gwiazdeczka79 08.10.07, 22:19 Polećcie mi gdzie mozna by było pojechac w podroz poslubną pod koniec października,podobno Europa odpada,bo tam jest juz zimno,Tunezja i Egipt za droga,w takim razie gdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusia101 Re: gdzie w podróż poslubną pod koniec październi 08.10.07, 22:30 kochana Egipt 1500 Tunezja jeszcze taniej- to nie drogo. Dalej juz masz naprawde drożej. A jak nie to może objazdówka po Francji. Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_julka Re: gdzie w podróż poslubną pod koniec październi 08.10.07, 22:44 W ciepłych klimatach nic taniej nie znajdziesz... Ile chcecie wydać na podróż? Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia0807 Re: gdzie w podróż poslubną pod koniec październi 09.10.07, 09:30 A ja proponuje poszukac dalekie podroze np Dominikana,ale z Niemiec (na prawde mozna znalezc cos fajnego), szczegolnie w last minute. Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: gdzie w podróż poslubną pod koniec październi 09.10.07, 09:40 w Bulgarii jest w pazdzierniku zdaje sie jeszcze okolo20st, we wzresniu nawet 27, wiec moze i teraz nie zimno jak w norwegii Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe karolcia0807! 09.10.07, 13:41 karolcia0807 napisała: > A ja proponuje poszukac dalekie podroze np Dominikana,ale z Niemiec > (na prawde mozna znalezc cos fajnego), szczegolnie w last minute. możesz jasniej? tzn jakies biura podrozy albo przynajmniej cene? tak mniej wiecej, rodzice czegos teraz szukaja i moze bym im podeslala oferte ) Odpowiedz Link Zgłoś
jomico Re: karolcia0807! 13.10.07, 11:06 Dominikana z Niemiec, zwłaszcza teraz jest w bardzo dobrej cenie (na grudzień np. za 985 EUR, all inclusive, 13 dni, wylot z Lipska) ofert nie tylko na Dominikanę jest naprawdę baaardzo dużo, cenowo bardzo atrakcyjnie porównując z biurami polskimi. Chętnie udzielę bliższych informacji, napiszcie, co Was interesuje gg 8494435 jomico@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
seditka Re: gdzie w podróż poslubną pod koniec październi 09.10.07, 13:22 my wybraliśmy cypr, no ale jeśli egipt jest za drogi , to tam jest jeszcze drożej...poszukajcie last minute na pewno coś atrakcyjnego znajdziecie Odpowiedz Link Zgłoś
1mordka Re: gdzie w podróż poslubną pod koniec październi 13.10.07, 16:01 Cypr jest super pomysłem i nie jest drogi! Odpowiedz Link Zgłoś
dundubha Re: gdzie w podróż poslubną pod koniec październi 09.10.07, 13:25 Ja bez wytchnienia polecam Wam Krym na Ukrainie! Bylam tam w sierpniu i zapewniano mnie, ze pazdziernik tez jest dobrym miesiacem, ze morze jeszcze cieple, mozna sie kapac! A jest to Morze Czarne, w jakims sensie duzo lepsze niz Srodziemne: ma mniejsze zasolenie, jest mniej oblegane, plaze sa kamieniste, wiec higieniczne, palmy tez sa: ) No, i najwieksza przewaga to ceny! Takie miejsca jak Alupka, Jalta, Aluszta, Gurzuf.... A po drodze Mickiewiczowski Bakczysaraj (gdzie ceny noclegu u Tatarow zaczynaja sie od 8zl z jedzeniem na dzien), Czatyrdach dla tych, ktorzy lubia gory, bo gory wyrastaja tam z morskiej piany. Dojazd samodzielny pociagami z Krakowa kosztowal nas tyle: Krakow-Przemysl 42zl Przemysl-Lwow 20zl Lwow-Odessa 66zl Odessa-Symferopol 36zl a z symferopola juz trolejbusami za 2-8zl poruszamy sie po polwyspie mozna jeszcze bezposredni pociag Lwow-Symferopol , nie wiecej niz 80zl kosztuje za miejsce sypialne w wagonie typu plackarta. ewentualne pytania prosze na dundubha@o2.pl, sluze rada! lub gg 2190094 Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: gdzie w podróż poslubną pod koniec październi 09.10.07, 13:40 tunezja zimna! turcja tez egipt - jak najbardziej i chyba najtaniej z wszystkich cieplych krajow o tej porze Odpowiedz Link Zgłoś
marta_s25 Re: gdzie w podróż poslubną pod koniec październi 09.10.07, 15:09 meksyk? czy za daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka79 Re: gdzie w podróż poslubną pod koniec październi 09.10.07, 19:46 hej,dzieki za podpowiedzi,chcielibysmy wydac na podróż do 1000zł na jedna osobę,tańszy jest Egipt czy Tunezja?Jakie biura podrózy polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_julka Re: gdzie w podróż poslubną pod koniec październi 10.10.07, 07:59 do 1000/osobę? To lepiej odpuścić sobie kraje arabskie w takiej cenie... Chyba, że poczekacie z załatwianiem podróży na "po ślubie" i z kopertowych prezentów dołożycie do wyjazdu. Podróż poślubna powinna być wyjątkowa, a nie spędzona w baraku przy lotnisku, tylko dlatego, że to musi być ciepły kraj! A jeżeli nie chcecie nic dołożyć, to znacznie lepszym rozwiązaniem będzie wyjazd w polskie czy słowackie góry... Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka79 do agusia 101! 09.10.07, 19:48 mogłabys cos więcej napisac o tej objazdówce po Francji?takie wyjazdy oferuja biura podrózy?ile mogą mniej więcej kosztować? Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_de_flore Re: do agusia 101! 13.10.07, 12:11 Agusiu, do 1000 zl/osobe to mozesz co najwyzej pojechac do Ciechocinka, na refundowane sanatorium, albo na pielgrzymke z darow kosciola. Odpowiedz Link Zgłoś
1mordka wyspa tropikalna w cenrum Europy... 13.10.07, 13:03 skoro ma być gorąco, a do 1000 zł to może coś takiego. Frajda, wypoczynek, SPA w jednym...Projekt pewnego Japonczyka, który w centrum Europy powiedzmy północnej stworzył wyspę tropikalną...Przy okazji można zwiedzić Berlin. www.tropical-islands.de/pl.html Odpowiedz Link Zgłoś
koko-szanelll Re: gdzie w podróż poslubną pod koniec październi 13.10.07, 23:03 polecam Wyspy Kanaryjskie!!!!!!! Bylismy rok temu na wycieczce.naprawde warto! Odpowiedz Link Zgłoś
1mordka Re: gdzie w podróż poslubną pod koniec październi 13.10.07, 23:22 zdaje się ze autorka wątku chciała do 1000 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
asolub Re: gdzie w podróż poslubną pod koniec październi 21.11.07, 16:27 Sprawdź, gdzie będzie taniej. Ja wybrałabym Tunezję,też egzotyka ale zwyczaje bardziej europejskie. Kraj podobno bardzo interesujący, nie wiem bo nie byłam ale na fotkach fajnie wygląda www.navigeo.net/album/michal-samojlik/tunezja-2007-cz-3-monastir W Egipcie jest podobno wszędzie daleko, żeby coś zobaczyć godziny w autokarze. I bardzo ważna sprawa - zemsta Faraona, ludzie skarżą się,że w Egipcie każdy przechodzi, w Tunezji z tym nie ma takiego problemu zazwyczaj. Ja bym chyba jednak nie wybierała Egiptu - zemsta Faraona w podróży poślubnej, chyba nie jest najfajniejszą atrakcją miodowego miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
tres_jolie Re: gdzie w podróż poslubną pod koniec październi 21.11.07, 23:13 Co do ciepłych krajów to Ci nie doradzę, ale czy na pewno Europa odpada? My nie będziemy zamykać się w bloku na kilkaset osób w kurorcie. Postanowiliśmy zorganizować sami podróż. Ponieważ lubimy zamki i romantyczne hotele, postanowiliśmy zwiedzić Czechy. W październiku jest już tanio, ale za to jak pięknie. Polecam Ci stronę: booking.com, a tam możesz znaleźć przepiękne hotele w Pradze, Cesky Krumlov, czy Karlstein i hotel mlyn. A może w październiku już na narty? Życzę udanej podróży poślubnej Odpowiedz Link Zgłoś
nikola.b Gran Canaria 22.11.07, 08:25 my byliśmy pod koniec października na GC (Maspalomas). Cieplutko 30- 32 stopnie można się wygrzać przed zimnym listopadem w pl. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_s25 Re: gdzie w podróż poslubną pod koniec październi 22.11.07, 11:15 pod koniec pazdziernika nad M Srodziemnym jest jeszcze cieplo i przyjemnie i opalic sie tez mozna. Ja za tydzien lece na Dominikane- nasza mocno spozniona podroz poslubna. Pogoda gwarantowana ponad 30 st. Odpowiedz Link Zgłoś