madzialin 03.04.08, 20:53 Czy ma ktoś fajny pomysł na prezent dla rodzicow podczas podziekowan dla rodzicow na uroczystosci weselnej?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
one_lania Re: panna młoda 03.04.08, 22:03 My dla naszych rodzicow bizuterie plus cygara dla tatusiow Odpowiedz Link Zgłoś
nantu Re: panna młoda 03.04.08, 22:09 my dalismy fotoksiazki zaprojektowane przez nas, zdjecia najpierw z dziecinstwa rodzicow, potem ich slub, nasze dziecinstwo i nasze wspolne zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
hanulllka Re: panna młoda 04.04.08, 13:04 Ja zamówiłam przez internet po albumie ślubnym dla każdej pary. Zamierzam na pierwszych stronach powklejać nasze zdjęcia z dzieciństwa, chronologicznie aż do czasu narzeczeństwa a dalej powklejać karteczki z nadrukowanymi napisami typu: "Pierwszy taniec", "Błogosławieństwo", "Przysięga" itd, tak by potem można było powklejać nad tym zdjęcia ślubne. Na jednej stronie wkleję też tekst z podziękowaniem. Do tego kupimy chyba po skromnej, długiej róży, ewentualnie skromy bukiecik. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla80 Re: panna młoda 07.04.08, 20:16 zobacz na fajne wesele tam jest duzo pomyslow i prezentow do wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
emuriel Re: panna młoda 04.04.08, 16:02 My planujemy w ramach podziekowac sprezentować rodzicom weekendowy pobyt w spa żeby odpoczęli po weselu i przygotowaniach, w których bardzo nam pomagają z racji tego ze mieszkamy kilkaset kilometrow od miejsca w którym odbędzie się ślub. Mamy nadzieję, że w ogromie przedślubnych wydatków uda nam sie wygospodarować na to fundusze Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: panna młoda 04.04.08, 18:25 Jestem za Taki wyjazd dla rodziców do SPA czy nawet na zwykły weekend gdzieś w górach to fajna sprawa. Zazwyczaj rodzice sami się nie wybierają a tutaj gotowy wyjazd załatwiony i muszą jechać Bardzo fajna sprawa, tylko troszkę kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś