Dodaj do ulubionych

czy tutaj mozna sobie wkonczu powiedzic kuzwa mac?

02.08.07, 09:28
ale mnie wczoraj ta sytuacja zirytowala jak opowiedzialam mojemu M to byl
bardzo zdziwiony ze nie pojechalam im tam z wiazanka lacinska i ze laptop
jeszcze jest w calosci,jak sie zdenerwuje jestem dosyc expresyjnasmilemozecie mi
powiedziec czy tutaj rowniez ktos bedzie nam kasowal watki??
Obserwuj wątek
    • eva_luna2 Re: czy tutaj mozna sobie wkonczu powiedzic kuzwa 02.08.07, 09:30
      mozna do woli smile calkowita wolnosc smile
    • ashton Re: czy tutaj mozna sobie wkonczu powiedzic kuzwa 02.08.07, 09:31
      Jak ja bym była moderatorem, to bym kasowała jeśli któraś by się zagalopowała,
      no ale nie jestem smile))
      • maraxela Re: czy tutaj mozna sobie wkonczu powiedzic kuzwa 02.08.07, 09:33
        podziwiam sie za wczorajsze opanowanie nie pojechalam z wiazanka normalnie
        jestem z sibie dumna chyba medytacja cos mi daje .Podczas ostatniej klotni
        przez telefon komorkowy wzielam ze zlosci nim rzucilam o podloge i sie rozpadl
        na czesci sad ale teraz juz cwicze joge
        • monia_look Re: czy tutaj mozna sobie wkonczu powiedzic kuzwa 02.08.07, 09:36
          maraxela tutaj to i z maryśką możesz wyjechacwink))))
          Mnie jeszcze trochę nerw trzyma po wczorajszym, ale fajnie że się wyniosłyśmy i
          teraz to już tylko lepiej będzie...
        • np1979 rzucanie 02.08.07, 09:54
          buahahaha ja też kiedyś pokłóciłam się z chłopakiem i chciałam w niego rzucić
          komórką, ale się uchylił i trafiłam w ścianę, rozwalając telefonwink)) innym
          razem rzuciłam opakowanie ramy i zawartość rozplaskała się m.in. na dywanie. a
          joga jest super, też ćwiczęsmile)) poza tym mój N mnie nie denerwuje, dzięki mu za
          to
          • maraxela eee ja w ferworze remontu rzucilam mlotkiem 02.08.07, 09:56
            trafil w sciane i do tej pory mamy dziure,rzucalam tez patelnia z wscieklosci
            mam pamiatke na scianie bardzo czesto rzucam ksiazkami dlugopisami lampkami smile
            no i to tyle rekalmy wyborczejsmile
      • catlady Re: czy tutaj mozna sobie wkonczu powiedzic kuzwa 02.08.07, 09:37
        Ashton, to może ja w końcu przekażę Ci to forum? zdecyduj sie na to, bo chyba
        wszyscy tak chca, a ty nie chcesz powiedziec tak. hehe, a to forum Powiedz TAK w
        końcu!
        • ashton Re: czy tutaj mozna sobie wkonczu powiedzic kuzwa 02.08.07, 09:38
          Już się wypowiedziałam w którymś wątku, chyba tym ze mną w tytule wink
    • mala_duza Re: czy tutaj mozna sobie wkonczu powiedzic kuzwa 02.08.07, 09:33
      myślę ze mozna tylko nie do osoby, ale o sytuacji.

Tez opowiadałam o naszym forum mojemu N, smiał się, że zeszłyśmy do podziemia wink
    • catlady Re: czy tutaj mozna sobie wkonczu powiedzic kuzwa 02.08.07, 09:35
      Kochana, pisz co chcesz, byle byśmy były dla siebie na wzajem kulturalne i
      uprzejme, na starym forum często jak ktoś miał inne zdanie niż reszta, to bywał
      z blotem mieszany przez niektóre osoby, ale zadnej z nich tu jeszcze nie ma.
      • maraxela Re: czy tutaj mozna sobie wkonczu powiedzic kuzwa 02.08.07, 09:40
        ja chyba zbyt czesto blotem tam nie rzucalam smile
        • catlady Re: czy tutaj mozna sobie wkonczu powiedzic kuzwa 02.08.07, 09:56
          Nie Ty nie, nie mialam Ciebie na mysliwink Była jakaś taka dziewczyna, ale niie
          chce o tym pisac bo to nie na mnie akurat nawyzywala, mnie sie tylko oberwalo,
          za moje nastawienie do koscioła, i ze mimo to biore slub w kosciele. no coż, mam
          swoje powody, a z reszta zaczęłam sie cieszyc z tego ślubu drugiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka