Dodaj do ulubionych

Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką?

01.08.07, 14:59

Dziewczynki, to może wybierzemy kogoś, kto będzie tu sprawował opiekę, fajnie
by było. ja to założyłam, ale bladego pojecia o zarządzaniu nie mam, a akurat
fajna nazwa mi przyszla do glowy. Fajnie że jesteście tu!smile))))
Obserwuj wątek
    • zuzia_8 Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 01.08.07, 15:00
      inka? golidna? salsa? catlady? mika?
      • catlady Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 01.08.07, 15:01
        A maraxela, gioseppe, zuzia_8? fajnie miec takie nowe czysciutkie forum. chyba
        az z tej okazji jutro wrzuce tu moje zdjecia slubne z zeszlego roku (cywilny)

• mika9983 Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 01.08.07, 15:03
        Inka, zuzia albo golinda albo Ashton
    • ashton Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 01.08.07, 15:00
      Ja chcę być! Mam już doświadczenie w rozwalaniu forum smile))
      A tak w ogóle to jako w 1/3 odpowiedzialna za sytuację na ślubnym to boję się
      tu pokazywać...
      • maroonbug Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 01.08.07, 15:04
        Ashton, ja jestem za. mi sie podoba zebys Ty byla smile
        • asik801 Inkageo i Ashton:)))) 01.08.07, 15:33
      • zuzia_8 Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 01.08.07, 15:08
        ashton a właściwie dlaczego nie?
        wierzymy, że drugi raz takiego błędu nie popełnisz
        • ashton Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 01.08.07, 15:11
          Ale ja nie wierzę smile))
          Ech, przyłączam się do ogólnej głupawki, w pracy mam dziś takie jazdy że szkoda
          gadać...
    • maroonbug Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 01.08.07, 15:01
      ja sie na moderowaniu nie znam, i nawet za maz nie wychodze na razie, wiec
      raczej sie nie nadam. trzeba by jakas kolezanke co sie zna zwerbowac. moze
      Gioseppe? Albo Inkageo, jakby chciala kolejne forum wziac pod swe skrzydla?
      Moze zaczekamy kto przejdzie ze starego forum i zobaczymy?
    • catlady Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 01.08.07, 15:05

Ashton, nie wiem co sie wtedy stało że przestałaś być moderatorką, akurat w te
      dni jak to sie działo mialam młyn straszny w kwestii menu, ale jestescie
      wszystkie tu mile widziane, a moderator to lepiej jak jest ktos doswiadczony,
      wiec moze ktoras ma pomysl jak zaglosujemy, czy dzis to nie za wczesnie, czy
      jakos policzymy sobie glosy, kto ma wiekszosc. A moze kto na serio chce byc
      moderatorką to niech sie zgłosi i jakoś się wszystkie dogadamy.
      • ishka82 Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 01.08.07, 15:14
        Chyba dobrze byłoby poczekać kilka godzin i zobaczyć kto w ogóle się tu pojawi.
        Ja gorliwie namawiam dziewczyny, które uciekły na forum wrocławskie, żeby tu
        zajrzały. Zobaczmy jak się sytuacja rozwinie.
        No i może jest ktoś, kto by sam z siebie chciał wziąć forum pod opiekę i miał na
        to czas?
        No i trzeba się zastanowić, co przyszpilić smile Ja na początek proponuję galerię,
        która była na starym forum wink
        • eva_luna2 Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 01.08.07, 15:16
          to tu mozna tez przyszpilic??
          • ishka82 Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 01.08.07, 15:20
            Myślę, że tak. Widziałam na prywatnych przyszpilone smile))
            • catlady Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 01.08.07, 15:23
              A jak to zrobić? Czy to musi robic moderator, admin, czy kazdy? fajnie jakby ta
              galerią przywrócić.
              • ishka82 Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 01.08.07, 15:29
                Zapytaj inkę smile Ona chyba umie, bo na Wrocławiu ma przyszpilone wink
                • maraxela Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 02.08.07, 09:43
                  ja moge byc jak chcecie
                  • maraxela Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 02.08.07, 09:44
                    tylko ze ja mam podobnie do ashton duze poczucie humoru i malo co mi
                    przeszkadza wiec nie wiem czy sie nadaje zeby porzadki robic
                    • np1979 maraxela na moderatora:) 02.08.07, 09:45
                      ja jestem za!
                      • ashton pomożemy ;-) 02.08.07, 09:51
                        Jak któraś zauważy coś "nie teges", niech to moderatorce zgłosi, ale plizzzzzz
                        na maila, a nie zakładając wątek "Kowalska powiedziała to a to" wink
                    • ishka82 Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 02.08.07, 09:51
                      Ja też za. Moderator jest potrzebny. Co najwyżej się go zmieni jak się nie
                      sprawdzi tongue_out
                      • maraxela Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 02.08.07, 09:52
                        no co najwyzej sie go wykopiesmile
                        • catlady Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 02.08.07, 10:01
                          To jak, Maraxela moderatorką? czy chcecie drugą turę wyborów?
                          • ishka82 Maraxela 02.08.07, 10:21
                            Wg mnie maraxela jest ok.
                            • eva_luna2 Maraxela 02.08.07, 10:22

• catlady Maraxela, odezwij się czy sie zgadzasz 02.08.07, 10:27
                                No tylko jeszcze sama Maraxela musi potwierdzić chęć zostania "głową forum" i ja
                                ją tam wpiszę.
                                • maraxela Re: Maraxela, odezwij się czy sie zgadzasz 02.08.07, 10:30
                                  ja moge byc tylko jest male ale...... nigdy nic nie moderowalam wiec nie wiem
                                  zabardzo jak to sie robi musialabym jakas instrukcje obslugi dostac smile
                                  • catlady Re: Maraxela, odezwij się czy sie zgadzasz 02.08.07, 10:35
                                    No widzisz, ja też nie byłam nigdy kimś takim i jestem bardzo głupiutka w
                                    sprawach komputera, więc chcę sie pozbyć jak najszybciej pozycji moderatora.
                                    Powód to też to, że mam tak, że w roku szkolnym pracuję tyle, ze jedynie bedę
                                    bywać tu w wolnych chwilach jako gość, bo mam 1,5 etatu w szkole+prywatne
                                    lekcje+drugie studia=normalnie wariatkowo. To jak, wpisywać Cię?Czy to się
                                    wpisuje tam gdzie jest dodaj administratora, wpisz login?
                                    • maraxela Re: Maraxela, odezwij się czy sie zgadzasz 02.08.07, 10:39
                                      mnie pytaszsmile trzeba jakas instrukcje obslugiforum znalescsmile
                                      • ashton Re: Maraxela, odezwij się czy sie zgadzasz 02.08.07, 10:47
                                        Odbierz maila smile
                                        • maraxela Re: Maraxela, odezwij się czy sie zgadzasz 02.08.07, 10:50
                                          ja mam odebrac?? ja nic nie dostalam
                                          • ashton Re: Maraxela, odezwij się czy sie zgadzasz 02.08.07, 10:52
                                            Może jeszcze mail krąży po galaktyce...
                                            • maraxela Re: Maraxela, odezwij się czy sie zgadzasz 02.08.07, 11:02
                                              wlasnie od wczoraj do mnie zadne meile nie dochodza a czekam na bardzo wazny
                                              meil z biura podrozysmile kuzwa ten wampir mi poczte chyba unieszkodliwil
    • maraxela Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 02.08.07, 10:43
      Aby wyznaczyć administratora na stronie edycji forum założyciel wpisuje loginy
      administratorów w pole "Dodaj Administratora" i klika "OK". Administratorów
      można usunąć, zaznaczając ich loginy i klikając "usuń".
      • ishka82 Re: Drogie Panie,może ktos chce być moderatorką? 02.08.07, 10:46
        no to wszystko jasne smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka