agu_gu3 25.07.07, 11:58 Witajcie! Mam do Was pytanie. Czy ktoś mógłby mi polecic sale na wesele w okolicach Tych lub Pszczyny? Znalazlam niewiele w internecie, może po prostu nie potrafie szukać Będę BARDZO wdzięczna, jeśli ktoś podsunie mi jakis pomysl. Pozdrawiam ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda6 Re: okolice Tych i Pszyny-sala 25.07.07, 12:03 Mieszkam w Tychach, szukasz samej sali czy restauracji z pełną obsługą? Odpowiedz Link Zgłoś
agu_gu3 Re: okolice Tych i Pszyny-sala 25.07.07, 12:07 Super! Raczej z pełną obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly80 Re: okolice Tych i Pszyny-sala 25.07.07, 12:07 najlepiej popytaj znajomych!!!! A tym czasem pytania do Ciebie: 1. ile osób planujecie na weselu? 2. czy chcecie "na bogato" czy nie?? 3. ma być elegancki lokal - restauracja, czy chcecie sie sami zając (kucharki, kelnerki, DJ)? 4. z hotelem w pobliżu czy bez? Odpowiedz Link Zgłoś
agu_gu3 Re: okolice Tych i Pszyny-sala 25.07.07, 12:10 1. Myśle, ze bedzie ok 60-70 osob 2. Bardzo chcialibysmy sie zmiescic do 120-130zl/os 3. Sami to napewno chcielibysmy sie zajac Dj/zespolem reszta na glowie lokalu 4. Hotel narazie rozwazamy, ale nie jest konieczny Ja jestem z Bytomia mój M. jest z Bielska i chcemy zrobic wesele "pośrodku", znajomych w tamtych okolicach nie mam.. Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly80 Re: okolice Tych i Pszyny-sala 25.07.07, 12:16 okolice pszczyny to znam tychów nie Magda6??? to Ty?? koleżanka z pracy czyli MAGDA M. ktora wychodzi za mąż tydzien przede mną ?? Odpowiedz Link Zgłoś
magda6 Re: okolice Tych i Pszyny-sala 25.07.07, 12:16 www.enklawa.com.pl www.uprzewoznika.pl restauracjaelita.pl spidnet.internetdsl.pl/romanza/ Odpowiedz Link Zgłoś
magda6 Re: okolice Tych i Pszyny-sala 25.07.07, 12:21 www.enklawa.com.pl/ www.uprzewoznika.pl/ restauracjaelita.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
agu_gu3 Re: okolice Tych i Pszyny-sala 25.07.07, 12:22 Dziękuje, dziękuje, dziekuje!!!! Jak Ty to znalazlas? Odpowiedz Link Zgłoś
magda6 Re: okolice Tych i Pszyny-sala 25.07.07, 12:35 agu_gu3 napisała: > Dziękuje, dziękuje, dziekuje!!!! > Jak Ty to znalazlas? Znam nazwy restauracji, bo tutaj mieszakm więc było mi łatwiej, Z własnego doświadczenia ( jeżeli Cię to interesuje) byłam na weselu w Elicie i Romanzie i było wszystko na najwyższym poziomie, bardzo dobre jedzenie, profesjonalna obsługa, a dodatkowo w Elicie jest przepiękny ogród z mostakmi i fontanną - nie trzeba jechać na plenerowe zdjęcia, bo ten ogród doskonale to zastępuje, jedna z forumek miała tam wesele i zdjęcia są bardzo fajne- chyba była to Aiwon?. Niestety nie mam orientacji w cenach za osobę. Jeszcze: www.stara-poczta.pl/index_1000.html www.joker.tyski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Full wypas - bardzo proszę. 25.07.07, 12:35 Bardzo proszę: 1.Niken w Mikołowie 2.Mocca Doro w Mikołowie 3.Pod Sikorką wKobiórze, 4.Olimpia w Kobiórze 5.Dworek we Wyrach 6.Gostyniec w Gostyni 7.KIM w Kostuchnie 8.Victoria w Kostuchnie 9.Anna Maria w Kostuchnie 10. Elita, Polonez, Wrzos, Rapsodia, Romanza, Stara Poczta, Roma, Paprotka, Wenecja, Wiedeńska , Carpe Diem , U Przewoźnika, Jocker, Enklawa , Hotel Aros, Hotel Corona, Colloseum w Tychach, 11.Karczma Pod Jemiołą w Ćwiklicach k/Pszczyny 12.Stylowa w Bieruniu, 13.Axel w Bieruniu, 14.Pinocy w Lędzinach Jak coś zapraszam na moją stronę tam też znajdziesz bardzo dobre zespoły ze Śląska. Pozdrawiam Marcus z Videobeta z Tychów. 15.Dama Pik w Pszczynie. Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Do Magda 6 25.07.07, 12:38 Popieram ELITA - full wypas. Jednak tam terminy oblegane z 1.5 rocznym wyprzedzeniem a ceny raczej wyższe niż pisze autorka postu.Jednak robią wesela w środku tygodnia np. w środy, piątki, niedziele i moze się uda znaleźć coś dla siebie a także dogadać z ceną. Pozdrawiam Marcus z Videobeta Odpowiedz Link Zgłoś
agu_gu3 Re: Full wypas - bardzo proszę. 25.07.07, 12:38 Jejku naprawde dziekuej Wam bardzo serdecznie!! Biore się za przegladanie tego wszystkiego Pozdrawiam i dziekuje raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Re: Full wypas - bardzo proszę. 25.07.07, 12:41 W przypadku wątpliwośći proszę o meila z mojej strony internetowej. Marcus z Videobeta Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Re: marcus 25.07.07, 13:18 Mam zakaz hi hi hi.... dodawania linku do siebie od admina....wystarczy w google wpisać słowo: VIDEOBETA i wyskoczę ja.....ale tak na poważnie namiary poszły na meila gazetowego! Marcus Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly80 dziękuję za odp. 25.07.07, 13:27 videobeta napisał: > Mam zakaz hi hi hi.... dodawania linku do siebie od admina....wystarczy w > google wpisać słowo: VIDEOBETA i wyskoczę ja.....ale tak na poważnie namiary > poszły na meila gazetowego! > > > Marcus Odpowiedz Link Zgłoś
gina28 Re: okolice Tych i Pszyny-sala 25.07.07, 23:34 My bedziemy miec w Polonezie. Elita ma kiczowaty ten ogródek z palstikowa fontanną , a sala jest jak świetlica - z firankami i balonikami. No naprawdę, mimo nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Do Gina28...... 26.07.07, 00:46 Czemu piszesz nieprawdę? Może w końcu przestaniesz pisać takie rzeczy?! Jeżeli tak jest jak piszesz o Elicie to czemu Młodzi z 1.5 rocznym wyprzedzeniem robią tam wesela?Nie wiem czy w Polonezie mają takie obłożenie?Polonez jest OK. Każdy ma swój gust i ponoć o gustach się nie dyskutuje....więc trochę luzu Moja Droga. Marcus - Videobeta Odpowiedz Link Zgłoś
slona28 Re: Do Gina28...... 26.07.07, 10:34 No tak, o gustach się niby nie dyskutuje, ale... bądźmy szczerzy, niestety większość ludzi lubi taki kicz. Dalej się sprzedają baloniki, dalej są kamerzyści którzy robią animacje z "frywajacymy serduszkami" i dalej na weselach leci disco-polo. Zupełnie się zatem nie dziwie, że Elita ma rezerwacje, bo pasuje do pewnego typu klienteli. Ja bym tam nigdy swojego wesela nie zorganizowała, o niebo bardziej mi się podoba Polonez, ale to kwestia gustu oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
martam80 Re: Do Gina28...... 26.07.07, 10:56 Zdecydowanie zgadzam się ze Slona i Gina. Odpowiedz Link Zgłoś
ziompolka Re: okolice Tych i Pszyny-sala 26.07.07, 12:59 My mieliśmy wesele 30 czerwca w "Strzelnicy u Mikołajca" w Pszczynie. Lokal bardzo fajny, obsługa nienaganna, jedzenie wyśmienite-ilości nie do przejedzenia. Właściciel profesjonalista. Jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy... Odpowiedz Link Zgłoś
lurie Re: okolice Tych i Pszyny-sala 26.07.07, 13:31 hej a na kiedy planujesz ślub? bo jak w przyszłym roku to na prawde się śpiesz! zostały w lokalach już ostatnie miejsca! jeśli chodzi o Tychy, to: w elicie z tego co wiem już nie ma (dopiero listopad), w przewoźniku to samo! w polonezie został wolny chyba 1 termin w sierpniu i z 2 we wrześniu - 160zł/os w jokerze chyba są jeszcze terminy ale sala do 50os - 165zł/os w romanzie mają jeszcze dużo terminów (nie wiem dlaczego) 150/160zł/os w Starej Poczcie jeszcze powinni mieć terminy ok 160zł/os w Wenecji jest ślicznie i niedrogo ale zabawa tylko do 2rano Paprotka to bardziej sala działkowa a nie restauracja (ten sam poziom Nad Jeziorem w Paprocanach) został jeszcze nowa restauracja Magnat w Wilkowyjach aha - Przewoźnik - super oferta, brak meijsc 170zł/os (ciasta, tort w cenie) sądzę, że 130zł w restauracji w Tychach się nie zmieścisz.. a jeśli cos znajdzie będę wdzięczna za info! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś