kocica27 03.08.07, 11:59 Dziewczyny, przenosimy się? Co u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martucha55 Re: 1 września 2007 03.08.07, 12:02 pierwsza ja krążę i tu i tu... i się zastanawiam czy to zdrada... Odpowiedz Link Zgłoś
kocica27 Re: 1 września 2007 03.08.07, 12:04 No ja też krążę tu i tu Jaka tam zdrada, 2 fora, to więcej się można dowiedzieć...hihi Odpowiedz Link Zgłoś
martucha55 Re: 1 września 2007 03.08.07, 12:22 no dokładnie ja wątek o przymiarce założyłam i tu i tu z pozytywnym skutkiem Odpowiedz Link Zgłoś
kocica27 Re: 1 września 2007 03.08.07, 12:32 A u mnie się właśnie okazało, że nie mam pojęcia o doborze stanika i że ten co planowałam się kompletnie nie nadaje. No to teraz mam nową robotę - szukam stanika!! Odpowiedz Link Zgłoś
martucha55 Re: 1 września 2007 03.08.07, 12:37 ja akurat stanik mam, ale nie zdecydowała się jeszcze ani co do welonu, ani co do fryzry, biżuterii, kwiatków... kurde już mnie to przeraża...I jeszcze na dodatek co chwilę muszę dodrukowywać zaproszenia (robimy sami, bo co chwilę się nam ktoś przypomni mam nadzieję, że rady dziewczyn (w tym Twoje - to nie wazeliniarstwo) przyczynią się do podjęcia decycji dot. dodatków.. Odpowiedz Link Zgłoś
sysunia-leniwca Re: 1 września 2007 03.08.07, 13:22 Jestem obecna !!! Ja szukam stanika cielistego do sukienki na poprawiny! Czy piszemy juz tylko tu, czy z sentymentu odwiedzamy stare forum? Odpowiedz Link Zgłoś
martucha55 Re: 1 września 2007 03.08.07, 13:27 ja odwiedzam stare forum chyba każda z nas tam zagląda Odpowiedz Link Zgłoś
twinnie77 "Ojciec Chrzestny 2" 04.08.07, 11:36 Rewelacyjny film. Wczoraj oglądałam, ale żeby nie marnować czasu, zrobiłam winietki dla wszystkich gości oraz zrobiłam projekt zawieszek na wódkę i wino. Nastukałam się w tą klawiaturę, że hej. Odpowiedz Link Zgłoś
kocica27 Re: "Ojciec Chrzestny 2" 04.08.07, 12:09 Ale mimo wszystko ciągle jakieś starocie w tv...Nic nowego nie mają. Ja wczoraj poszłam na solarke, ale akurat nie było babeczki, a potem już mi się nie chciało iść...Może dzisiaj zacznę chodzić... Daliśmy wczoraj na zapowiedzi w 3 parafii teraz już tylko czekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
martucha55 Re: 1 września 2007 04.08.07, 12:18 nie wiem jak u Was dziewczyny, ale u mnie wychodzi słońce)) to te dupska na słońce wystawiać, a nie do solarium !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sysunia-leniwca Re: 1 września 2007 04.08.07, 16:14 Ja dzis kupilam stanik na poprawiny. Przyznam sie szczeze, ze mialam farta, bo przymierzylam model, ktorego wcale nie bralam pod uwage i pasowal jak ulal, a mojbiust - rewelacja. Dodatkowo kupilam branzolete - cudenko Jestem zadowolona z zakupu. Jutro jade do trojmiasta - juz nie moge sie doczekac. U nas dzisiaj pogoda rewelacja -mam nadzieje,ze tak zostanie. Zmykam na plaze - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
twinnie77 1,5 miesiąca - cztery wesela!!! 05.08.07, 16:46 Ja nie mogę! 14 sierpnia jedziemy do kuzyna na wesele, 1 września nasze, 22 września mojej przyjaciółki, a 29 września mojego kolejnego kuzyna (to ostatnie to przez ciążę). Świat oszalał. Kilka lat wstecz wszyscy oczekiwali na wesela. Od dwóch lat mamy w rodzinie przeważnie 2. A w tym roku to już przesada!!! Ale co tam, będziemy się bawić na okrągło. Odpowiedz Link Zgłoś
kocica27 Re: 1 września 2007 06.08.07, 11:14 W moim otoczeniu też się posypały śluby Koleżanka z pracy wychodzi za mąż tydzień po mnie, 2 kolejne planują za rok. W rodzinie: brat się zaręczył i planuje za 3 lata, szwagierka też się zaręczyła i planuje za rok we wrześniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kocica27 Re: 1 września 2007 06.08.07, 14:09 Strasznie cicho dzisiaj u nas....Pewnie niektóre są na urlopach... Ja biorę 13- 14 i będę miała dłuuuugi weekend Jak przygotowania? Czy coś jeszcze macie do zrobienia? Mnie w końcu świadkowa załatwiła fryzjera i namawia mnie na makijaż próbny. Może się zdecyduję, zobaczymy, czy ten profesjonalny make-up znacząco odbiega od mojego "domowego". Odpowiedz Link Zgłoś
sysunia-leniwca Re: 1 września 2007 06.08.07, 14:19 Ja mam dzisiaj straszny kocioł od poniedzialku w pracy i nawet nie zagladalam na forum. Wekeend spedzilam na lazeniu po sklepach. Jestem wykonczona. Nie kupilam nic, co mialam zaplanowanego Natomiast wszystko innego co wpadlo mi w rece. Okazalo sie, ze na moj slub przyjada jeszcze dwie male dziewczynki - dobrze, przynajmniej bedzie mial kto kwiatami sypac w kosciele. Ja urlop mam dopiero od 30 wrzesnia Dzisiaj po pracy mam kolejna ture po sklepach. Tym razem jak nie kupie butow na poprawiny, to sie zalamie. Musze jeszcze spotkac sie z orkiestra i dopracowac menu, ale tak to raczej wszystko mam zalatwione. pozostalo takie dopieszczenie drobiazgow Kocica jak tam po solarium, bylas wreszcie? Odpowiedz Link Zgłoś
kocica27 Re: 1 września 2007 06.08.07, 14:24 No co Ty, nie byłam, nie miałam znowu czasu.... A przecież już z tydzień się wybieram. Jeśli dzisiaj wypali fryzjer, to z solarium nie dam rady, ale jeśli nie będzie fryzjera, to solarium obowiązkowo Odpowiedz Link Zgłoś
sysunia-leniwca Re: 1 września 2007 06.08.07, 16:41 ostatnio bylam u kosmetyczki i dalam sie namowic na doklejane kepki sztucznych rzes. Odpowiedz Link Zgłoś
kocica27 Re: 1 września 2007 07.08.07, 09:20 Przyznaję się bez bicia, że znowu nie byłam na solarce Ja jakoś nie lubię się opalać, nie wiem, jak się zmusić.... Dzisiaj umówiłam się z fryzjerką na próbną - idziemy tam ze świadkową, która mi zresztą poleciła tę fryzjerkę. Załatwia mi również makijażystkę. Widziałam też zdjęcia dziewczyny z doklejanymi rzęsami - zobaczymy, co mi ew. makijażystka powie, bo ja mam raczej długie swoje, ale chętnie bym zaszalała Odpowiedz Link Zgłoś
sysunia-leniwca Re: 1 września 2007 07.08.07, 10:36 Ja wrosilam wczoraj bardzo zdegustowana. Kolejny, trzeci juz dzien spedzilam na zakupach i oczywiscie nie znalazlam nic pasujacego do mojej sukienki na poprawiny. Kupilam za to balsam brazujacy i teraz czekam na efekty Dzisiaj chyba odpoczne od szalu zakupow. 18.08.2007 - moj paniejski, ale bedziemy szalaly a Wy moje drogie koleznaki kiedy panujecie wieczory paniejskie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
twinnie77 ja nie będę mieć panieńskiego 07.08.07, 10:56 ale tydzień przed ślubem robimy pulter (wielkopolanki powinny wiedzieć, co to jest). Odpowiedz Link Zgłoś
kocica27 Re: 1 września 2007 07.08.07, 11:34 Ja też nie będę miała panieńskiego, zresztą dla mnie wesele to już i tak za dużo.... nie chciałam wesela, ale rodzice...... Ale jakoś już to przełknęłam i jest ok, nie płaczę, że wesele jednak będzie, bo może akurat mi się spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
sysunia-leniwca Re: 1 września 2007 07.08.07, 13:13 Sprawa z restauracja juz zalatwiona Pochwale sie, ze jestem zadowolona - jak na razie Wczoraj kupilam krawat mojemu N, ale nie pasuje do mojrej sukienki Odpowiedz Link Zgłoś
twinnie77 Re: 1 września 2007 07.08.07, 13:31 Dostałam właśnie przesyłkę z balonami i organzą do dekoracji sali. Bardzo mi się podobają. Kierowniczka naszej sali oferuje tylko wystrój w bordo, a nie bardzo mi to pasuje do mojej sukni ecru i jasnobrązowego garniaka. Dostarczę jej te materiały i będzie musiała zrobić nam taki wystrój jaki chcemy. Zakupy zrobiłam na allegro. Czekam jeszcze na tablice, kotyliony dla gości oraz księgę gości. Odpowiedz Link Zgłoś
sysunia-leniwca Re: 1 września 2007 07.08.07, 14:24 Ja tablice juz mam w domu. Balony w tygodniu jade kupic. A caly czas czekam na nalepki na butelki z allegro, bo mi zabrakło. Osmielam sie stwierdzic, ze jakas cisza u nas zapadla Odpowiedz Link Zgłoś
kocica27 Re: 1 września 2007 07.08.07, 14:50 Dokładnie, cisza jak makiem zasiał Każdy spokojnie pisze, zero stresu.... Odpowiedz Link Zgłoś
sysunia-leniwca Re: 1 września 2007 08.08.07, 10:43 Dzisiaj jade po balony Moze porozgladam sie za butami. Po poludniu czeka mnie wizyta u stomatologa Ale bedzie sie działo Jutro siedzie w pracu do nocy Wczoraj konczylam obklejanie butelek i juz zakonczylam cala ta szopke 1 wrzesnia zbliza sie wielkimi krokami, a solarium nawet mnie wzielo. Zla jestem, ze nie mam czasu na siedzenie na forum - ale to sie zmieni: -) buziaczki wrzesnioweczki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kocica27 Re: 1 września 2007 08.08.07, 12:21 Ja już się nie będę ośmieszać z tym solarium, bo oczywiście nie byłam. Ale moja świadkowa była już 2 razy po 7 minut i chyba to będzie dla mnie mobilizacja.... I od dzisiaj się odchudzam, bo od ponad tygodnia nieźle się obżerałam i boję się, że przybyło mi ze 2- 3kg(((( Wczoraj byłam na fryzurze ślubnej, mam 2 do wyboru - trochę pogrymasiła fryzjerka, że przedłużane włosy i bała się wpinać spinki, ale dała radę i zrobiła mi 2 fajne całkiem fajne fryzurki... Odpowiedz Link Zgłoś
molle 1 września 2007 AA!! to tu sie schowałyście ;o) 14.08.07, 11:21 AA!! to tu sie schowałyście ;o) dopiero teraz zauważyłam ten wątek, jestem ostatnio jakaś nieobecna, ciekawe dlaczego?! pozdrawiam i miłego południa życzę Odpowiedz Link Zgłoś
sysunia-leniwca Re: 1 września 2007 AA!! to tu sie schowałyście 16.08.07, 13:18 Ja ostatnio tez coraz mniej czasu mam na obserwowanie forum Ten Dzin zbliza sie wielkimi krokami, a ja boje sie, ze mam jeszcze tyle rzeczy niepozalatwianych. Na poczatku na to wszystko bylo za wczesnie, a teraz obawiam sie, ze nie zdaze. Pozdrawiam Was dziewczyny i trzymajcie sie! Ja juz jestem nie do zniesienia Odpowiedz Link Zgłoś