yunnwoh 22.12.07, 16:21 Marzy mi się na weselu fontanna z czekolady. Wie ktoś może jaki jest tego koszt? Jak to wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala220 Re: fontanna z czekolady 22.12.07, 18:12 byly juz posty na ten temat fontanna jest kilku-poziomowa. fontanna jak fontanna, wyglada fajnie, tyle ze zamiast wody jest czekolada. pod fontanna stoja zazwyczaj owoce pokrojone w kostke i do tego patyczki. koszt mysle ze nie tak duzy, ale nie powiem ile. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: fontanna z czekolady 22.12.07, 19:29 tu znajdziesz ceny www.czekoladowefontanny.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
otylia.ostrowska Re: fontanna z czekolady 24.12.07, 10:51 ja mialam fontanny czekoladowe. jedna byla czekoldadowa, druga o smakowa. bylo super-osobiscie polecam, korzystalam z firmy wskazanej przez forumowiczke powyzej. Zdjecia zamiscilam na forum, przy relacji z wesela Odpowiedz Link Zgłoś
abpc1 Re: fontanna z czekolady 25.12.07, 08:29 Tutaj masz fotkę z fontanną abpc.com.pl/sylwiajanek/imagepages/image142.html Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenasi Re: fontanna z czekolady 25.12.07, 10:12 super sprawa, mi też sie to spodobało może zdradzisz cenę i co ona zawierała? Odpowiedz Link Zgłoś
abpc1 Re: fontanna z czekolady 25.12.07, 10:51 Mogę co najwyżej zdradzić cenę tych zdjęć , których jestem autorem W szczegóły cennika organizowanych imprez staram się nie wnikać .... dyskretny jestem Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: fontanna z czekolady 25.12.07, 13:34 Na pewno warto przejść się na targi, bo zawsze są wystawcy z fontannami. Na targach ślubnych w Krakowie moje stoisko sąsiadowało z firmą Chocolate fountains, i muszę powiedzieć, że wiele razy chodziłam do nich podjadać, bo czekolada była BOSKA. Świetnej jakości, belgijska, pyyyszna. Link do tej firmy- fontannyczekoladowe.com.pl/ Zaraz ktoś napisze o dzieciach ciapciających się w czekoladzie i wkładających do fontanny różne rzeczy.... może warto zamówić fontannę z obsługą? Panowie z Chocolate fountains byli bardzo mili (no i przystojni też). Odpowiedz Link Zgłoś