martina.15 12.03.08, 14:35 czy gdziekolwiek w polsce mozna wypozyczyc suknie pronovias? w ogole jakie sa ceny za wypozyczenie firmowej sukni? bylabym wdzieczna za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xbozenkax Re: czy ktoras sie orientuje 12.03.08, 15:23 W salonie Madonna w Krakowie jest od razu komis.Suknie możesz tam kupić za 50% pierwotnej ceny. A sądzę,że wypożyczanie sukni w salonach to taki koszt a czasem nawet więcej(lissa ferrera). Więc może zastanów się nad kupnem używanej. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: czy ktoras sie orientuje 12.03.08, 15:32 Lisa ferrera - wypożyczając wpłacasz kwotę całej sukienki, przy zwrocie dostajesz pół. Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: czy ktoras sie orientuje 12.03.08, 15:54 łojej nie spodziewalam sie ze to az 50% ceny... mialam nadzieje na troche jeszcze mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
assusa Re: czy ktoras sie orientuje 01.07.08, 16:03 w lisa ferrera od razu wplaca sie tylko 50% wartości sukni - tzn przy podpisaniu umowy o zakupie wplaca sie zaliczke w wysokosci 400zl, a potem - przy odbiorze - reszte kwoty. Kaamilka nie wiem kto ci powiedzial, ze najpierw musisz wplacic calos a potem polowe ci oddaja...w kazdym razie wprowadzil cie w blad Odpowiedz Link Zgłoś
assusa Re: czy ktoras sie orientuje 01.07.08, 16:04 a i w lisa ferrera mozna zakup rozlazyc na kilka rat - czyli mozesz kupic suknie na kredyt Odpowiedz Link Zgłoś
justynaaaa2 Re: czy ktoras sie orientuje 01.07.08, 16:11 Kamila tam chyba kupowała swoją sukienkę, jeśli dobrze pamiętam, więc pewnie stąd ma takie informacje. Ale na razie Ci nie odpowie, bo wyjechała Odpowiedz Link Zgłoś
mike2005 Re: czy ktoras sie orientuje 01.07.08, 16:38 Na przyszłość uprasza się o bardziej precyzyjne formułowanie tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
ani-as Re: czy ktoras sie orientuje 01.07.08, 16:42 Z tego co wiem to suknie można wypozyczać w Madonnie- tam mają pronovias(wydaje mi się, że jest to 50% albo 60% ceny + opłata za pranie). Ja wybrałam suknię St Patrick i też chciałam ją wypożyczyć ale jak podliczyłam koszty to stwierdziłam, że lepiej jest kupić a potem sprzedać niż wypożyczać Odpowiedz Link Zgłoś