np1979 Re: tz kasuja:) 02.08.07, 22:17 tak. najlepsze jest to, że znalazłam tam zaproszenie na łódzkie forum ślubne, którego jakoś nikt nie usuwa, za to twoje zaproszenie utrzymało się 2 min. idę spać, jutro napiszę, co o tym sądzę. dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
123ada Re: tz kasuja:) 03.08.07, 10:50 Tej dziewczynie światło za wcześnie wyłączali w domu W życiu -forumowym nie "widziałam" takiego chamstwa. Moje wątki choc na temat były usuwane po 2 min. Z ciekawości zaczęłam czytac netykiete, regulamin oraz wszystko co dotyczyło uprawnień opiekunów forum. I wiecie co!? TO jej zachowanie jest niezgodne z tymi prawami. np: ...osoba opiekuna forum powinna byc aktywnym uczestnikiem, który przez cały okres swojego uczestnictwa na forum udowodnił, że jest osobą godną zaufania i znającą panujące zasady. Kopiowałam jej w wątkach niektóre zasady lecz kasowała je natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
literka82 Re: jak tam na forum siw dalej blokuja?? 03.08.07, 10:56 Ja tez to zauwazylam Zaproszenie na forum slubne napisane bodajze przez alme bylo podbijanie chyba ze 3 razy, i nikt teog nie usuwal Widac zaproszenia na fora dziela sie na lepsze i gorsze.... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: jak tam na forum siw dalej blokuja?? 03.08.07, 10:57 ja jednka na wszelki wypadek przesyłam mailem. Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: jak tam na forum siw dalej blokuja?? 03.08.07, 11:05 tam poprostujest usuwane wszystko co maraxela splodzila haha chyba mnie tam wampiry nie kochaja Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: jak tam na forum siw dalej blokuja?? 03.08.07, 11:09 Zaproszenie Iosellin już chyba z 10 minut jest )) Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond kasuje, kasuja 03.08.07, 11:26 Skasowali i Iosellin i moj - tzn. "zadowoleni?" zostali, ale "ciekawostka" wywalili. Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: kasuje, kasuja 03.08.07, 11:36 W "zadowoleni" nie ma linku, sa tylko gratulacje dla Administracji za zaslugi dla forum Odpowiedz Link Zgłoś
mala_duza Re: jak tam na forum siw dalej blokuja?? 03.08.07, 11:43 moje posty tez zaraz kasują, doszłam do wniosku że chyba sam mój nick już jest traktowany jako post do wyrzucenia. Wprowadzam się więc już na dobre tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
soleil08.09.07 Re: jak tam na forum siw dalej blokuja?? 03.08.07, 13:42 moje zaproszenie jest już 14 min. (chciałam sie pobawić i zobaczyć czy mnie też wyrzuci) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: jak tam na forum siw dalej blokuja?? 03.08.07, 13:45 oficjalne zaproszenia - wyrzucają. został tylko post mayagarmond, ale to nie jest bezpośrednie zaproszenie. sporo osób powiadamiamy mailem. sygnaturki też działają (są sygnały). Odpowiedz Link Zgłoś