polonistka82 24.09.07, 19:32 tylko sprawdzam mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polonistka82 Re: sprawdzam suwaczek....:) 24.09.07, 19:41 Udało się Ah....No cóż, czas ucieka i coraz bliżej do zmiany stanu cywilnego, a moje pomysły i wizje zaczynają się zmieniać. Ostatnio zastanawiałam się, czy aby nie zrezygnować z dużego wesela (ok. 100 osób) na rzecz mniejszego, a raczej tylko na obiad. Z drugiej strony zawsze marzyłam o dużym weselu. Mój ukochany chce wielkiej imprezy i taką też zapowiedzieliśmy rodzinie. Podziwiam wszystkie Planujące, Wasze zdecydowanie. Ja juz kilkakrotnie zmieniałam upatrzony model sukienki i stwierdziłam, że jednak jeszcze poczekam i tak solidnie zabiorę się za to w styczniu. W każdym razie sala i zespół już zaklepane. Ostatnio upatrzyłam garnitur dla mojego N. Co prawda, on go jeszcze nie widział, ale co tam A jak u Was - konkretne decyzje podjęte?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ivcia13 Re: sprawdzam suwaczek....:) 24.09.07, 19:46 To i ja sprawdzam moze w koncu do mnie dotrze że to juz tuż tuż.... zobaczysz jak Ci czas szybko zleci, ja cały czas czuję sie jakby do mojego wesela było conajmniej kilka miesięcy pozdrawiam i udanych przygotowań. Odpowiedz Link Zgłoś
polonistka82 Re: sprawdzam suwaczek....:) 25.09.07, 17:01 www.przewodnikmp.pl/img-02082008006.png Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: sprawdzam suwaczek....:) 01.10.07, 11:51 robie kolezance, tez sprawdzam Odpowiedz Link Zgłoś