ciocia_miecia 05.10.07, 15:28 czy korzystacie z firm organizujących ślub i wesele? czy lepiej wszystko zorganizować samemu? jeżeli korzystacie lub korzystaliście z firmy to podeślijcie jakiś dobry namiar, proszę ) i napiszcie ile to mniej więcej kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulina.p Re: wesele z firmą czy samemu?? 05.10.07, 15:45 My organizujemy sami- osobno sala, kucharka, wystrój.... wychodzi taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_miecia Re: wesele z firmą czy samemu?? 05.10.07, 18:49 no pewnie wychodzi pozornie taniej, ale jak sobie pomyślę o tym ile to czasu zabiera, jeżdżenie, szukanie, do tego pewnie trzeba brać jakiś urlop w pracy, bo wieczorami niewiele się załatwi... dlatego się zastanawiam nad firmą, może w podsumowaniu to wyjdzie taniej jak ktoś się tym zajmie ... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_8 Re: wesele z firmą czy samemu?? 05.10.07, 16:18 my organizowaliśmy sami. hotel, kościół, kwiaciarnia etc. nie chcę bawić się w firmę. Każda z nas ma inny gust i lepiej to zrobić po swojemu. Poza tym taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda-spinka Re: wesele z firmą czy samemu?? 05.10.07, 20:06 Ja sama organizowalam z pomoca narzeczonego I powiem poszlo czlkiem szybki i sprawnie. Choc nachodzic sie trzeba. Wczesniej na mysl o weselu bylo mi slabo bo to tyle przygtrowan, ale jak sie juz wkrecisz tro niezle idzie. No i potem jaka satysfakcje czułam, bo i ja sie dobrze bawiłam i goscie Odpowiedz Link Zgłoś
rozsadnie_myslaca Re: wesele z firmą czy samemu?? 07.10.07, 11:08 takie firmy sa bardzo pomocne.Nie ma co sie upierac w niektórych kwestiach. Warto oddac je w rece specjalistów,którzy wiedza o co pytac,na co zwracac uwage.Tyczy sie to sali,dekoracji,programu wesela itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_miecia Re: wesele z firmą czy samemu?? 07.10.07, 23:02 nie wiecie jakie mniej więcej są koszty wynajęcia takiej firmy? Czytam różne strony i nigdzie nie znalazłam ceny. Wszędzie są ustalane indywidualnie, ale ja chciałabym wiedzieć czy w ogóle warto się z nimi umawiać, czy mnie stać ?? Odpowiedz Link Zgłoś