kuzka3 23.07.07, 15:49 Hej, my jesteśmy jeszcze przed ale w sobotę mieliśmy taką mini sesję zdjęciową. Docelowo M będzie miał coś innego zamiast krawata a ja bukiet a nie tylko gałązkę storczyka ) www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e75a7a37151a8695.html k Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzia_8 Re: Nasza mini sesja zdjęciowa ;-) 23.07.07, 15:51 tylko jedno zdjęcie ? Odpowiedz Link Zgłoś
madi1 Re: Nasza mini sesja zdjęciowa ;-) 23.07.07, 15:56 Zdjęcia ślubne przed ślubem...... chm.... tego jeszcze nie było! Odpowiedz Link Zgłoś
kulfon26 Re: Nasza mini sesja zdjęciowa ;-) 23.07.07, 15:59 to tak jakby nadgryźć tort a potem dmuchać świeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
martha82 Re: Nasza mini sesja zdjęciowa ;-) 23.07.07, 16:46 A nie uważacie, że to już trochę przesada. Wszystko musi być super zaplanowane i przemyślane. Moja przyjaciółka za dwa tygodni idzie na ślub, będzie druhną, w czwartek próba ślubu. Tutaj próba zdjęć... Czy nic nie może być już spontaniczne ???? Przecież to nie premiera w teatrze, gdzie wszystko musi być na tip top. Najważniejsze żeby przysięgać tej jedynej, najważniejszej osobie na świecie. Pewnie każda z nas chce żeby wszystko wyszło najwspanialej na świecie, ale nie super organizacja ale miłość sprawia że jest to najwspanialszy dzień w życiu (albo nie) -- })i({ Odpowiedz Link Zgłoś
nina3 Re: Nasza mini sesja zdjęciowa ;-) 23.07.07, 17:05 Przód sukni się zle układa Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Ostre nosy :) 23.07.07, 17:35 Nie piszę tego złośliwie, ale macie ten sam problem co my - ostre nosy, więc fotograf nie powinien Was ustawiać bokiem, bo bardzo się to rzuca w oczy. No tak to jest przy szczupłych twarzach Nas ustawiał półbokiem do aparatu, żeby tego nie akcentować. Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Jak to Sesja probna - przed Slubna ??? 23.07.07, 18:10 To nie troche przesada ? Takie to troche niesmaczne mi sie wydaje. I w tej sukni bedziesz co na tej sesji ? jesli tak, to zadna niespodzianka dla przyszlego Meza ... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynkaa Re: Nasza mini sesja zdjęciowa ;-) 24.07.07, 00:45 my też mieliśmy taką próbną sesję, ale nawet mi nie przyszło do głowy żeby ubierać się w suknię ślubna, narzeczony zobaczy mnie w niej dopiero w dniu ślubu fotograf sam nam zaproponował takie zdjęcia żeby zobaczyć jak wychodzimy na zdjęciach, czy lepiej uśmiechnięci czy poważni itd., a jedno z nich wybierzemy, oprawimy i podarujemy Rodzicom w dniu ślubu Odpowiedz Link Zgłoś
ewelita Re: Nasza mini sesja zdjęciowa ;-) 24.07.07, 10:26 Świat oszalał! Próbne zdjęcia, próbne śluby, jeszcze weź sobie męża na próbe, albo zróbcie sobie dziecko, tak na próbę. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.pio przegięcie 24.07.07, 10:48 jak dla mnie przegięcie.. próbne chrzciny też będziecie robić? niedługo ludzie zaczną robić też próbne pogrzeby... a co do zdjęcia to ładnie wyglądacie, chociaż za wiele to na nim nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś