catlady 01.08.07, 14:59 Dziewczynki, to może wybierzemy kogoś, kto będzie tu sprawował opiekę, fajnie by było. ja to założyłam, ale bladego pojecia o zarządzaniu nie mam, a akurat fajna nazwa mi przyszla do glowy. Fajnie że jesteście tu!)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzia_8 Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 01.08.07, 15:00 inka? golidna? salsa? catlady? mika? Odpowiedz Link Zgłoś
catlady Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 01.08.07, 15:01 A maraxela, gioseppe, zuzia_8? fajnie miec takie nowe czysciutkie forum. chyba az z tej okazji jutro wrzuce tu moje zdjecia slubne z zeszlego roku (cywilny) Odpowiedz Link Zgłoś
mika9983 Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 01.08.07, 15:03 Inka, zuzia albo golinda albo Ashton Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 01.08.07, 15:00 Ja chcę być! Mam już doświadczenie w rozwalaniu forum )) A tak w ogóle to jako w 1/3 odpowiedzialna za sytuację na ślubnym to boję się tu pokazywać... Odpowiedz Link Zgłoś
maroonbug Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 01.08.07, 15:04 Ashton, ja jestem za. mi sie podoba zebys Ty byla Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 01.08.07, 15:08 ashton a właściwie dlaczego nie? wierzymy, że drugi raz takiego błędu nie popełnisz Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 01.08.07, 15:11 Ale ja nie wierzę )) Ech, przyłączam się do ogólnej głupawki, w pracy mam dziś takie jazdy że szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
maroonbug Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 01.08.07, 15:01 ja sie na moderowaniu nie znam, i nawet za maz nie wychodze na razie, wiec raczej sie nie nadam. trzeba by jakas kolezanke co sie zna zwerbowac. moze Gioseppe? Albo Inkageo, jakby chciala kolejne forum wziac pod swe skrzydla? Moze zaczekamy kto przejdzie ze starego forum i zobaczymy? Odpowiedz Link Zgłoś
catlady Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 01.08.07, 15:05 Ashton, nie wiem co sie wtedy stało że przestałaś być moderatorką, akurat w te dni jak to sie działo mialam młyn straszny w kwestii menu, ale jestescie wszystkie tu mile widziane, a moderator to lepiej jak jest ktos doswiadczony, wiec moze ktoras ma pomysl jak zaglosujemy, czy dzis to nie za wczesnie, czy jakos policzymy sobie glosy, kto ma wiekszosc. A moze kto na serio chce byc moderatorką to niech sie zgłosi i jakoś się wszystkie dogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
ishka82 Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 01.08.07, 15:14 Chyba dobrze byłoby poczekać kilka godzin i zobaczyć kto w ogóle się tu pojawi. Ja gorliwie namawiam dziewczyny, które uciekły na forum wrocławskie, żeby tu zajrzały. Zobaczmy jak się sytuacja rozwinie. No i może jest ktoś, kto by sam z siebie chciał wziąć forum pod opiekę i miał na to czas? No i trzeba się zastanowić, co przyszpilić Ja na początek proponuję galerię, która była na starym forum Odpowiedz Link Zgłoś
eva_luna2 Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 01.08.07, 15:16 to tu mozna tez przyszpilic?? Odpowiedz Link Zgłoś
ishka82 Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 01.08.07, 15:20 Myślę, że tak. Widziałam na prywatnych przyszpilone )) Odpowiedz Link Zgłoś
catlady Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 01.08.07, 15:23 A jak to zrobić? Czy to musi robic moderator, admin, czy kazdy? fajnie jakby ta galerią przywrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
ishka82 Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 01.08.07, 15:29 Zapytaj inkę Ona chyba umie, bo na Wrocławiu ma przyszpilone Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 02.08.07, 09:43 ja moge byc jak chcecie Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 02.08.07, 09:44 tylko ze ja mam podobnie do ashton duze poczucie humoru i malo co mi przeszkadza wiec nie wiem czy sie nadaje zeby porzadki robic Odpowiedz Link Zgłoś
ashton pomożemy ;-) 02.08.07, 09:51 Jak któraś zauważy coś "nie teges", niech to moderatorce zgłosi, ale plizzzzzz na maila, a nie zakładając wątek "Kowalska powiedziała to a to" Odpowiedz Link Zgłoś
ishka82 Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 02.08.07, 09:51 Ja też za. Moderator jest potrzebny. Co najwyżej się go zmieni jak się nie sprawdzi Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 02.08.07, 09:52 no co najwyzej sie go wykopie Odpowiedz Link Zgłoś
catlady Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 02.08.07, 10:01 To jak, Maraxela moderatorką? czy chcecie drugą turę wyborów? Odpowiedz Link Zgłoś
catlady Maraxela, odezwij się czy sie zgadzasz 02.08.07, 10:27 No tylko jeszcze sama Maraxela musi potwierdzić chęć zostania "głową forum" i ja ją tam wpiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Maraxela, odezwij się czy sie zgadzasz 02.08.07, 10:30 ja moge byc tylko jest male ale...... nigdy nic nie moderowalam wiec nie wiem zabardzo jak to sie robi musialabym jakas instrukcje obslugi dostac Odpowiedz Link Zgłoś
catlady Re: Maraxela, odezwij się czy sie zgadzasz 02.08.07, 10:35 No widzisz, ja też nie byłam nigdy kimś takim i jestem bardzo głupiutka w sprawach komputera, więc chcę sie pozbyć jak najszybciej pozycji moderatora. Powód to też to, że mam tak, że w roku szkolnym pracuję tyle, ze jedynie bedę bywać tu w wolnych chwilach jako gość, bo mam 1,5 etatu w szkole+prywatne lekcje+drugie studia=normalnie wariatkowo. To jak, wpisywać Cię?Czy to się wpisuje tam gdzie jest dodaj administratora, wpisz login? Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Maraxela, odezwij się czy sie zgadzasz 02.08.07, 10:39 mnie pytasz trzeba jakas instrukcje obslugiforum znalesc Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Maraxela, odezwij się czy sie zgadzasz 02.08.07, 10:50 ja mam odebrac?? ja nic nie dostalam Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Maraxela, odezwij się czy sie zgadzasz 02.08.07, 10:52 Może jeszcze mail krąży po galaktyce... Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Maraxela, odezwij się czy sie zgadzasz 02.08.07, 11:02 wlasnie od wczoraj do mnie zadne meile nie dochodza a czekam na bardzo wazny meil z biura podrozy kuzwa ten wampir mi poczte chyba unieszkodliwil Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 02.08.07, 10:43 Aby wyznaczyć administratora na stronie edycji forum założyciel wpisuje loginy administratorów w pole "Dodaj Administratora" i klika "OK". Administratorów można usunąć, zaznaczając ich loginy i klikając "usuń". Odpowiedz Link Zgłoś
ishka82 Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 02.08.07, 10:46 no to wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś