aknyt8 03.02.08, 22:56 10.02 o ile mi wiadomo (na pewno) będa targi ślubne w spotku w katowicach.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panfoto Re: targi ślubne 08.02.08, 00:40 Niedawno dowiedziałem się,że poszłem znaczy blisko,a poszedłem to tam dalej.Filiżanka stoi na spodku,a targi będziemy mieli w spotku.Wiem wredny jestem,ale mimo wszystko pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tuti Re: targi ślubne 08.02.08, 08:33 nie w katowicach, ale w lodzi bylam na targach z dwa tyg temu. dwoch targach - w sensie jedne jednego dnia, zenada, drugie drugiego dnia konkurencyjne - pokaz mody, znany prowadzacy. i wciaz zenada strata czasu, 8 zlotych i stania wkolejce. troche stoisk z sukniami ( no ale przeciez w kupowaniu sukni nie filozofia w ogladniu nowych kolekcji wiec lepiej prosto do sklepu isc przymierzac!) , troche stoisk fotografow, videofilmowania (co akurta nam nie potrzebne, bo juz zorganizowane) , kilka stoisk z zaproszeniami ( ktorych nawet potem z llubym nie mozna przedyskutowac, bo nie ma ich w necie by pokazac). a, fajne stoisko z dvd do nauki tanca I fontannami czekoladowymi mniam mniam! I troche kwiaciarek, choc w wiekszosci zdjec nie mozna bylo robic.. no i do tego co juz totalnie sie nie zgralo, ze my nawet w lodzki'em nie mamy wesela, wiec wizytowki nam na nic! zycze by u was bylo lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
leo-nek Re: targi ślubne 08.02.08, 12:15 Targi są już w całym kraju, nawet na Warmii i Mazurach Tutaj np. jest informacja: modanamazury.pl/content/view/546/ Podobno to jedyna taka impreza w tamtym regionie. Odpowiedz Link Zgłoś