anesia223 19.09.07, 17:54 Dziewczyny z któras z Was zna może ten zespół "Sokoły", zespół pochodzi ze Szczyrku, głównym członkiem zespołu jest bułgar-Wasyl. Jeżeli tak to proszę o opinie. Pozdrawiam mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
videobeta Re: Bułgarski Zespół Sokoły 19.09.07, 22:43 Witaj. Byłem z nimi chyba z 5-6 lat temu w Orlim Gnieździe podczas bankietu zorganizowanego przez ówczesną sieć sklepów RABAT z Bielska Białej. Powiem szczerze, ze jak ich wóczas słyszałem to "kopara" mi opadła. Bardzo wysoki poziom. Potem chyba z rok później jeden z moich fotografó był z nimi gdzieś w Szczyrku i też ich wychwalał. Żałuje ze nie mam na nich namiaró bo bym nie raz ich polecił. Jak obecnie grają i w jakim składzie nie wiem. Jeżeli jest to ten sam skład co kiedyś i ten sam poziom to bierz w ciemno. Pozdrawiam Marcus videobeta.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
anesia223 Re: Bułgarski Zespół Sokoły 25.09.07, 12:24 No właśnie zarezerwowałam ich poniekąd w ciemno już w styczniu na lipca przyszłego roku. Grali na weselu mojej kuzynki, na którym mnie nie było, ale podobnież efekt był taki sam o jakim napisałeś. Gdzie kogo nie pytam to mówią, że są cudni. Zobaczymy po weselu. Dzięki, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś