodze z raciborza i tam tez bedzie wesele a moja suknie slubna (buty zreszta tez kupilam wlasnie w Rybniku w salonie Karina w rynku.jade wlasnie za tydzien w sobote na przymiarke sukni, czy slyszalyscie jakies opinie o tym salonie? serdecznie Was pozdrawaim!! Odpowiedz Link Zgłoś
stolberg Re: Dziewczyny z Rybnika .... 21.07.07, 07:30 Witam , o Arkadi tez slyszalam najlepsze opinie tylko problem z wolnym terminem my mimo ze wesele za rok sale mamy zaklepana 3 lata i tak nie bylo mojej daty ale tak zalezalo nam na sali ze wybralismy date w ktorej byla wolna sala. Co do "KARINY"wlasnie bedac teraz w POlsce zakupilam wlasnie w tym salonie sukienke slubna jest bardzo mila obsluga i umia doradzic.Mimo ze wesele mam za rok sukienke zakupilam i sie szyje wlasnie tam i otrzymalam rabat bo placilam gotowka.Moja szwgaierka 2 lata temu rowniez zakupila w tym salonie sukienke i rowniez byla zadowolona.I jeszcze jedno jednym plusem tego salonu jest to ze mozna sukienke zaraz po weselu oddac do KOMISU pozdrawiam i czekam na kolejne RYBNICZANKI Odpowiedz Link Zgłoś
agad16 Re: Dziewczyny z Rybnika .... 21.07.07, 08:43 Mnie jakoś suknie z Kariny nie przypadły do gustu i kupuję suknię w Bielsku (Za chwilę jadę po nią ). Nie mogę też nic konkretnego powiedzieć o obsłudze ale jak rozglądałam się za sukniami, to muszę przyznać, że panie z Kariny były bardzo miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
stolberg Re: Dziewczyny z Rybnika .... 30.07.07, 10:55 Dziewczyny gdzie jestescie? Odpowiedz Link Zgłoś
agad16 Re: Dziewczyny z Rybnika .... 31.07.07, 21:11 Pojechały na wakacje, szczęściary ) A inni muszą pracować Odpowiedz Link Zgłoś
mililianka Re: Dziewczyny z Rybnika .... 21.07.07, 08:44 Cześć, Nie jestem z Rybnika, ale ślub biorę w Rudach, więc się odzywam)Fryzjera od paru lat nie zmieniam- dość awangardowy facet z Gliwic, który super dobiera fryzurę do twarzy i osobowości i do tego tnie tak, że wystarczy wysuszyć i włosy same się układają. Dla mnie jest super. A czy mnie uczesze i umaluje na ślub jeszcze nie wiem, bo zwykle pojawia się w pracy ok 12, a tym razem musiałby wstać 1.5 h wcześniej... Mam nadzieję, że sie poświęci) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stolberg Re: Dziewczyny z Rybnika .... 21.07.07, 08:57 Dzieki za odzew.Ale fryzjer z Gliwic jak dla mnie troszeczke zadaleko.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kisia81 Re: Dziewczyny z Rybnika .... 13.08.07, 22:48 ja też jestem z Rybnika Fryzure i makijaż mam zamówiony w Studio Urody Lorien na rynku W piątek ide na próbne czesanie i malowanie to bede w stanie powiedzieć coś wiecej Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
asia19815 Tylko nie lorien - fryzjer !!!! 21.08.07, 09:09 W czerwcu rok temu miałam wesele. Wszystko robiłam w Lorien: czyszczenie twarzy tipsy, makijaż i fryzura. Wszystko było ok ale fryzura sie rozwaliła . welon odpadał juz po kościele a dałam z dojazdem i próbną 200 zł. Do dziś jak sobie pomyślę to mnie skręca i wyć mi sie chce. Każdemu odradzam. tipsy trzymały 2 tyg . myślałam że tak ma byc bo pierwszy raz miałam założone ale teraz chodze gdzieś indziej i trzymają po miesiącu. chciała tylko ostrzec bo do dziś mam koszmary Odpowiedz Link Zgłoś
kisia81 Re: makijaż tzrymał sie ok 21.08.07, 09:35 a fryzura? (poza welonem oczywiscie) Byłaś zadowolona? A co sie stało, że ten welon odpadł? grzebyk był źle wpięty czy z czego to wynikało? Wiedziałabym na co zwracać uwagę Jeśli to nie kłopot to podeślij mi prosze zdjęcie/zdjęcia na których widać Twój makijaż i fryzurę (albo na forum albo na gazetowego) Dziekuje a tak poza tematem: ja Cie znam skądś z widzenia tylko nie do końca wiem skąd może z podstawówki nr 14 ? Odpowiedz Link Zgłoś
kisia81 Re: Tylko nie lorien - fryzjer !!!! 21.08.07, 09:24 o matko! ja byłam tak jak pisałam na próbnych Makijaż wyszedł za mocny ale w ramach tej jednej próby ide na jeszcze jedno "malowanie" (ostatnio nie pasowało mi to czasowo), fryzura (jedna zaproponowana po przyniesieniu zdjęć) mi sie podobała - chciałam falowane włosy i były, dość mocno upięte, welonu niestety zapomniałam więc nie wiem jak by sie trzymał Jeśli chodzi o paznokcie - robiłam tipsy w tym roku w styczniu, trzymały sie dość długo, wcześniej fakt zaczęły mi niektóre pękać ale to bardziej z mojej winy - byłam wtedy na targach i bardzo je eksploatowałam wraz z wyciąganiem palcami z pudeł katalogów (wiem że niemądre ale czasem nie ma wyboru Ja odczucia ogólnie mam pozytywne, obsluga miła, jak dla mnie profesjonalna Jak będzie na i po weselu - postaram sie opisać ASIA19815 - a jak makijaż?? byłaś zadowolona? trzymał się na ślubie i weselu tak jak miał? Odpowiedz Link Zgłoś
moniqkka Re: Dziewczyny z Rybnika .... 21.08.07, 22:39 No ale z checia wezme namiary na tego pana Wesele bede miec we wrzesniu przyszlego roku ale zbieram wszystkie namiary. Przeslij mi jego info na gazetowego. Dzieki i pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
asia19815 Re: Dziewczyny z Rybnika .... 21.08.07, 09:54 Wysyłam zjęcia z poczty aczupi. chodziłam do 31 na nowinach Odpowiedz Link Zgłoś
kisia81 Re: Dziewczyny z Rybnika .... 21.08.07, 10:10 dziekuje za zdjęcia miałaś bardzo ciekawie upięte włosy, w ogóle pięknie wyglądałaś Zobaczymy jak będzie u mnie, mam nadzieje, że sie nie zraże Lorienem PS. to może jednak z liceum Cie kojarze (V LO) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ania294 Re: Dziewczyny z Rybnika .... 21.08.07, 10:35 odradzam make-up w House of Beauty - przereklamowany! Jak se pomyśle jak mnie pomalowała to mnie kręci a miało być super !!!! Dziewczyny malujcie się same! Kupcie sobie super fluid, puder w kamieniu, podkład pod fluid który utrwali make - up. Mówili mi to wszyscy przed weselem a ja nie chciałam słuchać i się nadziałam. Pamiętajcie tak jak same się znacie nikt inny Was nie zna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
asia19815 Tak LO V 21.08.07, 10:33 Chodziłam do LO V rocznik 81 klasa d. Pozdrawiam i trzymam kciuki za ślub i oczewiście życzę powodzenia w Lorienie Odpowiedz Link Zgłoś
kisia81 Re: Tak LO V 21.08.07, 10:49 to jesteśmy w domu V LO, klasa a Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
asia19815 Re: Tak V LO 21.08.07, 10:52 Czyli tam gdzie chodziła Ania Rosa - razem miałyśmy szatnię Odpowiedz Link Zgłoś
kisia81 Re: Tak V LO 21.08.07, 12:21 no własnie nie mam pewności czy chodziłam do klasy A czy klasy B... skleroza nie boli chodzilam do klasy z bardziej "znanych" w szkole osób - Rafał Domagała, Łukasz Bober, Wojtek Anioł (jak kojarzysz Wojtka to mnie też pewnie bo jesteśmy sąsiadami i chodziliśmy razem do i ze szkoły, i w szkole trzymaliśmy sie często razem) Odpowiedz Link Zgłoś