croolick 26.11.03, 21:36 or call me Admin, Croolick Admin. pozdrav Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
croolick Re: Ja sem adminek :-) 27.11.03, 23:04 ma.la.wi napisała: > moze panie adminie? :) hłe, hłe, "panowanie" jest w internecie surowo zabronione! ;-) I jak Malawi znosisz obecna psychoze? Nie boisz sie? Windowsa masz legalnego? :-) Ludzie powariowali, nie? Kurde dawno z czyms takim sie nie spotkalem, nawet w czasie stanu wojennego ludzie tak sie nie bali. Wariactwo totalne - czekam, gdy kolbami do drzwi mi zalomocza, by zabrac mi twardy dysk ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dolnoslazak4 Re: Ja sem adminek :-) 28.11.03, 10:05 Panie admirale..., to jest adminie! Użalam się, że brak mi czasu, ale dla małego relaksu zaglądam dość często na różne fora, ot tak, "dla zdrowotności", bo już często we łbie mętlik od ślęczenia nad papierzyskami, a tu się porobiło.... A to się musisz zalogować, a to "login", czy jak mu tam, masz niewłaściwy, a to musisz mieć konto (swoją drogą to już dawno mam - w PKO SA), itd... Trochę się zapętliłem i dlatego mój login to "dolnoslazak4" - brzmi okropnie. Zatraciło się słowiańskie brzmienie nazwy ŚLąsk i teraz to nawet każdy Niemiec może to wymówić :-(. A swoją drogą, nie spotkałem nikogo, kto używałby takiego logina. Dlaczego więc muszę być dopiero "4"? No cóż wypada jedynie mieć nadzieję, że zastosowane rozwiązania "wyjdą na zdrowie" żarskiemu forum. Proszę jeszcze raz o wybaczenie, ale "spłodzenie" wartościowej wypowiedzi zajmue mi sporo czasu, którego akurat teraz nie mam. Chyba nie zależy Ci na wypowiedziach w stylu wsiowego głupka, jak to ma w zwyczaju niejaki markoniec z zielonogórskiego forum? A że czasem puszczają mi nerwy i daję się sprowokować, to także tylko "dla zdrowotności", aby na chwilę oderwać się od pisania i po chwili zacząć na nowo. A tak przy okazji! Siostrzenica poszła jednak do żarskiego Prusa. Jak dotąd jest happy i oby tak dalej. Ja z kolei znalazłem fotkę "grona" na stronie żagańskiego Banacha. Jesteś na niej Croolicku? Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Ja sem adminek :-) 29.11.03, 02:19 dolnoslazak4 napisał: > Panie admirale..., jam zajac - w wojsku w zmechu, ze stopni wojskowych to jestem nadal pchor. plut. ;-) > Użalam się, że brak mi czasu, ale dla małego relaksu zaglądam dość często na > różne fora, ot tak, "dla zdrowotności", bo już często we łbie mętlik od > ślęczenia nad papierzyskami, a tu się porobiło.... masz racje, jak sie bedziesz tak intensywinie doktoryzowal to doktor, ale medycyny Ci bedzie potrzebny ;-) > A to się musisz zalogować, a > > to "login", czy jak mu tam, masz niewłaściwy, a to musisz mieć konto (swoją > drogą to już dawno mam - w PKO SA), itd... no coz tyrania liczb i hasel staje sie coraz uciazliwsza, oby jakis Wileki Brat tego nie wykorzystal ;-) > Trochę się zapętliłem i dlatego mój > login to "dolnoslazak4" - brzmi okropnie. hmm, ale to 4 jest ciekawe bo angielskie four brzmi jak for a i niemieckie veier brzmi jak fuer no i juz mozesz korzystac ze skojarzen np. dolnoslazak4you wrote oder dolnoslazak4dich schreiben ;-) > Zatraciło się słowiańskie brzmienie > nazwy ŚLąsk i teraz to nawet każdy Niemiec może to wymówić :-(. e, niekoniecznie - zwaz, ze Wladyslaw Lokietek, kazal mieszczanom krakowskim wymawiac "soczewica koło miele młyn" a w soczewicy ani w mieleniu nie ma poliskich zanakow diakrytytycznych, wiec nie tu jest glowny problem - mysle ze "dolnoslazak" ma dla Niemcow za duzo o 2 "o" no i "z" w srodku. > A swoją drogą, > nie spotkałem nikogo, kto używałby takiego logina. Dlaczego więc muszę być > dopiero "4"? no coz, martwe dusze, ewentualnie ludzie w redakcji juz na poczatku porejestrowali sobie takie loginy. > No cóż wypada jedynie mieć nadzieję, że zastosowane rozwiązania "wyjdą na > zdrowie" żarskiemu forum. Proszę jeszcze raz o wybaczenie, ale "spłodzenie" > wartościowej wypowiedzi zajmue mi sporo czasu, którego akurat teraz nie mam. rozumiem, rozumiem - na merytoryczne dyskusje umowieni jestesmy na wiosne, naprawde nie musisz sie tlumaczyc. > Chyba nie zależy Ci na wypowiedziach w stylu wsiowego głupka, jak to ma w > zwyczaju niejaki markoniec z zielonogórskiego forum? :-) > A że czasem puszczają mi > nerwy i daję się sprowokować, to także tylko "dla zdrowotności", aby na chwilę > oderwać się od pisania i po chwili zacząć na nowo. i o to w idei forum chyba chodzi - aby rozladowac swoj potencjal polemiczny, ktorego nie mozemy wykorzystac na co dzien w kontaktach miedzyludzkich. > A tak przy okazji! Siostrzenica poszła jednak do żarskiego Prusa. Jak dotąd > jest happy i oby tak dalej. Ciesze sie, przyzanam sie, ze ja tez chcialem chodzic do tej szkoly ale, ze mialem slabe wyniki z egzaminow wstepnych (ehh, matematyka...) to mnie nie przyjeto. A propos Prusa, zaczeli w zeszlym tygodniu budowe nowoczesnej hali sportowej przy szkole. > Ja z kolei znalazłem fotkę "grona" na stronie żagańskiego Banacha. Jesteś na > niej Croolicku? www.republika.pl/lozagan/pl/nau-pl.htm na tej stronie? Jesli tak to w trzecim rzedzie - zreszta dzial Aktualnosci - FOTO w duzym stopniu sklada sie z moich zdjec. A na stronie republika.pl/ivc2003/index.html jest fotorelacja z wycieczki mojej klasy do Wroclawia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ma.la.wi Re: Ja sem adminek :-) 28.11.03, 17:53 jakos obleci :) troche mi sie nie chce w to wierzyc, ze "zabieraja komputery! i za plyty placic kaza!" i w ogole "chodza! i sprawdzaja!" :) straszna panika i niezle ja podrasowuja artykuly w gazecie lubuskiej utrzymane w sensacyjnym tonie rodem z regionalnej... a w ogole to grudzien juz tuz tuz (o czym daja znac wystawy sklepowe juz udekorowane i reklamy swiateczne nawet w telezecie, hehe), za dwa tygodnie jade na wycieczke klasowa, sezon na sprawdziany juz powoli sie konczy (to nic, ze niedlugo zacznie sie kolejny)... no i w koncu piatek, hurra! malawi Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Ja sem adminek :-) 29.11.03, 02:30 ma.la.wi napisała: > jakos obleci :) Fajnie, ze mimo jesiennej pluchy optymizm tli (zarzy???) sie w Tobie ;-) > troche mi sie nie chce w to wierzyc, ze "zabieraja komputery! > i za plyty placic kaza!" i w ogole "chodza! i sprawdzaja!" :) no chodza, oszusci i kaske dzieki Gazecie Lubuskiej od przestraszonych ludzi wyciagaja... > straszna panika no wlasnie, nikt nie ma sumienia czystego, wiec jak ktos powiedzial, ze "byli u kolegi jego sasiada" to jak domino ruszyla lawina strachu. > i niezle ja podrasowuja artykuly w gazecie lubuskiej utrzymane w sensacyjnym > tonie rodem z regionalnej... Hehe :-) Trafne spostrzezenie. > a w ogole to grudzien juz tuz tuz (o czym daja znac wystawy sklepowe juz > udekorowane i reklamy swiateczne nawet w telezecie, hehe) mnie to przeraza, niedlugo szal swiateczno - promocyjny zacznie sie juz w sierpniu. Same nowe swiateczne promocje i bonusy a gdzie tradycyjna rodzinna atmosfera swiat? Niedlugo zaczne nienawidzic swiat... > za dwa tygodnie > jade na wycieczke klasowa, e, to fajnie masz z tymi wycieczkami... > sezon na sprawdziany juz powoli sie konczy (to nic, > ze niedlugo zacznie sie kolejny)... hehe, a po swietach, prawie z marszu klasyfikacja, juz widze te tlumy zaliczyjacych, poprawiajacych, nadambitnych i leniuchow patentowynch ;-( > no i w koncu piatek, hurra! ano, HURAAAA ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś