basiakis 07.05.08, 12:12 ...tak jak ja, biorą ślub 23 sierpnia?? )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamisiunia Re: A które z Was... 07.05.08, 21:45 Ja biorę dziewiątego, ale jak juz jesteśmy przy sierpniu... co juz macie?? Cały czas sie boję, że mam za mało. Zwlaszcza, ze jeszcze nie byłam u fryzjera ani makijazystki.... :o Odpowiedz Link Zgłoś
dominika30 Re: A które z Was... 07.05.08, 22:04 Fryzjera i makijażystkę mam już zaklepaną, bo w mojej miejscowości dobrych osób i znających się na rzeczy jest niewiele. Zresztą fryzjerka jest ta sama od 10 lat, najlepiej zna moje żyjące własnym życiem włosy i będzie wiedziała co z nimi zroić Nie wiemy jeszcze czym pojedziemy, nie mam biżuterii i wybranego bukietu, nie mam tortu, mamy zrobione zaproszenia tylko dla części rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
basiakis Re: A które z Was... 08.05.08, 09:34 Nie mam jeszcze butów, biżuterii, wybranej piosenki do pierwszego tańca, nie umówiłam się jeszcze z fryzjerką... reszta chyba jest. Aha i jeszcze poradnia rodzinna mnie czeka. Pozdrawiam ) Odpowiedz Link Zgłoś