karolina988 Re: Buty do tańca na całą noc,na wrażliwe stopy 03.09.07, 14:26 Wesele (sąsiadki) już za miesiąc a ja ciągle nie wiem co z butami. Co kupię to raz nałożę i won do piwnicy albo oddaję,bo bąbli mam po kilka na obydwu nogach,nie ma takich butów żebym nie obeszła się bez plastrów nawet od japonek i adidasów. Może któraś z was poleci buty wygodne ,miękkie no i chociaż na małej szpilce Tak się zastanawiam- tancerki mają na obcasie i jakoś zadna nigdy nie kulała,może te buty do tańców są dobre ? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: Buty do tańca na całą noc,na wrażliwe stopy 03.09.07, 14:33 ja sobie zamówiłam buty taneczne jako wersję "na zmianę". Mam je już w domu. Są naprawdę super. Tylko u nich czeka się ok. 2 miesięcy na wykonanie. Ew. wiem, że jest możliwość zamówienia expresu ale to jest ok 50 % dopłaty a same buty nie sa tanie - ja płaciłam razem z przesyłką 240 zł. www.akces.biz Odpowiedz Link Zgłoś
jo_miekka Re: Buty do tańca na całą noc,na wrażliwe stopy 03.09.07, 14:33 Na własne wesele sprawiłam sobie takie. Teraz usiłuje w nich tańczyć. Wygodne... Hm, być może. Miekkie to prawda, ale jakieś mało stabilne przez to.Poza tym zrobili mi za ciasne paski na stopie i cholernie mnie cisna. Mimo wszystko zmuszam sie i tancze w nich. Stopy cierpia, ale moze zdolam sie przyzwyczaic ( Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 do jo_miekka 03.09.07, 16:28 a jakie zamówiłaś? bo ja specjalnie zamówiłam z podeszwą nie welurową jak zazwyczaj tylko taką normalną (dopłata 10 zł). a jak paski były za ciasne to mogłam je odesłać do poszerzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: Buty do tańca na całą noc,na wrażliwe stopy 03.09.07, 16:38 pierwsze słysze zeby dobrze zrobione buty do tanca były niestabilne mam kilka par akcesowych butów do tanca wszystkie pary, poza ta slubna mam z super miekka podeszwa i sa bardzo stabilne niestabilność moze wynikać z dwoch powodów: -buty sa odrobinę za duze w numeracji, przez co paski trzymają nie w tym miejscu, w którym powinny a pieta jest minimalnie za duza -zle trzymasz kostki, przez co buty do chodzenia, twarde sa ok, ale juz buty profesjonalne , które maja tylko wzmocnienia na paskach niestety wywalają Ci stopy ta przypadłość ma przynajmniej połowa kobiet jesli chodzi o ciasne paski: ja wole ciasne i takie zamawiam, gdyz duzo tancze i buty szybko sie rozbijaja jesli chece luzniejsze to musisz to zaznaczyc inaczej zrobia Ci idealnie na stope i na wymiar ktory podasz jesli chcesz miec pewnosc ze beda luzniejsze-mierz luzniej zawsez mozna doac im do poprawki(akces robi poprawki za darmo) Odpowiedz Link Zgłoś
elkrea Re: Buty do tańca na całą noc,na wrażliwe stopy 03.09.07, 14:34 Polecam buty do tańca. Ja tez miałam (mam) ten sam problem z wrażliwymi stopami, dlatego zamówiłam butki w Akcesie www.akces.biz/oferta/damskie.html , Takie buty są szyte na miarę, są miękkie, wygodne - przetańczyłąm caluteńką noc i równie świetnie czułam się w nich także następnego dnia Są też inne firmy produkujące obuwie do tańca: www.skleptaneczny.pl/?mode=oferta www.supadance.pl/indexHigh.html Odpowiedz Link Zgłoś
malenstwoch25 Re: Buty do tańca na całą noc,na wrażliwe stopy 03.09.07, 17:24 Ja mam problem z zakupem butow slubnych.czy wie ktos moze gdzie moge zrobic buty na zamowienie poniewaz mam mala stope.najlepiej w woj.zachodniopomorskim.bardzo prosze o pomoc jesli ktos cos wie. Odpowiedz Link Zgłoś
jo_miekka Re: Buty do tańca na całą noc,na wrażliwe stopy 03.09.07, 18:33 A moje niewygodne i juz. Prawdopoodbnie źle mi wymierzyli stopę, bo do poszerzania już dawałam. Może jeszcze trochę się rozbija. Ja tańczę, ale od niedawna i jestem prawie pewna, ze cos zle robie, bo w zadnym bucie mi nei jest wygodnie. Nie skarze sie na firme (nie jest to akces z reszta), skarze sie na swoje stopy Odpowiedz Link Zgłoś