eva_luna2 25.07.07, 22:21 rusma, widze, ze jestes z gda. pochwal sie gdzie kupilas ta sukienke, ktora mozemy podziwiac przy okazji wlosow w innym watku Niedlugo ide na wesele i nie mam co na grzbiet wlozyc. 2 sprawa- masz tu w gdansku jakiegos fryzjera do polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rusma1 Re: do rusma1 25.07.07, 23:17 no to o sukience juz ci napisalam przepraszam ale jeszcze pracuje wiec na forum jestem jedna noga jesli chodzi o fryzjera to chodze do trendy vis a vis hali dominikanskiej. jesli chodzi o strzyzenie jestem zadowolona, jesli chodzi o czesanie nigdy tego nie robilam, za wyjatkiem tego razu ale o efektach napisalam Odpowiedz Link Zgłoś
eva_luna2 Re: do rusma1 25.07.07, 23:24 dzieki za info. mnie polecali degowskich i jakiegos nowego goscia w oliwie, ale jakos nikt nie pial nad ich praca. natomiast wiele osob odradzalo filipa na ul nowe ogrody. Odpowiedz Link Zgłoś
rusma1 Re: do rusma1 25.07.07, 23:32 u degowskich robilam balejage. bylo fajnie tylko drogo filipa nie znam. od jakichs 2 lat chodze do trendy. no to eva gdzie masz to weselicho??? Odpowiedz Link Zgłoś
eva_luna2 Re: do rusma1 25.07.07, 23:35 slub w stegnie, wesele w sztutowie. Strony mojego lubego. a Ty gdzie na mazurach? Odpowiedz Link Zgłoś
rusma1 Re: do rusma1 26.07.07, 00:08 no ja mam slub i wesele na miejscu... nad malym pieknym jeziorkiem w Kotle Duzym. to niedaleko Pisza (jakies 50 km od Mragowa). piekna okolica tyle ze zad...e jak nie wiem co. w calum miescie jest jedna kosmetyczka. a malijaz probny kosztuje... 20 zl Odpowiedz Link Zgłoś