ania.rene 28.12.07, 20:24 Dzisiaj byłam odebrac suknie, zapłaciłam, a tu Pan mówi do mnie, że ma jeszcze prezent - 7 dni w Karpaczu Musimy tylko wykupic tam na miejscu wyżywnienie w kwocie 41zł/os/doba Super co???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paula2306 Re: Dosałam prezent od salonu 28.12.07, 20:59 No to rzeczywiście super niespodziankę salon zrobił . Też bym chciała! Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Dosałam prezent od salonu 29.12.07, 12:26 To rzeczywiscie super :0 Taka mino podorz poslubna U mni jeden salom proponowalm doslownie to samo, ale nie byla to niespodzianka tylko przyneta Sek w tym, ze nie maja pozadnych sukien do zaoferowania. Mozesz napisac skad masz suknie, ewentualnie zdjecie ? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ania.rene Re: Dosałam prezent od salonu 29.12.07, 17:53 Sukienke kupiłam w Elizabeth konin Odpowiedz Link Zgłoś
bystra_26 to żaden prezent 30.12.07, 19:33 Koszt pobytu w tym pensjonacie masz wliczony w cenę sukni - w ślubnym BIZNESIE nie ma nic za darmo!!! Poza tym przeczytaj uważnie, kiedy NIE MOŻESZ wykorzystać tego karnetu - podejrzewam, że odpadają wszystkie długie weekendy, Sylwester, wakacje? itp. Czyli tylko wtedy skorzystacie, jeśli dopasujecie tydzień urlopu do niego... jeśli go jeszcze będziecie mieć po wykorzystaniu częsci dni na przygotowania do ślubu, podróż poślubną, przyszłe Boże Narodzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
motylek4444 Re: to żaden prezent 30.12.07, 20:49 Ja też przy odbiorze sukni dostałam karnet na 7-dniowy pobyt dla dwóch osób w wybranym przez siebie miejscu ale miejscu z karnetu(jest ich ok. 80 - po kilka w każdym województwie)Zasada jest podobna-my płacimy za wyżywienie-a oni nam sponsorują noclegi. Z tymże faktycznie w niektórych miejscach jest zastrzeżenie, że karnet nie obowiązuje np. w okresie wakacji czy w okresie ferii czy np. od świąt Bożego Narodzenia do Sylwestra.Ale w wielu pensjonatach nie ma tych zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.rene Re: to żaden prezent 31.12.07, 23:18 No raczej nie, moja znajoma też kupowała u nich suknie i prezentu nie dosatła. Poza tym cena mojej sukni nie była wysoka ponieważ za tą samą sukienkę we większym mieście zapłaciłabym ponad 2tyś Ja kupiłam suknie, bolerko z nowej kolekcji, buty skórzane i zapłaciłam 2tys zł, więc uważam że wszytsko jest bardzo korzystnie Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Do ania.rene 31.12.07, 13:14 Muszę Ci powiedzieć, że ładne te suknie ma ten salon Ciekawe którą Ty wybrałaś Tyle przeglądam i jeszcze na nich nie trafiłam Odpowiedz Link Zgłoś
ania.rene Re: Dosałam prezent od salonu 31.12.07, 23:19 My jedziemy na święta wielkanocne, już zarezerwowalismy miejsca trzyletnia córeczka jedzie gratisowo. Odpowiedz Link Zgłoś
nati.82 Re: Dosałam prezent od salonu 02.01.08, 11:09 taki "prezent", wliczony w cenę sukni tak naprawdę, to częsty prezent od salonu i prozaicznie im tańsza sukienka, im mniejsza renoma salonu, tym chętniej fundują takie wyjazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.rene Re: Dosałam prezent od salonu 02.01.08, 13:59 A co ma renoma salonu do jakości sukien??? Poza tym elizabeth konin ma bardzo dobrą opinie, sukienki mają bardzo ładne i dobre gatunkowo. obsługa pierwsza klasa Pamiętajcie dziewczyny nie zawsze dobra firma (w sensie znana nazwa itp.) równa się z dobrą jakoscia pozdrawiam. Juz w sobotę wielki dzień Odpowiedz Link Zgłoś
izazdo oj, naiwna ty, naiwna... 02.01.08, 14:47 Wyzywienie za 41 zl? Nocleg w karpaczu mozna znalezc juz za 25 zl. Zostaje 16 zl na wyzywienie - przy gotowaniu domowym spokojnie sie zmiesci. Placisz w 100% za pobyt. Podobnie dzialaly jakis czas temu nachalne "promocje" darmowych noclegow wysylane na maila. Rzekomo rozdawane w zamian za "dobra reputacje". Trzeba bylo wykupic tylko wyzywienie (wlasnie ok. 50 zl/dobe). Oczywiscie wystarczylo porownac cenniki na prywatntych stronach pensjonatow uczestniczacych w tym projekcie, zeby sie przekonac, ze bez promocji nocleg kosztowal 35 zl + 15 calodzienne wyzywienie... Odpowiedz Link Zgłoś
nati.82 Re: oj, naiwna ty, naiwna... 02.01.08, 15:42 zgadza się! nie wiem, jak można wierzyć w świętego Mikołaja, co prezenty ślubne rozdaje... zazwyczaj jest tak, że mniejsze salony przyciągają klientów właśnie takimi bonusami... przykro mi, że musiałyśmy troszkę ostudzić Twój zapał co do wyjątkowości salonu i prezentu. Odpowiedz Link Zgłoś